FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jul 2010, 22:47

to svakako,slavija se raspala..al prva utakmica..dosta novih igraca....jbg neki ce prvi put pred hordama igrat,samo se toga pribojavam posto ce nekima biti prva utakmica pred najboljim navijacima u BiH....zato bi bilo bolje da je prva na kosevu eventualno...al dobro....mozda i bolje ispadne ovako...sad treba cekat i vidjet

SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 26 jul 2010, 22:48

Ma to je 2 ko kuca.. 8-) Vec znali neko kako ide prodaja clanski mozda???????'' :D

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 26 jul 2010, 23:07

Silkoni je napisao/la:Ma to je 2 ko kuca.. 8-) Vec znali neko kako ide prodaja clanski mozda???????'' :D

Daj' Boze da je dvica,jer svi znamo kako sve ekipe protiv Sarajeva "zapnu" 200%

Karte,danas poslijepodne 300+...idemo dalje

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 26 jul 2010, 23:21

-A- je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:Ma to je 2 ko kuca.. 8-) Vec znali neko kako ide prodaja clanski mozda???????'' :D

Daj' Boze da je dvica,jer svi znamo kako sve ekipe protiv Sarajeva "zapnu" 200%

Karte,danas poslijepodne 300+...idemo dalje

Ma kad ode dvije milje..samo ce mo mi postojati gore kako na terenu tako i na tribini :D :D :D :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jul 2010, 23:25

ja ne znam gdje ce nas sve primit stvarno..mislim da je realno da popunimo onu tribinu u najmanju ruku.... :D

jbt zaradice na nama dosta 8-) ...vise nego na svojim za pola sezone :mrgreen: :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 26 jul 2010, 23:28

sarajlija89 je napisao/la:ja ne znam gdje ce nas sve primit stvarno..mislim da je realno da popunimo onu tribinu u najmanju ruku.... :D

jbt zaradice na nama dosta 8-) ...vise nego na svojim za pola sezone :mrgreen: :roll:

Ma sta nas briga...Joj ludila koje ce gore biti...Rece ljudi sarajevo domacin heheheh :D :D :D :D

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 26 jul 2010, 23:41

ja sam jutros u 11 kupio godišnju i bilo je prodato oko 290 godišnjih ulaznica

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 26 jul 2010, 23:43

KARL HAJNC je napisao/la:
ja sam jutros u 11 kupio godišnju i bilo je prodato oko 290 godišnjih ulaznica
To je sto se ceka a znasli koliko je raje vec dobilo svoje clanske mozda???? :D

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 27 jul 2010, 01:41

zna li neko s kim igramo slijedecu tekmu i gdje??
Pazza Inter Amala

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 jul 2010, 04:35

Ja ne znam ljudi sta toliko svrsajete na Blekica,i ja volim Sarajevo i postujem ako covjek stvarno zeli nesto napraviti,kada Sarajevo bude prvak BiH,te ne kraju sezone ne rasproda sve sto vrijedi i jos se pojaca i udje u grupnu fazu Evropa lige e onda cu ga i ja hvaliti na svakome koraku,a vi od njeg vec sad napravili kult licnosti :shock:
Evo jedan mali tekst koji pokazaju da nisu bas svi odusevljeni velikem gospodinom Blekicem
Bio­gra­dlić, Mu­zu­ro­vić, Mu­se­mić ogor­če­ni na Ble­ki­ća

ra­čke le­gen­de Sa­ra­je­va; Va­hu­din Mu­se­mić, Fu­ad Mu­zu­ro­vić, Ibro Bio­gra­dlić, Fa­hru­din Prlja­ča, Re­fik Muf­tić i dru­gi, ogor­če­ni su po­na­ša­njem no­ve Upra­ve na če­lu za Zi­ja­dom Ble­ki­ćem. Naj­vi­še ih je po­go­di­lo što im je Upra­va po­ru­či­la da su «ne­po­že­ljni» u lo­ži ako ne pla­te go­diš­nju ula­zni­cu, ko­ja ko­šta oko 400 ma­ra­ka.

- Ne­ko­rek­tno je što nas ni­ko iz no­ve Upra­ve ni­je po­zvao na sas­ta­nak. Pri­ča se ka­ko sa no­vim lju­di­ma sve cvje­ta, a po­ru­či­li su nam da na sta­di­on mo­že­mo sa­mo ako ku­pi­mo go­diš­nje, izu­ze­tno sku­pe VIP ula­zni­ce. Da je Ni­jaz Mer­da­no­vić u Upra­vi ova­ko se ne­što ne bi mo­glo de­si­ti. Sa­da i da nas zo­vu, da nam da­ju bes­pla­tno ne že­li­mo. Ža­lo­sno je što na Grba­vi­ci ima­mo bes­pla­tan ulaz - izni­je­li su bor­do aso­vi svo­je ogor­če­nje zbog odno­sa pre­ma nji­ma od stra­ne no­ve Upra­ve Sa­ra­je­va.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 27 jul 2010, 07:59

Dylan Dog je napisao/la:Ja ne znam ljudi sta toliko svrsajete na Blekica,i ja volim Sarajevo i postujem ako covjek stvarno zeli nesto napraviti,kada Sarajevo bude prvak BiH,te ne kraju sezone ne rasproda sve sto vrijedi i jos se pojaca i udje u grupnu fazu Evropa lige e onda cu ga i ja hvaliti na svakome koraku,a vi od njeg vec sad napravili kult licnosti :shock:
Evo jedan mali tekst koji pokazaju da nisu bas svi odusevljeni velikem gospodinom Blekicem

ra­čke le­gen­de Sa­ra­je­va; Va­hu­din Mu­se­mić, Fu­ad Mu­zu­ro­vić, Ibro Bio­gra­dlić, Fa­hru­din Prlja­ča, Re­fik Muf­tić i dru­gi, ogor­če­ni su po­na­ša­njem no­ve Upra­ve na če­lu za Zi­ja­dom Ble­ki­ćem. Naj­vi­še ih je po­go­di­lo što im je Upra­va po­ru­či­la da su «ne­po­že­ljni» u lo­ži ako ne pla­te go­diš­nju ula­zni­cu, ko­ja ko­šta oko 400 ma­ra­ka.

- Ne­ko­rek­tno je što nas ni­ko iz no­ve Upra­ve ni­je po­zvao na sas­ta­nak. Pri­ča se ka­ko sa no­vim lju­di­ma sve cvje­ta, a po­ru­či­li su nam da na sta­di­on mo­že­mo sa­mo ako ku­pi­mo go­diš­nje, izu­ze­tno sku­pe VIP ula­zni­ce. Da je Ni­jaz Mer­da­no­vić u Upra­vi ova­ko se ne­što ne bi mo­glo de­si­ti. Sa­da i da nas zo­vu, da nam da­ju bes­pla­tno ne že­li­mo. Ža­lo­sno je što na Grba­vi­ci ima­mo bes­pla­tan ulaz - izni­je­li su bor­do aso­vi svo­je ogor­če­nje zbog odno­sa pre­ma nji­ma od stra­ne no­ve Upra­ve Sa­ra­je­va.
hvala Bogu sto nije, a iz aviona se vidi da je narucen tekst. Kod njega i da su platili, ne bi klubu otislo nego njemu u novcanik.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 27 jul 2010, 08:14

Dylan Dog je napisao/la:Ja ne znam ljudi sta toliko svrsajete na Blekica,i ja volim Sarajevo i postujem ako covjek stvarno zeli nesto napraviti,kada Sarajevo bude prvak BiH,te ne kraju sezone ne rasproda sve sto vrijedi i jos se pojaca i udje u grupnu fazu Evropa lige e onda cu ga i ja hvaliti na svakome koraku,a vi od njeg vec sad napravili kult licnosti :shock:

**** mi se za Blekica da ne ispadnem da ga sad nesto hvalim,ali ako ga i u cemu podrzavam je to sto nikom u VIP lozama nema ako ne plati VIP karticu.E sad bi ja pitao nase legende kako i na osnovu cega su postale legende i kako to da im sad odjednom nesto nevalja ova nova uprava sto im ne da u VIP lozu dok neplate,a nisu se oglasavali kod stare uprave koja je dugove i dugove napravila,a svi su znali ali nikog nije bila briga,jer bi izgubili mjesto u VIP lozi,pa nek kazu te legende o cijem oni interesu rade sebe ili kluba.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 27 jul 2010, 08:27

Ako im ukinu sezonske, znatno ce vam se smanjiti ionako zavidna posjeta na stadionu.. :D
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 27 jul 2010, 08:58

analiticar_ je napisao/la:Ako im ukinu sezonske, znatno ce vam se smanjiti ionako zavidna posjeta na stadionu.. :D

Jel mislis na tekmu Zeljo_Hapoel! ;)

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 27 jul 2010, 09:01

ma mislim na sve...ne moze vam pomoci ni publika sa filmskog festivala, opet bi vas bilo malo...mizerno....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 27 jul 2010, 09:10

analiticar_ je napisao/la:ma mislim na sve...ne moze vam pomoci ni publika sa filmskog festivala, opet bi vas bilo malo...mizerno....

Nevalja se rugati !!

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 27 jul 2010, 10:13

Ko nemože izdvojiti pare za kartu ili 400 KM za Sarajevo i nije za Sarajevo.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 27 jul 2010, 10:16

De šta branite sad Belkića, ukinuo im besplatan ulaz, to nema nigdje u svijetu.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 jul 2010, 10:36

Ma vala, nesto bi se za te legende ipak moralo uraditi. Ja nisam za to da se daju dzaba ali isto tako nisam za to da im bude ista cijena kao Z. Lagumdziji, pa nema ni to smisla

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 27 jul 2010, 11:02

Blekicu svaka cast na istrajnosi u borbi protiv parazita...zasto te legende ne mogu pomoci klubu kada je potrebno, a ne samo uzimati od njega...i zasto ti isti moraju biti u bordo VIP lozi, zar ne mogu sjediti na zapadnoj tribini...ovo je narucen tekst od strane merdanovica, ali to svakako kod normalnih i pametnih ljudi ne pije vode...receno je da nece biti dijeljenja besplatnih karti, i u tome treba istrajati...sada svi trebamo zbiti redove, i ako je nekome puno izdvojiti za Sarajevo, onda nek se ne javlja...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Hajdeee, samoFKS, VolimoSarajevo i 57 gostiju.