HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
primamo veliki broj pritužbi da se na forumu zastava jednog kantona koja je uz to proglašena neustavnom legalizira kao zastava jednog čitavog naroda. uz to, ne postoji npr. "zastava bošnjačkog naroda u BiH", ni "zastava srpskog naroda u BiH" pa se mnogi pitaju da li zaista legalno-pravno postoje zastave ostalih naroda u BiH.
zatražićemo službeno pojašnjenje, dok ga ne dobijemo, obzirom da je ovo sportski forum, izbjegavaćemo sve diskusije na ovu temu.
ukoliko neko može dati link, scan ili bilo kakvu uputu na zakonski akt kojim je spomenuta zastava usvojena kao zastava hrvatskog naroda u BiH, molio bih da mi ga pošalje na PP, kako bi se skratilo čekanje tumačenja i prekinula diskusija kojoj svakako nije mjesto na ovom forumu.
svi postovi (uključujući i moje), predhodni i budući, koji su offtopic na ovoj temi uklanjam.
hvala na razumjevanju i eventualnoj pomoći.
zatražićemo službeno pojašnjenje, dok ga ne dobijemo, obzirom da je ovo sportski forum, izbjegavaćemo sve diskusije na ovu temu.
ukoliko neko može dati link, scan ili bilo kakvu uputu na zakonski akt kojim je spomenuta zastava usvojena kao zastava hrvatskog naroda u BiH, molio bih da mi ga pošalje na PP, kako bi se skratilo čekanje tumačenja i prekinula diskusija kojoj svakako nije mjesto na ovom forumu.
svi postovi (uključujući i moje), predhodni i budući, koji su offtopic na ovoj temi uklanjam.
hvala na razumjevanju i eventualnoj pomoći.
Evo vam jedna informacija vezana za Zrinjski u Europi dogodine ako se plasirate.
Bude li dogodine Zrinjski u ligi prvaka, najvjerojatnije će biti među 3 najbolja nenositelja u 2. pretkolu (osim ako prođe Odensea sad onda bi bio nositelj), a ako ode u Europssku ligu nositelj je u 1. i 2. pretkolu, a dalje nenositelj bez obzira na rezultat sa Odenseom sad. Naravno ova sezona je tek počela i mnogo će još koeficijenata zaraditi ostali klubovi, a ne zna se ni koji će koju zemlju predstavljati dogodine, ali ovako će biti 90%.
Bude li dogodine Zrinjski u ligi prvaka, najvjerojatnije će biti među 3 najbolja nenositelja u 2. pretkolu (osim ako prođe Odensea sad onda bi bio nositelj), a ako ode u Europssku ligu nositelj je u 1. i 2. pretkolu, a dalje nenositelj bez obzira na rezultat sa Odenseom sad. Naravno ova sezona je tek počela i mnogo će još koeficijenata zaraditi ostali klubovi, a ne zna se ni koji će koju zemlju predstavljati dogodine, ali ovako će biti 90%.
Zrinjski je svakako nositelj iduce godine ako osvoji ligu ono drugo pretkolo bio bi i ove da je osvojiio prvenstvo....
U 2. pretkolu Lige prvaka nastupaju 34 kluba, od kojih su 17 nositelji.
Prvaci koji sigurno imaju veći koeficijent od Zrinjskog:
1) Prvak Škotske
2) Bugarske
3) Češke
4) Austrije
5) Izraela
6) Cipra
7) Norveške
8) Švedske
Prvaci koji mogu imati veći koeficijent od Zrinjskog:
9) Ako prvak Slovačke bude Žilina, Slovan Bratislava ili Košice
10) Srbije Partizan ili Zvezda
11) Poljske Lech Poznan, Wisla Krakow ili Legia Waršava
12) Hrvatske Dinamo ili Hajduk
13) Bjelorusije BATE Borisov (trenutno prvi) ili Dinamo Minsk
14) Irske St. Patrick Athletics (trenutno prvi)
15) Finske Helsinki (trenutno prvi) ili Inter Turku
16) Litve Ventspils (trenutno prvi)
17) Moldavije Sheriff (prvak neprestano od 2001.)
18) Mađarske Debrecen (prvak neprestano od 2005.)
19) Makedonije Rabotnički
Dakle Zrinjski može biti nositelj samo ako u 3 lige ne bude prvak netko od navedenih klubova, što je jako teško s obzirom na dominantnost tih klubova u domaćem prvenstvu.
Prvaci koji sigurno imaju veći koeficijent od Zrinjskog:
1) Prvak Škotske
2) Bugarske
3) Češke
4) Austrije
5) Izraela
6) Cipra
7) Norveške
8) Švedske
Prvaci koji mogu imati veći koeficijent od Zrinjskog:
9) Ako prvak Slovačke bude Žilina, Slovan Bratislava ili Košice
10) Srbije Partizan ili Zvezda
11) Poljske Lech Poznan, Wisla Krakow ili Legia Waršava
12) Hrvatske Dinamo ili Hajduk
13) Bjelorusije BATE Borisov (trenutno prvi) ili Dinamo Minsk
14) Irske St. Patrick Athletics (trenutno prvi)
15) Finske Helsinki (trenutno prvi) ili Inter Turku
16) Litve Ventspils (trenutno prvi)
17) Moldavije Sheriff (prvak neprestano od 2001.)
18) Mađarske Debrecen (prvak neprestano od 2005.)
19) Makedonije Rabotnički
Dakle Zrinjski može biti nositelj samo ako u 3 lige ne bude prvak netko od navedenih klubova, što je jako teško s obzirom na dominantnost tih klubova u domaćem prvenstvu.
Zna li itko od upućenijih kakve su šanse da Karoglan dođe ,evo vidim po novinama ga spominju,jesu ovi u upravi išta poduzeli po tom planu ,valjo bi nam on pokriva nekoliko pozicija,ovaj trener ga je navodno otpisao u Rijeci
extra igrač i stvarno ako ima želje da pređe (a mislim da ima) neznam šta čekaju...rebel je napisao/la:Zna li itko od upućenijih kakve su šanse da Karoglan dođe ,evo vidim po novinama ga spominju,jesu ovi u upravi išta poduzeli po tom planu ,valjo bi nam on pokriva nekoliko pozicija,ovaj trener ga je navodno otpisao u Rijeci
i btw. nije mi jasno zašto po Smajketa neodu.. ispao je u drugu ligu i mislim da bi se i on želio vratiti....
zamislite nas sa Karoglanom i Smajketom.... pa Liverpoola bi izbacili

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ma kakav Karoglan u Sirokom lani nije imao mjesta a kamoli ce u nas
,zezam se ,kad jedan Perajica ima prednost ispred tebe onda je to dno dna,Karoglan je prije 4,5 sezona mogao birati klub sada izjavljuje igrao bi bilo gdje i sl. stvari,te je totalno van forme i trenutno je na odmoru i nije u fit formi jer pripreme nije odradio,dugo bi takvog igraca trebalo cekati da dođe na zeljenu razinu!
Gledao sam malo ovaj Odense i nije me se nesto dojmio protiv Randersa,gosti su bili borbeni i zahvaljujuci borbenosti su osvojili bod,mislim da ipak imamo sanse za fin rezultat u gostima,malo brine ovaj nepoznat virus u make i selimovica al valjda ce igrati,ako nam itko iz prvih 11 ispadne jeb... smo majku

Gledao sam malo ovaj Odense i nije me se nesto dojmio protiv Randersa,gosti su bili borbeni i zahvaljujuci borbenosti su osvojili bod,mislim da ipak imamo sanse za fin rezultat u gostima,malo brine ovaj nepoznat virus u make i selimovica al valjda ce igrati,ako nam itko iz prvih 11 ispadne jeb... smo majku

HSK Zrinjski Mostar
nemoj mi Babilone na Mislava... uvijek mi se sviđao onakav profil igrača koji može igrat i špicu i polušpicu i krilo...
u ovom trenutku nam on itekako treba jer osim Mate nemamo pravog špica... pa i da je nespreman, spremit će se do Premier lige, a vjerujem da bi nam pomogao i protiv Danaca...
jednostavno lik je tehnički superioran i zna igrat lopte.....
u ovom trenutku nam on itekako treba jer osim Mate nemamo pravog špica... pa i da je nespreman, spremit će se do Premier lige, a vjerujem da bi nam pomogao i protiv Danaca...
jednostavno lik je tehnički superioran i zna igrat lopte.....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
- Kontakt:
Zna li itko špekulira li se još nekim imenima
Lendrića sam gledao više puta,momak je odličan-bit će starter
ne treba vam Karoglan..nije to više onaj stari Karoglan..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Steta za Karoglana, ja sam mislio biti ce glavni pored Varee, a sustinski odigrao dobro prijateljske i imao par klasicnih vrhunskih poteza i prolazaka pored tri, cetiri igraca, ali, malo, premalo...
...Život za Široki...
evo jedan komentar o mladom Lendriću koji dolazi na 6-mjesečnu posudbu...
napisao Torca Split...
Taj mali je najbolji napadač koji je bija u Hajduka, ali nije ima pozadine da ga gura. Zato su isprid njega i Čop i Vukušić i svi ostali. Lendrić bi moga bit najbolji napadač u BiH. Radi se o izvanserijskom talentu sa njuhom za gol. Nadam se da će u Zrinjskom pokazati sve šta zna!
Daroviti napadač Hajduka Ivan Lendrić stiže na posudbu u Zrinjski. U juniorskoj konkurenciji zabio je 42 gola, ali 18-godišnji napadač nije dobio pravu priliku za dokazivanje kod aktualnog trenera Hajduka Stanka Poklepovića.
Lendrić će se u Zrinjskom pokušati nametnuti i izboriti mjesto u momčadi, gdje je jedini izraziti napadač Mate Dragičević.
Zrinjski sutra putuje na gostovanje u Odense gdje 'Plemiće' u četvrtak očekuje prvi susret trećeg pretkola Europske lige.
U momčadi sigurno neće biti ozlijeđenih Džidića i Ivankovića.
napisao Torca Split...
Taj mali je najbolji napadač koji je bija u Hajduka, ali nije ima pozadine da ga gura. Zato su isprid njega i Čop i Vukušić i svi ostali. Lendrić bi moga bit najbolji napadač u BiH. Radi se o izvanserijskom talentu sa njuhom za gol. Nadam se da će u Zrinjskom pokazati sve šta zna!
Daroviti napadač Hajduka Ivan Lendrić stiže na posudbu u Zrinjski. U juniorskoj konkurenciji zabio je 42 gola, ali 18-godišnji napadač nije dobio pravu priliku za dokazivanje kod aktualnog trenera Hajduka Stanka Poklepovića.
Lendrić će se u Zrinjskom pokušati nametnuti i izboriti mjesto u momčadi, gdje je jedini izraziti napadač Mate Dragičević.
Zrinjski sutra putuje na gostovanje u Odense gdje 'Plemiće' u četvrtak očekuje prvi susret trećeg pretkola Europske lige.
U momčadi sigurno neće biti ozlijeđenih Džidića i Ivankovića.
Mislim da su nam sada šanse još manje Maka je ipak kapetan zna stat na loptu nije paničar,a Dame je u skoku odličan ,a u tom segmentu im se moramo kvalitetno suprostavit .Ne znam koje su alternative vjerovatno dva Aničića ali pitanje na kojim pozicijama ,Odense me nije oduševio protiv Randersa ,šteta da nismo kompletni i uz još koje pojačanje šasne bi bili 50-50 .ALI NEMA PREDAJE IDEMO SE BORIT
-
Neznam sto nasa uprava dovodi ovog mladog talentiranog igrača kad ce on kod nas ostat samo 6mjeseci. U koliko se pokaze mi od toga nemamo nista i samo nekom drugom pravimo uslugu, a nasi mladi zato nemogu igrati.

To ti je nije se nitko doveo pa sad samo reda radi da se popuni broj,daj bože da je ovaj mali dobar ko što govore ali da ga Hajduk tek tako pusti a dao za juniore skoro 50 golova i van seriski talenat ,ČISTO SUMNJAM
vecu glupost odavno nisam procitaorebel je napisao/la:To ti je nije se nitko doveo pa sad samo reda radi da se popuni broj,daj bože da je ovaj mali dobar ko što govore ali da ga Hajduk tek tako pusti a dao za juniore skoro 50 golova i van seriski talenat ,ČISTO SUMNJAM

mali je beton,kakvo bola popunjavanje brojeva?? ta nije loto

to smo mogli davno da smo htjeli.
samo KVALITET ne KVANTITET

Mali je slican tip igraca Vukovicu i mislim da je na posudbi do kraja sezone,znaci godinu dana a ne 6 mjeseci!
HSK Zrinjski Mostar
Obrana u Odenseu znaci Anicic Josip,Marin Anicic,Toni Sunjic i Mirza Rizvanovic,samo me strah da mlađi Anicic koji do sada ima samo dvije sluzbene utakmice ne bude naivan kao protiv Tre Penne kad su prolazili pored njega veoma lako,Sunjic ce morati odigrati utakmicu karijere inace nam se ne pise dobro,da smo na okupu bilo bi drugcije al falit ce nam dva veoma bitna igraca u zadnjoj liniji a znamo sto se dogodilo protiv Partizana kad nam je obrana bila u rasulu!
HSK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.