FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bas bih volio da Zakaric potpise. Kad bi prosao kompletne pripreme sa ekipom dosta bi nam pomogao.
Sto se odbrane tice dovesti nekog lijevog beka i dati Boccaciniju ugovor. Jos vidjeti da li ima neki dobar stoper u juniorima i nek Osmankovic onda bude zamjena za Bogicevica ili Boccacinija pa aBd na ljeto sta bolje dovesti.
Sto se odbrane tice dovesti nekog lijevog beka i dati Boccaciniju ugovor. Jos vidjeti da li ima neki dobar stoper u juniorima i nek Osmankovic onda bude zamjena za Bogicevica ili Boccacinija pa aBd na ljeto sta bolje dovesti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A kako ? Kojeg ces se stranca rijesit ?Neymar11 je napisao/la:Vjerujes li ti da ja nevjerujem sekunde u ove natpise na portalu bilo je receno - da je ojdanic im produzio a on u shooping doso nako na kafu , ja idalje mislim da ce kostic doci a ti warrior , jer ovo je mazanje ociju navijacima slobode, treba u inat uzet veselog i kostica pa da vlado kmeci i dalje jer covjek kako nije sjeoo na klupu nasu il da bude pomocnik slavke zeljo mu opsesija postala ha ha.warrior je napisao/la:A kolko vidim i Veselinovic ostaje u svom klubu
Ne znam zasto ne bismo vratili Kerlu koji je trenutno slobodan igrac. Kvalitetniji je stoper od Kostica.
Treba Kerlu placati, on sad u Turskoj ima zavidna primanja. Lako je nama navijacima reci treba dovesti ovog - onog, treba Stevanovicu dati vecu platu da ostane...itd. Hajde ti izdvoji samo za jednog igraca 50.000 godisnje, za nas je to idalje ogroman novac.ZaZelju je napisao/la:Ne znam zasto ne bismo vratili Kerlu koji je trenutno slobodan igrac. Kvalitetniji je stoper od Kostica.
- Zeljeznicar -
Kakvoj Turskoj? Igrao u Kazastanu, i raskinuo ugovor prije par dana. Slobodan igrac, sigurno bi se volio vratiti kuci.Zenzo je napisao/la:Treba Kerlu placati, on sad u Turskoj ima zavidna primanja. Lako je nama navijacima reci treba dovesti ovog - onog, treba Stevanovicu dati vecu platu da ostane...itd. Hajde ti izdvoji samo za jednog igraca 50.000 godisnje, za nas je to idalje ogroman novac.ZaZelju je napisao/la:Ne znam zasto ne bismo vratili Kerlu koji je trenutno slobodan igrac. Kvalitetniji je stoper od Kostica.
Dovesti Kerlu, Ordagica i Zakarica (nijedan nije stranac), a Stevanovica i Stanica rotirati na poziciji lijevog beka. Beganovica i mozda jos nekog mladjeg dati na posudbu Olimpiku s kojim nemamo vise utakmica do kraja sezone.
Ne mozemo Ordagica dovesti, ne vjerujem da on moze dobiti slobodne papire. Pogotovo za transfer u Zelju.
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
+1ZaZelju je napisao/la:Dovesti Kerlu, Ordagica i Zakarica (nijedan nije stranac), a Stevanovica i Stanica rotirati na poziciji lijevog beka. Beganovica i mozda jos nekog mladjeg dati na posudbu Olimpiku s kojim nemamo vise utakmica do kraja sezone.
Radnička klasa !
Ne bi Kerla bio los izbor. Jesam protiv povratnika,ali trenutno bi to bio pun pogodak. Boccacini- Kerla
- Orangina85
- Kontakt:
Ordagic ne zeli slobodne papire od Slobode jer trazi da se i njima nesto uplatiamar92 je napisao/la:Ne mozemo Ordagica dovesti, ne vjerujem da on moze dobiti slobodne papire. Pogotovo za transfer u Zelju.
Kako god nista od njega. Kerla, Zakaric i UrdinovOrangina85 je napisao/la:Ordagic ne zeli slobodne papire od Slobode jer trazi da se i njima nesto uplatiamar92 je napisao/la:Ne mozemo Ordagica dovesti, ne vjerujem da on moze dobiti slobodne papire. Pogotovo za transfer u Zelju.

Bilo bi dobro da ovaj portal uradi neki malo veci intervju sa Petrovicem prije pocetka priprema. Npr. da kaze plan priprema,lokacije,nesto o Bobicu i Zakaricu(ako potpise) i sl. pitanja.
- amazon
- Kontakt:
Veze ti nemas. Kakva bolan Turska. Cuj ogroman novacZenzo je napisao/la:Treba Kerlu placati, on sad u Turskoj ima zavidna primanja. Lako je nama navijacima reci treba dovesti ovog - onog, treba Stevanovicu dati vecu platu da ostane...itd. Hajde ti izdvoji samo za jednog igraca 50.000 godisnje, za nas je to idalje ogroman novac.ZaZelju je napisao/la:Ne znam zasto ne bismo vratili Kerlu koji je trenutno slobodan igrac. Kvalitetniji je stoper od Kostica.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Da je kako dovest Spahu na posudbu iz HSV-a. Ionako su ga tamo otpisali. Pa ili bi on fasovo, ili bi fasovali pljuvaci sa sjevera i zapada.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ko ce mu placati 20.000 € mjesecno ?TMovac je napisao/la:Da je kako dovest Spahu na posudbu iz HSV-a. Ionako su ga tamo otpisali. Pa ili bi on fasovo, ili bi fasovali pljuvaci sa sjevera i zapada.
- Zeljeznicar -
Ma kakav Spaha što ovaj iznad reče preskup,ali ajde ako ćemo maštat evo jedan lijevi bek bez kluba ubio se za nas
http://www.transfermarkt.com/bojan-joki ... eler/44317

http://www.transfermarkt.com/bojan-joki ... eler/44317
- amazon
- Kontakt:
Treba vidjet da vratimo Hervas, ocistili smo grad od cuka 
Za portal, ako mi ne omogucite live stream priprema necu vise pisati

Za portal, ako mi ne omogucite live stream priprema necu vise pisati

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ti si bolestan, prije pola sata napisao post i sad ga editujes s ciljem da jos koji trol bacis. Ovaj forum ti je izgleda sve u zivotu.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Zanimljiv intervju ovog Sase. Od Hervasa smo uzeli 30.000 eura sto nije lose jer nije dobio nista od nas.
- amazon
- Kontakt:
Varalica obicna a nasi ispali samo takvi levati. Sad je lahko sarene laze pricati. Nek' vise nikog ne dovodi i sve super.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.