FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sergejevic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sergejevic » 07 jan 2017, 13:47

Neandertalac je napisao/la:Kakva reakcija administratora, post nestane u sekundi :)

Poz Sergejević :thumbup:
Izgleda da sam fulio temu.
On topic: Kad ces donjeti one pare sto si osto kratak za onu rakiju ?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 jan 2017, 13:49

sergejevic je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Kakva reakcija administratora, post nestane u sekundi :)

Poz Sergejević :thumbup:
Izgleda da sam fulio temu.
On topic: Kad ces donjeti one pare sto si osto kratak za onu rakiju ?
Malo sam kratak trenutno, nemoj zamjeriti.
Imaš milju za posuditi, ako ti ne vratim ne moraš više nikada dati!?

Edit. Mani se Don Kihotovskog posla, tako je kako je. Ja pokušavao i nije to to, svako ima svoje hbga.
Nego naleti kada se kompletira igrački kadar da bacimo koju pametnu.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 07 jan 2017, 14:25

LjoZee je napisao/la:Kakve su sanse da se Zakaric odluci za nas ?
Vjerovatno 90% da je nas , al posto je bozic moracemo sacekat zakaricev odg dal dolazi u zelju. I SRETAN BOZIC SVIMA KOJI GA SLAVE
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 07 jan 2017, 14:29

Da hoce od ponedeljka krenuti konkretne iformacije, Zakaric, ovaj iz Zrinjskog, pa dalje ko se sa nama povezuje.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 jan 2017, 14:30

Kad Petrovic napravi iznenadjenje pa se svako pojacanje pojavi u utorak na prozivci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 07 jan 2017, 14:32

Ako se jedno novo ime pojavi na prozivci dobro je, vođeni predhodnim iskustvima u sred priprema ce dolaziti.
- Zeljeznicar -

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 07 jan 2017, 14:32

Hajde Zakiii :pray:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 07 jan 2017, 14:33

Zenzo je napisao/la:Ako se jedno novo ime pojavi na prozivci dobro je, vođeni predhodnim iskustvima u sred priprema ce dolaziti.
Ja bih najvise volio kad bi mi doveli igrace do 10. i da ekipa bude zajedno sve vrijeme i odradi zajedno kompletne pripreme. Ipak ne vjerujem da ce biti tako.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 07 jan 2017, 14:45

aleksandar_veliki je napisao/la:Da ne ostanem duzan Sergejevicu iako sam sebi rekao da je besmisleno pokusavati objasniti bilo sta ljudima koji su te davnih dana svrstali na "neku" stranu. Sinoc da sam izbrisao diskusiju na relaciji Cuk - Hrasno dao bih vam za pravo sto me svrstavate na tu "neku" stranu. Iz tog razloga nije izbrisana. Stvarno nemam namjeru iz nekih principa ulaziti u diskusiju s tobom ili s nekim drugim tipa sto se ovo brise, a ovo ne brise i slicno. Vjerovao ili ne, meni je najgore ovdje, no nosim se s tim. Prije pola godine smo diskutovali o slicnoj stvari i zakljucio sam kako cu i sada zakljuciti. Forum uredjuje administracija, nekom se svidja, a nekom ne sto je sasvim normalno. Mi u administraciji mislimo da to radimo na dobar nacin i tako cemo nastaviti. Da ostale forumase ne zamaramo sa ovim stvarima ako zelis mozemo mastaviti na pp, ako pak ne zelis budi mi pozdravljen i vrata foruma su ti otvorena kao i svima ostalim bez obzira kako razmisljali i kakve stavove imali u odredjenom trenutku.
Samo da dodam nesto na ovo i zavrsiti cemo ovu diskusiju.
Ti kao moderator ovog foruma imas obavezu prema svima nama, posebno prema ljudima koji su ovdje cisto zbog teme, a ne zbog licnih interesa. Zbog toga postoje pravila foruma i ti kao moderator treba da postupas u skladu s istima. Dakle, ako je zabranjeno nesto onda to izbrises, a ako je nesto radikalno kao neki od primjera banujes doticnog forumasa. Sasvim prosta stvar. Jedna je stvar sta se nekome svidja, a nekome ne, a sasvim druga je stvar ako administracija dozvoli krsenje pravila koja su sami postavili. Zar to ne djeluje pomalo cudno? To je isto kao da jedan sudija u sudu kaze pa eto ne bih da se zamjerim i da neko misli lose o meni niko nije kriv. Gdje bi jedno drustvo zavrsilo tada? Pa bas bi bilo kao ova tema danas. Banalan primjer, ali tako ispadne na kraju. Ja zelim da citam i pisem o samoj temi na koju sam dosao, prihvatio sam pravila i ako ih krsim zasluzujem ban, kako ja tako i svi ostali. Ne trazim ja od tebe da banujes sve redom jer mi se ne svidja sta pisu, ja trazim da se postuju pravila foruma i da onaj ko ih krsi ne pise vise. Zar je nesto lose uputiti konstruktivnu kritiku i mozda uciniti da bude svima bolje. Ako neko moze da izaobilazi pravila bez ikakve sankcije onda se pitam zasto uopste postoje?
Toliko od mene na tu temu, samo sam htio da objasnim zbog cega sam zapoceo ovu diskusiju.
Pozdrav.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 07 jan 2017, 14:47

Neandertalac je napisao/la:Ni malo me ne čudi kako ima raje koja "puši" ovu priču da je menager sa kojim smo ga ispušili kao ni sa jednim prije radio sve da pomogne klubu. :wtf:

Ali fakat, hajde malo mućnite glavama Bog vam dragi pamet dao. Pa šta ste očekivali da će reći, jeste, uzeli smo Želju lopatom.
Ja još nisam upoznao čovjeka koji će reći da je lopina i ubleha.
Malo im bilo svi oni polovnjaci od 2_3_4 milje € pa se još svaki dan preko Kostica vršio pritisak na upravu da nam fali igrača, naši igrači nazivani Debilima i Tarabama kako bi im se kesa dodatno odriješila. Odriješene ruke imao da traži igračima klubove, samo što je ubleha, ovaj bi Baju za što milja prodao. Plafon.

Na Zubana koji je milione donio u klub lajali ste na sva zvona, te potpisuje sa mladim igračima, stavlja klauzule, ko mu je dao pravo, naplatio je sve, pusti ljubav radi za pare, treba njegovim igračima zabraniti da igraju itd...
A MILIONE DONIO U KLUB! NAŠE DIJETE! LEGENDA!

A ovaj pokušaj od menagera, ublehu, spremni ste opravdati kako bi napakostili Hrasnom ili jer su vam tako išaretili na forumu. Zuban ne valja a ovaj je tip top.

Hebo vas vaše rezonovanje. I kaže nije im mozak ispran.
Mene bi bar malo stid bilo, šutio bi ako ništa. Znate SVI vrlo dobro koji ste i šta se sve pisalo.
Oko ovoga se itekako slažem. :thumbup:
Radnička klasa !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jan 2017, 15:23

Ovo mi je najjace. Ne pisu nikako a onda dodju ko uvrijedjene mlade da odreduju kako moderacija treba postupati. A ne tako odavno otisli jer ne mogu gledati stream, presmijesno vala.
No, da se vratimo temi. Danas je rok za Zakarica? Sta je reci?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 07 jan 2017, 15:45

Moj hrasno nema se sta cekati opstinsko vijece kad ni pod jednom tackom u budzetu nema te stavke iako je trebala biti jer je tvoj kako ti volis reci prijatelj koldzo LAZOV to sam izjavio a nije se nasla gle cuda.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 07 jan 2017, 15:59

1921fcz je napisao/la:Moj hrasno nema se sta cekati opstinsko vijece kad ni pod jednom tackom u budzetu nema te stavke iako je trebala biti jer je tvoj kako ti volis reci prijatelj koldzo LAZOV to sam izjavio a nije se nasla gle cuda.
Zna i on to nego se pravi mutav
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 07 jan 2017, 16:02

amazon je napisao/la:Ovo mi je najjace. Ne pisu nikako a onda dodju ko uvrijedjene mlade da odreduju kako moderacija treba postupati. A ne tako odavno otisli jer ne mogu gledati stream, presmijesno vala.
Fakat ? Gdje je to pisalo da je do danas ?
Radnička klasa !

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 07 jan 2017, 16:03

ZeljeznicarFan je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ovo mi je najjace. Ne pisu nikako a onda dodju ko uvrijedjene mlade da odreduju kako moderacija treba postupati. A ne tako odavno otisli jer ne mogu gledati stream, presmijesno vala.
Fakat ? Gdje je to pisalo da je do danas ?
Reko je da ce se iznjasnit za dva dana, danas je trebo jedino sto je bozic pa mozda se covjek opustio malo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jan 2017, 16:04

Pa nije njemu Bozic, sta on ima s tim. Ne budali.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 07 jan 2017, 16:10

amazon je napisao/la:Pa nije njemu Bozic, sta on ima s tim. Ne budali.
znam ali acoo mi to govori kaze bozic , zbuni me lik opasno :rol: :rol:

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 07 jan 2017, 16:11

Isto tako se Zakaric nije rekao oglasiti na forumu ili nekom portalu nego Zelji. Ko kaze da nije dostavio svoj odgovor ljudima koji su mu dali rok? Mozda pregovaraju oko ugovora sad, a mozda se trazi druga alternativa ako je odbio dolazak kod nas.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jan 2017, 16:12

Neymar11 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Pa nije njemu Bozic, sta on ima s tim. Ne budali.
znam ali acoo mi to govori kaze bozic , zbuni me lik opasno :rol: :rol:
Rok je rok, nema tu Bozica.Mi smo ozbiljan klub dajemo rokove, nismo mi amateri. Znaci ako do sutra ne potpise nista od njega.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 jan 2017, 16:15

Zakarica bih bas volio vidjeti kod nas,ali ako on ne zeli to postujem. Opet ako pristane bit ce super. Neka svako radi sta misli da je najbolje. Ima drugih igraca,a doduse ta nam pozicija i nije kriticna toliko. Krizman je tu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.