FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

costacurta08
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la costacurta08 » 05 jan 2017, 06:12

pinoglavi je napisao/la:To nema nikakve veze s stvarima koje si napisao u prethodnom postu
U Lištici su svi ili familija ili pajde. Kod njih je sve podređeno materijalnom i patriotizmu, nema toga ko će me ubijediti u to da je ovaj sponzorski dogovor potpisan zato što wiliams voli da sponzorira klubove koji će MOŽDA u ligu za prvaka. Što ne sponorišu Zrinjskog? Zato što su u svađi sa klubom NK Široki, radi se u principima, Hercegovci su to bato moj.
Što neko reko, spreman sam pojesti sva goFna sto sam iskenjao ako me demantuju. Jedini nacin da budemo 100% sigurni je proljeće i nastavak prvenstva...... ustvari 10. januar i prozivka, da vidimo koliko će se i KOJI ljudi pojaviti na treningu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jan 2017, 08:00

Chinaglia je napisao/la:pinoglavi ti i ja smo iskreni i pravi navijaci Slobode, sto se tesko za jos nekoga ovdje moze reci :kafa:
svaka cast ti si pravi navijac !!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 05 jan 2017, 09:23

Ovo što Costacurta piše mi ima itekako smisla. Nisam o ovome ranije razmišljao, ali iz ove perspektive itekako se čini mogućim ovaj scenario.
A to ćemo još znati na prozivci ko će se pojaviti i ko će potpisati ugovore. Za sada znamo da je sa igračima "DOGOVORENO", a ne "POTPISANO" produženje i da će potpisivati na prozivci. Vjerovatno je da će neki kao i Fatić otići nezadovoljni, a onda nam trebaju igrači koji će biti jeftini, jer sumnjam da ova uprava ima novca dovesti neke skuplje igrače. Već je najavljeno da se šansa da 2-3 mlada igrača.
Pare od Williamsa smo dobili kao da igramo Euro i dobit ćemo ih prije nego što bi nam UEFA isplatila za učešće, što je prednost našima.
Sve je konfuzno i podložno za raznorane teorije zavjere, a šta će biti ostaje da vidimo., jer ja lično NIKOME NIŠTA NE VJERUJEM VIŠE....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 jan 2017, 09:34

costacurta08 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:To nema nikakve veze s stvarima koje si napisao u prethodnom postu
U Lištici su svi ili familija ili pajde. Kod njih je sve podređeno materijalnom i patriotizmu, nema toga ko će me ubijediti u to da je ovaj sponzorski dogovor potpisan zato što wiliams voli da sponzorira klubove koji će MOŽDA u ligu za prvaka. Što ne sponorišu Zrinjskog? Zato što su u svađi sa klubom NK Široki, radi se u principima, Hercegovci su to bato moj.
Što neko reko, spreman sam pojesti sva goFna sto sam iskenjao ako me demantuju. Jedini nacin da budemo 100% sigurni je proljeće i nastavak prvenstva...... ustvari 10. januar i prozivka, da vidimo koliko će se i KOJI ljudi pojaviti na treningu.
Ako izborimo ligu za prvaka šta onda? Jel' sve to što si napisao pada u vodu ili još uvijek stoji samo neko nije javio pojedinim igračima koji su se zalagali na utakmicama?
Nad tobom sunce najljepše sja

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 jan 2017, 09:35

Nije lose onda, dobijes vise para od sponzora nego sto bi dobio izlaskom u Evropu, a sve to da bi pustio Sirokog ispred sebe iako nema nikakve garancije da ce ih i drugi klubovi pustiti. Osim ako wwin nije dao tolike pare i drugim konkurentima Sirokog samo sa bi ovi igrali Evropu.
Kad bi cijeli taj "grad" ih gledao na stadionu ne bi mogli izvuci te pare. Mislim na Siroki.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 05 jan 2017, 09:49

Jedno je licni nivo, a drugo stavovi i uvjerenja. Stavovi se brane ovdje u diskusiji argumentima. Neki su pozitivni a neki negativni, neki su pesimisticni a neki optimisticni, neki su realni a neki nerealni. Ali SVI, nadam se, zelimo Slobodi najbolje. Bratmoi, moja braca :ljepota:

Air Force Najke i kraljevske kajle
bratmoi, moja braca
gotov belaj buduci, bio si mi u kuci
bratmoi, moja braca
oci moje lijepe, gradsko si dijete
bratmoi, moja braca
brate ti si brat nas, svaku sliku lajkas
bratmoi, moja braca

Maksuzija, rakija i stroga carsija
Sike moj braca, nasa mahala i avlija

bratmoi, moja braca
League Cup winners
Yugoslavia - ★

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 jan 2017, 11:11

Kladionica sponzor, klub u finansijskoj dubiozi, da li je to znak da na proljece igramo drugaciju igru? U cilju stabilizacije? Ko nas premira dodatno? Je li to jos neko ima punca? Sezona sa puno neocekvanih rezultata i nevjerovatnih rezultatskih obrata?
& $ ?

mosnikmosnik
Kontakt:

Post Postao/la mosnikmosnik » 05 jan 2017, 12:00

Kakvu smijuriju od Slobode pravi nova uprava
Živi bili pa vidjeli
Jedan je Azmir Husić
Njemu Tom Cat i onaj Manprom nikada neće moći pertle vezat

mosnikmosnik
Kontakt:

Post Postao/la mosnikmosnik » 05 jan 2017, 12:02

Pričali ste kontra Saliha, kontra Adema, kontra Giproma
Jeste li vidjeli ko vam je bio na posljednjoj sjednici Skupštine
Kakvi likovi sa kockastim glavama?
Zna li ko ko su oni?
Ja neću da ih imenujem.
Je li to Sloboda, Jasmine?
Je li to grad?
Ne nije i nikad neće biti.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 05 jan 2017, 12:30

costacurta08 je napisao/la:
A mozda je to samo marketing tj jednogodisnje sponzorisanje Slobode kako bi se "uvuklo" Tuzlacima (centar treci po br. stanovnika u BiH) i TK (najmnogoljudnijem kantonu) te na taj nacin pokusao uzeti primat od P...... kladionice u ovo ne bas "sjajno doba" za kladionice u BiH. Jer sta ti imas od sponzorisanja Sirokog (oko 28 000 stanovnika) ili zrinjskog (pola Mostara jer su druga polovica velezovci) kad mozes probati "uzeti" Tuzlu (120 hiljada stanovnika) i TK (470 hiljada stanovnika) na ovaj nacin.
Ali bitno je odma o mahalskim zavjerama i prevarama, sto bi rekao jedan mudar covjek "Znam ja nas **** ti nas".

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 05 jan 2017, 12:57

Costacurta brate kakve ti gluposti mlatis ovdje.
U biznisu nema moj i tvoj.
Zaboravi to.Ili si fakat na takvom intelektualnom nivou da mislis da bi neko bacio ogromnu lovu cisto onako, reda radi.
Wwin ima interese da preuzme TK i Federaciju, da bi s tim zaradili vise love.Pa na ulaznicama ce ti praviti nagradne igre da bi se mi svi on line kladili.
Boli njih ona stvar i za Slobodom i Sirokim i Zrinjskim, njih interesuje kes i samo kes.
Na sponzorstvu ce vise profitirati vise kladionica nego mi kao Fk; reklama, novi igraci, nove uplate, pokazivanje zubi konkurenciji da su trenutno najjaci, milion nekih stvari.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 05 jan 2017, 13:11

Treba i kod nas grad ovo ko Zenica udarit po kladionicama, goni ih u pm.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 05 jan 2017, 18:27

Nisam cuo vecu glupost dugo vremena od ovog sto pise costacurta

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 jan 2017, 18:51

Zenicani nam trebaju posluzit kai primjer kako se bori za klub,mi bi opet cekali nekog Husica da nas cupa..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jan 2017, 18:59

Dok se Zenicani bore da usvoje novi statut i tako ustroje klub prema nekom modernom programu, Tuzlaci ne smiju reci nista.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 jan 2017, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 05 jan 2017, 19:37

imaju i kome bit primjer, kome da budu primjer? zadnje gostovanje - 28 ljudi u zenici(ni toliko), i kome da budu primjer, kojim navijacima, dje ste, sto se ne dignete ? cekacemo i mi da nam udje duboko kroz analni otvor pa da opet dignemo krik pomoci, daj ba

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 05 jan 2017, 19:49

Može li neko objasniti ovo o mafijašima i kockastim glavama??

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 05 jan 2017, 19:54

A ko kaze da ovo sto su oni predlozili da je dobar model, to tek u praksi treba da se vidi ili je ovo model da ti svaki balavac moze imati rijec u klubu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jan 2017, 20:08

SARS je napisao/la:A ko kaze da ovo sto su oni predlozili da je dobar model, to tek u praksi treba da se vidi ili je ovo model da ti svaki balavac moze imati rijec u klubu
Svaki sistem je bolji od naseg gdje vladajuca partija namjesta delegate i bira upravni odbor i predsjednika. Sta sutra da se desi da vladajuca partija dozivi krah odmah se i u Slobodi mora praviti remont citave uprave i organa, sponzora, cega sve ne.

Kod nas nikad nije bilo vise opcija vec se sve pripremi za jednog kandidata tako da ne znam koji vrag skupstina sta ima da glasa?
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 jan 2017, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 jan 2017, 20:10

SARS je napisao/la:A ko kaze da ovo sto su oni predlozili da je dobar model, to tek u praksi treba da se vidi ili je ovo model da ti svaki balavac moze imati rijec u klubu
Postoji mehanizam kako se dolazi u poziciju da odlucujes,i opet ne odlucuje pojedinac,nego vecina...malo procitaj brate kako to funkcionise.Kao i svaki drugi,ima i ovaj mehanizam nedostataka,ali je bolji od recimo sadasnjeg stanja u Slobodi.
navodim samo primjer,sistem u kojem godisnje moras uplatiti 1000 km da odlucujes,iz naseg kluba dugorocno gledano izbacio bi ljude poput fazle,indira,ili sulje koji bi da odlucuju a centa nemaju....samo primjer navodim...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.