Premijer liga BiH 2008/09
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rob do grob
- Kontakt:
Re: 17. kolo Premijer Lige BiH
ma da je sad pocetak prvenstva a da imamo ovakvu ekipu bili bi rame uz rame sa zrinskim i slavijom.....ali sta je tu je dobri smo ...........bolje ikad nego nikad..............celik-siroki3-0 nerealno trebalo je biti 5-0
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
cestitke na pobjedi,razvali ste ih,imate puno bolje navijace od zrinskog,ono sto sam veceras vidio jad i cemer,rasiri se po onoj smijesnoj tribini,nemaju ni jedne normalne pjesme,brojnost nikakva,ma katastrofa,horde su isto navijali i kod 0-0,i kod 0-2,jos jednom su dokazali da su ubjedljivo najjaci.....Rz88 je napisao/la:Pokazali smo da imamo jacu ekipu nego jesenas, dobili smo zasluzeno, moglo je biti i vise, ali eto , ne treba traziti dlaku u jajetu, gledao sam malo zrinjski -sarajevo, i uvijek kada prebacim na bht(razlog real-atletiko) cujem pitare , respekt jos jedno dobro gostovanje, bilo je x srpskih klubova i to je to, zvijezda dobra, nastavila gdje je i stala sa gostovanjima, dobrom igrom, ocekivao sam vise od sirokog ali ne moze se protiv KINGA HADZICA.
Zadnja izmjena: kenan, dana/u 07 mar 2009, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
rob do grob je napisao/la:ma da je sad pocetak prvenstva a da imamo ovakvu ekipu bili bi rame uz rame sa zrinskim i slavijom.....ali sta je tu je dobri smo ...........bolje ikad nego nikad..............celik-siroki3-0 nerealno trebalo je biti 5-0
ja sam ubjeden da cemo dobiti travnik, biti ce nas aBd bruka, i imamo dobru ekipu , imali smo i jesenas ali problem su bile te mnogobrojne ozljede, ali nema veze sada cemo ici prema vrhu.
kao sto sam najavio prije tekme. sirokobrijezani su vrsili ne opravdan pritisak na sudije i odmah se ogradili od poraza. mislim da su se trebali osloniti samo na svoj kvalitet jer ga imaju. mislim da se tekma zavrsila sjajno. bila je to jedna rutinska pobijeda. ponavljam, trenutna ekipa celika (bar na papiru) zasluzuje da bude top 5 u drzavi. nadam se jos boljim rezultatima i nadam se bod(ovima) iz travnika u sljedecem kolu...
kenan je napisao/la:cestitke na pobjedi,razvali ste ih,imate puno bolje navijace od zrinskog,ono sto sam veceras vidio jad i cemer,rasiri se po onoj smijesnoj tribini,nemaju ni jedne normalne pjesme,brojnost nikakva,ma katastrofa,horde su isto navijali i kod 0-0,i kod 0-2,jos jednom su dokazali da su ubjedljivo najjaci.....Rz88 je napisao/la:Pokazali smo da imamo jacu ekipu nego jesenas, dobili smo zasluzeno, moglo je biti i vise, ali eto , ne treba traziti dlaku u jajetu, gledao sam malo zrinjski -sarajevo, i uvijek kada prebacim na bht(razlog real-atletiko) cujem pitare , respekt jos jedno dobro gostovanje, bilo je x srpskih klubova i to je to, zvijezda dobra, nastavila gdje je i stala sa gostovanjima, dobrom igrom, ocekivao sam vise od sirokog ali ne moze se protiv KINGA HADZICA.
Dobro, ne znam koji je razlog ali eto, mislim da su se Ultrasi nenormalno popravili na gostovanjima, ali na domacem imaju nakve probleme oko stajanje , ne znam njihovu situaciiju neka je sami rijesavaju, ali azr je bitno odakle bitno je navijati

Vidjeti ces aBd sljedece kolo koliko nas ide u travnik, ima da grmi, samo se nadam boljem vremenu nego danas.
Jos samo da kazem u vezi danasnje utakmice, mene bi zaista zanimalo bili vise dobili da je bio bolji teren, oslonili su se na sudije ali imamo dobrog golmana, a nije ni os u sirokog skinuo je bar zicera.
Ne kontam, šta je to zrinjski toliko bio bolji. Imaju iskusniju ekipu i ništa više. Po prilikama tu negdje. Horde kao i uvjek perfektne.
kako je igralo sarajevo sinoc???de taj bod?
Jbg,ja se ne mogu pomiriti sa onim sinocnjim porazom.Kada se sve sabere,Zrinjski jeste imao vise od igre,imao je veci posjed lopte,ali sto se tice sansi,tu smo negdje bili;da je Hiros imao malo vise srece ili da je Ihtijarevic pogodio ono sto je bilo teze pogoditi nego promasiti onda bi sve bilo drugacije.
Samo ne znam zbog cega je Jahovic dobio crveni karton,ne vidjeh.Je li prigovorio nesta ili je napravio ostar faul?
Ali bez obzira na sve,cestitke Zrinjskom na pobjedi.
Horde,kao i uvijek,fantasticne!
Samo ne znam zbog cega je Jahovic dobio crveni karton,ne vidjeh.Je li prigovorio nesta ili je napravio ostar faul?
Ali bez obzira na sve,cestitke Zrinjskom na pobjedi.
Horde,kao i uvijek,fantasticne!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Sta bi sa sa svim pobjedama domacina,nesto ja ne vidjeh da domacini jucer sve pobjedisedaidza je napisao/la:kako je igralo sarajevo sinoc???de taj bod?

@ Butmiran Jahovic dobio crveni zbog navodnog pljuvanja Muse,ne cudi me od njega
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
daidza znamo da si glup,nemoras to opet dokazivat,idi sa sabanom u kradju balvanadaidza je napisao/la:kako je igralo sarajevo sinoc???de taj bod?

a kako su mi smiješni ovi sa izjavama poderale nas horde u navijanju..jesu oni navijeli nema šta..ali da 250 ljudi podere 1000 ljudi u navijanju malo mi ke smiješno..to je isto kad su robijaši govorili da su poderali horde na koševu..što mi je također smiješno..
tek kad bude dolazio trocifren broj gost.navijača ..e onda možemo govorit o nekom deranju na tribinama..a do tad..uživajte domaćini
tek kad bude dolazio trocifren broj gost.navijača ..e onda možemo govorit o nekom deranju na tribinama..a do tad..uživajte domaćini
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
1. Bilo nas je vise od 250um vuk je napisao/la:a kako su mi smiješni ovi sa izjavama poderale nas horde u navijanju..jesu oni navijeli nema šta..ali da 250 ljudi podere 1000 ljudi u navijanju malo mi ke smiješno..to je isto kad su robijaši govorili da su poderali horde na koševu..što mi je također smiješno..
2. 250 je trocifren broj
malo sam se zavaro kad sam piso mislio sam na tri "0"korisnik je napisao/la:1. Bilo nas je vise od 250um vuk je napisao/la:a kako su mi smiješni ovi sa izjavama poderale nas horde u navijanju..jesu oni navijeli nema šta..ali da 250 ljudi podere 1000 ljudi u navijanju malo mi ke smiješno..to je isto kad su robijaši govorili da su poderali horde na koševu..što mi je također smiješno..
2. 250 je trocifren broj
možda j eviše od 250,ali nikako preko 300..po život se kaldim
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
Poasusje Sloboda 0-1 57 minuta Kuduzovic
travnik je napisao/la:Poasusje Sloboda 0-1 57 minuta Kuduzovic
tooo..igrao sam 2...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
slusal iko ovaj radio prijenos Slavija-Travnik hahaha majko mila...Spalevic,i evo suta i evo gola,ipak nema gola

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Onakva igra sarajeva je bogu plakati
kraj
posusje-sloboda 0-1
slavija-travnik 1-0
posusje-sloboda 0-1
slavija-travnik 1-0
kolo i nije lose,gosti uzeli cini mi se 6 bodova (jos sam malo pijan od jucerasnje tekme pa mi nemojte zamjerit,ako sam se zajebo u racunanju!
ovo kolo je bilo dobro...bilo je puno iznenadjenja i nadam se da ce cesce biti ovakvih rezultata...svi znamo da nam liga nije kvalitetna ali da hoce bar biti interesantna,da se nezna ko ce pobjediti....
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.