FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saidovi treninzi najveće su pojačanje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma nas su opasno prevarili Dino I Edis iskoristili su navijace i medije napravili euforiju oko FKS . Tan nikad nije ni ulagao veliku lovu niti ce ulagati popusili smo foru bordo jarana i amidze . stabilnost imamo al daleko smo od one price o dominaciji i evropskom Sarajevu .
ne može preko noći , to je dug proces , pogledaj Dinamo i koliko godina su igrali evropu dok nisu došli na ovaj nivo gdje su sad i opet su otirač ozbiljnim ekipama...glupost je bila vikati na sav glas i dizati očekivanja, da je klub od starta radio u tišini i postepeno bili bi dosta dalje...ali opet nije kasno jer ovdje niko drugi ne radi ništa planski....uopšte nismo daleko od dominacije , jedno dobro ljetno trgovanje nas dijeli od toga....bordobijeli je napisao/la:Ma nas su opasno prevarili Dino I Edis iskoristili su navijace i medije napravili euforiju oko FKS . Tan nikad nije ni ulagao veliku lovu niti ce ulagati popusili smo foru bordo jarana i amidze . stabilnost imamo al daleko smo od one price o dominaciji i evropskom Sarajevu .
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordobijeli
- Kontakt:
Uprava je pricala o evropskom Sarajevu,dominaciji , grupnim fazama a uopste nije tako dovodoili smo slobodne ,povrijedjene igrace i na posudbu ,mislim samo da je Krste nesto placen . Dinamo plati spltu 3-4 miliona ta roga , milion za Mandzukica Zagrebu itd . mi ne mozemo za ordagica i subica dati 300 hiljada . ja cu podrzati calu i momke to nije problem nego varanje navijaca nekim pricama ,evo i sad nista se tacno ne zna kojim putem klub ide . uopste nevjerujem Tanu,kencoou,makedoncu ,sabrini uopste im nevjerujem da xe izgraditi evropsko Sarajevo . volio bi da se prevarim ali tako je .DenchiNL je napisao/la:ne može preko noći , to je dug proces , pogledaj Dinamo i koliko godina su igrali evropu dok nisu došli na ovaj nivo gdje su sad i opet su otirač ozbiljnim ekipama...glupost je bila vikati na sav glas i dizati očekivanja, da je klub od starta radio u tišini i postepeno bili bi dosta dalje...ali opet nije kasno jer ovdje niko drugi ne radi ništa planski....uopšte nismo daleko od dominacije , jedno dobro ljetno trgovanje nas dijeli od toga....bordobijeli je napisao/la:Ma nas su opasno prevarili Dino I Edis iskoristili su navijace i medije napravili euforiju oko FKS . Tan nikad nije ni ulagao veliku lovu niti ce ulagati popusili smo foru bordo jarana i amidze . stabilnost imamo al daleko smo od one price o dominaciji i evropskom Sarajevu .
Najveca greska je dovodjenje Jesica.bordobijeli je napisao/la:Ma nas su opasno prevarili Dino I Edis iskoristili su navijace i medije napravili euforiju oko FKS . Tan nikad nije ni ulagao veliku lovu niti ce ulagati popusili smo foru bordo jarana i amidze . stabilnost imamo al daleko smo od one price o dominaciji i evropskom Sarajevu .
Jesic je yebo i nas, i uprsvu i igrace, sve je izyebao..
Tan je davao pare, a kad te pare nisu isle za gradnju kampa, vec za nesta sasvim drugo... Covjek je povukao rucnu.
Al glupa je prica da nemamo para, imamo al ne onako kako bi mi zelili i kako smo imali nakon osvajanja kupa i titule..
Sto je opet sadvim normalno jer nismo igrali evropu i nemamo nacina da zaradimo pare, osim prodaje Dulje.. Na koje cekamo od ljeta..
Al nema prsvih ponuda..
Neki portal napisao da neki klub daje vise para jednom igracu od nas odmah je kod nas raspad sistema, nemamo para, zajebani i prevareni, boze sacuvaj et.
Postali smo najuredenji klub u BiH upravo zbog Tana i njegovog ulaganja, druga je stvar sto pojedinci misle da ce ulagat ko Abramovic u Chelsea i sto cemo preko noci postat ko "Dinamo" u Hrvatskoj.
Postali smo najuredenji klub u BiH upravo zbog Tana i njegovog ulaganja, druga je stvar sto pojedinci misle da ce ulagat ko Abramovic u Chelsea i sto cemo preko noci postat ko "Dinamo" u Hrvatskoj.
- saskend444
- Kontakt:
Istina je da drugi klub nudi više novca, ali ne igraću, već menadžeru za proviziju i tu je glavna razlika.isko1807 je napisao/la:Neki portal napisao da neki klub daje vise para jednom igracu od nas odmah je kod nas raspad sistema, nemamo para, zajebani i prevareni, boze sacuvaj et.
Ja nzm sta ce vam veci dokaz od dolaska makedonca za predsjednika..
Nema vise mahale, i nece je ni biti.
Dok to svarimo, bit ce lakse..
Samo bez nervoze, Dulja ce produziti, bit ce dovodjenja igraca(ne previse).
Sad se morate samo strpiti dok se to sve ne izdesava..
Kod nas po obicaju sve sporo ide, pa tako i ovo.
Nema vise mahale, i nece je ni biti.
Dok to svarimo, bit ce lakse..
Samo bez nervoze, Dulja ce produziti, bit ce dovodjenja igraca(ne previse).
Sad se morate samo strpiti dok se to sve ne izdesava..
Kod nas po obicaju sve sporo ide, pa tako i ovo.
koliko je država Hrvatska skršila u Dinamo/Croatiu Zagreb ,, mi smo presmiješni u poređenju...stoga ni ne možemo biti blizu logično , Partizan i Zvezda nije blizu Dinamu , ne mi.... mi možemo dati te pare ali ne postoji opravdanje da ćeš to zaraditi , niti da taj kojeg platiš 300K će biti bolji od nekog koga možeš dovesti za 0km , ili da bude još gore, tog istog od 300k(Subića, nebitno) možeš dovesti za 0km, ili posudbom ili raskidom ugovora u ligi gdje 2-3 tima imaju uredno plate i ugovore....HNL i Dinamo su stepenica iznad po svemu...ja ne vjerujem više "našim" a investitoru vjerujem da neće dozvoliti da mu propadne investicija , nije tako postao bogataš...nama je najbitnije sada naći trenera da nas vodi narednih nekoliko sezona, ne bih imao problem da to bude Čala, ili bilo ko strpljiv i potkovan(žali Bože Kodre) koji nas može unaprijediti organizacijom i građenjem nekog stila igre, uz integraciju akademaca, samo da se više nikad niko ne uči na ovom klububordobijeli je napisao/la: Uprava je pricala o evropskom Sarajevu,dominaciji , grupnim fazama a uopste nije tako dovodoili smo slobodne ,povrijedjene igrace i na posudbu ,mislim samo da je Krste nesto placen . Dinamo plati spltu 3-4 miliona ta roga , milion za Mandzukica Zagrebu itd . mi ne mozemo za ordagica i subica dati 300 hiljada . ja cu podrzati calu i momke to nije problem nego varanje navijaca nekim pricama ,evo i sad nista se tacno ne zna kojim putem klub ide . uopste nevjerujem Tanu,kencoou,makedoncu ,sabrini uopste im nevjerujem da xe izgraditi evropsko Sarajevo . volio bi da se prevarim ali tako je .
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Haris ako produži i ostane do ljeta, šanse za titulu su nam 20% veće. Jos kad bi krokodilov pulen stvarno proigrao, mi bi bili ko NATO. Ne treba kukati za Pirićem, ali treba sačekati prve transfere po kojim ćemo odmah vidjeti jesmo li parali ili kokuzi. Zadnji vezni! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Što ja ne mogu ovakvu priču, ospem se kad pročitam te dvije riječi "preko noći".isko1807 je napisao/la:Neki portal napisao da neki klub daje vise para jednom igracu od nas odmah je kod nas raspad sistema, nemamo para, zajebani i prevareni, boze sacuvaj et.
Za vas neke i 2036 godine će biti "ma ne može sve preko noći".
-
nukleusmember
- Kontakt:
treba nam golman realno,rezervni ako ništa,adilović i plakalo fkt nisu ti,jednog veznog i to je to,dulja neka odigra do kraja prvenstva i sretno mu bilo,on i pod ručnom da igra bio bi koristan
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Amin!joker90 je napisao/la:Haris ako produži i ostane do ljeta, šanse za titulu su nam 20% veće. Jos kad bi krokodilov pulen stvarno proigrao, mi bi bili ko NATO. Ne treba kukati za Pirićem, ali treba sačekati prve transfere po kojim ćemo odmah vidjeti jesmo li parali ili kokuzi. Zadnji vezni!
-
streetstyle
- Kontakt:
saskend444 je napisao/la:Istina je da drugi klub nudi više novca, ali ne igraću, već menadžeru za proviziju i tu je glavna razlika.isko1807 je napisao/la:Neki portal napisao da neki klub daje vise para jednom igracu od nas odmah je kod nas raspad sistema, nemamo para, zajebani i prevareni, boze sacuvaj et.
tacno 100%
zašto? imaš Pavlovićanukleusmember je napisao/la:treba nam golman realno,rezervni ako ništa,adilović i plakalo fkt nisu ti,jednog veznog i to je to,dulja neka odigra do kraja prvenstva i sretno mu bilo,on i pod ručnom da igra bio bi koristan
VVVBK
nemaš desno krilo da valja
nemaš zadnjeg veznog
nemaš centralnog veznog(Sarić?? Radovac
ofanzivni vezni upitan, jedan produžava , drugi trenira??
nemaš špica osim Ahmeta
mislim da je golman zadnje o čemu treba brinuti
Ti ili zivis u inozemstvu ili si babin sin ovo je bosna jarane normalno da ne moze preko noci prvo nemas podrsku drzave drugo shvati da ovdje dolazi samo onaj koji nema nigdje drugo takvo je stanje u drzaviSiouxLukavac je napisao/la:Što ja ne mogu ovakvu priču, ospem se kad pročitam te dvije riječi "preko noći".isko1807 je napisao/la:Neki portal napisao da neki klub daje vise para jednom igracu od nas odmah je kod nas raspad sistema, nemamo para, zajebani i prevareni, boze sacuvaj et.
SiouxLukavac je napisao/la:Što ja ne mogu ovakvu priču, ospem se kad pročitam te dvije riječi "preko noći".isko1807 je napisao/la:Neki portal napisao da neki klub daje vise para jednom igracu od nas odmah je kod nas raspad sistema, nemamo para, zajebani i prevareni, boze sacuvaj et.
Znas li tu drug u kakvoj drzavi zivis ili si zatvorio oci I zivis u svom nekom svijetu?
Jedna od najsiromasnjih drzava u Evropi, jedna od najgorih liga Evrope, do jucer si placao terene oko Zetre, ne pravi se kuca od krova vec od temelja.
Kuca bez temelja nije kuca vec supa.
- Burberry46
- Kontakt:
Nista ne podizati ponudu za Pirica, dobar je ali nije bas prioritet. Ima nasu ponudu zna sta je Sarajevo tako da nista ne dizati, ako dodje dodje, nama treba vezni igrac prije svih.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
upravo..Burberry46 je napisao/la:Nista ne podizati ponudu za Pirica, dobar je ali nije bas prioritet. Ima nasu ponudu zna sta je Sarajevo tako da nista ne dizati, ako dodje dodje, nama treba vezni igrac prije svih.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- Orangina85
- Kontakt:
https://vid.me/J7HX
Sad sad hoce ovi iz bp...kusturica ih sve postavio u klub i ssd na nekim gej okupljanjima ovako pjevaju. Dosta zanimljivih faca ovdje Delic, Kapetanovic, Kovacevic. Nisam znao da je Puzic u bp (bivsi direktor marketinga). Isovic koji je sada SDP talenat. Mene stid umjesto njih, sve kontam ali sto se skidose goli
Sad sad hoce ovi iz bp...kusturica ih sve postavio u klub i ssd na nekim gej okupljanjima ovako pjevaju. Dosta zanimljivih faca ovdje Delic, Kapetanovic, Kovacevic. Nisam znao da je Puzic u bp (bivsi direktor marketinga). Isovic koji je sada SDP talenat. Mene stid umjesto njih, sve kontam ali sto se skidose goli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.