FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MentalitaUltras
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MentalitaUltras » 07 mar 2009, 22:51

Mah i Zrinjski kao klub i ljudi oko Njega i Navijaći
Sve je to napunjeno Nacionalizmom ..

Ako ebu Bosnu i ako je Hrvatska njihova Domovina
Ko im brani ..
Neka idu u Lipu njihovu niko im Nebrani ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

escape
Kontakt:

Post Postao/la escape » 07 mar 2009, 23:11

malo ste skrenuli s teme..
ali svejedno da vam kažem da se time nemožete i nemorate baviti, jer svatko ima pravo skandidirati sta hoće, kolko sam puta čuo "ubi ustašu", "Ubi srbina" i sl. jeli se onda javljate? -Ne. Zato molim tišina.
Mene kao Hrvata skandidiranje odredjenih skupina uopce nedira (tipa: ubi ustašu i sl.) čak me nasmije jer mi je smješno kako ljudi liječe komplexe na stadionima.

Što se tiče da su pjevala 3 čovjeka, a šta da ti kažem, ili si ćorav, ili si ćorav a neznaš da si ćorav.
Vidio si kolko je bilo Ultrasa jer je kamera pucala na njih.

Dalje, što se tiče crvenog kartona, nisam vidio neću komentirati. Neznam kako ovde daju sebi pravo komentirati a nisu ni vidili što se dogodilo jer to kamera nije snimila. :roll:

Vidim da s većinom vas nema smisla raspravljati, jer ste teško zadrti i pišete velike gluposti jer ste teško neupućeni.
Čast izuzecima.

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 07 mar 2009, 23:19

Izgleda si ti ovdje jedini corav....napisao sam da su duze pjesme pjevala tri covjeka...Vjerovatno zato sto ih nitko ne zna... :D

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 07 mar 2009, 23:20

Nema razloga za brigu, i u porazu moramo pokazati da smo najveći klub u BiH. Horde su bile odlične.

escape
Kontakt:

Post Postao/la escape » 07 mar 2009, 23:21

Tješite se, šta vam i preostaje?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2009, 23:25

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 07 mar 2009, 23:26

escape je napisao/la:Tješite se, šta vam i preostaje?
zahvalite se sudiji,a i sreci,imali smo precku i stativu,da je to uslo bilo bi sve drugacije,nemojte se puno dizati niste nesto pretjerano jaki ko sto sam mislio,mi se okrecemo slijedecem kolu,docekujemo orasije tu cemo da se osvetimo vasoj braci,za ovu vecerasnju nepravdu...

escape
Kontakt:

Post Postao/la escape » 07 mar 2009, 23:32

kenan je napisao/la:
escape je napisao/la:Tješite se, šta vam i preostaje?
zahvalite se sudiji,a i sreci,imali smo precku i stativu,da je to uslo bilo bi sve drugacije,nemojte se puno dizati niste nesto pretjerano jaki ko sto sam mislio,mi se okrecemo slijedecem kolu,docekujemo orasije tu cemo da se osvetimo vasoj braci,za ovu vecerasnju nepravdu...
ako si gledao utakmicu morao bi se složiti samnom, ja se prvi slazem da je siroki zasluzeno izgubio u zenici iako ga simpatiziram.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 08 mar 2009, 00:06

Ljudi moji što se bez veze raspravljate nit' je Zrinjski klub nit' su ultrasi navijači. Oni se još po Mostaru šuljaju.
Naravno, drago mi je što su pobjedili udbaše. Ovim je prvenstvo definitivno rješeno. Ostaje borba za drugo i treće mjesto.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 08 mar 2009, 00:12

čamac je napisao/la:Ljudi moji što se bez veze raspravljate nit' je Zrinjski klub nit' su ultrasi navijači. Oni se još po Mostaru šuljaju.
Naravno, drago mi je što su pobjedili udbaše. Ovim je prvenstvo definitivno rješeno. Ostaje borba za drugo i treće mjesto.
Kakav ultras? koji ultras?

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 08 mar 2009, 00:19

Zalosno je ,u sta ste vi gledali...pa ovo sarajevo je jedna od gorih momcadi sto je gostovala pod bijelim brijegom ,sramotna igra i bunker do primljenog gola...nebi da ih je manchaster napadao a ne vama omiljeni Zrinjski...idi nosi vas đavo ...horde svaka cast,bilo ih je masa a i navijali su,pjesma nije stajala ni od Ultrasa ni od Hordi a sto se tice vrijeđanja i spominjanja hrvatske toga je uvijek bilo i bit ce...zato i jesmo kao drzava specificni i raznoliki blago nama,nikad dosadno!!!pozz a sarajevo ce tesko s onakom igrom izborit evropu mada priznajem da i zrinjski nije odigrao bog zna sto ,teren los,bura ,đurica nigdje kao i muse,stanisa neprimjetan al ipak je dojam da su igrali koliko je trebalo protiv sarajevskog BUNKERA!!! :D
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 08 mar 2009, 00:22

Cini mi se da su malo pregorili Ultrasi veceras , kop je Ok ali malo pjesme su zakazale , vise se islo na neko vrijedjanje a ne navijanje......neka euforija ovo ono...a stadion poluprazan.....slabo za prvaka :|
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 08 mar 2009, 00:26

A znam brate sve to stoji al u mostaru ti je bila jaka bura i mokre stolice od 6 dnevne kise,lose vrijeme skroz a ljudi se i zazelili tv prijenosa pa je i to smanjilo posjetu a zna se da mostarci ne vole zimu... :lol:
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 08 mar 2009, 00:32

Al su vam horde odrzale lekciju veceras!!
Stvarno su broj 1

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 08 mar 2009, 00:41

ovaj ultras... pa kako je to zrinjski veceras odigro? nakon prekida prvi gol,drugi nije bio regularan...sarajevo precku i stativu pogodilo,a kad su krenuli u napad vama panika iako samo imali igraca manje ! dok nisam vidio,nisam ni znao,pa ovaj zrinjski nije uposte nesta jak kao sto su govorili ili mozda to veceras samo nisu pokazali. ovo je veceras bila tipicna tekma naseg prevenstva u kojem domacin odnosi tri boda ;)

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 08 mar 2009, 00:42

Po meni obe navijaceke skupine su odradile derbi na vrhuncu...cestitke i jednim i drugim...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2009, 01:01

Ma nije zrinjski uopste tolko dobra ekipa,haj sad slobodno pregledajte snimak i pogledajte realno ko je imao bolje prilike,realno trebalo je nerjeseno biti,ja sam mislio ovaj zrinjski je sila,zivotami ja garantujem da bi ono Sarajevo koje je osvojilo zadnji put titulu ovoga zrinjskog uzelo 5 razlike,mi dodjemo bez pola ekipe pogadjamo precke,stative,primamo dva gola smjesna,jedan iz nase greske,drugi daju uz pomoc ruke,haj jbg domacinsko sudjenje stas,crveni nidze veze,kasnije se kao pokusao kompezirati sto je i igracu zrinjskog dao al haj,bilo proslo,uopste nismo bili losi,kad skontas da smo igrali bez klasicnog napadaca,i bez stopera Nikitovica,i bez malog Cale,kad skontas da je Comor koji je jos zelen cuva Zizovica...dobro je...

Navijanje hmmm prije ove utakmice sam imao pozitivno misljenje o navijacima zrinjskog tkz ultrasima,ali nakon ovoga veceras mogu reci da trebaju da se srama,sto jos uvijek zive u vremenu 91-95, i pjevaju pjesme tipa "hrvatska zemljo nezavisna" "hebem te bosno" itd...inace lijepu ste atmosferu napravili dali fin stimung tekmi ali ove nacionalisticke poruke neka vam idu na obraz i cast neznam smijem li reci navijacke grupe,jer navijaci se ne hvalisaju nacionalistickim pjesmama...

Horde Zla kasnile na tekmu 20-ak minuta radi MUP HNK koji nas je zadrzao previse,sa nase strane mislim odlicno uradjeno,jbg nevalja sam svoje da hvalim,al kolko sam uspio upratiti i par vasih komentara da smo dobro izgledali...eto tako braco moja prodje i ovo idemo dalje,od sljedece 4 utakmice 3 igramo kuci uz tih 9 bodova sa svog terena,abd do 2-3 mjesta,evropo eto nas

Zamolio bih da me ne citirate jer neda mi se ulaziti u dalju raspravu ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 08 mar 2009, 01:06

Realno zrinjski je odigrao bolje i takticki odlicno pokazali su da imaju jaku timsku igru dok u sarajevu nije bilo pravog napadaca a i čomor je dosta grijesio jos je specijalno bio los garo maksumic standardno dobri hiros i torlak osim njih svi su utakmicu takorec svatili ko zajebanciju

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 08 mar 2009, 01:18

benajon je napisao/la:Realno zrinjski je odigrao bolje i takticki odlicno pokazali su da imaju jaku timsku igru dok u sarajevu nije bilo pravog napadaca a i čomor je dosta grijesio jos je specijalno bio los garo maksumic standardno dobri hiros i torlak osim njih svi su utakmicu takorec svatili ko zajebanciju
Slazem se,al moram spomenut i promasaj meni se cini ihtijarevica kad je prazan gol fulao,kralj je izazvao erupciju smijeha a mostarskog ciganluka nije nedostajalo...citav stadion JAVI SE,JAVI SE...

escape
Kontakt:

Post Postao/la escape » 08 mar 2009, 01:25

ne volim sarajevo ali onda mi je bilo baš žao igrača ... **** ** desi se

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tarapi i 10 gostiju.