Izgleda da sam fulio temu.Neandertalac je napisao/la:Kakva reakcija administratora, post nestane u sekundi
Poz Sergejević
On topic: Kad ces donjeti one pare sto si osto kratak za onu rakiju ?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Izgleda da sam fulio temu.Neandertalac je napisao/la:Kakva reakcija administratora, post nestane u sekundi
Poz Sergejević
Malo sam kratak trenutno, nemoj zamjeriti.sergejevic je napisao/la:Izgleda da sam fulio temu.Neandertalac je napisao/la:Kakva reakcija administratora, post nestane u sekundi
Poz Sergejević
On topic: Kad ces donjeti one pare sto si osto kratak za onu rakiju ?
Vjerovatno 90% da je nas , al posto je bozic moracemo sacekat zakaricev odg dal dolazi u zelju. I SRETAN BOZIC SVIMA KOJI GA SLAVELjoZee je napisao/la:Kakve su sanse da se Zakaric odluci za nas ?
Ja bih najvise volio kad bi mi doveli igrace do 10. i da ekipa bude zajedno sve vrijeme i odradi zajedno kompletne pripreme. Ipak ne vjerujem da ce biti tako.Zenzo je napisao/la:Ako se jedno novo ime pojavi na prozivci dobro je, vođeni predhodnim iskustvima u sred priprema ce dolaziti.
Samo da dodam nesto na ovo i zavrsiti cemo ovu diskusiju.aleksandar_veliki je napisao/la:Da ne ostanem duzan Sergejevicu iako sam sebi rekao da je besmisleno pokusavati objasniti bilo sta ljudima koji su te davnih dana svrstali na "neku" stranu. Sinoc da sam izbrisao diskusiju na relaciji Cuk - Hrasno dao bih vam za pravo sto me svrstavate na tu "neku" stranu. Iz tog razloga nije izbrisana. Stvarno nemam namjeru iz nekih principa ulaziti u diskusiju s tobom ili s nekim drugim tipa sto se ovo brise, a ovo ne brise i slicno. Vjerovao ili ne, meni je najgore ovdje, no nosim se s tim. Prije pola godine smo diskutovali o slicnoj stvari i zakljucio sam kako cu i sada zakljuciti. Forum uredjuje administracija, nekom se svidja, a nekom ne sto je sasvim normalno. Mi u administraciji mislimo da to radimo na dobar nacin i tako cemo nastaviti. Da ostale forumase ne zamaramo sa ovim stvarima ako zelis mozemo mastaviti na pp, ako pak ne zelis budi mi pozdravljen i vrata foruma su ti otvorena kao i svima ostalim bez obzira kako razmisljali i kakve stavove imali u odredjenom trenutku.
Oko ovoga se itekako slažem.Neandertalac je napisao/la:Ni malo me ne čudi kako ima raje koja "puši" ovu priču da je menager sa kojim smo ga ispušili kao ni sa jednim prije radio sve da pomogne klubu.![]()
Ali fakat, hajde malo mućnite glavama Bog vam dragi pamet dao. Pa šta ste očekivali da će reći, jeste, uzeli smo Želju lopatom.
Ja još nisam upoznao čovjeka koji će reći da je lopina i ubleha.
Malo im bilo svi oni polovnjaci od 2_3_4 milje € pa se još svaki dan preko Kostica vršio pritisak na upravu da nam fali igrača, naši igrači nazivani Debilima i Tarabama kako bi im se kesa dodatno odriješila. Odriješene ruke imao da traži igračima klubove, samo što je ubleha, ovaj bi Baju za što milja prodao. Plafon.
Na Zubana koji je milione donio u klub lajali ste na sva zvona, te potpisuje sa mladim igračima, stavlja klauzule, ko mu je dao pravo, naplatio je sve, pusti ljubav radi za pare, treba njegovim igračima zabraniti da igraju itd...
A MILIONE DONIO U KLUB! NAŠE DIJETE! LEGENDA!
A ovaj pokušaj od menagera, ublehu, spremni ste opravdati kako bi napakostili Hrasnom ili jer su vam tako išaretili na forumu. Zuban ne valja a ovaj je tip top.
Hebo vas vaše rezonovanje. I kaže nije im mozak ispran.
Mene bi bar malo stid bilo, šutio bi ako ništa. Znate SVI vrlo dobro koji ste i šta se sve pisalo.
Zna i on to nego se pravi mutav1921fcz je napisao/la:Moj hrasno nema se sta cekati opstinsko vijece kad ni pod jednom tackom u budzetu nema te stavke iako je trebala biti jer je tvoj kako ti volis reci prijatelj koldzo LAZOV to sam izjavio a nije se nasla gle cuda.
Fakat ? Gdje je to pisalo da je do danas ?amazon je napisao/la:Ovo mi je najjace. Ne pisu nikako a onda dodju ko uvrijedjene mlade da odreduju kako moderacija treba postupati. A ne tako odavno otisli jer ne mogu gledati stream, presmijesno vala.
No, da se vratimo temi. Danas je rok za Zakarica? Sta je reci?
Reko je da ce se iznjasnit za dva dana, danas je trebo jedino sto je bozic pa mozda se covjek opustio maloZeljeznicarFan je napisao/la:Fakat ? Gdje je to pisalo da je do danas ?amazon je napisao/la:Ovo mi je najjace. Ne pisu nikako a onda dodju ko uvrijedjene mlade da odreduju kako moderacija treba postupati. A ne tako odavno otisli jer ne mogu gledati stream, presmijesno vala.
No, da se vratimo temi. Danas je rok za Zakarica? Sta je reci?
znam ali acoo mi to govori kaze bozic , zbuni me lik opasnoamazon je napisao/la:Pa nije njemu Bozic, sta on ima s tim. Ne budali.
Rok je rok, nema tu Bozica.Mi smo ozbiljan klub dajemo rokove, nismo mi amateri. Znaci ako do sutra ne potpise nista od njega.Neymar11 je napisao/la:znam ali acoo mi to govori kaze bozic , zbuni me lik opasnoamazon je napisao/la:Pa nije njemu Bozic, sta on ima s tim. Ne budali.![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.