Nazalost jaraneRamsey16 je napisao/la:Ma sto ne bi ostali, jer realno nema veceg izazova nego ostati u Arsenalu i osvojiti titulu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nazalost jaraneRamsey16 je napisao/la:Ma sto ne bi ostali, jer realno nema veceg izazova nego ostati u Arsenalu i osvojiti titulu
+1.5anell je napisao/la:Sve više prelazim na Seamenovu i Pajinu stranu što se tiče ovog Granita.
Ja redovno serem po Ozilu sto nije ni blizu opravdao ni pola od onih 50 miliona i onda se sjetim pekara koji je kostao samo 5 miliona manje a lik 'tard teski.anell je napisao/la:Sve više prelazim na Seamenovu i Pajinu stranu što se tiče ovog Granita.
Arsene Wenger regrets allowing Jack Wilshere to leave Arsenal for Bournemouth loan
Gunner4 je napisao/la:Ja redovno serem po Ozilu sto nije ni blizu opravdao ni pola od onih 50 miliona i onda se sjetim pekara koji je kostao samo 5 miliona manje a lik 'tard teski.anell je napisao/la:Sve više prelazim na Seamenovu i Pajinu stranu što se tiče ovog Granita.
To je 100m bacenih u vodu?! Vise mi se svidjao onaj Arsenal bez para...
@Kontraa
Nema poraza jos sa Mustafom ali polako ima vremenaBayern i Chelsea samo sto nisu...
Inace Mustafa je beton pojacanje... Boljeg stopera nismo imali odavno a fino se uklopio sa Kossom.
Nas najveci problem sada je lijevi bek i veza koja loptu iznijet ne zna...
? са GT-I9300 уз - &
Popizdio frajko,realno svi smo,Wengera bi za jaja objesio samo da mi ga sresti na putu,yebem mu kceranell je napisao/la:Šta je sa Brokulom, nisam u toku ?
Lazes, ne moze se prestati navijati za ovaj smjesni klubBrokula je napisao/la:Ne navijam više za vaš smiješni klub
Tebi druze ako je 50miliona = jedna dobra polusezona od 4 sezone onda mi nemamo sta da pricamo.AA23 je napisao/la:Gunner4 je napisao/la:Ja redovno serem po Ozilu sto nije ni blizu opravdao ni pola od onih 50 miliona i onda se sjetim pekara koji je kostao samo 5 miliona manje a lik 'tard teski.anell je napisao/la:Sve više prelazim na Seamenovu i Pajinu stranu što se tiče ovog Granita.
To je 100m bacenih u vodu?! Vise mi se svidjao onaj Arsenal bez para...
@Kontraa
Nema poraza jos sa Mustafom ali polako ima vremenaBayern i Chelsea samo sto nisu...
Inace Mustafa je beton pojacanje... Boljeg stopera nismo imali odavno a fino se uklopio sa Kossom.
Nas najveci problem sada je lijevi bek i veza koja loptu iznijet ne zna...
? са GT-I9300 уз - &
Druže Gunnere, Ozil je bio najbolji igrač prošle sezone, Alexis je imao slabiju, Ozil je oborio rekord sa najviše utakmica u nizu sa bar 1 asistencijom, igrao je fenomenalno, 1 asistencija ga dijelila od izjednačavanja Henryevog rekorda, sad igra ne toliko lošu sezonu i on nije još opravdao 50 mil?
Pa on je ovdje od 2013 godine, evo 3 godine, cetvrta koja vec, kako nije opravdao kada bez njega nam je kreativnost ravna qurcu, kad je frajer jednostavno nesto sto nam donosi igri, nemoj sad tako, primjetio sam koliko se Ozil blati, jel na Ozil kriv sto nas je natamburao BMouth 3-0 pa cupali zivu glavu? Jel Ozil kriv sto Arsenal igra mrtvo i sto pocne igrat kad voda do usiju dodje?
Krivi se igrac koji nije uopste toliko kriv za ovu smijesnu igru Arsenala, al hajde dajmo Xhaki bar jos jednu sezonu, mlad je, ima vremena
To je ono iznenadjenje koje sam nagovjestio da mozemo ocekivati od Wengera jos prije 15-20 danaRosicky je napisao/la:Sportski direktor Torina je potvrdio da su odbili 65M tešku ponudu od Arsenala za Belotija
Vidi se da ne pratiš Zenit momčinoanell je napisao/la:Zenit ?Brokula je napisao/la:Ne navijam više za vaš smiješni klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.