FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako može Lelić, onda može i Nermin Haskić. Vratite ga.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Eh kad se Lede prošle zime spominjao kao pojačanje, svršavalo se na Emersona... Lede sad igra u Luxemburgu, hadžijski život, uređena zemlja...ado-hz je napisao/la:Volio ga neko ili ne, nama bi Lede Muharemovic sad legao ko budali samar. Trebali smo ga dovesti jos prosle godine kad se nesto spominjao a covjek ode da igra pojma nemam ni gdje. Nas covjek...ko god nesto pricao o njemu lose pojma nema jer voli FKS...poznaje ligu u malom prstu...nebi puno para nas ni kostao...ne.placas mu stan..hranu...i ostale stvari...pametan...lucidan i po meni extra zadnji vezni.igrac za nase lige...mozda cak u top3.
SARAJEVO
- TobeYarabi
- Kontakt:
Lelić nije loš, može biti nešto od njega, a evo dobili smo i pokazatelj kakvi smo s parama. Mogao bi nas pljuvače Rustem nastaviti da baca na aparate jer ostaje u prvoj postavi, od neke bolje zamjene teško da će šta biti. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Lelić nije loš, može biti nešto od njega, a evo dobili smo i pokazatelj kakvi smo s parama. Mogao bi nas pljuvače Rustem nastaviti da baca na aparate jer ostaje u prvoj postavi, od neke bolje zamjene teško da će šta biti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
na hajrTobeYarabi je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/razilaze ... evo/220115
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Gdje je onaj mali glavati pokusaj od menadzercica da nam objasni kako je ovo najbolja desetka dunjaluka?TobeYarabi je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/razilaze ... evo/220115
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cetkovic jedino u Sirkom odigro vrhunski i to na poziciji zadnjeg veznog. Da li je to zbog tog sto sam do tad gledao Rustemovica na toj poziciji, ne znam..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
jel ovaj lelic lijevi vezni?
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- hzzavidovici
- Kontakt:
U buducnosti kako treba izgledati transfer politika kluba, dobar potez je Lelić, a jos bolji bi bio Redžić. Ovom transfer politikom se postaje samoodrživ i tome se teži. Ovo će dati rezultate kroz koju godinu, a da li su navijači spremni da istrpe to vidjet cemo, najveci smo klub u drzavi i naravno očekivanju su titule.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa fino je cojek reko DESETKA, a nasi hajvani mu dali dres sa brojem 20joker90 je napisao/la:Gdje je onaj mali glavati pokusaj od menadzercica da nam objasni kako je ovo najbolja desetka dunjaluka?TobeYarabi je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/razilaze ... evo/220115
- ThrillerHz
- Kontakt:
Po ovome sto sam ja vidio, ovaj Lelic je i za Cetkovica i za Sarica izmislio fudbal, a s obzirom na dosadasnju karijeru, mislim da bi ovo mogao biti profesionalaca kao Cimirot. Podcjenjuje se sto je iz Olimpika, a zalimo se kako Saric ne moze da pokaze "talenat" jer igra s "levatima", a ovaj mali u najgoroj ekipi lige bio jedan od boljih, ako ne i najbolji igrac. Olimpik je prava ekipa za razvoj mladih igraca, Duljevic i Gojak su primjeri, a evo u ovoj trenutnoj ekipi imamo Lelica, Kobiljara... Trebao bi se s njima neki dogovor napraviti, da se nasi mladi posudjuju njima, uz odredjen postotak da i Olimpiku ide od narednog transfera.
1946~
- Orangina85
- Kontakt:
Lelicu je ogromna prednost sto je u kriticnim godinama otisao u njemacku i prosao par kljucnih godina njihove trening rezime. Moze nesto biti od njega, dijete je ovog grada i neko vec spomenu navija za Sarajevo. Kako god dobar potez i nije skup.
Inace opcije su mu bile mi i zeljeznicar, s tim da je zeljeznicar cak i nesto malo vecu platu nudio ali eto da sacekamo da bude zvanicno pa da mu pozelimo dobrodoslicu.
Inace opcije su mu bile mi i zeljeznicar, s tim da je zeljeznicar cak i nesto malo vecu platu nudio ali eto da sacekamo da bude zvanicno pa da mu pozelimo dobrodoslicu.
-
nukleusmember
- Kontakt:
očigledno da nemamo para,imam neku šuhu da će rustem biti jedan od boljih igrača na proljeće,ne znam zašto ali me fkt ta šuha krasi u zadnje vrijeme
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ode najbolja desetka albanske lige u ligu petice, Spanija mislim, Las Palmas ili Real Sosijedad.
Velika greška je napravljena s Kobiljarom, koji je godinu stariji od Lelića. Da ga se nisu lahko riješili vrli 'stručnjaci' iz prošlosti, mogli smo danas imati jako dobrog igrača na sredini. Pravi potez je napravljen s Sanjinom, biti će on dobar. Samo me zabrinjava to što nema ništa za veznjake, a pod hitno nam trebaju dvojica.
Mislio sam da će ovaj Četković biti dobar, ali ništa, nažalost.
Mislio sam da će ovaj Četković biti dobar, ali ništa, nažalost.
Ja ne smatram uplate losim potezom dovodjenje Lelica daj mo momku sansu ima potencijala možda mozemo i hajrovat..gledao sam ga dvije-tri tekme,ako se bude drzao sa obje noge cvrsto na zemlji i bude profesionalac i znao se nosit sa pritiskom Istoka i igranja u najboljem klubu u BiH može biti nesto od njega,ako dodje dobro dosao momčino!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
"Lelic prolazi iiii pogadja....... Neeee!!! Pa jaoooooooouu!"
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Lelić

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 37 gostiju.