FK Željezničar (opšte diskusije)

TobeYarabi
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la TobeYarabi » 06 jan 2017, 22:39

pa evo da desifrujem: prica se da mu je neko iz zeljkana predlozio prekid saradnje uz 30k evrica, iako bi on otisao besplatno jer je vec bio nasao posao vani. sad ti meni objasni zasto taj neko zeli da on uzme 30k od zelje? (moja pretpostavka je da to ide 50/50)
P.S. taj neko je najgolemiji zeljin poslijeratni sin :kafa:

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 06 jan 2017, 22:43

Pa brate dragi igrači ne dobijaju te pare za raskide, a ne kondicioni trener yebote :rol: :rol:
I vi u svašta možete povjerovat svaka vam čast :rol:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 06 jan 2017, 22:46

Quinlan je napisao/la:Pa brate dragi igrači ne dobijaju te pare za raskide, a ne kondicioni trener yebote :rol: :rol:
I vi u svašta možete povjerovat svaka vam čast :rol:
zsto bi covjek lagao? ja sam siguran da hrasno zna nesto o tome. ostali koji znaju ne smiju o tome pisati

High

Post Postao/la High » 06 jan 2017, 22:46

Samo da poselamim komšiluk!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 jan 2017, 22:47

:lol:

Hajmo logikom, neko mu predlozi i po ovome on je prihvatio, zasto bi to pricao na glas tek tako kada je on licno dobar u svemu tome?
Valjda bi trebao da suti, stavi pare u padze, prst u uho i pravac Kina, tako da mi je to totalno shega prica, da se razumijemo kada je dolazio bio sam protiv toga jer je mrtvi pitar, i kod nas je dosao zbog fine place i uslova rada, ali ruku na srce covjek je veliki profesionalac u svom poslu koliko god ga ja ne podnosio, tako da vjerujem da su to obicne gluposti i izmisljotine, pogotovo to da on prica o tome na sav glas, ocito je to kuhinja fina gradske raje ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 06 jan 2017, 22:51

Hrasno1921 je napisao/la::lol:

Hajmo logikom, neko mu predlozi i po ovome on je prihvatio, zasto bi to pricao na glas tek tako kada je on licno dobar u svemu tome?
Valjda bi trebao da suti, stavi pare u padze, prst u uho i pravac Kina, tako da mi je to totalno shega prica, da se razumijemo kada je dolazio bio sam protiv toga jer je mrtvi pitar, i kod nas je dosao zbog fine place i uslova rada, ali ruku na srce covjek je veliki profesionalac u svom poslu koliko god ga ja ne podnosio, tako da vjerujem da su to obicne gluposti i izmisljotine, pogotovo to da on prica o tome na sav glas, ocito je to kuhinja fina gradske raje ...
nije on o tome pricao na glas. pricao je u povjerenju, ali jbg 'procurilo' je. ja sam siguran da ti znas nesto o tome ali iz nekih razloga neces da pricas.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 jan 2017, 22:58

TobeYarabi je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la::lol:

nije on o tome pricao na glas. pricao je u povjerenju, ali jbg 'procurilo' je. ja sam siguran da ti znas nesto o tome ali iz nekih razloga neces da pricas.
:lol:

Ne smijem, poslat ce Mega Miske einsazt kommando na vrata :rol:

Ma obicne gluposti, hajde da je cifra manja pa bi covjek i pomislio da moze biti istina, kakvih crnih 30.000 eura? onaj ko je to izmislio i plasirao slijedeci put neka se meni obrati za savjet, jer po ovome Seferovic za 6.mjeseci koliko mu je ostalo do isteka ugovora, dobije po 5.000 eura mjesecno? :lol: znaci da je najplaceniji u ligi cak i od fudbalera, tako da cu sa ovim stati na raspravi oko toga ;)
1921'

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 jan 2017, 22:59

Ja vjerujem tobeu, on uvijek argumentovano priča i ima jako dobre izvore
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 06 jan 2017, 23:04

Rokoko87 je napisao/la:Ja vjerujem tobeu, on uvijek argumentovano priča i ima jako dobre izvore
samo argumentovano.
@hrasno nije on imao toliku platu, ali ce mu zeljo to dati da izbjegne tuzbu (koju on nije ni planirao). ali ovako dobro i njemu i grandeu

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 jan 2017, 23:06

tuzbu na osnovu cega? uredno primao placu, uredno mu sve isplacivano :mrgreen:

hajde malo bolje to ... :lol:
1921'

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 06 jan 2017, 23:14

Pa da je i dobio jednostrani raskid od želje, može tužiti za 6mjeseci što nije ni blizu 60000km, po kojoj logici onda bi mu neko isplatio više da ga ne tuzi?

Stvarno se zapitam da li vi razmislite prije nego što nešto vinjete, pa bar oblikujte da može se reći da je realno ;)

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 06 jan 2017, 23:14

Hrasno1921 je napisao/la:tuzbu na osnovu cega? uredno primao placu, uredno mu sve isplacivano :mrgreen:

to je opravdanje, jer kad uzmes lovu iz kase valjda moras imati neko opravdanje za to. nemoj se praviti da ne kontas

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 jan 2017, 15:29

Kada ti kao malom Željo nabije komplekse pa ga zamrziš a uz to si i debeli junfer. :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 jan 2017, 16:32

TobeYarabi je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:tuzbu na osnovu cega? uredno primao placu, uredno mu sve isplacivano :mrgreen:

to je opravdanje, jer kad uzmes lovu iz kase valjda moras imati neko opravdanje za to. nemoj se praviti da ne kontas
Ma dali mu da Cviki ponese , ti bas nista ne kontas :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 jan 2017, 04:37

Nije istina da Miro trazi 12k, opet vam podvaljuju iz uprave !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 11 jan 2017, 11:50

samirr je napisao/la:Nije istina da Miro trazi 12k, opet vam podvaljuju iz uprave !
Naravno da nije istina, trazi daleko više.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jan 2017, 12:22

Thetraphak1921 je napisao/la:
samirr je napisao/la:Nije istina da Miro trazi 12k, opet vam podvaljuju iz uprave !
Naravno da nije istina, trazi daleko više.
Zna samke, prvi junfer foruma :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 jan 2017, 13:32

"Tuzna je ta plava filozofija, prvo te pljuju tjeraju te i onda postaneš najbolji stoper kojeg imaju" - Jadranko Bogicevic.

Spavaš li mirno kanto godine ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 12 jan 2017, 16:48

Nisam dugo bio u fazonu naše lige pa bih da pitam informacija radi. Ko finansira izgradnju istoka i ko planira finansirati jug? U kakvom stanju je Željo sa dugovima? Jeli se poslovne godine završavaju u pozitivi? Da odmah kažem ne provociram ništa nego zaista me zanima i jedan dodatni savjet, daj ba riješite wc na sjeveru pa ne može se onako dalje :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 jan 2017, 16:58

Uradio se toalet na sjeveru. Nisi ti dugo bio :D
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.