Upitno je da li ce biti spreman za Freiburg 20. januara. Za nadati se, da ce najkasnije 15. februara, kada Bayern u 1/8 finala Lp docekuje Arsenal, ponovo biti na teretnudirkules je napisao/la:Wie lange Thiago aufallen wird, ist noch nicht klar. Fraglich ist jedoch, ob der 25-Jährige zum Wiederbeginn der Bundesliga am 20. Januar in Freiburg dabei sein kann. Zu hoffen ist, dass er spätestens am 15. Februar, wenn die Bayern im Achtelfinale der Champions League den FC Arsenal empfangen, wieder auf dem Platz steht
Sta kazu ovdje oko 20. januara i 15. februara?
Jel da se ne zna da li ce biti spreman za Freib. a za Arsenal je siguran?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- suicidesquad
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Hvalasuicidesquad je napisao/la:Upitno je da li ce biti spreman za Freiburg 20. januara. Za nadati se, da ce najkasnije 15. februara, kada Bayern u 1/8 finala Lp docekuje Arsenal, ponovo biti na teretnudirkules je napisao/la:Wie lange Thiago aufallen wird, ist noch nicht klar. Fraglich ist jedoch, ob der 25-Jährige zum Wiederbeginn der Bundesliga am 20. Januar in Freiburg dabei sein kann. Zu hoffen ist, dass er spätestens am 15. Februar, wenn die Bayern im Achtelfinale der Champions League den FC Arsenal empfangen, wieder auf dem Platz steht
Sta kazu ovdje oko 20. januara i 15. februara?
Jel da se ne zna da li ce biti spreman za Freib. a za Arsenal je siguran?

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj u Jablanici smo nas par registrovali, cak smo dobili i oficijelne kartice iz Münchena. Bilo je i organizovanih okupljanja u Sa, Tz itd.
Kasnije smo bili prezauzeti faksom, tamo-vamo, i samo je ostalo ime, nema vise okupljanja, druzenja i sl.
Pogodnosti su imali clanovi fan kluba, ne znam sad koliko posto popusta, ali sad ne znam kako stoje stvari..
Bilo je to fino vrijeme
Znalo nas se i 50tak okupiti na utakmici...jbg, kasnije se nije imalo vremena...mozda je neko i bio nekad sa foruma na okupljanju? 
Kasnije smo bili prezauzeti faksom, tamo-vamo, i samo je ostalo ime, nema vise okupljanja, druzenja i sl.
Pogodnosti su imali clanovi fan kluba, ne znam sad koliko posto popusta, ali sad ne znam kako stoje stvari..
Bilo je to fino vrijeme

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
I ja sam nekada bio na tim okupljanjima u Tuzli, ali to je bilo prije nekih 4-6 godina.
Mia San Mia
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja sam jednom bio u Tz, dolazio iz Sa...R32 je napisao/la:I ja sam nekada bio na tim okupljanjima u Tuzli, ali to je bilo prije nekih 4-6 godina.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
Thiago 4 tjedna out ,propusta freiburg,bremen,schalke ,wolfsburg,ingolstadt.Postoji mogucnost da se vrati za arsenal
Ovo je bilo predzadnje okupljanje u Tuzli, 1. polufinalna utakmica protiv Reala, april 2014.R32 je napisao/la:I ja sam nekada bio na tim okupljanjima u Tuzli, ali to je bilo prije nekih 4-6 godina.

Zadnje okupljanje je na bilo 2 sedmice kasnije na sramotnom porazu od Reala na AA

Od tada se kafić ovaj zatvorio, Šefica nije imala vremena za organizaciju i tako da je to stalo na tome.
Sent from my Philips Smart TV.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sefica? Mislis na Lejlu? 
Ja sam ranije nekad isao...a sefica se udala
hehe

Ja sam ranije nekad isao...a sefica se udala

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Re: RE: Re: FC Bayern München
Jel za onog Dzasmina xdmuhamedhulk je napisao/la:Sefica? Mislis na Lejlu?
Ja sam ranije nekad isao...a sefica se udalahehe
Sent from my E6533 using Tapatalk
Mia San Mia
Re: RE: Re: FC Bayern München
Jeste, za Džasmina se udalaR32 je napisao/la:Jel za onog Dzasmina xdmuhamedhulk je napisao/la:Sefica? Mislis na Lejlu?
Ja sam ranije nekad isao...a sefica se udalahehe
Sent from my E6533 using Tapatalk

Sent from my Philips Smart TV.
Upoznali se na okupljanju navijača
Vrh priča

Vrh priča

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima l kakva bavarka (profila mljekarke sa Oktoberfesta) za mene? 

Vidim pajdu svog na slici ( il mi se cini
) al sebe ne vidim, mada sam bio i u La Boomu.
Ispocetka je to bilo kod sata na korzu gore neki kafic.
Nek joj je sa srecom, ona me je i zovnula na ovo okupljanje prvi puta, nekako sam samo nju tad znao sa Bayernove stranice.

Ispocetka je to bilo kod sata na korzu gore neki kafic.
Nek joj je sa srecom, ona me je i zovnula na ovo okupljanje prvi puta, nekako sam samo nju tad znao sa Bayernove stranice.
Mia San Mia
-
- Kontakt:
Da manje pratimo stanje oko bayerna i bundeslige i manje komentiramo po forumima našlo bi se nesto.Jbg,nije bolest sve sto boli hahahasljivo je napisao/la:Ima l kakva bavarka (profila mljekarke sa Oktoberfesta) za mene?
Ne, zimtra puniju, a one se nekako identifikuju sa bavarskom, na ovaj ili onaj nacin. 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Da, da, za Jasmina.. 
Prvi put kad je bilo okupljanje u Tz, ja sam bio...poslije nisam. Ali sam u Sa bio svako, najjace je bilo kad smo izgubili od plavaca na AA, u finalu LP..suza suzu stize
Sto se tice cura, ja sam haman zavrsio sa jednom koja je za Bayern, i jos na to sve za Sarajevo
hahahaha Sad sam ohladio malo od Bayerna, Sarajeva, ali i dalje pratim...tako da cura ne mora biti fudbalfan....

Prvi put kad je bilo okupljanje u Tz, ja sam bio...poslije nisam. Ali sam u Sa bio svako, najjace je bilo kad smo izgubili od plavaca na AA, u finalu LP..suza suzu stize

Sto se tice cura, ja sam haman zavrsio sa jednom koja je za Bayern, i jos na to sve za Sarajevo

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
boateng propusta arsenal ,lipo nas napalo pred glavne meceve u ligi prvaka.
A ja sam razmišljo jel se taj kafić zvao La Boom, nisam nikad otišao, pa ga nisam ni zapamtio, ali evo potvrdiste mi bez da pitam. Danas u Tuzli samo navijači ManchesterUtd-a mogu pogledati grupno svoje tekme gore u Skali na korzu, nažalost nema više takvog mjesta u Tz, ali Bog dao diskoteka i kafana sve više..Sad mi je žao što nisam otišao i što me nema na slici.
S pocetka si jedva mogao naci mjesto.coelho41 je napisao/la:A ja sam razmišljo jel se taj kafić zvao La Boom.
Evo nađoh jednu od prije 5 godina otprilike, okupljanje na korzu...

Mozda se neko pronađe...
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 8 gostiju.