warrior je napisao/la:Hrasno1921 je napisao/la:Ma nema on dva svoja igraca, vecinom posreduje i uzme nesto para na konto toga, eto pise da je menadzer Bokaciniju a menadzer mu Italijan Giorgo Ghiradi

covjek je obicna seoska varalica, kad sam jos o tome pisao negdje na ljeto, ali evo hvala bogu on vise nema nista sa klubom, sve dok je Slavke ja se ne sikiram po pitanju toga ...
Kako te bolan nije sramota da tako vrijedjas covjeka kojeg mozda cak i neznas ! Pa idi na transfermarkt vidi koji su njegovi igraci pa onda lupetaj.Pitaj ljude u klubu kolko su uzeli za spanca pa onda pricaj o zavaljivanju.Kad sam bio sa sinom na turniru u Ljubljani docekani smo ko kraljevi covjek nam sve zavrsio i platio a ti seres po ovom portalu pocevsi od uprave i smrtovnica pa do menadzera sram te bilo kretencino nepismena !
Znaci ti si imao licnu korist i tebi je zbog toga covjek super i extra? ...
Ja govorim o njegovom odnosu prema klubu, on radi za menadzersku agenciju SC3 Footbal Menagment i vecinom su to igraci agencije a ne njegovi, njegovi igraci su Hodzurda i Krmar i to je sve, taj covjek je svojim kamaranjem igraca pogotovo dok je Kostic bio tu mnogo stete nanio Zelji, tako smo na kraju morali preko 150.000 KM platiti raskide ugovora sa igracima, i onda ti dodjes i kazes kako me nije sramota?
Taj covjek sada pokusava i kod komsija da muti ali mu ne daju, a ovo kretencina i to tu je administracija neka rijesi, ocito da nemas argumenata pa se hvatas vrijedjanja