FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sto bi volio da ovaj kloc sutra potpise sa gurbetima, pa da vas prcaju i oni i ja sa njima 
Otvorider pretinac za privatne poruke.MCMXLVI je napisao/la:"Lelic prolazi iiii pogadja....... Neeee!!! Pa jaoooooooouu!"![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nista strasno, presla lopta preko noge. Desava se i najboljim igracima na svijetu.MCMXLVI je napisao/la:"Lelic prolazi iiii pogadja....... Neeee!!! Pa jaoooooooouu!"![]()
Meni je na ovom snimku vise za oko zapao los dodir lopte kad je isao sevati golmana. Ne znam da li mu je odskocila ili je losa tehnika u pitanju.
Helem, 19 godina, ima potencijala. Sacekat cemo da vidimo hoce li biti sta od njega.
Ali on definitivno nije pojacanje za borbu za titulu, niti ono cemu smo se nadali ako mislimo ojacati ekipu za proljece.
Za sad, samo fina i perskektivna prinova.
-
belosevic28
- Kontakt:
@memara, na njegovu izricitu preporuku, i to mi je drago. Sa Andzusicem nije pogodio, i on odlazi. Lelica je ''otkrila'' skauting sluzba Dinama, i sigurno da momak ima potencijala.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Radi se u tišini, reče raja na temi. A moglo bi biti da mahala nije na apratima, nego se nema para, pa se ništa i ne priča. Mi i kad nemamo velika očekivanja, ono ispadne još gore nego sto smo se nadali. Halalimo onda titulu i pomirimo se da nema ništa od nje, na kraju ode i evropa.
Sad očekujemo makar 2 vezna, da uđemo jači u drugu polusezonu, kad ono nema ni veznih, jos i Duljević oko ugovora zateže.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bice injekcija od tana,rekla je @duska.joker90 je napisao/la:Radi se u tišini, reče raja na temi. A moglo bi biti da mahala nije na apratima, nego se nema para, pa se ništa i ne priča. Mi i kad nemamo velika očekivanja, ono ispadne još gore nego sto smo se nadali. Halalimo onda titulu i pomirimo se da nema ništa od nje, na kraju ode i evropa.Sad očekujemo makar 2 vezna, da uđemo jači u drugu polusezonu, kad ono nema ni veznih, jos i Duljević oko ugovora zateže.
Ja nekada zeni tako kazem 'dodi da ti dadnem injekciju' kad je hocu karati.
Izgleda i mi cemo dobiti slicnu 'injekciju'.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Živi bili pa vidjeli 
Ništa se ne može mjeriti sa iščekivanjem Saidovog tlačenja pljuvača i dočekom njegovih epskih partija! Ovako nestrpljiv nisam bio još od Sajma knjige u Beogradu. Saide, treniraj i ponizi pljuvače!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Makedonac uveo da svi cute heh. Cim ss niko ne spominje il cim nema 20 imena da se vezu sa nama onda nemamo para,kad dovedemo 20 igraca debili smo sta ce nam toliko mlade treba gurat,kkad mlade guras ukinuo Tan pare itd smjesni smo realno da nam tesko ko moze parirati.. nece niko doc nemamo para bas imate dobar info
Već se brat spremio da ga poda hejterima!High je napisao/la:Ništa se ne može mjeriti sa iščekivanjem Saidovog tlačenja pljuvača i dočekom njegovih epskih partija! Ovako nestrpljiv nisam bio još od Sajma knjige u Beogradu. Saide, treniraj i ponizi pljuvače!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Već osam mjeseci podaje ga pljuvačima! Ubira plodove, u hladu!joker90 je napisao/la:Već se brat spremio da ga poda hejterima!High je napisao/la:Ništa se ne može mjeriti sa iščekivanjem Saidovog tlačenja pljuvača i dočekom njegovih epskih partija! Ovako nestrpljiv nisam bio još od Sajma knjige u Beogradu. Saide, treniraj i ponizi pljuvače!Lakoste, ti ne otvaraj spoiler, srce ce ti otkazati!
- Orangina85
- Kontakt:
Ono sta Cala hoce je pod ugovorom i nema plana B. Nije ni lose da udjemo u nastavak bez velikih promjena ako se vec ne mozemo adekvatno pojacati a da se ne trosi ogroman novac.
Dobro jutro pitari! Slusate Radio Bir, a sa vama je vas Joker Devedeset! Poslusat cemo sljedecu muzicku numeru kojom cemo prizvati dolazak Milosa Stojceva u ponedjeljak. Tako mi je najavio jedan insajder ovog foruma na fb! Necemo reci javno ko je, ali cemo ovim testirati ozbiljnost njegovih infomacija i izvora! Budite nam poseljamljeni u ostatku dana i ostanite uz nas program. Eselamu alejkum!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma ljudi pezmece radi uroka.zagor1987 je napisao/la:Makedonac uveo da svi cute heh. Cim ss niko ne spominje il cim nema 20 imena da se vezu sa nama onda nemamo para,kad dovedemo 20 igraca debili smo sta ce nam toliko mlade treba gurat,kkad mlade guras ukinuo Tan pare itd smjesni smo realno da nam tesko ko moze parirati.. nece niko doc nemamo para bas imate dobar info
Ljeto 2017. godine Adnan Kovačević, Edvin Rastoder, Perica Ivetić, Haris Duljević, Amer Bekić, Dušan Hodžić Zima 2017. godine Bojan Pavlović, Advan Kadušić
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Šta će nam on?joker90 je napisao/la:Dobro jutro pitari! Slusate Radio Bir, a sa vama je vas Joker Devedeset! Poslusat cemo sljedecu muzicku numeru kojom cemo prizvati dolazak Milosa Stojceva u ponedjeljak. Tako mi je najavio jedan insajder ovog foruma na fb! Necemo reci javno ko je, ali cemo ovim testirati ozbiljnost njegovih infomacija i izvora! Budite nam poseljamljeni u ostatku dana i ostanite uz nas program. Eselamu alejkum!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Da li zna Stojcev da ce imati konkurenciju u vidu Saida koji sprema karanje lige i stream navijaca ?
1946~
1. Umjetik na terenu, umjetnik van terenaHigh je napisao/la: Šta će nam on?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google [Bot], KarloIvandic, misstianopenaldo, muhamedhulk, PingoFTW, trunks1946 i 43 gosta.