FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Lacoste samo vrtis istu pricu iz posta u post i to ti je prica bez pokrica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Molim da se podforum preimenuje u stream navijaci 
Sve strucnjak do strucnjaka
Sve je ovde jasno kad se jedan Said ismijava, kakav god da je momak nam je donio dosta lijepih trenutaka.
I svaki normalan navijac bi mu pruzio podrsku i podrzao ga da se vrati na staze stare slave...
Al pljujte, valjda je to danas u modi
Sve je ovde jasno kad se jedan Said ismijava, kakav god da je momak nam je donio dosta lijepih trenutaka.
I svaki normalan navijac bi mu pruzio podrsku i podrzao ga da se vrati na staze stare slave...
Al pljujte, valjda je to danas u modi
Eh da @hilmo održi obećanje.KenChoo je napisao/la:
Da se zna, ono što sam ti napisao kao repliku na tvoju insajdersku sam pisao isključivo kao forumaš a ne kao moderator. To su stvari koje mene kao forumaša izuzetno nerviraju. Možda sam ja grubo i glupo djelovao, ali jednostavno me je jako iznerviralo. Nemoj misliti da ti pišem tek večeras zato što sam čekao da vidim šta se će se desiti, ne nego jednostavno nemam mnogo slobodnog vremena. I ne pada mi na pamet da se ja sad nešto pravim pametan, u fazonu "vidiš da sam ja bio u pravu". Sve ove neke mahalaštine je bolje da se dijele preko privatnih poruka da ako slučajno ne budu tačne da što manje javnost zna. Svijesni ste da je ovaj forum veoma popularan među ljubiteljima nogometa u državi. E tu se krije ta šteta, jer ljudi čitajući forum, odnosno netačne informacije na forumu mogu stvoriti lošu sliku o nama, a to ne želimo.
Što se tiče Zahirovića, izvini ali mi moj razum ne dozvoljava da povjerujem u tvoju priču. Valjda prvo trener kaže kakvi mu igrači trebaju i iznese svoje želje, odnosno imena, pa se ide u pregovore, a ne ovako da neko prvo sve dogovori i trener odbije. Nema logike.
Mnogo je tema o kojima se ovdje može pričati, samo što nedostaje sagovornika.
- Orangina85
- Kontakt:
Menadzer nam je ponudio Zahirovica kad i zeljeznicaru i mi nismo bili zainteresovani. Nije se ni islo u pregovore.
- Evolution87
- Kontakt:
Vratite nam Dinu i Edisa dali su i oni puno za klub, a mi ih pljujemo
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Pa tacno bi se tako moglo opisati ova situacija i u vezi Saida, niko od nas ne bi imao nista protiv da ovaj Lakoste bude u pravu, ali daj Boze. Svaka cast Saidu za prosla vremena, valjao je i on nama, ali Bgm i mi njemu, prihvatili ga kada je na sve vise licio nego na fudbalera, zahvaljujuci nekim dobrim partijama ostvario transfer u Dinamo, dobre novce zaradio, a po nekim pricama dobre novce i kod nas zaradio za polusezonu u kojoj nije odigrao jednu kompletnu utakmicu. Ali valjda treba da nam je svima interes naseg kluba prije svega, a ne Said i ostali.Evolution87 je napisao/la:Vratite nam Dinu i Edisa dali su i oni puno za klub, a mi ih pljujemo
pitarskipitic je napisao/la:INAT...
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
farukzidane
- Kontakt:
Sretan rodjendan Edinu Rustemovicu, da ti bog dragi podari najprije zdravlja i jos bar jedan ugovor sa FK. Sarajevo.
Bezveze stvarate jaz. Niko ne ismijava Saidovu povredu i niko se tim ne naslađuje, jer nema navijača koji ga nakon onog gola nije visoko pozicinirao. Ismijava se njegova visoka plaća koju prima osam mjeseci ni za šta i ismijavaju se oni koji su najavljivali njegovo vladanje Ligom s jednom nogom.
To su fakti.
To su fakti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Edin velikim, Bog malimfarukzidane je napisao/la:Sretan rodjendan Edinu Rustemovicu, da ti bog dragi podari najprije zdravlja i jos bar jedan ugovor sa FK. Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
pridruzujem se zeljama i slazem se sa ovim sto je brat high napisao. opustite se i zezajte se malo, umjesto sto se svadjate.farukzidane je napisao/la:Sretan rodjendan Edinu Rustemovicu, da ti bog dragi podari najprije zdravlja.
Nije Said kriv što prima toliku platu, već oni koju su mu je dali ljetos. Npr. da ti neko ponudi platu koju ima Said, ti bi odbio jel? Znam odgovor unaprijed.High je napisao/la:Bezveze stvarate jaz. Niko ne ismijava Saidovu povredu i niko se tim ne naslađuje, jer nema navijača koji ga nakon onog gola nije visoko pozicinirao. Ismijava se njegova visoka plaća koju prima osam mjeseci ni za šta i ismijavaju se oni koji su najavljivali njegovo vladanje Ligom s jednom nogom.
To su fakti.
Ali, vala, nije ni natjeran. Ako se ko treba stidjeti zbog tolike plaće, onda je to ponajviše Uprava, a ima, bogme, tu negdje i njegovog stida. Bar bi trebalo. Dabogda on proigrao i prvog mene premlatio dobrim igrama.KenChoo je napisao/la:Nije Said kriv što prima toliku platu, već oni koju su mu je dali ljetos. Npr. da ti neko ponudi platu koju ima Said, ti bi odbio jel? Znam odgovor unaprijed.High je napisao/la:Bezveze stvarate jaz. Niko ne ismijava Saidovu povredu i niko se tim ne naslađuje, jer nema navijača koji ga nakon onog gola nije visoko pozicinirao. Ismijava se njegova visoka plaća koju prima osam mjeseci ni za šta i ismijavaju se oni koji su najavljivali njegovo vladanje Ligom s jednom nogom.
To su fakti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hrustemoviću, da ih doživiš još stotinu, ali što dalje od Sarajeva!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Po meni njihova era je uspjesna titula i kup u tri godine nije lose , osim posljednje sezone .Evolution87 je napisao/la:Vratite nam Dinu i Edisa dali su i oni puno za klub, a mi ih pljujemo
Nema tu stida niti sličnih fazona u fudbalu, pogotovo ne u današnjem. Sigurno ni ti, ni ja, niti bilo ko drugi nr bi odbio toliki novac. Kriv je samo onaj ko mu je dao toliku platu kad je dolazio i to je to.High je napisao/la:Ali, vala, nije ni natjeran. Ako se ko treba stidjeti zbog tolike plaće, onda je to ponajviše Uprava, a ima, bogme, tu negdje i njegovog stida. Bar bi trebalo. Dabogda on proigrao i prvog mene premlatio dobrim igrama.KenChoo je napisao/la:Nije Said kriv što prima toliku platu, već oni koju su mu je dali ljetos. Npr. da ti neko ponudi platu koju ima Said, ti bi odbio jel? Znam odgovor unaprijed.High je napisao/la:Bezveze stvarate jaz. Niko ne ismijava Saidovu povredu i niko se tim ne naslađuje, jer nema navijača koji ga nakon onog gola nije visoko pozicinirao. Ismijava se njegova visoka plaća koju prima osam mjeseci ni za šta i ismijavaju se oni koji su najavljivali njegovo vladanje Ligom s jednom nogom.
To su fakti.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, bvsic, ronaldo99 i 39 gostiju.