FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 08 jan 2017, 02:00

TobeYarabi je napisao/la:ja vjerujem da imaju i to mnogo vise. kinez neda lovu za pojacanja. da nije tako vec duljevic i nova pojacanja bi davno bili rijeseni. od kineza treba izvuci jos neku lovu za kamp i onda ga ****.
A kako ga ****?

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 08 jan 2017, 02:03

Niko nikad nece od nas imati pare za platu igracima kamoli sta drugo, ocito je I jasno da nasi ne traze golmana niti nam treba. Nama treba samo centralni vezni ili ofanzivni I jedan napadac za rotacije kao mozda I krilo ostalo je bezvezno gilanje igraca
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 08 jan 2017, 02:04

Ako su poslali bolju ponudu ne mora značiti da imaju više para.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 jan 2017, 02:05

Napravio je monopol iz kojeg nema izlaza, ja fkt ne znam kako cemo mi uopste se njega i rijesiti kad za to dodje vrijeme

@hapuc, ma evo vidis i sa Duljom da tu ima nesto, smrdi nesto, nemoguce da mu nece dati tih **** pola godine vecu platu a onda na ljeto uzet masne pare za njega, ne mogu to biti cista posla nema sanse, pa **** te radi se o najboljem igracu lige i oni se kockaju s ugovorom da na kraju sezone ode za 2 kile janjetine
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

TobeYarabi
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TobeYarabi » 08 jan 2017, 02:06

Evander je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:ja vjerujem da imaju i to mnogo vise. kinez neda lovu za pojacanja. da nije tako vec duljevic i nova pojacanja bi davno bili rijeseni. od kineza treba izvuci jos neku lovu za kamp i onda ga ****.
A kako ga ****?

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
pa nece biti lako, kao sto nije bilo lako nagovoriti ga da dodje. ali kod nas je sve moguce, nebi bio ni prvi ni zadnji strendzer koji je popusio foru

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 08 jan 2017, 02:25

bodi123 je napisao/la:Napravio je monopol iz kojeg nema izlaza, ja fkt ne znam kako cemo mi uopste se njega i rijesiti kad za to dodje vrijeme

@hapuc, ma evo vidis i sa Duljom da tu ima nesto, smrdi nesto, nemoguce da mu nece dati tih **** pola godine vecu platu a onda na ljeto uzet masne pare za njega, ne mogu to biti cista posla nema sanse, pa **** te radi se o najboljem igracu lige i oni se kockaju s ugovorom da na kraju sezone ode za 2 kile janjetine
Sumnjivo jeste, ali vjerujem da je u pitanju nešto drugo.
I šta je sa Tanovom finansijskom injekcijom, nije je valjda zaboravio dati. :think:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

High

Post Postao/la High » 08 jan 2017, 02:32

hapuc je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Napravio je monopol iz kojeg nema izlaza, ja fkt ne znam kako cemo mi uopste se njega i rijesiti kad za to dodje vrijeme

I šta je sa Tanovom finansijskom injekcijom, nije je valjda zaboravio dati. :think:
Gurnuo je Cardiffu u guzu. Nama će poslati paracetamol.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 08 jan 2017, 03:05

High je napisao/la:
hapuc je napisao/la:

Gurnuo je Cardiffu u guzu. Nama će poslati paracetamol.
gurnuce i nama u guzu :lol:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 jan 2017, 04:48

bodi123 je napisao/la:Ako nas je ustaški klub nadjaco finansijski i radi toga pridobio Pirica pisaj ti onda nas
Nauci da pises u svoje ime,ja imam kontra misljenje i sta sad? Hvala bogu da ode u Zrinjski Husarin pulen a da nam ostane Pavlovic,dosta je vise nebuloza ovdje na svaki moguci potez,ko je rekao da uopste pregovaramo sa njim pa da tako pises? Ko ti je rekao uopste da smo mu nudili nesto pa eto kao ti znas da su nas nadjacali? Za razliku od nasih ljudi taj klub podrzaju mnoge firme i ulazu u isto dok kod nas samo zavali i ukradi pa ne znam sta se cudis i ako vise nude ko da smo Real spustite se malo na zemlju,primjer je i ova tema gdje se covjek zapita jel ovo tema FK Sarajevo il pljuvanje istog

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 jan 2017, 07:41

BTX je napisao/la:
High je napisao/la:S obzirom na to da dobro znamo kakvu matricu ima NK Katolifilija, onda je sve jasno! :kafa:
Kenan Pirić, donedavno prvi čuvar mreže tuzlanske Slobode i bh. reprezentativac predmet je ‘borbe’ vodećeg dvojca premijerligaškog karavana,mostarskog Zrinjskog i Sarajeva. Dok su sve ekipe u dubokom zimskom snu gdje nema pompezno najavljivanih pojačanja niti u jednom klubu nazire se zvijezda januarskog prijelaznog roka,a to je izvrsni mladi golman Kenan Pirić. Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Zrinjski poslao bolju,ekonomski povoljniju ponudu mladom čuvaru mreže, ali u pregovorima je i klub sa Koševa. Ono što je izvjesno Pirić ne ide u inozemstvo, ostaje u PL BiH a crveno-crni dres će zamijeniti ili dresom s lentom ili bordo bojom.
ko je poslao bolju ponudu? Kaze ko? Husaric?
pa neka ide ako je bolja finansijska ponuda, sta fali... isto kao sto iz bos isao "u italiju" ... isao je u ku***
nije on vidio italije ni belgije ni kur*** ni palca
od pocetka on zna da ima dvije ili tri opcije a to je dva kluba iz bosne i jedan eventualno iz hr ito pri dnu tabele...

sada mu dize platu ovdje, satro zrinjski dao vise ovo ono ... ne bi li milju vise izvukao od nas...
NE DAJTE NI MARKE VISE, neka ide u zrinjski, nikakav spektakularan golman, nista bolji od Pavlovica, ne vrijedi za njega bacati novac, dva vezna dovesti i duljevica produziti eventualno napadac i ni 4 pirica nece moci da spase lazne mostarce.. satro jaci finansijski, jesu, kako da nisu

to sto sada u upravi sjede ljudi malo sposobniji koji tri put mjere , jednom rezu, je druga stvar, i neka rade tako,samo polahko i sigurno,promisljeno... a radise, jako puno se radi samo sto je zavrnuta pipa mahali
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 08 jan 2017, 08:12

Seljacko dizanje cijene preko medija, vi se primate. Vec sam ranije pisao, ne vidim ama bas nikakav razlog zasto bi doveli ovog Pirica?
Nikakvo pojacanje on nije, ako nije gori nije ni bolji od Pavlovica.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 jan 2017, 08:31

pasica je napisao/la:Seljacko dizanje cijene preko medija, vi se primate. Vec sam ranije pisao, ne vidim ama bas nikakav razlog zasto bi doveli ovog Pirica?
Nikakvo pojacanje on nije, ako nije gori nije ni bolji od Pavlovica.
Upravo to. Ko u ovome ne vidi dizanje cijene, taj je slijep. Preplatiti nekoga ko ti nije igrac na poziciji koja ti gori, i zbog toga nemati novac da platis kvalitet gdje ti fali je smijesno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 08 jan 2017, 08:32

opustite se malo

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 jan 2017, 08:55

a što ovaj Pirić ne ide u želju? ili neki tim kojem fakat treba golman???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 jan 2017, 09:01

Jedan menardzecic baci kost i svi se tuku oko nje vidi se da slabo poznajete poslovanje sreca da cala i pomocnici znaju sta rade nama nije prioritet golman zato se nemojte svadjati bez veze jer piric nije vrijedan toga mi imamo dobrog golmana piric ima ponudu ali nije on prioritet

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 08 jan 2017, 09:01

DenchiNL je napisao/la:a što ovaj Pirić ne ide u želju? ili neki tim kojem fakat treba golman???
yebes pirica..sreca je da ga nasi nisu doveli. mi imamo jednog od naboljih golmana PL. zasto da se daje lova za pirica???

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 jan 2017, 09:13

Misljenja sam da u nasoj ligi ne treba imati super golmana, nego je dovoljno da nije kikser. Znaci, prosjecan, solidan golman je sasvim dovoljan, ako imas dobre def ispred sebe.
Piric bi bio opcija da nema Pavlovica, da smo npr. sa Bandovicem, Ostrim...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 jan 2017, 09:15

muhamedhulk je napisao/la:Misljenja sam da u nasoj ligi ne treba imati super golmana, nego je dovoljno da nije kikser. Znaci, prosjecan, solidan golman je sasvim dovoljan, ako imas dobre def ispred sebe.
Piric bi bio opcija da nema Pavlovica, da smo npr. sa Bandovicem, Ostrim...
čak i tad se može naći golman da mu menadžer nije debil.... :thumbup: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 jan 2017, 09:18

Zrinjski je projekat najjace stranke u drzavi, i trebao bi dobiti od igranja u Evropi ili je vec dobio milion KM, a mi smo izgubili preko milion KM, pa nista cudno sto nema love kao prije, jos je njima golman prioritet a nama nije, imamo dobrog golmana za ovu ligu, pa nista cudno sto su oni spremni dati vise od nas, ali to ne znaci da ce ga dobiti.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 jan 2017, 09:48

:lol: :lol:

:kafa:
Napokon ce pozitiva zavladiti forumom :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”