FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 jan 2017, 02:17

warrior je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la::lol:

Kako znas da je lazni? moj jedan jedini fb. profil javio se da se uvjerim da si zaista ti, zasto bih ti davao kopiju osobnog dokumenta? valjda ti tuzis, izvinjenje sigurno nisam poslao nema potrebe da lazes tako javno, rekao kulturno da ne zelim slati osobni dokument, kada budes predavao tuzbu svakako ce se sve morati provjeriti dali se poklapa sve kao i ip. adresa, nego hajde ti Janez drz se Slovenije, ovo ti je Bosna, dzaba sto si rodjen ovdje, tek cemo krvno kolo da zaigramo, samo polako ... :wave:

A jesu nagazeni i naguzeni ... :rol:
Halali na upadu u vase licno prepucavanje a jel tebi taj covjek licno duzan sta ?
Sta si ti u svemu? gotivis Sasu, upoznao ga u Sloveniji, hvalis ga jer si imao licnu korist, glumis advokata ili im se slihtas?, valjda oni najbolje znaju, jer evo p*** od covjeka brat ga mora braniti javno, toliko o njemu .... :oops:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 07 jan 2017, 09:07

Zanimljivo. :kafa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 07 jan 2017, 09:29

Hrasno1921 je napisao/la:
warrior je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la::lol:

Kako znas da je lazni? moj jedan jedini fb. profil javio se da se uvjerim da si zaista ti, zasto bih ti davao kopiju osobnog dokumenta? valjda ti tuzis, izvinjenje sigurno nisam poslao nema potrebe da lazes tako javno, rekao kulturno da ne zelim slati osobni dokument, kada budes predavao tuzbu svakako ce se sve morati provjeriti dali se poklapa sve kao i ip. adresa, nego hajde ti Janez drz se Slovenije, ovo ti je Bosna, dzaba sto si rodjen ovdje, tek cemo krvno kolo da zaigramo, samo polako ... :wave:

A jesu nagazeni i naguzeni ... :rol:
Halali na upadu u vase licno prepucavanje a jel tebi taj covjek licno duzan sta ?
Sta si ti u svemu? gotivis Sasu, upoznao ga u Sloveniji, hvalis ga jer si imao licnu korist, glumis advokata ili im se slihtas?, valjda oni najbolje znaju, jer evo p*** od covjeka brat ga mora braniti javno, toliko o njemu .... :oops:
Evo sad sam sve procitao moj zakljucak je da imas snjim ti licno neke neporavnane racune jer intresantno prozivas samo njega a vidim da ga i patoloski mrzis dakle dobro ga znas.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 07 jan 2017, 09:46

Pratim. :kafa:

@BiggieSmalls s neba pa u rebra. :kafa:

Hoce li se postavljati mailovi?
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 07 jan 2017, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 jan 2017, 10:20

Kakva ubleha ovaj Ćuk, baš kao da smo svi mala djeca.

Ponovo ista priča, nije niko dovodio igrače, sami dolazili, plaćali sami sebi plate a kada su odlazili plaćali odštetu da idu.

Pošalji nam malo te trave slovenačke da pasemo, kada nas već sve smatraš ovcama. Ubleho.

Ne spominje spisak ko odlazi iz kluba, pravljen pet kola prije kraja prvenstva pod Mulalićem, jedan od razloga zašto je ekipa psihički potonula čime se direktno unio nemir u svlačionicu!
Reci nam ubleho, kome si od mladih tražio klubove i sa kim si spisak pravio!?

Za početak.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 07 jan 2017, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 jan 2017, 10:41

Neandertalac je napisao/la:Sjebat će se raja kada vide pojačanja.
:kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 jan 2017, 10:42

Hocemo li kakav potpis slaviti danas ? [emoji23]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 jan 2017, 10:44

LjoZee je napisao/la:Hocemo li kakav potpis slaviti danas ? [emoji23]
Trebali bi dva u narednih 7 dana.

UPRAVA NAPOLJE!

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 07 jan 2017, 11:29

Vidim Koldzo opet slagao. Nismo uvrsteni u nacrt budzeta za onih 200.000KM. Pa da pozdravim ovde one koji su podrzavali Koldzu i hvalili ga na sva zvona.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 07 jan 2017, 11:32

LjoZee je napisao/la:Hocemo li kakav potpis slaviti danas ? [emoji23]
Danas ce zakric mora dat odg dal nam dolazi , ja se nadam pozitivnom odg
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 jan 2017, 12:18

Kakve su sanse da se Zakaric odluci za nas ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 jan 2017, 12:18

1921fcz je napisao/la:Vidim Koldzo opet slagao. Nismo uvrsteni u nacrt budzeta za onih 200.000KM. Pa da pozdravim ovde one koji su podrzavali Koldzu i hvalili ga na sva zvona.
:plac:

Prvo se raspitaj ko daje pare i ko je zaduzen za to, i sta se ceka pa onda ospi paljbu ... :wave:

Sto se tice Slovenaca glavni menadzer je toliko hrabar da ga brat mora braniti javno, meta uopste nije Dejan vec Sasa, ali frajer to tako okrece da bi brata p**** zastitio, cerat cemo se ... :opaopa:
1921'

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 07 jan 2017, 12:20

aleksandar_veliki je napisao/la:Macani tema je Zeljo. Ako ko ima sta smisleno napisati bujrum.
Misimovic je predsjednik nadzornog odbora FK Zeljeznicar tako da moze se i o njemu pricat a da se ne brise.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 07 jan 2017, 12:26

Zekoo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Macani tema je Zeljo. Ako ko ima sta smisleno napisati bujrum.
Misimovic je predsjednik nadzornog odbora FK Zeljeznicar tako da moze se i o njemu pricat a da se ne brise.
Jel tema Zeljeznicar ili slovenac cuk i hrasno1921?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 jan 2017, 12:27

Ni malo me ne čudi kako ima raje koja "puši" ovu priču da je menager sa kojim smo ga ispušili kao ni sa jednim prije radio sve da pomogne klubu. :wtf:

Ali fakat, hajde malo mućnite glavama Bog vam dragi pamet dao. Pa šta ste očekivali da će reći, jeste, uzeli smo Želju lopatom.
Ja još nisam upoznao čovjeka koji će reći da je lopina i ubleha.
Malo im bilo svi oni polovnjaci od 2_3_4 milje € pa se još svaki dan preko Kostica vršio pritisak na upravu da nam fali igrača, naši igrači nazivani Debilima i Tarabama kako bi im se kesa dodatno odriješila. Odriješene ruke imao da traži igračima klubove, samo što je ubleha, ovaj bi Baju za što milja prodao. Plafon.

Na Zubana koji je milione donio u klub lajali ste na sva zvona, te potpisuje sa mladim igračima, stavlja klauzule, ko mu je dao pravo, naplatio je sve, pusti ljubav radi za pare, treba njegovim igračima zabraniti da igraju itd...
A MILIONE DONIO U KLUB! NAŠE DIJETE! LEGENDA!

A ovaj pokušaj od menagera, ublehu, spremni ste opravdati kako bi napakostili Hrasnom ili jer su vam tako išaretili na forumu. Zuban ne valja a ovaj je tip top.

Hebo vas vaše rezonovanje. I kaže nije im mozak ispran.
Mene bi bar malo stid bilo, šutio bi ako ništa. Znate SVI vrlo dobro koji ste i šta se sve pisalo.

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 jan 2017, 12:40

Neandertalac je napisao/la:Ni malo me ne čudi kako ima raje koja "puši" ovu priču da je menager sa kojim smo ga ispušili kao ni sa jednim prije radio sve da pomogne klubu. :wtf:

Ali fakat, hajde malo mućnite glavama Bog vam dragi pamet dao. Pa šta ste očekivali da će reći, jeste, uzeli smo Želju lopatom.
Ja još nisam upoznao čovjeka koji će reći da je lopina i ubleha.
Malo im bilo svi oni polovnjaci od 2_3_4 milje € pa se još svaki dan preko Kostica vršio pritisak na upravu da nam fali igrača, naši igrači nazivani Debilima i Tarabama kako bi im se kesa dodatno odriješila. Odriješene ruke imao da traži igračima klubove, samo što je ubleha, ovaj bi Baju za što milja prodao. Plafon.

Na Zubana koji je milione donio u klub lajali ste na sva zvona, te potpisuje sa mladim igračima, stavlja klauzule, ko mu je dao pravo, naplatio je sve, pusti ljubav radi za pare, treba njegovim igračima zabraniti da igraju itd...
A MILIONE DONIO U KLUB! NAŠE DIJETE! LEGENDA!

A ovaj pokušaj od menagera, ublehu, spremni ste opravdati kako bi napakostili Hrasnom ili jer su vam tako išaretili na forumu. Zuban ne valja a ovaj je tip top.

Hebo vas vaše rezonovanje. I kaže nije im mozak ispran.
Mene bi bar malo stid bilo, šutio bi ako ništa. Znate SVI vrlo dobro koji ste i šta se sve pisalo.
:thumbup:

Korektan si sto jest jeste, i nazivas neke stvari pravim imenom ...
1921'

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 jan 2017, 13:14

Kada sam već "korektan", tako shvati i ovaj post.

Ni jedne sekunde ne branim Tebe ili tebi slične u ovom postu iznad već probuđujem svijest nekima, kako bi se ove stvari koje su loše po klub u cjelini, od financijske štete do narušenog imidža u budućnosti bar pokušale spriječiti. Sasvim slučajno sam te spomenuo i voljan sam izbrisati taj dio.

Dalje, ja i ti nismo nikada bili, niti ćemo biti na istoj valnoj dužini. Ti ideš direktno da narušiš povjerenje upravi i svjesno Štetiš klubu a radi; vlastitih interesa.
Floskula kako voliš klub pali samo kod pitara koji su ti omiljeni navijači.
Zbog Tebe i sličnih, Ja kada poželim uputiti kritiku često od strane pojedinaca koje cijenim slično kao i tebe, budem marginaliziran i popljuvan sa ciljem narušavanja mog integriteta kao navijača koji voli klub i želi mu sve najbolje, moja odanost bude dovedena u pitanje a ti im itekako pomažeš kao validan argument.

Na taj način, svaka pozitivna i konstruktivna kritika bude osporena i prije nego se ista analizira i o njoj razumno razmisli.

Zamolio bih te da me u budućnosti zaobiđeš, kao što ću i ja tebe. Piši šta želiš, radi šta hoćeš, samo mene ono što se kaže zaobiđi, ako ništa onda radi teme.

Hvala.

Sory na offu.

UPRAVA NAPOLJE!

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 07 jan 2017, 13:19

Hrasno1921 je napisao/la:
1921fcz je napisao/la:Vidim Koldzo opet slagao. Nismo uvrsteni u nacrt budzeta za onih 200.000KM. Pa da pozdravim ovde one koji su podrzavali Koldzu i hvalili ga na sva zvona.
:plac:

Prvo se raspitaj ko daje pare i ko je zaduzen za to, i sta se ceka pa onda ospi paljbu ... :wave:

Sto se tice Slovenaca glavni menadzer je toliko hrabar da ga brat mora braniti javno, meta uopste nije Dejan vec Sasa, ali frajer to tako okrece da bi brata p**** zastitio, cerat cemo se ... :opaopa:
Znam ja vrlo dobro kako se odredjuje budzet i ko ga pravi i predlaze. Isto tako znam da je Koldzo slagao opet cim nije predlozena stavka. Idi sad trci koldzi da pitas za savjet kako dalje da tipkas.

Ako mislis oprati lazova politicara i sebe koji si ovde danima lagao o ovome tesko ce ti ici.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 jan 2017, 13:27

Slazem se sa cijelim tvojim postom, apsolutno, niti sam smatrao, nito smatram da ima potrebe da "branis mene i meni slicne" moja konstatacija da si i vise nego korektan odnosi se na dio gdje si spomenuo da bi vecina opravdala i ovog ovog kvazi menadzera, koji je nanio stete klubu kao niko samo da bi meni napakostili (ako je to ikako moguce) i to je sve, ja i ti se ni sa cim ne slazemo i to je opce poznata cinjenica, svakako da osim ulazenja u "frontalni dvoboj" postovima i sa jedne i sa druge strane nemam niti sam imao ikada namjeru da sa tobom polemisem, jer si jednostavno u svojim postovima meni licno smijesan i na nekom niskom nivou, sa stvarima poput glumljena dezurnog policajca, ili "ajmooo pozitiva", "ajde smirite se" i sl.

@1921fcz, ceka se opstinsko vijece, a konacno usvajanje budzeta je pred kraj januara, Koldzo je ljudina ;)
1921'

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 jan 2017, 13:40

Kakva reakcija administratora, post nestane u sekundi :)

Poz Sergejević :thumbup:

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.