FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 jan 2017, 20:26

Inace intervju sa Cukom, je puka slucajnost ... :kafa:

Kroz cijeli intervju se pere bukvalno, i ujedno pred kraj kroz iglene usi navlaci da nema nista sa Zeljom niti ce imati ubuduce, Mlaco je previse fin momak da bi vodio intervju sa ovakvim covjekom, nema uopste zeznutih pitanja i ovo sto je odgovorio je krajnije korektno ocito zbog odnosa sa portalom, tri jednostavna pitanja su trebala biti postavljena :

1. Zasto se predstavlja kao menadzer Bokacinija ako ti nije?

2. Dali je imao procenat od raskida ugovora sa pojedinim igracima?

3. Zasto vise ne saradjuje sa klubom?

I opet je iznio netacne info.u dva navrata, prvo kako kaze doveo je "samo" Djermanovica, Hervasa i dva Janeza za trenera sto nije tacno, posredstvom je doveo Grka Toskasa preko agencije Elite Players,jer Toskas je dugo bio bez kluba i onda im se on javio sa ponudom da ima klub za njega, ista stvar i sa Pozderom, prvim transferom kojeg je Zeljo realizovao jos dok je trajala prosla sezona, Elvis Bilalagic inace menadzer Pozdera trazio je klub za njega jer je u Den Boschu sa krajem sezone trebao dobiti otkaz odnosno ljudi nisu racunali na njega, kako to biva u svijetu tog posla trazio se svaki nacin da se Pozderu nadje klub i onda posredstvom i vezama sve dolazi do Dejana Cuka da bi na kraju Sasa "nasao" klub tj. Zelju, nama je predstavljen kao vrhunski igrac koji toboze napusta drugu Holandsku ligu da bi dosao u Zelju, i kako to sudbina odredi toliko je kvalitetan da je otjeran nakon par mjeseci i evo sad igra u 4.Njemackoj ligi i za taj posao Cuk je hajrovao 3.500 eura koje je dobio na ruke u "Palmi" u drustvu Zahirovica, Pozdera i Bilalagica ;)
Ista i sl. stvar je i sa Husicem kojem nije upalilo iznuda u Slobodi gdje je trazio 10.000 eura na ruke od Husrefa da bi potpisao ugovor, nakon epizode u Madjarskoj ostaje bez kluba, i onda se ruku na srce Muamer menadzer mu preko veza dolazi do Cuka, ostalo naravno znamo sve, tu je i Bevab sto se tice ove sezone, dok je u prosloj doveo Hodzurdu, Kramarica, Vareu itd. po meni nekih 12. do 14. igraca je on plasirao u Zelju u ovoj i prosloj sezoni.

Druga netacna info. jeste prica oko navodnog dolaska Spanca Miguela Palanke, prica koju skoro svugdje plasira, to mu je kec u rukavu, pa umjesto njega na kraju ispadne kako igrac ne zeli, kako je skup ili kako ima ugovor, , istog igraca je "nudio" celnicima Olimpije i Willu, prvo dolazak Palanke je bio nemogc iz nekoliko razloga, prvi jeste da se radilo o direktnom transferu iz Gimnastica u Koronu Kilce, gdje su ga Poljaci pratili dugo, znaci nije mogao nijedan drugi klub uletiti a kamoli neki menadzer, i najsmjesnije od svega Palanka je jos u martu mjesecu potpisao predugovor sa Poljacima (ima na netu) a Cuk tvrdi kako je navodno bio preskup za Zelju, dok je transfer sa Hervasom dog. pocetkom maja a ozvanicen javno 06.05. :mrgreen:

I pomalo zacudjujece jeste, onako ja se pitam kako to, da u vrijeme kada Cuk plasira igrace u Zelju ni jedan drugi menadzer nema pristup niti mogucnost cak ni da ponudi igraca? ekskluzivitet imao je iskljucivo on, cak se i sa nekim menadzerima zakuhalo, kao npr. sa Edom Kurtagicem.

Najbolje bi bilo da sam ovaj intervju sa njim vodio ja, jeste da bi se zijanio kada bi me vidio ali bi iz njega izvukao sve, svakako nekim ljudima koje poznajem dodje oko 25.000 eura ;)

Inace Mlaci svaka cast za intervju, vjerujem da se pomalo i pratilo sta se pisalo na forumu i da intervju sa njim nije tek tako iz vedra neba :thumbup:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 jan 2017, 20:37

Dobro, al mora biti neko iz kluba ko radi s njim,? Nije mogao sam u tome biti kako pises?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 jan 2017, 20:43

Nikolic - Vukotic sasvim jasno, zar ima potrebe to da se objasnjava? i ako ce nekim cudno zvucati mislim da obojica to nisu radili namjerno i sa nekim interesom, jednostavno trazeni su igraci za odredjene pozicije, njih dvojica realno amateri u tom poslu, jedan pravnik drugi bankar (cini mi se), a ovaj im je napuhivao igrace i nudio, onako momacki ih zavitlavao i na kraju zavaljivao, naravno Miske sve odobravao jer je imao povjerenja u obojicu.
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 jan 2017, 20:49

Mogu do pola shvatiti i vjerovati. Al' necu vjerovati da ta dvojica nisu imala love ispod stola. Poslije dva igraca bi stali i vidjeli da nije to, to. Okrenuli se na drugu stranu. Zato kazem da su svi oni u finoj lovi, dok mi prodajemo maglu. Uostalom je. Be mi se nek' uzimaju al' daj da gledam Zelju ko beton, a ne ove splacine.
Uvijek mi je primjer Mamic, klepaj ti al' daj da igram Ligu Prvaka i da imam extra tim!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 jan 2017, 20:58

Za klub je vazno da dovede kvalitetna i ciljana pojacanja, fali nam krilo,bek i stoper. dakle 3 igraca koji odmah mogu igrati u prvih jedanaest. Naravno moze jos neki kvalitetan igrac doci u obzir ukoliko se za to ukaze prilika...Mozda ne bi bilo lose razmisliti o Svraki, moze nam on biti od velike koristi, uz dobro odradjene pripreme naravno. Plus je domaci igrac, sto nije nevazno.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jan 2017, 21:03

slika

Plava porodica [emoji123]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 jan 2017, 21:07

Samo za ove dusebriznike koji poturaju pricu kako klub nece dobiti 200.000 KM od opcine Novo Sarajevo da im porucim da se ceka opstinsko vijece da odobri i da se novac prebaci, ne moze nacelnik tek tako dijeliti novac, prebacivati i uplacivati sam na svoju ruku bez i mimo opstinskog vijeca ;)

Kerla slobodan, ja bih ga doveo bez ikakvih problema ... :opaopa:
1921'

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 06 jan 2017, 21:10

Hrasno1921 je napisao/la:Samo za ove dusebriznike koji poturaju pricu kako klub nece dobiti 200.000 KM od opcine Novo Sarajevo da im porucim da se ceka opstinsko vijece da odobri i da se novac prebaci, ne moze nacelnik tek tako dijeliti novac, prebacivati i uplacivati sam na svoju ruku bez i mimo opstinskog vijeca ;)

Ma sto se tice pojacanja - ja imam info da ce slavko u pon sa sobom dovest stopera sve sto znam da je igro nekad u vojvodini e sad dal je laz vidjecemo, Sutra bi se trebalo znat ocel zakaric da potpise , bek stojanovic jer je kukoc onaj ljevi bek doso u zrinju ovaj znaci visak, pored toga imaju onog stojkica koji je men njihov najaci igrac
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jan 2017, 21:13

Kerla bi bio pojacanje,ali ne vjerujem da su ga nasi zvali.

Ne svidja mi se nikako sto se povecava broj stranaca. Mislim meni je svaki igrac Zelje odakle god on dolazi,ali ovako moras nekog na tribine. Nasi stranci su bitni za klub i bas tesko izabrati ko ce u zapisnik.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 jan 2017, 21:15

Neymar11 je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Samo za ove dusebriznike koji poturaju pricu kako klub nece dobiti 200.000 KM od opcine Novo Sarajevo da im porucim da se ceka opstinsko vijece da odobri i da se novac prebaci, ne moze nacelnik tek tako dijeliti novac, prebacivati i uplacivati sam na svoju ruku bez i mimo opstinskog vijeca ;)

Ma sto se tice pojacanja - ja imam info da ce slavko u pon sa sobom dovest stopera sve sto znam da je igro nekad u vojvodini e sad dal je laz vidjecemo, Sutra bi se trebalo znat ocel zakaric da potpise , bek stojanovic jer je kukoc onaj ljevi bek doso u zrinju ovaj znaci visak, pored toga imaju onog stojkica koji je men njihov najaci igrac
:hmmmmm:

Da taj nije iz Nisa? i da mu zadnji klub u Srbiji nije mozda FK Dolina iz Padine? :mrgreen:

Za Zakarica nije nuzno sutra, moze i u nedjelju, a mislim da je dolazak Stojanovica 90% gotova stvar jer kao sto kazes Kukoc je dosao u Zrinju
1921'

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 06 jan 2017, 21:19

Hrasno1921 je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:

:hmmmmm:

Da taj nije iz Nisa? i da mu zadnji klub u Srbiji nije mozda FK Dolina iz Padine? :mrgreen:

Za Zakarica nije nuzno sutra, moze i u nedjelju, a mislim da je dolazak Stojanovica 90% gotova stvar jer kao sto kazes Kukoc je dosao u Zrinju
Nez drug bogami ako je i igro za vojvodinu moze bit da je taj , ma sig dolazi stojanovic imaju kukoca imaju kapitena stojkica koja je moja zelja bio njegova ubacivanja sa strane pravi bek
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jan 2017, 21:23

Jos se nadam da se to sa Stojanovicem nece ostvariti.

Koji je zadnji klub tog stopera ? Nije valjda ta Drina ?

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 jan 2017, 21:27

Obavio je sa Slavkom razgovor u Srbiji, iz Srbije je tacnije iz Nisa a kako @Neymar11 kaze trebao bi doci sa Slavkom na prozivku, takodjer predao je svoje papire na arbitrazu ali nije nikada nastupao za Vojvodinu, a to moze biti samo jedan ...
slika
1921'

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 06 jan 2017, 21:30

Hrasno1921 je napisao/la:Obavio je sa Slavkom razgovor u Srbiji, iz Srbije je tacnije iz Nisa a kako @Neymar11 kaze trebao bi doci sa Slavkom na prozivku, takodjer predao je svoje papire na arbitrazu ali nije nikada nastupao za Vojvodinu, a to moze biti samo jedan ...
slika
Moguce da je on, jel ti vjerujes u natpise na portalu na zvanicnoj da ce kostic ostat pa cak veselinovic koji je altenativa ako ne dodje zakaric da ce produzit ugovor- ja licno smatram da mazu oci svojim navijacima da istinu pravu kriju ?

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 jan 2017, 21:32

Ako je Stojanovic zelja Petrovica a klub ga moze priustiti onda je to gotova stvar. Kad smo vec kod Petrovica on na sebe uzima veliki teret obzirom da hoce sve sam da radi, nadam se da mu se to nece obiti od glavu. Ne bih volio da se sad na okupljanju pokaze da tokom pauze neki igraci nisu radili na sebi a imali su obavezu individualnog rada. Vidjet cemo kakav ce biti tok i koncept priprema a onda i prijateljske utakmice.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jan 2017, 21:34

Nije dobro sto je Boccacini povrijedjen. Ne vjerujem da je on radio one vjezbe kao ostali. Sreca duge su pripreme samo da se sto prije oporavi.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 jan 2017, 21:37

Valjda je imao doktorski tretman da to zaljeci, vidjet cemo i druge pogotovo ove sminkere i nargilase u kakvoj su stanju.
- Zeljeznicar -

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 jan 2017, 21:37

Tamo se ne zna ko pije a ko placa, dok je Husic bio svi su letili zbog para, sada kada njega nema sve plate su skoro skresane, i sto je najgore nisu redovne, pa sam Kostic kaze da vec tri mjeseca sam placa sebi smjestaj u Tuzli i pored toga sto mu duguju tri plate i bonuse, cist primjer ti je Bobic koji nije imao drugog izlaza nego da se vadi na porodicne probleme da bi dobio papire, da je to neki Tuzlak koji je rodjen tamo i koji voli i zivi Slobodu ja bih bio skeptik i od starta bi sumnjao u sve, ali ovako radi se momku iz Srbije, koji se dokazao i pokazao u manjem klubu, i svakako da bi njegov dolazak u Zelju prvo za njega bio veliki iskorak u karijeri, i prilika da napravi jos bolji transfer negdje vani, na stranu sto bi i u Zelji za nase uslove fino zaradio i sto bi imao priliku igrati za klub kakav je Zeljo, i naravno i on sam je toga i vise nego svjestan, zato se sve ovako suti, muti i radi jer evo ovi u Tz. su vec podivljali ... :D
1921'

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 jan 2017, 21:41

Nista novo, reci nam nesto novo sto ne znamo :mrgreen:

Menaf, Menaf ...
1921'

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jan 2017, 21:42

Aco,moze li neki malo veci intervju sa Slavkom prije pocetka priprema ? Pisao sam danas o tome. Npr. da kaze nesto o pripremama,Bobicu i Zakaricu(ako potpise),mozda i Stevanovicu i druga slicna pitanja.

Jesu li svi doprinosi za igrace redovni kod nas ? Da nam se ne desi isto (pu pu) iako vjerujem da je uplaceno sve.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.