FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SARS
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SARS » 05 jan 2017, 20:16

solinas je napisao/la:
SARS je napisao/la:A ko kaze da ovo sto su oni predlozili da je dobar model, to tek u praksi treba da se vidi ili je ovo model da ti svaki balavac moze imati rijec u klubu
Postoji mehanizam kako se dolazi u poziciju da odlucujes,i opet ne odlucuje pojedinac,nego vecina...malo procitaj brate kako to funkcionise.Kao i svaki drugi,ima i ovaj mehanizam nedostataka,ali je bolji od recimo sadasnjeg stanja u Slobodi.
navodim samo primjer,sistem u kojem godisnje moras uplatiti 1000 km da odlucujes,iz naseg kluba dugorocno gledano izbacio bi ljude poput fazle,indira,ili sulje koji bi da odlucuju a centa nemaju....samo primjer navodim...
Ma nisam citao detaljno njihov model al eto vidjet cemo koliko ce to dobroga njima donijeti, a nasa skupstina i glavonje u njoj to je dno dna

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 jan 2017, 20:19

SARS je napisao/la:
solinas je napisao/la:
SARS je napisao/la:A ko kaze da ovo sto su oni predlozili da je dobar model, to tek u praksi treba da se vidi ili je ovo model da ti svaki balavac moze imati rijec u klubu
Postoji mehanizam kako se dolazi u poziciju da odlucujes,i opet ne odlucuje pojedinac,nego vecina...malo procitaj brate kako to funkcionise.Kao i svaki drugi,ima i ovaj mehanizam nedostataka,ali je bolji od recimo sadasnjeg stanja u Slobodi.
navodim samo primjer,sistem u kojem godisnje moras uplatiti 1000 km da odlucujes,iz naseg kluba dugorocno gledano izbacio bi ljude poput fazle,indira,ili sulje koji bi da odlucuju a centa nemaju....samo primjer navodim...
Ma nisam citao detaljno njihov model al eto vidjet cemo koliko ce to dobroga njima donijeti, a nasa skupstina i glavonje u njoj to je dno dna
Sloboda je sazrila za promjenu statuta,i nesto novo....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 jan 2017, 20:24

zrela za gasenje..

zasto? zato sto nas kad smo se za titulu borili nije bilo vise od 4-5000 u prosjeku ili 7-8.000 na derbijima... a posto je Celik sad aktuelan, recimo njih ce na proljece bit puno BP ako ista krene na bolje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jan 2017, 20:26

Kao da ce grupica probranih ikada dopustiti da se statut Slobode promijeni. Kod Celika je bar to 99% ljudi zelilo, kod nas bi se probrani koji vode kolo pobunili jer znaju da ih ne bi bilo ni na mapi vise.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 jan 2017, 21:02

tuzlak1987 je napisao/la:Kao da ce grupica probranih ikada dopustiti da se statut Slobode promijeni. Kod Celika je bar to 99% ljudi zelilo, kod nas bi se probrani koji vode kolo pobunili jer znaju da ih ne bi bilo ni na mapi vise.
mi ne mozemo izboriti se da se barem placa stolica u skupstni,da se pomogne klubu o drugim stvarima da ne govorimo...
Klub nam je zaglavio u rukama kriminalaca,narkomana i klosara,od kluba do tribina...
Pa raja svrsava na Jahu kao da nam je donio barem tri trofeja on sam,i onaj ko se pobuni prijeti mu se,klub nam je politicka igracka,a cijeli grad kao u transu,drogirani,samo klimaju glavom....I kada hoces nesto napraviti,svi bi,ali da neko drugi,jedan nesmije,drugi ne bi da se zamjeri nikome,onaj se boji za porodicu,a onog jadnika sto se isturi sam,polome ko boga,i ono jada sto bi ko fol nesto,vecinom mladih i maloljetnih,usuti se i razbjezi..
svi znamo da cekaju taj zakon,i grad ce poput Zenice,preuzeti taj reprogram,jer ce rata biti mala i podnosljiva,i ako u tim uslovima ne uzmu trofej sledece godine,treba im gubice palijama razvaliti lopovske klosarske....ali budimo iskreni,ko ce se pobuniti....sve ce ostati isto kao i zadnjih godina,nekoliko **** ce i dalje furati raju na fazon sloboda do groba i u 6 ligi,trofeje ce uzimati ko stigne a nama ce se i dalje smijati cijela ex juga,
i nisam pesimista,niti pljujem,to su cinjenice,dokazane proteklih godina....
Svaka cast robiji,imam nekoliko poznanika dole,svega je bilo,i ulijetanja u kucu,prijetnji,otkaza tuca,ali ljudi odlucili,zivot ili Celik....
mozda je za nas sa strane taj statut sitnica,ali za njihovu borbu,i ljubav prema klubu.....velika pobjeda...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jan 2017, 21:06

solinas je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Kao da ce grupica probranih ikada dopustiti da se statut Slobode promijeni. Kod Celika je bar to 99% ljudi zelilo, kod nas bi se probrani koji vode kolo pobunili jer znaju da ih ne bi bilo ni na mapi vise.
mi ne mozemo izboriti se da se barem placa stolica u skupstni,da se pomogne klubu o drugim stvarima da ne govorimo...
Klub nam je zaglavio u rukama kriminalaca,narkomana i klosara,od kluba do tribina...
Pa raja svrsava na Jahu kao da nam je donio barem tri trofeja on sam,i onaj ko se pobuni prijeti mu se,klub nam je politicka igracka,a cijeli grad kao u transu,drogirani,samo klimaju glavom....I kada hoces nesto napraviti,svi bi,ali da neko drugi,jedan nesmije,drugi ne bi da se zamjeri nikome,onaj se boji za porodicu,a onog jadnika sto se isturi sam,polome ko boga,i ono jada sto bi ko fol nesto,vecinom mladih i maloljetnih,usuti se i razbjezi..
svi znamo da cekaju taj zakon,i grad ce poput Zenice,preuzeti taj reprogram,jer ce rata biti mala i podnosljiva,i ako u tim uslovima ne uzmu trofej sledece godine,treba im gubice palijama razvaliti lopovske klosarske....ali budimo iskreni,ko ce se pobuniti....sve ce ostati isto kao i zadnjih godina,nekoliko **** ce i dalje furati raju na fazon sloboda do groba i u 6 ligi,trofeje ce uzimati ko stigne a nama ce se i dalje smijati cijela ex juga,
Svaka cast robiji,imam nekoliko poznanika dole,svega je bilo,i ulijetanja u kucu,prijetnji,otkaza tuca,ali ljudi odlucili,zivot ili Celik....
mozda je za nas sa strane taj statut sitnica,ali za njihovu borbu,i ljubav prema klubu.....velika pobjeda...
Sve se slazem ..

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 05 jan 2017, 21:07

solinas je napisao/la:
sve je u bobu tacno ali i ovo sve sto si napisao ce se morati kad tad prokinut, zar nije tako?

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 jan 2017, 21:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:zrela za gasenje..

zasto? zato sto nas kad smo se za titulu borili nije bilo vise od 4-5000 u prosjeku ili 7-8.000 na derbijima... a posto je Celik sad aktuelan, recimo njih ce na proljece bit puno BP ako ista krene na bolje
Na zalost svih nas. Ovo savrseno tacno, jednostavno i precizno objasnjava zasto mi ne mozemo ocekivati bolje.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 05 jan 2017, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jan 2017, 21:11

Prosli put je jedva prokinulo kada je Sloboda bila na granici ispadanja iz Federalne..

Najvece razocarenje su ovi iz Prijatelja, koji vide jasno da obican navijac Slobode ne smije nista reci, a sute. A idejno trebaju da predstavljaju bas takve navijace, a ne samo njih 20ak.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 jan 2017, 21:57

Celik vraca neizvjesnost u prvenstvo da bi slaviti u Doboj-Kaknju.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 jan 2017, 22:48

tzmalisa je napisao/la:imaju i kome bit primjer, kome da budu primjer? zadnje gostovanje - 28 ljudi u zenici(ni toliko), i kome da budu primjer, kojim navijacima, dje ste, sto se ne dignete ? cekacemo i mi da nam udje duboko kroz analni otvor pa da opet dignemo krik pomoci, daj ba
:thumbup:

Mahom placipicke iza laznih profila, a dupetom niko ne bi mrdnuo. Kad slusas price pogin'o bi za Slobodu, i krv svoju za crveno-crnu boju, jedan grad jedna ljubav i slicni fazoni, zgaravica me od muke uhvati momentalno.

Nas je najbolje opisao onaj trans: "Kakav grad, takav festival".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 jan 2017, 23:19

Sta kaze Fazla 10-ti ali da igraju nasa djeca da se bore,da ih prodajemo dobro njima i klubu kaze,sta je kaze jel vam djed gledao evropu,zinula vam guzica... :urnebes:
Hajde reci je li normalan... :urnebes:
Pa koga smo to mi prodali osim Saida u zadnjoj deceniji,Mirzu ne racunam on je vec dinosaurus :D
I ako moze odgovor,gdje je taj novac od saida pa je klubu DOBRO... :crazy:
Ako vam je do evrope kaze,idite na Grbavicu i Kosevo...... :lolno: :facepalm:
Fina nas buducnost ceka.....

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 jan 2017, 23:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:zrela za gasenje..

znaci treba gasiti i Vojvodinu, Rijeku i Osijek jer imaju katastrofalnu posjetu a bore se za vrh :facepalm: :facepalm: :facepalm: tu pogotovo mislim na Osijek koji je u nekim utakmicama imao ispod 1000 ljudi na stadionu, a prvi put nakon 15 godina bore se za vrh i igraju dosta bolje i lijepse nego mi prosle sezone :kafa: polako sa brojkama, prosle sezone je to bilo odlicno s obzirom na okolnosti :!:

i da se nadovezem za Celik, taj sistem jedan clan jedan glas se meni uopce ne svidja iz jednog jeidnog razloga sto raja nema para :!: to je dobar sistem za strane klubove koji imaju milione navijaca (Barcelona, Benfica) ali za nase klubove katastrofalan. mislim da Hajduk ima taj sistem i muku muce sa financijama, a nedavno su se i Biscani izborili za isti pa im se klub najvjerovatnije gasi :kafa:
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jan 2017, 23:31

Ma Biscane ebe i sam grad, oni su to uradili jer grad nije znao sta da radi. Sada kada grad nema kontrolu vec obicna raja grad nece da daje pare, grad nece da sredi sponzora ili odbija ih od Jedinstva. Tako bi bilo i kod nas, zabili bi se u vece dugove jos. Dok u Zenici za ovaj model imaju podrsku grada i to ce fercerat okej.

Za nas je najbolja opcija privatizacija, tako bi bili najuspjesniji. Ali mi imamo mentalitet kao tovari iz Splita. Bojimo se toga. Mada se moze izvesti dobra privatizacija. Ne mora uvijek biti neka kradja kada o tome pricamo.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 jan 2017, 23:39

tuzlak1987 je napisao/la:Ma Biscane ebe i sam grad, oni su to uradili jer grad nije znao sta da radi. Sada kada grad nema kontrolu vec obicna raja grad nece da daje pare, grad nece da sredi sponzora ili odbija ih od Jedinstva. Tako bi bilo i kod nas, zabili bi se u vece dugove jos. Dok u Zenici za ovaj model imaju podrsku grada i to ce fercerat okej.

Za nas je najbolja opcija privatizacija, tako bi bili najuspjesniji. Ali mi imamo mentalitet kao tovari iz Splita. Bojimo se toga. Mada se moze izvesti dobra privatizacija. Ne mora uvijek biti neka kradja kada o tome pricamo.
podrsku kojeg grada :?: Zenice :?: ma dal ce funkcionisati ili ne cemo znati za godinu i pol a do tad mzemo samo nagadjati :!: sistem jedan clan jedan glas pomogne Benfici ili Barceloni koji prodalu 50000 clanarina u Juznoj Americi ljudima koji nikad nece ni otici na utakmicu ali imaju ljubav prema klubu, kome Biscani i Zenicani da prodaju clansku :crazy: :?: privatizacija je jedini spas za nase klubove, kakvi crni clanovi i glasovi kod malih klubova :kafa: i Zenicani ce zavrsiti ko biscani ako se budu uzdali u clanove, nego njih jedino moze Kasumovic iscupati da grad preuzne reprogram i da im ubrizgava pare u klub :!:
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 jan 2017, 23:46

fukaratz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma Biscane ebe i sam grad, oni su to uradili jer grad nije znao sta da radi. Sada kada grad nema kontrolu vec obicna raja grad nece da daje pare, grad nece da sredi sponzora ili odbija ih od Jedinstva. Tako bi bilo i kod nas, zabili bi se u vece dugove jos. Dok u Zenici za ovaj model imaju podrsku grada i to ce fercerat okej.

podrsku kojeg grada :?: Zenice :?: ma dal ce funkcionisati ili ne cemo znati za godinu i pol a do tad mzemo samo nagadjati :!: sistem jedan clan jedan glas pomogne Benfici ili Barceloni koji prodalu 50000 clanarina u Juznoj Americi ljudima koji nikad nece ni otici na utakmicu ali imaju ljubav prema klubu, kome Biscani i Zenicani da prodaju clansku :crazy: :?: privatizacija je jedini spas za nase klubove, kakvi crni clanovi i glasovi kod malih klubova :kafa: i Zenicani ce zavrsiti ko biscani ako se budu uzdali u clanove, nego njih jedino moze Kasumovic iscupati da grad preuzne reprogram i da im ubrizgava pare u klub :!:
Pa i zamisljeno je,nakon sto prodje ovaj novi zakon,njihov dug ce se popoloviti,da Zenica preuzme ratu reprograma,i da se Celik rjesi duga prema drzavi,a da UO i Celik rade transparentno i polako saniraju ostale dugove..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 jan 2017, 23:53

naravno i bez grada oni su truba! meni je drago sto su promjenili statut cisto zbog robijasa sto su ustrajali u borbi i radujem se njihovom povratku na tribine! ali Celik je i dalje u g.ovnima do grla vecim nego mi......... tek sad im predstoje borbe prave :kafa: ali nasi klubovi bez privatizacije, odnosno bez nekakvog "gazde" (Mamic, Volpi) koji ce kesirati kad bude trebalo ne mogu opstati nazalost :!:
Sloboda Tuzla

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 jan 2017, 00:01

solinas je napisao/la:Sta kaze Fazla 10-ti ali da igraju nasa djeca da se bore,da ih prodajemo dobro njima i klubu kaze,sta je kaze jel vam djed gledao evropu,zinula vam guzica... :urnebes:
Hajde reci je li normalan... :urnebes:
Pa koga smo to mi prodali osim Saida u zadnjoj deceniji,Mirzu ne racunam on je vec dinosaurus :D
I ako moze odgovor,gdje je taj novac od saida pa je klubu DOBRO... :crazy:
Ako vam je do evrope kaze,idite na Grbavicu i Kosevo...... :lolno: :facepalm:
Fina nas buducnost ceka.....
nISMO MI DRUZE PRODALI SAIDA VEĆ NJEGOV MENADZER A SLOBODA JE DOBILA 1000 FORINTI:) I NIKAD VISE NISTA. tAD JE NA ČELU KLUBA BIO PISMENI SIĆA, SAD JE PISMENI KARIĆ, ITD. pONADAO SAM SE DA ĆE OVI MAKAR NESTO URADIT, AL ZADNJIM POTEZOM I USTOLIČENJA PISMENOG KARIĆA I ZA POMOĆNOG JOS PISMENIJEG MIKICU I POVRATAK JAHE, NEMAM STA VISE DA SE NERVIRAM I PRATIM. NEKA IM JE SRETNO.
IZVINJAVAM SE NA VELIKIM SLOVIMA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 jan 2017, 00:02

fukaratz je napisao/la:naravno i bez grada oni su truba! meni je drago sto su promjenili statut cisto zbog robijasa sto su ustrajali u borbi i radujem se njihovom povratku na tribine! ali Celik je i dalje u g.ovnima do grla vecim nego mi......... tek sad im predstoje borbe prave :kafa: ali nasi klubovi bez privatizacije, odnosno bez nekakvog "gazde" (Mamic, Volpi) koji ce kesirati kad bude trebalo ne mogu opstati nazalost :!:
sve si ti upravu,ali.....mi imali nekog gazdu u pokusaju,pa malo njegove gluposti,malo malo Jasmin i onakvi ko fazla,malo i nepostojanje jasnog zakona o sportu i kurcevaca.
A onakvi ko Jasmin i pojedini koji imaju korist nikada nece dat privatizovat.nazalost.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 jan 2017, 00:10

Ma druze neznam sto se toliko uhvatio konobara, pusti ga nek laprda i onako nema pametnija posla, njegovo rezonsko razmisljanje i shvatanje kako fudbal funkcionise je smijesan. Vidjece kad im se desi ko veceras u zenici. Veceras cujem vlado potpiso ugovor umjesto u prostorijama kluba u G.Tuzli u Mempromu. Karić će vjerovatno u Delingu a Mikica u Ječmištu

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.