Ma da vidim jesi li šta ljut.KenChoo je napisao/la: Šta je srećo opet?
Biće Nedim novi Alen Škoro
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma da vidim jesi li šta ljut.KenChoo je napisao/la: Šta je srećo opet?
Nemam razloga biti, samo relax.hilmo je napisao/la:Ma da vidim jesi li šta ljut.KenChoo je napisao/la: Šta je srećo opet?
Biće Nedim novi Alen Škoro
hilmo je napisao/la: Biće Nedim novi Alen Škoro
Mozda nekom ne odgovara menadzer od Hadzica, jer kod nas se vise gledaju oni od igraca, bitnije je da li je menadzer dobar s ljudima iz kluba ili ne, a to kakav je igrac, to cesto padne u drugi plan.BA1997 je napisao/la:pregledaj sve tvoje objave pa ces vidjeti o cemu ti govorim, forsiras klarica i smajlagica a hadzic je za 10 klasa iznad toliko o tome, hadzic moze da igra i sada ja sam siguran u tohilmo je napisao/la:@BA1997
Taman posla, gotivim ja njih sve, zbog nekih vansportskih stvari neke gotivim više, ali svi oni su našu dragulji i najsretniji bih bio kada bi svi oni zaigrali za prvi tim.
To ga na istoku svakako ceka cim bude gresaka, jos ako slucajno odgovori na iste, moze se seliti iz gradaOrangina85 je napisao/la:Pustite Hadzica nek u miru dijete radi. Najmanje sta mu treba sad je da se digne neka euforija oko njega pa sutra nek dijete da pogresan pas bice velikih saljivdzija sa tribina da mu dobace "kome si ti dao tolike golove" i slicno.
Bolji od Haskića i Hiroša.TobeYarabi je napisao/la:nedim ce za dvije godine biti najbolji igrac u nasoj ligi
Travnik drugi u ligi, brace urself Nedimjoker90 je napisao/la:Samo treniraj ta leđa, trebat će ti kad se Regoje, Jovo Kojić i slični navale na njih!![]()
Memara je napisao/la:Hadzic?!![]()
Kenan Pirić, donedavno prvi čuvar mreže tuzlanske Slobode i bh. reprezentativac predmet je ‘borbe’ vodećeg dvojca premijerligaškog karavana,mostarskog Zrinjskog i Sarajeva. Dok su sve ekipe u dubokom zimskom snu gdje nema pompezno najavljivanih pojačanja niti u jednom klubu nazire se zvijezda januarskog prijelaznog roka,a to je izvrsni mladi golman Kenan Pirić. Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Zrinjski poslao bolju,ekonomski povoljniju ponudu mladom čuvaru mreže, ali u pregovorima je i klub sa Koševa. Ono što je izvjesno Pirić ne ide u inozemstvo, ostaje u PL BiH a crveno-crni dres će zamijeniti ili dresom s lentom ili bordo bojom.High je napisao/la:S obzirom na to da dobro znamo kakvu matricu ima NK Katolifilija, onda je sve jasno!
on je novi golman svinjskogBTX je napisao/la:Kenan Pirić, donedavno prvi čuvar mreže tuzlanske Slobode i bh. reprezentativac predmet je ‘borbe’ vodećeg dvojca premijerligaškog karavana,mostarskog Zrinjskog i Sarajeva. Dok su sve ekipe u dubokom zimskom snu gdje nema pompezno najavljivanih pojačanja niti u jednom klubu nazire se zvijezda januarskog prijelaznog roka,a to je izvrsni mladi golman Kenan Pirić. Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Zrinjski poslao bolju,ekonomski povoljniju ponudu mladom čuvaru mreže, ali u pregovorima je i klub sa Koševa. Ono što je izvjesno Pirić ne ide u inozemstvo, ostaje u PL BiH a crveno-crni dres će zamijeniti ili dresom s lentom ili bordo bojom.High je napisao/la:S obzirom na to da dobro znamo kakvu matricu ima NK Katolifilija, onda je sve jasno!
Ko ce ga znati, svaki dan je druga pricabodi123 je napisao/la:Ako nas je ustaški klub nadjaco finansijski i radi toga pridobio Pirica pisaj ti onda nas
ja vjerujem da oni imaju puno vise love od nas, znaci to je jedan razlog. a drugi vam je napisao @belosevic na prosloj stranici.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko ce ga znati, svaki dan je druga pricabodi123 je napisao/la:Ako nas je ustaški klub nadjaco finansijski i radi toga pridobio Pirica pisaj ti onda nas
ma znam da Husara **** ali kazem ako Svinjski ima vise para od nas onda nas treba ugasit i kineza poslat u 3pmTobeYarabi je napisao/la:ja vjerujem da oni imaju puno vise love od nas, znaci to je jedan razlog. a drugi vam je napisao @belosevic na prosloj stranici.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko ce ga znati, svaki dan je druga pricabodi123 je napisao/la:Ako nas je ustaški klub nadjaco finansijski i radi toga pridobio Pirica pisaj ti onda nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.