FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 06 jan 2017, 22:55

KenChoo je napisao/la: Nema tu stida niti sličnih fazona u fudbalu, pogotovo ne u današnjem. Sigurno ni ti, ni ja, niti bilo ko drugi nr bi odbio toliki novac. Kriv je samo onaj ko mu je dao toliku platu kad je dolazio i to je to.
Da etike i stida nema u fudbalu, Buffon i Nedved ne bi s Juventusom igrali u drugoj ligi nakon one afere namještanja. Bilo kako bilo - poslije Uprave, najveće budale u svemu ovome su oni koji su najavljivali njegovu hegemoniju u svemu, a na kraju dobili šamarčinu. Znalo se kakvu je povredu vukao i to je mogla misliti samo euforična budala.
Zadnja izmjena: High, dana/u 06 jan 2017, 22:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 06 jan 2017, 22:56

farukzidane je napisao/la:Sretan rodjendan Edinu Rustemovicu, da ti bog dragi podari najprije zdravlja i jos bar jedan ugovor sa FK. Sarajevo.
:urnebes:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

High

Post Postao/la High » 06 jan 2017, 23:07

BTX je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:Sretan rodjendan Edinu Rustemovicu, da ti bog dragi podari najprije zdravlja i jos bar jedan ugovor sa FK. Sarajevo.
:urnebes:
:lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 jan 2017, 23:23

Stvarno je glupo to razmišljanje da neko mrzi ovdje Saida. Ja najsretniji da postigne barem jedan gol do kraja sezone, ali to ne briše činjenicu da je plaćeno obeštećenje za igrača koji kumulativno jedva ima minuta za dva poluvremena.

Hilmo vidim neku noć si prozvao lika koji je onako "polunajavio" neki dolazak da je to nije u redu, a ostalo trolanje na temi još od ere Majkla do ove ere Lakostea si samo žmurio. Mojne selektivno.
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 jan 2017, 23:33

High je napisao/la:
KenChoo je napisao/la: Nema tu stida niti sličnih fazona u fudbalu, pogotovo ne u današnjem. Sigurno ni ti, ni ja, niti bilo ko drugi nr bi odbio toliki novac. Kriv je samo onaj ko mu je dao toliku platu kad je dolazio i to je to.
Da etike i stida nema u fudbalu, Buffon i Nedved ne bi s Juventusom igrali u drugoj ligi nakon one afere namještanja. Bilo kako bilo - poslije Uprave, najveće budale u svemu ovome su oni koji su najavljivali njegovu hegemoniju u svemu, a na kraju dobili šamarčinu. Znalo se kakvu je povredu vukao i to je mogla misliti samo euforična budala.
Buffon i Nedved su endemi u današnjem fudbalu, kad kineska i arapska lova suvereno vlada. Uostalom, valjda menadžeri sređuju plate, jedino ako Said nema menadžera, u tom slučaju se izvinjavam.
Said nas jest zadužio igrama iz '12., golovima Levskom i konama, i svaki navijač bi najsretniji bio da Husejinović vrati barem 70% one forme. Al' kol'ko ga Lakosta diže, k'o da je Iniesta bokte. Eto, s jednom nogom je prekuc'o ligu, s dvije će osvojit Ligu prvaka i potpisat za Real, i donijet Bosni titulu svjetskog prvaka iz Rusije. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 06 jan 2017, 23:44

skoroalen je napisao/la:
High je napisao/la:
Buffon i Nedved su endemi u današnjem fudbalu, kad kineska i arapska lova suvereno vlada. Uostalom, valjda menadžeri sređuju plate, jedino ako Said nema menadžera, u tom slučaju se izvinjavam.
Said nas jest zadužio igrama iz '12., golovima Levskom i konama, i svaki navijač bi najsretniji bio da Husejinović vrati barem 70% one forme. Al' kol'ko ga Lakosta diže, k'o da je Iniesta bokte. Eto, s jednom nogom je prekuc'o ligu, s dvije će osvojit Ligu prvaka i potpisat za Real, i donijet Bosni titulu svjetskog prvaka iz Rusije. :kafa:
@high sve ti je čovjek rekao. Kakav Buffon i Nedved, oni su legende i institucije, takvi su rijetki. Rijedak slučaj u današnjem fudbalu su igrači poput Buffona, Nedveda, Gerrarda, Tottija. Vidiš šta rade u Kini, pokupovaše i sudije.
Danas svako samo svoj interes i džep gleda.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 06 jan 2017, 23:50

I dalje ne kontam nakon vise od pola godine ne igranja, a primanja visoke plate, kako nas moze vise od toga popisati? Popisat ce nas tako sto ce pocet radit ono za sta je placen? E kakva logika Boze dragi... Ovaki i pitaju Ziju da se Cimirot i Benko vrate :facepalm:
1946~

High

Post Postao/la High » 06 jan 2017, 23:51

Navedoh ih jer govorismo o tom nekom stidu za koji ti reče da ne postoji u fudbalu. Generalno ga nema, ali primjera da to nije baš tako, eto, ipak ima, pa čak i endemskih. Odosmo predaleko. Saidu sve najbolje želim, da zasluženo postane prvotimac i da nas obraduje dobrim igrama. A budala koje svako malo pišu gluposti i najavljuju pišanja uvijek će biti.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 06 jan 2017, 23:52

Toliko brinete o Saidovoj plati, kao da ga vi licno placate :roll:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 06 jan 2017, 23:53

Nije tema ali da napomenem da je Buffon stigao iz Parme a Nedved iz Lazia, ne mogu oni sa Stevenom i Francescom :salut:
Rustemu nek je sretan i sve najbolje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 jan 2017, 23:54

Mokes je napisao/la:Toliko brinete o Saidovoj plati, kao da ga vi licno placate :roll:
Ovakvi komentari su mi glavni. To je kao da kažeš "brinete o porazima kao da vi lično igrate u klubu". :urnebes:
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 jan 2017, 23:54

PitarBordo je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Toliko brinete o Saidovoj plati, kao da ga vi licno placate :roll:
Ovakvi komentari su mi glavni. To je kao da kažeš "brinete o porazima kao da vi lično igrate u klubu". :urnebes:
....
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 06 jan 2017, 23:58

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :damn:

Ni blizu ista.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners

1992 2006 2009 2011 2015

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 jan 2017, 00:07

Mokes je napisao/la:
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :damn:

Ni blizu ista.
Ista logika. Naravno da mi smeta što klub nije mogao recimo nekome igraču koji je doprinosio dati više para, a jeste mogao platiti nekome da pola godine ništa ne uradi. Ili ako su toliko vjerovali u Duljevića zašto na njega nisu skršili sve ovo što je otišlo na Saida i osigurali još ljetos produžetak ugovora?

Jer možda da su ti novci usmjereni u nekoga ko može više doprinjeti mi bi sad gledali Zrinjski i ostatak lige sa ugodnog plusa. Ne bi nas možda tukao tamo neki Metalhehe na Hasetu itsl. Naravno da smeta, nema to veze s mahalom, plaćamo nekoga da jede kolače po gradu za minuli rad? Da pričam u prvom licu jer svi smo mi Sarajevo.

Ali ne vidim zašto je ovdje problem neko kome smeta pišanje finansija u lice navijača?

Svi bi mi voljeli da Said može igrati važnu (ili bilo kakvu ulogu), ali svako normalan je znao da on ne može da igra (barem ne još uvijek).

Kako i zašto je plaćeno obeštećenje i doveden igrač s hroničnom povredom? To tebi okej? Samo zato jer je to Said Husejinović? E je8eš ti meni onda sve ako je to logika.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 07 jan 2017, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 07 jan 2017, 00:08

Nije stvar da li ga mi navijaci licno placamo, nego placa ga klub i to ne malo, a nikakve koristi od njega, za pare koje se njemu daju mogao se neki igrac dovesti koji bi pravio prevagu na terenu.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 07 jan 2017, 00:20

Nama kao navijacima, bi jedino trebao biti teren vazan i ono sto se desava na terenu, a to koliku ko prima platu manje-vise, nismo poreski inspektori.

Ne vjerujem da su Ikande i Stepanov bili manje placeni od Saida, pa nisu opravdali ocekivanja ;)
Skup igrac ne znaci i dobar igrac. Uostalom u nasu ligu mozes dovesti nekog isluzenog igraca ili neku pokvarenu robu.

I gdje sam napisao da je meni ok sto je doveden igrac s hronicnom povredom, nadi mi taj post ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners

1992 2006 2009 2011 2015

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 07 jan 2017, 00:22

Da li su nas brinule finansije kad smo bili u dugovima, da ne kazem pred gasenjem? A @mokes? Ili je samo licemjerstvo u pitanju?
1946~

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 07 jan 2017, 00:27

ThrillerHz je napisao/la:Da li su nas brinule finansije kad smo bili u dugovima, da ne kazem pred gasenjem? A @mokes? Ili je samo licemjerstvo u pitanju?
Ne.
I o kakvom licemjerstvu govoris ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners

1992 2006 2009 2011 2015

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 07 jan 2017, 00:39

Ako kazes da te nikad finansije nisu brinule, u sta sumnjam, onda nema licemjerstva... Moje izvinjenje.
1946~

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 07 jan 2017, 00:40

zna li neko trenira li said?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks, VanDijk i 58 gostiju.