HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Orangina85
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Pristao je i na manju...ispao je poprilicno korektan
- brkatasomina
- Kontakt:
Ako je tako cestitam!Orangina85 je napisao/la:Pristao je i na manju...ispao je poprilicno korektan
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
Barba dobro dosao!Sto se tice Kukoca ne znam bas koliko je pametno dovesti ovakvog lika.Po onom sto cujem o njemu igracki nije sporan ali karakterno sigurno jeste.I ono najvaznije ako je to istina kod Barbe nece docekati pocetak prvenstva jer kod njega nema labavo,pravi vojnicki rezim.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
- Kontakt:
Pa on je Barbariceva zelja,sto nebi izdrzo sa njim,za sve ima pencilin !ALOBOLA je napisao/la:Barba dobro dosao!Sto se tice Kukoca ne znam bas koliko je pametno dovesti ovakvog lika.Po onom sto cujem o njemu igracki nije sporan ali karakterno sigurno jeste.I ono najvaznije ako je to istina kod Barbe nece docekati pocetak prvenstva jer kod njega nema labavo,pravi vojnicki rezim.
To je onda druga prica ako ga je Barba trazio.Vidjet cemo onda uskoro sta ce biti.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Ima li kakvih novosti u rubrici "odlasci"?
Ne bi bilo loše pogurati Vitez sa dva-tri solidna igrača, svakako se nećemo više susretati međusobno ove sezone...
Ne bi bilo loše pogurati Vitez sa dva-tri solidna igrača, svakako se nećemo više susretati međusobno ove sezone...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Eo ja bi im spremio Miketeka i Acimovica u ligi ce ostat to je sigurno,a ovoj dvojici bi dobro doslo,a govorili su da im treba napadac tako da bi zadovoljstvo obostrano bilo.
U21 mora biti radi zapisnika, a Miketek je iskoristiv ne samo radi zapisnika.GradKamena1 je napisao/la:Eo ja bi im spremio Miketeka i Acimovica u ligi ce ostat to je sigurno,a ovoj dvojici bi dobro doslo,a govorili su da im treba napadac tako da bi zadovoljstvo obostrano bilo.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
- Kontakt:
Ostace Vasilj,Lucic,a mogu prikljucit nekog drugog juniora da popunjava klupu jer igrat nece,a Miketeku bi dobro doslo da odigra 10-12 utakmica.MMM je napisao/la:U21 mora biti radi zapisnika, a Miketek je iskoristiv ne samo radi zapisnika.GradKamena1 je napisao/la:Eo ja bi im spremio Miketeka i Acimovica u ligi ce ostat to je sigurno,a ovoj dvojici bi dobro doslo,a govorili su da im treba napadac tako da bi zadovoljstvo obostrano bilo.
-
Imamo kamaru igrača, dobrih igrača koji skupljaju mrvice kod nas, a mogli bi pomoći Vitezu ( i ovdje ne mislim samo na mlade igrače )...Bilo bi dobro kada bi čelnici dvaju klubova dogovorili neku suradnju...
Pripreme u Medulinu, ništa od Novigrada i Istria Winter Cupa...
Pripreme u Medulinu, ništa od Novigrada i Istria Winter Cupa...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Slaažem se i Miketeka i Aćima posudit, pa da vidimo šta će pokazati i koliko mogu dati, odnosno jesu li kvalitet jer se kod nas na proljeće neće naigrati.. Tu su Bandić, Vasilj, Lučić za U21, uvijek se može ubaciti još neki junior na klupu ako treba, svejedno ga neće uvoditi u igru.. Ima i par starijih s kojima ili treba raskinuti ili ih posuditi..GradKamena1 je napisao/la:Eo ja bi im spremio Miketeka i Acimovica u ligi ce ostat to je sigurno,a ovoj dvojici bi dobro doslo,a govorili su da im treba napadac tako da bi zadovoljstvo obostrano bilo.
HŠKZ!
Slažem se da je bolje negdje igrati nego ovdje grijati klupu, ali se u većoj konkurenciji više napreduje,pa da se proba izboriti za dio minutaže.GradKamena1 je napisao/la:Ostace Vasilj,Lucic,a mogu prikljucit nekog drugog juniora da popunjava klupu jer igrat nece,a Miketeku bi dobro doslo da odigra 10-12 utakmica.MMM je napisao/la:U21 mora biti radi zapisnika, a Miketek je iskoristiv ne samo radi zapisnika.GradKamena1 je napisao/la:Eo ja bi im spremio Miketeka i Acimovica u ligi ce ostat to je sigurno,a ovoj dvojici bi dobro doslo,a govorili su da im treba napadac tako da bi zadovoljstvo obostrano bilo.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- hskzmostar
- Kontakt:
Znaci Kukoc skoro pa dosao!!!Odlicno .
..............Novi golman...............
Baric...Jakovlje...Katanec...Kukoc
Peko...Tomic....Petrak.......Todorovic
................Bilbija....Mesanovic
Za sada!
Za sada!

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prema nekim informacijama Mesa ide za solidnu cifru,a dolazi Obradovic,nebi tu nista izgubili ako se to desi !
- brkatasomina
- Kontakt:
Sta ce ti novi golman pored Kete!hskzmostar je napisao/la:Znaci Kukoc skoro pa dosao!!!Odlicno .
Za sada!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Gdje će Meša?GradKamena1 je napisao/la:Prema nekim informacijama Mesa ide za solidnu cifru,a dolazi Obradovic,nebi tu nista izgubili ako se to desi !
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
- Kontakt:
Vjerovatno J.Korea 200-250 000 eura !KingJamesMVP je napisao/la:Gdje će Meša?GradKamena1 je napisao/la:Prema nekim informacijama Mesa ide za solidnu cifru,a dolazi Obradovic,nebi tu nista izgubili ako se to desi !
- Orangina85
- Kontakt:
Pred sami kraj polusezone se spominjao odlazak Mesanovica, Todorovica, Bilbije i Kataneca...mada sumnjam da ce to sve pustiti ljudi iz kluba jer bi nakon odlaska trenera to bio veliki udarac
- brkatasomina
- Kontakt:
Mesanovic i Katanec mozda, ostali ne!Orangina85 je napisao/la:Pred sami kraj polusezone se spominjao odlazak Mesanovica, Todorovica, Bilbije i Kataneca...mada sumnjam da ce to sve pustiti ljudi iz kluba jer bi nakon odlaska trenera to bio veliki udarac
Ako Mesa ode imamo spremnu zamjenu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.