NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Svaki igrac koji bude imao sansu ce otic. Nemozes igracu na pocetku sezone ponudit jedno i na polusezoni iako se cilj premasio ti mu rezes platu tako i treneru i direktoru. Pa ko je tu lud koji im je k u r a c vise. Za mene je realno Isan racku od igraca al nema se sta momku prigovorit treba doc ovdje da ga neko levati? Mi smo postali jedna velika prcija i sprdnja nezna se ni ko pije ni ko placa. Sad mi je po prvi put mozda i Spiske zao on je u dobroj namjeri izlazio i baljezgo neke stvari ali od onih paunova iz uprave niko ni da se obrati. Za tri godine su yebali nesto u sta se carsija klela, nesto sto je svake druge sedmice okupljalo 1500-2000 ljudi u prosjeku. Sad normalno pokrili se po usima i nejavljaju se.
-
- Kontakt:
Vala ste zapeli za Isana ko da jr neki igrac,sta ako je domaci svako zeli sebi najbolje pa tako i on sretno mu. Od ljubavi se nezivi ,svi bi mi otisli za boljim parama ili zbog neceg drugog.
Ista stvar je sa hamzom i vojvodicem,ako ima bolje sretno ima ba trenera uvijek nacese neko garant samo ne doro i cvijan sto se mene tice.
Ista stvar je sa hamzom i vojvodicem,ako ima bolje sretno ima ba trenera uvijek nacese neko garant samo ne doro i cvijan sto se mene tice.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
On je u orasije otiso za manje para koliko sam ja upucen...batigol777 je napisao/la:Vala ste zapeli za Isana ko da jr neki igrac,sta ako je domaci svako zeli sebi najbolje pa tako i on sretno mu. Od ljubavi se nezivi ,svi bi mi otisli za boljim parama ili zbog neceg drugog.
Dodel taj novi trener, igraci? Jel bila skupstina? Sad kad je sve otislo u tri lijepe materine niko se ne javlja svi se usutili. A od bojovnika iz kluba ni glasa. Ljudski je izac i rec zasrali smo neznamo dalje i yebaji ga a ne ovako usutlili se ko pi zde.
Juce je prrgovarano sa Curguzom ali niko se oglasi danas izgleda da nema nista od togacombe je napisao/la:Dodel taj novi trener, igraci? Jel bila skupstina? Sad kad je sve otislo u tri lijepe materine niko se ne javlja svi se usutili. A od bojovnika iz kluba ni glasa. Ljudski je izac i rec zasrali smo neznamo dalje i yebaji ga a ne ovako usutlili se ko pi zde.
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
Klub nam je katastrofa, uprava planira pojačanja dovest, a ne mogu ni domaće igrače zadržatelemental je napisao/la:Juce je prrgovarano sa Curguzom ali niko se oglasi danas izgleda da nema nista od togacombe je napisao/la:Dodel taj novi trener, igraci? Jel bila skupstina? Sad kad je sve otislo u tri lijepe materine niko se ne javlja svi se usutili. A od bojovnika iz kluba ni glasa. Ljudski je izac i rec zasrali smo neznamo dalje i yebaji ga a ne ovako usutlili se ko pi zde.

Ranieri vam je tata..
A koje to od domacih napustio?sidran je napisao/la:Klub nam je katastrofa, uprava planira pojačanja dovest, a ne mogu ni domaće igrače zadržatelemental je napisao/la:Juce je prrgovarano sa Curguzom ali niko se oglasi danas izgleda da nema nista od togacombe je napisao/la:Dodel taj novi trener, igraci? Jel bila skupstina? Sad kad je sve otislo u tri lijepe materine niko se ne javlja svi se usutili. A od bojovnika iz kluba ni glasa. Ljudski je izac i rec zasrali smo neznamo dalje i yebaji ga a ne ovako usutlili se ko pi zde.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Isanovic nije potpisao za slogu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Carli-ito
Isanovic, Facic, hamza( jest da nije iz gradacca al je ko nas) itd..eto dovoljno. I svi bi oni trebali iz ljubavi ostat u klubu i živit jest pit tu ljubavi kao što pojedinci misle i sposobna uprava.
Isanovic, Facic, hamza( jest da nije iz gradacca al je ko nas) itd..eto dovoljno. I svi bi oni trebali iz ljubavi ostat u klubu i živit jest pit tu ljubavi kao što pojedinci misle i sposobna uprava.
Ranieri vam je tata..
Ja cekam da mi secer ode od tih silnih pozitivnih novosti kao sto su neki ovdje pisali. Samo ih sad nema izgubili se negdje.
-
- Kontakt:
Ma sta vam je na ovoj zimi ni olovke nerade ,nemoze se ni potpisat da hoces.
Neznam koji vam je pogotove duo sidran combe gdje zurite? jel treba nesto uradit samo da se uradi pa kako bude onda pljujete sve redom ja mislim da
treba kalkulisat i polahko bit ce i igraca i trenera.
U svakom momentu mozemo naci naseg domaceg trenera jednog od 5 -6 koji su dole u omlad.pogonu ako bas niko nehtjedne doci u sto sumnjam.
Plata 2000 KM za trenera u prvoj ligi fed. Kako cujen da je imao vojvodic stan hrana pa sta hoce vise ja sumnjam da se nemoze naci trener.
Evo kalesija uvodi kao zenica taksu kaldionicama 10000 KM god. Kod nas na opstini ima preko 30 kladionica po 10000 pa da pola daju zvijezdi eto stabilnosti u klubu samo treba vijece da izglasa.
Neznam koji vam je pogotove duo sidran combe gdje zurite? jel treba nesto uradit samo da se uradi pa kako bude onda pljujete sve redom ja mislim da
treba kalkulisat i polahko bit ce i igraca i trenera.
U svakom momentu mozemo naci naseg domaceg trenera jednog od 5 -6 koji su dole u omlad.pogonu ako bas niko nehtjedne doci u sto sumnjam.
Plata 2000 KM za trenera u prvoj ligi fed. Kako cujen da je imao vojvodic stan hrana pa sta hoce vise ja sumnjam da se nemoze naci trener.
Evo kalesija uvodi kao zenica taksu kaldionicama 10000 KM god. Kod nas na opstini ima preko 30 kladionica po 10000 pa da pola daju zvijezdi eto stabilnosti u klubu samo treba vijece da izglasa.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Ti nemas pojma onda sta pises.sidran je napisao/la:Carli-ito
"Klub nam je katastrofa, uprava planira pojačanja dovest, a ne mogu ni domaće igrače zadržat

Nit je Isanovic, nit je Facic bio Zvijezdin igrac u protekloj polusezoni. Ne znam onda kako mislis ih zadrzat ako nisu tvoji, aj pojasni malo

batigol u potpunosti se slazem za kladionice, ako je moguce uvest taksu i preusmejrit novac u klub
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Ne znam carli-ito od kada pratiš zvijezdu ili izgleda od polusezone pratišcarli22 je napisao/la:Ti nemas pojma onda sta pises.sidran je napisao/la:Carli-ito
"Klub nam je katastrofa, uprava planira pojačanja dovest, a ne mogu ni domaće igrače zadržat"
Nit je Isanovic, nit je Facic bio Zvijezdin igrac u protekloj polusezoni. Ne znam onda kako mislis ih zadrzat ako nisu tvoji, aj pojasni malo
batigol u potpunosti se slazem za kladionice, ako je moguce uvest taksu i preusmejrit novac u klub

Ranieri vam je tata..
Nurdo kad je hvatao Bilbiju za vrat ne sjećamo se .. Da hoće bogdom i jedan predsjednik tako ,
Bezveze covjeka otjerasemaestro04 je napisao/la:Nurdo kad je hvatao Bilbiju za vrat ne sjećamo se .. Da hoće bogdom i jedan predsjednik tako ,

Sta bi ti da predsjednik fata protivnicke igrace u hodniku za vratmaestro04 je napisao/la:Nurdo kad je hvatao Bilbiju za vrat ne sjećamo se .. Da hoće bogdom i jedan predsjednik tako ,

- theboss_RD07
- Kontakt:
To je nas Zdravko Mamic samo sto su nasi Bad Blue Boys istjerali naseg Mamica pa smo dozivjeli pad u nizi rang i tugu golemu oko kluba gdje jedva dodje 300 ljudi ali ipak je on seljak
Koji ce k u rac nama Nurdo on je seljak mi imamo sada carsijanere oko kluba.
Njihova glavna preokupacija u najtezim trenutcima za klub je birati najboljih 11 u posljednjih par godina. I gle cuda i ti igraci koje biraju su vecinom iz vremena Salgije, Fadila i stare uprave.

- theboss_RD07
- Kontakt:
fender13 je napisao/la:To je nas Zdravko Mamic samo sto su nasi Bad Blue Boys istjerali naseg Mamica pa smo dozivjeli pad u nizi rang i tugu golemu oko kluba gdje jedva dodje 300 ljudi ali ipak je on seljak

⭐
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.