FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 05 jan 2017, 00:46

Hrasno1921 je napisao/la:Ma njemu je menadzer Edo Kurtagic koji je odnedavno isto menadzer i Subicu, ako ga na ljeto nebude imao gdje uvaliti eto ga vamo ko da gledam, pogotovo sada nakon sto su ljudi u klubu normalizovali odnose sa njim, Edo je ipak "nas" bio i ostao (Kvesic, Hasanovic, Jamak, Svraka, Dialliba itd.)
Pa dobro znaš šta, kakve su nam igrače uvaljivali ja bih bio presretan kad bi nam "uvalio" igrače Letićevog kalibra. :mrgreen:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 jan 2017, 00:59

Prvo skoci pa reci hop :D

Sve u svemu imas pouzdane info. samo jos da se potvrde do kraja,sto se tice menadzerskih lobija sa tim se stalo i ovaj prelazni rok ce to potvrditi gdje siguran sam necemo kamarati igrace, iz prvenstvenog razloga sto Slavko sada vodi komplet taj segment za razliku od prije kada su to cinili pravnici, ekonomisti, bankari i dr., ne pamtim od poslije rata pa do danas da nas je i jedan menadzer vise zavalio po tom pitanju od Sase Cuka, i kada ga god spomenem moram mu spomenuti i najmilije, dzukac od covjeka ... :puke:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 jan 2017, 01:24

Hrasno1921 je napisao/la:Prvo skoci pa reci hop :D

Sve u svemu imas pouzdane info. samo jos da se potvrde do kraja,sto se tice menadzerskih lobija sa tim se stalo i ovaj prelazni rok ce to potvrditi gdje siguran sam necemo kamarati igrace, iz prvenstvenog razloga sto Slavko sada vodi komplet taj segment za razliku od prije kada su to cinili pravnici, ekonomisti, bankari i dr., ne pamtim od poslije rata pa do danas da nas je i jedan menadzer vise zavalio po tom pitanju od Sase Cuka, i kada ga god spomenem moram mu spomenuti i najmilije, dzukac od covjeka ... :puke:
Evo malo sam gledao po netu o tom Ćuku, interesantno je da prije nekoliko godina nekakvog bivšeg igrača Barce u Olimpik doveo. :lol:

http://www.fieldoo.com/SasaCuk

Prema ovoj stranici on je posredovao transferima Varee, Đermanovića i Boccaccinija u Želju. A i Hodžurdu je gurao.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 jan 2017, 01:36

Ma nema on dva svoja igraca, vecinom posreduje i uzme nesto para na konto toga, eto pise da je menadzer Bokaciniju a menadzer mu Italijan Giorgo Ghiradi :oops: covjek je obicna seoska varalica, kad sam jos o tome pisao negdje na ljeto, ali evo hvala bogu on vise nema nista sa klubom, sve dok je Slavke ja se ne sikiram po pitanju toga ...
1921'

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 05 jan 2017, 02:04

Hrasno1921 je napisao/la:Ma nema on dva svoja igraca, vecinom posreduje i uzme nesto para na konto toga, eto pise da je menadzer Bokaciniju a menadzer mu Italijan Giorgo Ghiradi :oops: covjek je obicna seoska varalica, kad sam jos o tome pisao negdje na ljeto, ali evo hvala bogu on vise nema nista sa klubom, sve dok je Slavke ja se ne sikiram po pitanju toga ...
Ma Kako je slavko tu nikad se manje nije znalo sto se tice pojacanja i dr stvari sto je po meni sasvim odlicno, tako da treba da vjerujem slavki i njegov rad da im damo podrsku - Hajde Zakiiiiiiii :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 05 jan 2017, 02:10

Vidim da vecina tvrdu da je Stojanovic nas novi lijevi bek. Po meni dobro rjesenje za ovu sezonu, ako se moze dogovoriti s njim ugovor na pola godine super. Cak bolje za nas kratkorocni cilj neki iskusan igrac nego mladji koji bi se trazio par mjeseci. Na ljeto onda pronaci rjesenje za duzi period, tad ce biti i veci izbor slobodnih igraca. Nego pitanje za ove upucenije, da li Stojanovic ima bh drzavljanstvo? Nama je to jako bitno jer osim Bocce svi stranci sigurno ostaju. Takodjer, isto pitanje i za Kostica.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 05 jan 2017, 09:24

Zeljo92 je napisao/la:@warior nemoj ga, on je tek napunio 18.
Ma nije jarane pratim ga vec neko vrijeme samo laprda pa na kraju krajeva koji menadzer ne radi u svoju korist iskljucivo ??? Koja uprava ili trener ne grijesi ?? Ko ti daje garanciju da ce neki dovedeni igrac biti pojacanje ?? A onda mu i najblize spomene ! Ja sam covjeka upoznao u Ljubljani na turniru dva dana se nije odvajao od nas !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 jan 2017, 10:58

warrior je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:@warior nemoj ga, on je tek napunio 18.
Ma nije jarane pratim ga vec neko vrijeme samo laprda pa na kraju krajeva koji menadzer ne radi u svoju korist iskljucivo ??? Koja uprava ili trener ne grijesi ?? Ko ti daje garanciju da ce neki dovedeni igrac biti pojacanje ?? A onda mu i najblize spomene ! Ja sam covjeka upoznao u Ljubljani na turniru dva dana se nije odvajao od nas !
Ne bih se ni ja odvajao. Zaradili se para u Zelji, ali treba biti iskren i priznati da je on najmanje kriv. Igraci se prodaju preko menadzera, Nikolic i Misimovic su radili sa Cukom kao sto drugi rade sa nekim drugim.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 05 jan 2017, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 jan 2017, 11:46

warrior je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Ma nema on dva svoja igraca, vecinom posreduje i uzme nesto para na konto toga, eto pise da je menadzer Bokaciniju a menadzer mu Italijan Giorgo Ghiradi :oops: covjek je obicna seoska varalica, kad sam jos o tome pisao negdje na ljeto, ali evo hvala bogu on vise nema nista sa klubom, sve dok je Slavke ja se ne sikiram po pitanju toga ...
Kako te bolan nije sramota da tako vrijedjas covjeka kojeg mozda cak i neznas ! Pa idi na transfermarkt vidi koji su njegovi igraci pa onda lupetaj.Pitaj ljude u klubu kolko su uzeli za spanca pa onda pricaj o zavaljivanju.Kad sam bio sa sinom na turniru u Ljubljani docekani smo ko kraljevi covjek nam sve zavrsio i platio a ti seres po ovom portalu pocevsi od uprave i smrtovnica pa do menadzera sram te bilo kretencino nepismena !
Znaci ti si imao licnu korist i tebi je zbog toga covjek super i extra? ... :oops:
Ja govorim o njegovom odnosu prema klubu, on radi za menadzersku agenciju SC3 Footbal Menagment i vecinom su to igraci agencije a ne njegovi, njegovi igraci su Hodzurda i Krmar i to je sve, taj covjek je svojim kamaranjem igraca pogotovo dok je Kostic bio tu mnogo stete nanio Zelji, tako smo na kraju morali preko 150.000 KM platiti raskide ugovora sa igracima, i onda ti dodjes i kazes kako me nije sramota? :facepalm:
Taj covjek sada pokusava i kod komsija da muti ali mu ne daju, a ovo kretencina i to tu je administracija neka rijesi, ocito da nemas argumenata pa se hvatas vrijedjanja :wave:
1921'

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 05 jan 2017, 12:10

Hrasno1921 je napisao/la:
warrior je napisao/la:
Kako te bolan nije sramota da tako vrijedjas covjeka kojeg mozda cak i neznas ! Pa idi na transfermarkt vidi koji su njegovi igraci pa onda lupetaj.Pitaj ljude u klubu kolko su uzeli za spanca pa onda pricaj o zavaljivanju.Kad sam bio sa sinom na turniru u Ljubljani docekani smo ko kraljevi covjek nam sve zavrsio i platio a ti seres po ovom portalu pocevsi od uprave i smrtovnica pa do menadzera sram te bilo kretencino nepismena !
Znaci ti si imao licnu korist i tebi je zbog toga covjek super i extra? ... :oops:
Ja govorim o njegovom odnosu prema klubu, on radi za menadzersku agenciju SC3 Footbal Menagment i vecinom su to igraci agencije a ne njegovi, njegovi igraci su Hodzurda i Krmar i to je sve, taj covjek je svojim kamaranjem igraca pogotovo dok je Kostic bio tu mnogo stete nanio Zelji, tako smo na kraju morali preko 150.000 KM platiti raskide ugovora sa igracima, i onda ti dodjes i kazes kako me nije sramota? :facepalm:
Taj covjek sada pokusava i kod komsija da muti ali mu ne daju, a ovo kretencina i to tu je administracija neka rijesi, ocito da nemas argumenata pa se hvatas vrijedjanja :wave:
Kad tolko znas pogledaj ko je vlasnik agencije i da te pitam posto vidim si "upucen" kolko je to igraca on doveo da je tolko kostalo bas me zanima ?

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 05 jan 2017, 12:15

@ hrasno 1921 sto se tice tog vrijedjanja i administracije pa i ti to radis zar ne ?? "dzukac" pa smrtovnica i bruka uvreda na istoj !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 jan 2017, 12:44

Ako se to desava onda je to extra. To znaci da necemo dovoditi imena tipa Pozder da neki svrsavaju, vec da cemo dovesti prosjecne igrace, na deficitarnim pozicijama, koje cemo znati iskoristiti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 jan 2017, 12:57

Ako se to desava onda je to extra. To znaci da necemo dovoditi imena tipa Pozder da neki svrsavaju, vec da cemo dovesti prosjecne igrace, na deficitarnim pozicijama, koje cemo znati iskoristiti.[/quote]
Najbolje je kad nista ne ocekujemo. Moja najveca zelja je da se da prava prilika Mujagicu i Zericu jer smatram da nisu slabiji od ovih sa kojima se dovodimo u vezu i da Stevanovic produzi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 jan 2017, 13:01

Za Mujagica bi najbolja bila posudba. Igra on u onoj juniorskoj,ali nije to to. Ako Lendric ostane tesko ce dobiti priliku i u Kupu vise jer ako ne izvucemo onu Bosnu i Travnik nema laganih utakmica. Zeru ubacivati umjesto Mire. On u juniorima ne igra desno krilo,ali eto svi ga guraju da igra tu poziciju iz ne znam kojeg razloga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 jan 2017, 13:55

Jesu se ovo promijenile vrijednosti igraca na tm-u? Lendric vrijedi 750.000 eura?
1921'

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 05 jan 2017, 13:57

Hrasno1921 je napisao/la:Jesu se ovo promijenile vrijednosti igraca na tm-u? Lendric vrijedi 750.000 eura?

Last change: Jul 19, 2016

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 jan 2017, 13:58

Zar Miroslavu cijena nije bila preko 700k ? Otkud sad 595k ?

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 jan 2017, 14:04

Ma mijenjali su nesto sto posto, Lendricu je cijena bila nekih 400.000 eura, ja gledao prije mjesec dva, sad udjoh ono 750.000 eura, a evo Stevanovicu pala cijena sto znaci da su mijenjali nesto, editovali nesto, nesto nisu samim tim vjerovatno i datume promjena
1921'

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 05 jan 2017, 14:14

Jel zna neko da li Stojanovic i Kostic imaju nasa drzavljanstva? Po tm-u nemaju, ali nisu oni bas pouzdani jer po njima bi Zrinjski imao 12 stranaca u ekipi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 jan 2017, 14:17

Ja ne vjerujem da ce Kostic doci kod nas. Uprava Slobode jeste malo cudna, ali valjda nisu toliki debili da objave na zvanicnoj da su produzili ugovore i onda da Kostic predje kod nas. Jednom nas je odbio tj. ljetos i iskreno ne vidim razlog zasto bi sad pristao.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.