FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cruz40
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cruz40 » 06 jan 2017, 13:05

LjoZee je napisao/la:Idu li nasi do Medjugorja ? Pisu Sportske da igramo krajem mjeseca utakmicu sa Capljinom u Medjugorju. Ovdje vala nemaju uslove ni za onaj prvi trening u srijedu sto ce se odrzati,a kamo li za svaki dan.
Otkud ti Sportske novosti druze? Jesu li to opet pocele dolaziti u Sarajevo? :pray:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 jan 2017, 13:06

LjoZee je napisao/la:Bilo bi dobro poslati Beganovica u Olimpik na posudbu. Ja bih i Osmankovica poslao u Olimpik do kraja sezone. Situacija je sve bolja u tom klubu jos su iz Sarajeva. Doveo bih 2 stopera jer je grehota da Osmankovic sjedi na klupi. Bolje mu je pola godine igrati pa gdje god.
Hoce li igraci na posudbu? I oni se pitaju. Ne mozes tek tako reci slusaj mali ti ides na posudbu. Mi smo sami usporili razvoj nekih igraca, to su cinjenice i to ce nas financijski skupo kostati. Trebali bismo se sto prije vratiti ranijoj praksi koja nam je mnogo donijela.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jan 2017, 13:10

Bolje im je da igraju nego da na tribinama sjede. Zato sam i rekao za Olimpik. Nije im daleko jer su to momci koji zive u ovom gradu. Pogodnost je sto Slavko nekad moze otici na Otoku i pogledati utakmicu jer Olimpik nam nece biti protivnik ove sezone.

Ma nisu sportske novosti vec onaj portal ****. Puno im ne vjerujem jer prepisuju sa foruma,ali do sad nije niko napisao da igramo sa Capljinom u Medjugorju pa kontam mozda su sta pogodili.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 jan 2017, 13:17

cruz40 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Idu li nasi do Medjugorja ? Pisu Sportske da igramo krajem mjeseca utakmicu sa Capljinom u Medjugorju. Ovdje vala nemaju uslove ni za onaj prvi trening u srijedu sto ce se odrzati,a kamo li za svaki dan.
Otkud ti Sportske novosti druze? Jesu li to opet pocele dolaziti u Sarajevo? :pray:
Sportske ba Sinana Sinanovica, a ne Sportske Novosti ... :mrgreen:
Najblize prodajno mjesto SN. Kiseljak ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 06 jan 2017, 13:20

Eh steta, ja se ponadao da su opet pocele dolaziti , a o Sinanovim natpisima i novinama i portalima necu da pricam, gluposti za djecu!
Jesi siguran da ih ima u Kiseljaku?

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 jan 2017, 13:33

Sto posto, imam komsiju koji opet ima vikendicu kraj kiseljaka, pa mi u povratku uvijek on uzme, jbg nekada znam citati izdanja stara i po sedmicu dana, ali sta ces kada vrijedi, zato uvijek trubim i neshavtljivo mi je da mi nemamo pored nasih sportskih novinara njih par koji bi onako pisali i izvjestavali a ne tek prenosili vijesti kao nasi, Hajduk i Dinamo pa i Rijeka imaju maltene svoje novinare koji u svakom izdanju napisu analiticke clanke, a kod nas toga nema za lijeka, i kada novinar kao Aco napise slican clanak, momentalno dobije ciglu u glavu, nasa sportska javnost je itekako obrazovana sto se tice toga, najbolji primjer toga je trafika gdje sam ja kupovao SN., morao sam dan prije dolaska novina najaviti da cu ih uzeti, jer je prevelika potraznja bila ... :D
1921'

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 06 jan 2017, 13:53

Hrasno1921 je napisao/la:Sto posto, imam komsiju koji opet ima vikendicu kraj kiseljaka, pa mi u povratku uvijek on uzme, jbg nekada znam citati izdanja stara i po sedmicu dana, ali sta ces kada vrijedi, zato uvijek trubim i neshavtljivo mi je da mi nemamo pored nasih sportskih novinara njih par koji bi onako pisali i izvjestavali a ne tek prenosili vijesti kao nasi, Hajduk i Dinamo pa i Rijeka imaju maltene svoje novinare koji u svakom izdanju napisu analiticke clanke, a kod nas toga nema za lijeka, i kada novinar kao Aco napise slican clanak, momentalno dobije ciglu u glavu, nasa sportska javnost je itekako obrazovana sto se tice toga, najbolji primjer toga je trafika gdje sam ja kupovao SN., morao sam dan prije dolaska novina najaviti da cu ih uzeti, jer je prevelika potraznja bila ... :D
Ja ih s mora dobijam sa vremena na vrijeme ;) , isto tako citam ih stare 2-3 dana, sta ces navikao citav zivot ih citam, a nazalost da mi nemamo neke slicne sportske novine dneve, mada nema ni sedmičnih, ma mi ovde nemamo nista stvarno.
Evo prvi put da se slazemo u necemu :D

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jan 2017, 14:10

Ja sam vam rekao da nece biti nista od Kostica. Bolje da gledamo nekog drugog. Ne znam ni sto smo pokusavali ga dovesti kad ima ugovor.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 06 jan 2017, 14:22

Hrasno1921 je napisao/la:Problemi sa Bokacinijem :crazy:

Stvarno ne kontam nit razumijem, definitivno je igrac koji je najvise pokazao i dokazao se u prosloj godini, ocito da su problem pare, jer ne objasnjivo je da i Stevanovic nema rijesen status, sa njim toliko odugovlacenja, tolika saga da nam je pun k*** vec svega, tome da su problem pare ide u prilog i da nam se igracki kadar drasticno smanjio, jer sam Slavko je rekao da mu ne treba vise od 25.igraca, od cega sada imamo pet juniora, suspendovanog Jahica i sa posudbe vracenog Hasanovica :crazy:
Dok je Aco bio tu na sav glas pricalo se kako Slavko nije zadovoljan igrama Bokacinija,i to bas kada se Bokacini ustalio u prvih 11. i poceo da se dokazuje, realno boga pitaj sta je pravi razlog, jer svi znamo da je jedan od boljih ako ne i najbolji stoper lige, jer momak je to dokazao, pa sam Slavko je govorio da stranac mora biti najkvalitetniji i standardan u prvih 11. kako bi ga se isplatilo drzati i placati, po tome kao da se zele rijesiti Bokacinija prije vremena prvenstveno zbog finansija (placa ga klub a Zeljo smjestaj, hranarinu i karte), jer samim njegovim dolaskom na posudbu, sto nije bilo prihvaceno npr. sa igracima poput Zakarica i Subica, ocito su kontali da se iskoristi do kraja sezone i na kraju mu se zahvali na saradnji.
Jer opce poznato je da Italijan nece igrati za dvije - tri hiljade eura, jer te pare bi u Italiji zaradio i kao nocni cuvar ...

Gledam takodjer broj igraca koji se ovog prelaznog roka povezuju sa nama, nikada ih vise , sto je najgore svi imaju identicne izjave ili nisu zainteresovani za dolazak ili im je prioritet inostranstvo, pa ako im ne upali vani kao razmislit ce o ponudi ... :crazy:
Zakaric, Jamak, Crnov, Zizovic (za trenera), Kostic, Projic, Stojanovic, Tomic, Veselinovic, Vukotic, Lelic, Peco, Jakovljevic samo neka od imena koja su se sto spominjala da ih je klub kontaktirao, neki su potvrdili, neki odbili u startu a tih "samo par imena" vec ih je 14. ... :bow:
Kakvi problemi sa Boccacinijem ? Ja nemam taj info to jest dobio sam u pp poruku i on je igrac tvog omrazenog menadzera i nista nemoze bez njega !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 jan 2017, 14:33

Tek kad vidim da se Jagodic i Sloboda sprdaju s nama onda mi se tek place. Pogotovo oko Kostica. Tacno covjek ne zna bil plakao ili se sprdao s ovim.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 jan 2017, 14:37

amazon je napisao/la:Tek kad vidim da se Jagodic i Sloboda sprdaju s nama onda mi se tek place. Pogotovo oko Kostica. Tacno covjek ne zna bil plakao ili se sprdao s ovim.
Ti bi se stalno sprdao ili stalno plakao sta god da se desi :D
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 jan 2017, 14:42

warrior je napisao/la:

Stvarno ne kontam nit razumijem, definitivno je igrac koji je najvise pokazao i dokazao se u prosloj godini, ocito da su problem pare, jer ne objasnjivo je da i Stevanovic nema rijesen status, sa njim toliko odugovlacenja, tolika saga da nam je pun k*** vec svega, tome da su problem pare ide u prilog i da nam se igracki kadar drasticno smanjio, jer sam Slavko je rekao da mu ne treba vise od 25.igraca, od cega sada imamo pet juniora, suspendovanog Jahica i sa posudbe vracenog Hasanovica :crazy:
Dok je Aco bio tu na sav glas pricalo se kako Slavko nije zadovoljan igrama Bokacinija,i to bas kada se Bokacini ustalio u prvih 11. i poceo da se dokazuje, realno boga pitaj sta je pravi razlog, jer svi znamo da je jedan od boljih ako ne i najbolji stoper lige, jer momak je to dokazao, pa sam Slavko je govorio da stranac mora biti najkvalitetniji i standardan u prvih 11. kako bi ga se isplatilo drzati i placati, po tome kao da se zele rijesiti Bokacinija prije vremena prvenstveno zbog finansija (placa ga klub a Zeljo smjestaj, hranarinu i karte), jer samim njegovim dolaskom na posudbu, sto nije bilo prihvaceno npr. sa igracima poput Zakarica i Subica, ocito su kontali da se iskoristi do kraja sezone i na kraju mu se zahvali na saradnji.
Jer opce poznato je da Italijan nece igrati za dvije - tri hiljade eura, jer te pare bi u Italiji zaradio i kao nocni cuvar ...

Gledam takodjer broj igraca koji se ovog prelaznog roka povezuju sa nama, nikada ih vise , sto je najgore svi imaju identicne izjave ili nisu zainteresovani za dolazak ili im je prioritet inostranstvo, pa ako im ne upali vani kao razmislit ce o ponudi ... :crazy:
Zakaric, Jamak, Crnov, Zizovic (za trenera), Kostic, Projic, Stojanovic, Tomic, Veselinovic, Vukotic, Lelic, Peco, Jakovljevic samo neka od imena koja su se sto spominjala da ih je klub kontaktirao, neki su potvrdili, neki odbili u startu a tih "samo par imena" vec ih je 14. ... :bow:
Kakvi problemi sa Boccacinijem ? Ja nemam taj info to jest dobio sam u pp poruku i on je igrac tvog omrazenog menadzera i nista nemoze bez njega !
Nemam s tobom namjeru polemisati iz dana u dan, nisam ti ja kriv sto nisi uspio procitati post kojeg je izbrisala administracija, Slovenacka pudlica je posredovala u dolasku Bokacinija, jer je momak bio na posudbi u Sloveniji tacnije u Krskom i to je sve, ako se on predstavlja kao njegov menadzer u kuloarima da bi sebi dao na vaznosti to je njegova taktika i dokaz kakav je kao covjek i menadzer, kao sto vec rekoh menadzer Bokacinija je Italijan Giorgo Girardi, a to je potvrdio i napisao takodjer i sam ovaj portal.
Kako je već poznato, Boccacciniu posudba u Željezničaru te ujedno i ugovor sa Bresciom ističe na ljeto naredne godine, a njegovu platu trenutno snosi italijanska momčad. SportSport.ba saznaje iz izvora bliskih ovom igraču da je njegov agent Giorgio Ghirrardi zatražio odgovor od tima sa Grbavice da li će ovom 23-godišnjaku ponuditi ugovor, te kakve planove sa njim imaju u budućnosti. Također, Italijan je priznao da mu je u Željezničaru veoma lijepo, te da ne planira povratak u Bresciu.
EDIT :

Mozda sam ti trebao i objasniti jos da je agencija SC3 FM. pregovarala u ime Bokacinijevog menadzera sa klubom oko posudbe i to je sve, podatak sa transfermarkta da je to Bokacinijeva maticna menadzerska kuca nije tacna, kao i podatak da je Cuk vlasnik iste, vlasnik je jedan Slovenacki kvazi biznismen, ostalo ti ne trebam objasnjavati kao i to da famozna agencija ima svega 6.igraca koji vrijede jedva milion eura ;)
O tome koje i sta je Sasa Cuk najbolje odg. i sta je sve pokusavao moze ti dati Amar Osim, mislim da sam jasan ...
1921'

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 06 jan 2017, 14:55

Hrasno1921 je napisao/la:
warrior je napisao/la:

Nemam s tobom namjeru polemisati iz dana u dan, nisam ti ja kriv sto nisi uspio procitati post kojeg je izbrisala administracija, Slovenacka pudlica je posredovala u dolasku Bokacinija, jer je momak bio na posudbi u Sloveniji tacnije u Krskom i to je sve, ako se on predstavlja kao njegov menadzer u kuloarima da bi sebi dao na vaznosti to je njegova taktika i dokaz kakav je kao covjek i menadzer, kao sto vec rekoh menadzer Bokacinija je Italijan Giorgo Girardi, a to je potvrdio i napisao takodjer i sam ovaj portal.
Kako je već poznato, Boccacciniu posudba u Željezničaru te ujedno i ugovor sa Bresciom ističe na ljeto naredne godine, a njegovu platu trenutno snosi italijanska momčad. SportSport.ba saznaje iz izvora bliskih ovom igraču da je njegov agent Giorgio Ghirrardi zatražio odgovor od tima sa Grbavice da li će ovom 23-godišnjaku ponuditi ugovor, te kakve planove sa njim imaju u budućnosti. Također, Italijan je priznao da mu je u Željezničaru veoma lijepo, te da ne planira povratak u Bresciu.
Pa ako ti nije problem reci mi u pp kakav covjek mozda sam se ja zaj....pretpostvljam da ga znas dobro.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 jan 2017, 15:01

Nema potrebe da brises postove, Sasa Cuk je javna licnost i njegova uloga i dovodjenje i kamaranje igraca u Zelji klub je na kraju kostao preko 150.000 KM a na kraju je on bio dobar u svemu kroz provizije, neke igrace je doveo direktno a neke posredstvom, ostalo cu sa @warriorom preko pp. ali sve to svakako da se tice Zelje pa i ove teme, i ne vidim razlog brisanja postova, uostalom ova laz da je on menadzer Bokacinija evo u startu se dokazala, a to ste i vi potvrdili u svom clanku gdje ste kontaktirali njegovog pravog menadzera Italijana Girardija, toliko ... :salut:
1921'

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 jan 2017, 15:05

Sto Koldzo nije uvrstio u budzet 200.000 sto je obecao za gradnju istocne tribine?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 06 jan 2017, 15:06

Bocca je tu najmanje jos 6 mj on ce doc na prozivku i ostaje kod nas , nasi ce mu ponudit ugovor - tako da samo opusteno- sto se stevanovica tice momak zeli da produzi , ali problem pravi mu Menaf sto je opce poznato- sto se tice pojacanja nekih zakaric, stojanovic kostic ili jakovljevic odbarana u slaucaju da nas ispali zakii onda veselinovica dovesti, bekovi ljevi projic ili stojanovic , bojim se da je ovaj drugi najblizi nam al da ne pisemo sve svasta ide prozivka bice sve jasno a pogotovo za zakrica danas ili sutra ce se znat dal ce doci nam :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 jan 2017, 15:08

Jakovljevic u Albaniji,Kostic u Slobodi. Nista od njih.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 jan 2017, 15:12

Da ne izmisljaju toplu vodu i da traze realne plate bili bi nasi, ovako i u Slobodi i u Alabaniji igraju za manje novca nego sto bi kod nas.
- Zeljeznicar -

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 06 jan 2017, 15:13

:salut: A kolko vidim i Veselinovic ostaje u svom klubu

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 06 jan 2017, 15:20

warrior je napisao/la::salut: A kolko vidim i Veselinovic ostaje u svom klubu
Vjerujes li ti da ja nevjerujem sekunde u ove natpise na portalu bilo je receno - da je ojdanic im produzio a on u shooping doso nako na kafu , ja idalje mislim da ce kostic doci a ti warrior , jer ovo je mazanje ociju navijacima slobode, treba u inat uzet veselog i kostica pa da vlado kmeci i dalje jer covjek kako nije sjeoo na klupu nasu il da bude pomocnik slavke zeljo mu opsesija postala ha ha. :D
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.