FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moja zelja su Kostic ili neki drugi bolji stoper, Zakaric, Crnov i dobar lijevi bek, moze i Stojanovic ako vec ne nadjemo boljeg, pa vidjeti kako ce se pokazati do ljeta.. Zakaric i Crnov su van forme, stoji to, ali uz dobre pripreme i zalaganje ovih igraca nije nemoguce da opet budu na onom nivou kad su zarili i palili ligom!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nemaju ni jedan, mozes ti imati i 20.stranaca u ekipi nije to problem, ali se zna koliko ih mora biti u zapisniku, podaci sa tm-a su onako od oka 60% tacni i realni, npr. jedinog igraca kojeg smo mi prodali za isti cifru vrijednosti sa tm-a jeste Sehic, onako za kalkulisanja i neke srednje vrijednosti svakako da su realni ali daleko od toga da se sve treba uzeti zdravo za gotovo i sto posto tacno ...
Kostic je blize Zelji nego ikada, i sa Slobodom nikada nije nista potpisao osim sto su se usmeno dog. i to bez ikakve price oko dugovanja prema njemu, i to mu naravno ne odg., Kostic je prvi Slavkin pik jos od pocetka i sve radi na tome da se dovede, i iskreno se nadam da cemo u ovoj ili slijedecoj sedmici znati status Kostica i dali dolazi ili ne
Kostic je blize Zelji nego ikada, i sa Slobodom nikada nije nista potpisao osim sto su se usmeno dog. i to bez ikakve price oko dugovanja prema njemu, i to mu naravno ne odg., Kostic je prvi Slavkin pik jos od pocetka i sve radi na tome da se dovede, i iskreno se nadam da cemo u ovoj ili slijedecoj sedmici znati status Kostica i dali dolazi ili ne

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Ode i Seferovic. Ko bi ga mogao naslijediti ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nece niko, slavko kad je doso reko je da nije nikad imo kondicionog i da se on time bavi, jedino moze asistenta nabavitLjoZee je napisao/la:Ode i Seferovic. Ko bi ga mogao naslijediti ?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Znam to, ali cisto sumnjam da od njihovih 12 stranaca svaku tekmu 6 ide na tribine. Mislim da tm nema podatke oko drzavljanstva onih koji to dobiju naknadno jer nekoliko godina igraju u BiH. Kako mi onda planiramo dovesti Kostica i Stojanovica ako nijedan nema nase drzavljanstvo, jer imamo 6 stranaca i to standardnih u prvih 11.Hrasno1921 je napisao/la:Nemaju ni jedan, mozes ti imati i 20.stranaca u ekipi nije to problem, ali se zna koliko ih mora biti u zapisniku, podaci sa tm-a su onako od oka 60% tacni i realni, npr. jedinog igraca kojeg smo mi prodali za isti cifru vrijednosti sa tm-a jeste Sehic, onako za kalkulisanja i neke srednje vrijednosti svakako da su realni ali daleko od toga da se sve treba uzeti zdravo za gotovo i sto posto tacno ..
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa Slavko tek kada je dosao bilo je price da ce za pomocnog na zimu uzeti Jovu Borkovica, pomocnog trenera koji mu je bio desna ruka u Radniku, prvo sto su veliki jarani a drugo sto i jedan i drugi imaju istu filozofiju, da bi nedavno ovi sa portala iskopali da se navodno Zizovic zvao za pomocnog, i na kraju evo opet oko toga je tajac, a Slavki kondicioni ne treba, sve u svemu strucni stab nam je tanak pravo, i tu bi se takodjer trebali pojacati.
@amar92 Vidjet cemo jos, ima vremena, stranac vise manje nebitno je po meni
@amar92 Vidjet cemo jos, ima vremena, stranac vise manje nebitno je po meni
1921'
Ovo je velika glupost, tako je i Edis htio sve sam, pa na kraju tapija.aleksandar_veliki je napisao/la:Trenutno niko nije u planu. Sta ce biti do pocetka priprema ne znam.LjoZee je napisao/la:Ode i Seferovic. Ko bi ga mogao naslijediti ?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ruzno reci,ali hoce li iko doci u Zelju ili ce skoro svaki dan naslovi da neko ide ?
Slavko sam ne moze. Ostali smo na treneru golmana i Slavku. Odbranu i strucni stab dobro pojacati.
Slavko sam ne moze. Ostali smo na treneru golmana i Slavku. Odbranu i strucni stab dobro pojacati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ja bi Adzema prikljucio strucnom stabu ...
1921'
- amazon
- Kontakt:
Ma ne treba nam niko. Sve otjerati. Ima li iko da zeli ostati u klubu od igraca, trenera, upravnog odbora?!. Jedino je zelju izrazio Bokacini da bi ostao, ovo ostalo bjezi glavom bez obzira. Kakvi smo mi kraljevi.
Moze Slavko biti i trener golmana sto da ne. Kjosevskog probati na stoperu, Stanu ako zagusti stavi na gol. Ili obratno.
Tako se pravi klub, a ne kao ove prosle uprave lopovi jedni. Ovo je stabilan klub i zna se red. Red, rad, disciplina i otkaz.
Sad ja kao obicni navijac treba da se radujem ovo, da pisem pozitivno, jer ovo je pravi put da moj klub bude nekad prvak. Vi navijaci, a ja pljuvac zanimljivo
Do priprema ako nam ostane 14 igraca ja cu biti zadovaljan iskreno. Mora se do priprema otjerati jos neki igrac. Beganovic, Mujagic, mogao bi Bekric..
Zna li neko upuceniji u upravnom odboru jesu ostali sve supelzci miskete ili ce tu biti jos odlazaka?
Moze Slavko biti i trener golmana sto da ne. Kjosevskog probati na stoperu, Stanu ako zagusti stavi na gol. Ili obratno.
Tako se pravi klub, a ne kao ove prosle uprave lopovi jedni. Ovo je stabilan klub i zna se red. Red, rad, disciplina i otkaz.

Sad ja kao obicni navijac treba da se radujem ovo, da pisem pozitivno, jer ovo je pravi put da moj klub bude nekad prvak. Vi navijaci, a ja pljuvac zanimljivo

Do priprema ako nam ostane 14 igraca ja cu biti zadovaljan iskreno. Mora se do priprema otjerati jos neki igrac. Beganovic, Mujagic, mogao bi Bekric..

Zna li neko upuceniji u upravnom odboru jesu ostali sve supelzci miskete ili ce tu biti jos odlazaka?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Pa cak i Adin Mulaosmanovic nebi losa bila solucija uz slavku, stose tice igrackog kadra , ocekivat da dodje stojanovic, zakric koji nam ja preblizu, i kostic , to bi bio to + zajko opasni bi bili prema naprjed zaaki- lendra-mico- zebaHrasno1921 je napisao/la:Ja bi Adzema prikljucio strucnom stabu ...

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
Cim se procitao za Seferovica,znao sam da ces se nakaciti. Hahaahaamazon je napisao/la:Ma ne treba nam niko. Sve otjerati. Ima li iko da zeli ostati u klubu od igraca, trenera, upravnog odbora?!. Jedino je zelju izrazio Bokacini da bi ostao, ovo ostalo bjezi glavom bez obzira. Kakvi smo mi kraljevi.
Tako se pravi klub, a ne kao ove prosle uprave lopovi jedni. Ovo je stabilan klub i zna se red. Red, rad, disciplina i otkaz.![]()
Joj sta im radis Miske!
Ni milimetra!
Za svaki odlazak koji se spomene iz kluba vjerujes odmah, dok za svaki dolazak (koji se vise spominju) ne vjerujes nikako i dodjes do toga da cemo ostati sa 14 igraca. Zanimljiva teorija druze, i onda se cudis kad neko kaze da samo negativno pises.amazon je napisao/la:De pitaj miskete hocemo koga dovoditi ili da nemamo cistacici platiti topli obrok?Harisharis je napisao/la: Cim se procitao za Seferovica,znao sam da ces se nakaciti. Hahaaha
Joj sta im radis Miske!
Ni milimetra!
-
- Kontakt:
Ma pitar klasicni!amar92 je napisao/la:Za svaki odlazak koji se spomene iz kluba vjerujes odmah, dok za svaki dolazak (koji se vise spominju) ne vjerujes nikako i dodjes do toga da cemo ostati sa 14 igraca. Zanimljiva teorija druze, i onda se cudis kad neko kaze da samo negativno pises.amazon je napisao/la:De pitaj miskete hocemo koga dovoditi ili da nemamo cistacici platiti topli obrok?Harisharis je napisao/la: Cim se procitao za Seferovica,znao sam da ces se nakaciti. Hahaaha
Joj sta im radis Miske!
Ni milimetra!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma obadvojicu, vratio bih i Ibrahimovica za trenera golmana jer Karic mi je totalna talaska bio i ostao, ma Zakaric - Stojanovic - Kostic i eventualno jos jedan i ovaj prelazni rok uz Zebu bio bi i vise nego odlicanNeymar11 je napisao/la:Pa cak i Adin Mulaosmanovic nebi losa bila solucija uz slavku, stose tice igrackog kadra , ocekivat da dodje stojanovic, zakric koji nam ja preblizu, i kostic , to bi bio to + zajko opasni bi bili prema naprjed zaaki- lendra-mico- zebaHrasno1921 je napisao/la:Ja bi Adzema prikljucio strucnom stabu ...
1921'
- amazon
- Kontakt:
Za razliku od mnogih ja navijam za Zelju a ne za Misketa. Ja pisem ono sto procitam s portala i vodim se tim, gdje u 90% slucajeva bude istina.amar92 je napisao/la:Za svaki odlazak koji se spomene iz kluba vjerujes odmah, dok za svaki dolazak (koji se vise spominju) ne vjerujes nikako i dodjes do toga da cemo ostati sa 14 igraca. Zanimljiva teorija druze, i onda se cudis kad neko kaze da samo negativno pises.amazon je napisao/la:De pitaj miskete hocemo koga dovoditi ili da nemamo cistacici platiti topli obrok?Harisharis je napisao/la: Cim se procitao za Seferovica,znao sam da ces se nakaciti. Hahaaha
Joj sta im radis Miske!
Ni milimetra!
Ako je za tebe ovo dobro za mene nije.
Pisanje i bombarodavanje oko pravljenja kluba je samo iluzija. Pa kod nas iz kluba idu kad se kome cefne. Napale cuke, Kosoric, Seferovic, onda ljudi iz upravnog, sta je tu laz? Istina je da ljudi idu iz kluba ili jedva cekaju, pa ne moras biti anstajn da vidis da smo u klincu.
Neka me citira samo onaj koji navija za Zelju a ne misketovi supelzci s kretenskim pisanjem miske ovo, miske milimetar i ostalim kretenizmima. Hvala.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ja evo Misketa nisam ni spomenuo, nit' hocu da ulazim u tu glupu raspravu ko je protiv a ko za njega. Mozes i na portalima procitati kako nam dolaze mnoga pojacanja, 10-15 igraca do sad se povezivalo s nama ali ti u to ne vjerujes. Dok svaku negativnu vijest sa portala, odnosno vijest vezanu za odlazak iz Zelje vjerujes i onda ispada stvarno da se raspadamo sto je besmisleno. Celik se raspada pa pogledaj kakve vijesti se spominju za njih, a kakve za nas. Samo malo pozitivnije, nema smisla gledati na samo ono negativno sto se pise.amazon je napisao/la: Za razliku od mnogih ja navijam za Zelju a ne za Misketa. Ja pisem ono sto procitam s portala i vodim se tim, gdje u 90% slucajeva bude istina.
Ako je za tebe ovo dobro za mene nije.
Pisanje i bombarodavanje oko pravljenja kluba je samo iluzija. Pa kod nas iz kluba idu kad se kome cefne. Napale cuke, Kosoric, Seferovic, onda ljudi iz upravnog, sta je tu laz? Istina je da ljudi idu iz kluba ili jedva cekaju, pa ne moras biti anstajn da vidis da smo u klincu.
Neka me citira samo onaj koji navija za Zelju a ne misketovi supelzci s kretenskim pisanjem miske ovo, miske milimetar i ostalim kretenizmima. Hvala.
Smijem ruku dati da amazona i hrasnog nema na forumu da bi se ovdje moglo normalno diskutovat.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nema neki se max. trude da licnim prepucavanjem uniste temu, i to se prije svega odnosi na ove novo registrovane reinkranacije, jedna te ista prica non stop, pod hitno treba imenovati admina za ovu temu, aco je to obecao poslije nove godine, a irfo svakako da je kandidat broj jedan za to mjesto
1921'
Mene vise cudi da administracija ne reaguje na ove silne bezobrazluke, lazi sto pisu i generalno unosenje negativne energije na svakoj temi gdje se pojave.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.