RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Raz_ba
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Raz_ba » 27 jul 2010, 14:36

r_emir je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:
Ekipa je napisao/la:Tigar je javno rekao da je on kupovao utakmice kad je Jedinstvo upalo u PLBiH. Ako je kupovao, onda je i prodavao. I hajde ne gnjavi više, ne pravi se mahlukat.
Mahlukat je množina riječi Mahluk. To je, npr. kao da kažeš... ne pravi se FRAJERI! Osim toga ja jesam Mahluk, ja sam stvoren! A ako bi Tigar kazao da je prodao Veležu utakmicu, da li bi povjerovao?

Hajde bolan dobro je nemoj biti dosadan.Nije niko kupovao ili prodavao utakmice.Jedinstvo je jednostavno rupa od ekipe i zato i jeste tamo gdje je sad.
Eto super kad znaš! Nakon ove sezone imaćete priliku da s njima igrate ako oni ne uđu u PL.
A đe da znam?!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 jul 2010, 14:53

Od svih crnih solucija ostvari se ona najcrnja .. PIka i lopovi ispadose spasitelji ... pu pu pu ...fuj
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 27 jul 2010, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 27 jul 2010, 14:55

Da li da se bojkotuje ?

Vaše mišljenje.
Volim Velež makar vaki !!!

mo-bih
Kontakt:

Post Postao/la mo-bih » 27 jul 2010, 15:12

Sad baš treba bojkotovati!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 27 jul 2010, 15:16

Ekipa je napisao/la:Da li da se bojkotuje ?

Vaše mišljenje.
Koga ili sta cemo bojkotovati, druze?
Support Velez, It's logical! ★

mo-bih
Kontakt:

Post Postao/la mo-bih » 27 jul 2010, 15:26

Piku i ekipu iz SBiH

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 jul 2010, 15:44

Ovo vise nije Velez nego FK Strik Akcija .... dasta nego bojkotovati ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 27 jul 2010, 15:53

Raz_ba je napisao/la:
Ekipa je napisao/la:Tigar je javno rekao da je on kupovao utakmice kad je Jedinstvo upalo u PLBiH. Ako je kupovao, onda je i prodavao. I hajde ne gnjavi više, ne pravi se mahlukat.
Mahlukat je množina riječi Mahluk. To je, npr. kao da kažeš... ne pravi se FRAJERI! Osim toga ja jesam Mahluk, ja sam stvoren! A ako bi Tigar kazao da je prodao Veležu utakmicu, da li bi povjerovao?

Sjećaš li se kad je Jedinstvo igralo u intertoto kupu?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 27 jul 2010, 16:35

Bojkot stoji i ja nevolim ovo instant spasavanje ali necu da ispadnemooooo!!! :evil: :evil: :evil:

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 27 jul 2010, 17:42

r_emir je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:

Hajde bolan dobro je nemoj biti dosadan.Nije niko kupovao ili prodavao utakmice.Jedinstvo je jednostavno rupa od ekipe i zato i jeste tamo gdje je sad.
Jeste NK Jedinstvo bila rupa od ekipe, jer je stanje bilo gore pet puta nego sada u Velezu, ali bas zbog takvih koji ne vole Bihac i klub iz Bihaca, NK Jedinstvo ce se vratiti tamo gdje mu je mjesto, a to je ponavljam Premier liga.

Sta je bilo prije to me ne zanima, ja sam samo realan i posten covjek i zao mi je Veleza i nadam se da ce se vratiti u vrh BiH fudbala, a ti i dalje mrzi Bihac i Jedinstvo.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

kross
Kontakt:

Post Postao/la kross » 27 jul 2010, 18:41

jojjj valjdaa ce biti boljee....gore ne mozeee definitivno,a sto se tice igrackog kadra, ako vec treba dovesti neko pojacanje daj neka dovedu kojeg igraca iz npr capljine ili turbine vjeruj te da ima potencijala jer jedna capljina odigra nerijeseno i sa nama i sa sarajevom. A sigurno da bi se to moglo uradit jer i tim momcima iz manjih klubova je cast da igraju u velezu aa sto je za njih i vaznije igraju u premijer ligi gdjer moze napredovat. Zato ne trazit pojacanja iz srbije ili nezz vec odakle jer njemu moras i smijestaj i sve obezbijedit, ovako je dosta i jeftinije ali kvalitet sigurno nije manji......

FORZZA VELEZ :D

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 27 jul 2010, 19:54

Kako cujem danas na 037TV Kemal Hafizovic dosadasnji trener NK Krajisnik Velika Kladusa preuzima kormilo Veleza.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 jul 2010, 15:03

Ma ljudi ko hoce da bojkotuje, neka bojkotuje...Samo nije u redu da se pozivaju i ostali da bojkotuju...
Ima nas dovoljno trijeznih da shvatimo da PARA U MOSTARU NEMA, kvalitetnih mladih igraca NEMA, da privatnici i oni koji nesto para i imaju SAMO TRAZE razlog da ne daju u Velez...Ono sto bi i dali, je deset puta manje od onoga sto ta banda, kako je nazivate, nabaci u blagajnu..
Starih legendi boli neka stvar za Velez...
A ako neko misli da ima neko ko bi namakao cca 400-500milja godisnje, a ne daje ih zbog ove bande, neka negdje javno objavi....
Ne zivimo mi u Minhenu, nego na putu za nigdje...Nece ni ovi nasi stari igraci da igraju bez para, a ne da dovedes nekog kvalitetnog trenera ili igraca...
Kakav je da je, moj je, i jedino je sto imam...Na tribini, dok ne umrem....
Ne kazem da nam je ova ekipa sto ga vodi idealna, cak daleko od toga...Ali druge nema !! Lako je pricati po kafanama, ja bi ovo, ja bi ono...Pare na sunce drugar, pa prdenjaj po kafani...
Jednom se ova "banda" sklonila na godinu dana, pa od toliko tih investitora, umalo se ne ugasismo...Dikelio nas ko je stigao i gdje je stigao...
Zdravo Rodjeni ma gdje bili...

Soldat_ze
Kontakt:

Post Postao/la Soldat_ze » 28 jul 2010, 15:04

NeRi_K je napisao/la:Kako cujem danas na 037TV Kemal Hafizovic dosadasnji trener NK Krajisnik Velika Kladusa preuzima kormilo Veleza.
Dobili ste dobrog trenera. U Čelik je on dolazio kad se bas dogura do dna, ima neki carobni stapic (stele) i zato sigurno necete ispasti. Ako jos ima nekog igrackog kadra, Kemo ce to iskoristiti budite uvjereni.

P.S. Sta ovo Velez i Celik razmjenjuju i igrace i trenere :D :D :D :D

Otiso si kemo ostala je tuga...

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 28 jul 2010, 15:30

carina je napisao/la:Ma ljudi ko hoce da bojkotuje, neka bojkotuje...Samo nije u redu da se pozivaju i ostali da bojkotuju...
Ima nas dovoljno trijeznih da shvatimo da PARA U MOSTARU NEMA, kvalitetnih mladih igraca NEMA, da privatnici i oni koji nesto para i imaju SAMO TRAZE razlog da ne daju u Velez...Ono sto bi i dali, je deset puta manje od onoga sto ta banda, kako je nazivate, nabaci u blagajnu..
A ako neko misli da ima neko ko bi namakao cca 400-500milja godisnje, a ne daje ih zbog ove bande, neka negdje javno objavi....
Ne zivimo mi u Minhenu, nego na putu za nigdje...Nece ni ovi nasi stari igraci da igraju bez para, a ne da dovedes nekog kvalitetnog trenera ili igraca...
Ne kazem da nam je ova ekipa sto ga vodi idealna, cak daleko od toga...Ali druge nema !! Lako je pricati po kafanama, ja bi ovo, ja bi ono...Pare na sunce drugar, pa prdenjaj po kafani...
Jednom se ova "banda" sklonila na godinu dana, pa od toliko tih investitora, umalo se ne ugasismo...Dikelio nas ko je stigao i gdje je stigao...
Carina, ne slažem se. Nije mi jasno kako možeš nešto takvo pisati, šta ja znam ima svega i među nama. Ali eto svakome svoje, KN RA bojkotuje derbi a na simpatizerima je da li će sa KN RA bojkotovati ili će otići na utakmicu.
Volim Velež makar vaki !!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 28 jul 2010, 15:36

carina je napisao/la:Ma ljudi ko hoce da bojkotuje, neka bojkotuje...Samo nije u redu da se pozivaju i ostali da bojkotuju...
Ne bi se ni ja slozio s tobom druze!
Ja ti kazem da para ima, i bilo bi da nije sto jest, ljudi su skeptici kome daju lovu, vjeruj mi.
Ovaj dio za kafanu si u pravu, svasta se prica, a niko nece nista da uradi, ali ti kazem da je jako tesko doci do mogucnosti da se nesto uradi, bez obzira na novac.

Evo da ja sad imam milion maraka koje zelim uloziti u klub, ali da ja sve vodim, da se pitam gdje idu pare, da radim na promociji kluba, dovodjenju igraca, i ostalim stvarima, ta moja namjera bi pala u vodu, a znamo i ja, i ti, kako i zasto.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 jul 2010, 15:38

Ja majstore nijednom recenicom nisam kritikovao bojkot RA...Taj bojkot postujem do kraja i nijednom recenicom nikad nisam to negirao...RA zasluzuje vise od ovoga i to je tako....Ali se protivim da se poziva ostale na bojkot...
Jer, bojkot svih ostalih znaci samo jedno.....gasenje kluba....
Klub moze imati krizu i izgubiti sve utakmice u sezoni, ali ako izgubi bar malo finasnijkih sredstava i onih koji ce ga pratiti, znaci samo jedno...
Klub mora raditi i kako tako zivjeti...Pa makar i od kojih stotinjak prodatih karata i popratnih stvari...
Nazalost, RA je odavno trebao uraditi ovakav nekakav bojkot, ali jos davno, u moje vrijeme, kad smo velicali Safu i Safice, a oni nam nisu obezbjedili osnovnu stvar, a to je temelj jednog uspjesnog kluba...a napravili smo od njih heroje......Opet kazem, nazalost, nismo, i snosimo jednu veliku krivicu...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 jul 2010, 15:41

Jedino pitanje je ovdje da li je otklanjanje Pike i ekipe vrijedno trenutnog gasenja kluba ... po meni jeste i zato RA svaka cast ... imalo se strpljenja evo 15-ak godina.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 jul 2010, 15:43

@velez mostar
Majstore, odmah da ti kazem...Naprimjer, da ti volis Velez i imas milion maraka, pojeo bi svakog ko hoce da ti stane na put za dvije minute...Pa i tu bandu, kako je nazivate, koja ko fol smeta...To je tako....A problem je sto kod nas niko ne ispunjava ta dva uslova...
Milion maraka i ljubav prema Velezu..a oba su neophodna, u isto vrijeme...Velez volimo ti, ja i ostali kokuzi, a milion maraka imaju oni sto bi da se zove Djerzelez ili tako nekako....Ili oni koje sport ne zanima, nego samo novac...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 jul 2010, 15:46

Dobro, da li je Pika predmet bojkota RA od samog pocetka? Nigdje to nisam procitao, naprotiv.
Support Velez, It's logical! ★

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.