Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Ma nema odustajanja od titule,kakav ispucali,pa sta je problem pobjedit Liverpool a Chelsej opet igra u gostima protiv lestera,pa onda hall i opet imaju derbi sa liverpoolom,abd pobjeda protiv liverpoola sigurno nas vraca u borbu za titulu jer posle te tekme ide lijep raspored
Stoka u gostima
Hall kuci
Lester gosti
Wotford kuci
Stoka u gostima
Hall kuci
Lester gosti
Wotford kuci
Izvoli i dodaj na ovaj konto 10 bodova kojih smo bukvalno nesretno prosuli protiv West Hama, Burnleya, Stokea, Arsenala i Evertona. Koji bismo bili na tabeli? Dioba prvog mjesta sa Chelsea-em.Rooney88 je napisao/la:Jbte koji peh od ekipe. Onoliki bodovi razbacani uz dobru igru a evo I ovaj Tottenham kojeg taman stignemo vodi prvoplasiranu ekipu na tabeli.
Mi sve do kraja da dobijemo I ostali bi odigrali dobro I mi bi bili 6. xD
Previše smo mi kritikovali i nervirali se, činjenično stanje je drugačije. United je ekipa koja trenutno igra najbolji fudbal u ligi.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ja bi rekao da igramo dobro al Tott igra najbolji fudbsl bar po meni,imaju glavu i rep.
Treba sad razbit sugavce ,falit ce im dosta igraca,Mane prije svega a ukoliko Coutinho ne bude dpreman oni su gotovi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Treba sad razbit sugavce ,falit ce im dosta igraca,Mane prije svega a ukoliko Coutinho ne bude dpreman oni su gotovi
Zeljeznicar! 1921 !
Spursi, Liverpool i United zadnjih 15tak dana igraju najbolji fudbal, Spursi pogotovo.
Ekstra što kod njih ne igra Mane, treba vidjeti kakav ce se Cou vratiti nakon povrede, ako se i vrati.
Ako im i on ne bude igrao, ne gine im trica. Koliki god Klop bio motivator, Mourinho je vladar na tom polju. Taj ce i golubove na nebu okrenuti tih dva sata protiv ovih lešinara s Anfielda.
Ekstra što kod njih ne igra Mane, treba vidjeti kakav ce se Cou vratiti nakon povrede, ako se i vrati.
Ako im i on ne bude igrao, ne gine im trica. Koliki god Klop bio motivator, Mourinho je vladar na tom polju. Taj ce i golubove na nebu okrenuti tih dva sata protiv ovih lešinara s Anfielda.
7 Bodova protiv Liverpoola, Stokea i Hulla ne bi bilo loše, mada zašto ne nastaviti niz 

Ofanzivni dio naše vojske je jedan od jacih u Europi, ako on bude zagrijan, idu tu tri pobjede.
Pocetkom marta nas ocekujem na prvom mjestu.
Pocetkom marta nas ocekujem na prvom mjestu.
Ne treba gajit prevelika ocekivanja za ovu sezonu, ako se ukaze sansa za prikljucenje borbi za titulu vjerujem da cemo je iskoristiti. Ovako ostaje primarni cilj izboriti ligu prvaka. Uzivajmo u najboljem fudbalu od odlaska Fergija, pa cemo vidjet gdje ce nas to odvest 

Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Učinak u 18 kola u posljednje 4 sezone postfergieve ere:
16/17 Premier League Premier League First tier 9 6 3 27:18 9 33 6 José Mourinho
15/16 Premier League Premier League First tier 8 5 5 22:16 6 29 6 Louis van Gaal
14/15 Premier League Premier League First tier 10 5 3 33:19 14 35 3 Louis van Gaal
13/14 Premier League Premier League First tier 9 4 5 31:22 9 31 7 David Moyes
Posljednja brojčana stavka se odnosi na plasman na tabeli. Sezona 14/15 i ranking na polusezoni (kao i na kraju prvenstva) bar je polovično rezultat lude sreće koju je Lujo imao. Sjetite se samo kako smo pobijedili Arsenal bez praktično ijednog šuta u okvir gola. Tu istu sezonu kad presječemo u 20. kolu i kompariramo s tekućom dobijemo da je Mourinho osvojio 39 naspram Gaalovih 37.
Btw. izašle jutros slike s treninga. Tu su i Shaw, Rooney i Bastian. Sumnjam da će Shaw biti spreman za Reading ali Bastian, Fella, Young, Fosu-Mensah i Rooney bi mogli zaigrati.
16/17 Premier League Premier League First tier 9 6 3 27:18 9 33 6 José Mourinho
15/16 Premier League Premier League First tier 8 5 5 22:16 6 29 6 Louis van Gaal
14/15 Premier League Premier League First tier 10 5 3 33:19 14 35 3 Louis van Gaal
13/14 Premier League Premier League First tier 9 4 5 31:22 9 31 7 David Moyes
Posljednja brojčana stavka se odnosi na plasman na tabeli. Sezona 14/15 i ranking na polusezoni (kao i na kraju prvenstva) bar je polovično rezultat lude sreće koju je Lujo imao. Sjetite se samo kako smo pobijedili Arsenal bez praktično ijednog šuta u okvir gola. Tu istu sezonu kad presječemo u 20. kolu i kompariramo s tekućom dobijemo da je Mourinho osvojio 39 naspram Gaalovih 37.
Btw. izašle jutros slike s treninga. Tu su i Shaw, Rooney i Bastian. Sumnjam da će Shaw biti spreman za Reading ali Bastian, Fella, Young, Fosu-Mensah i Rooney bi mogli zaigrati.
Ne treba letjeti u oblacima, jesmo zaredali pobjeda ali se nismo maknuli sa 6 mjesta a I u tim pobjedama je bilo propuha. Paradoks ali meni smo bolje odigrali protiv Stokea, Burnleya I Arsenala nego protiv Sunderlanda, Boroa I zadnju kontra "Cekicara". Igra Liverpoola ne ovisi uopste toliko o Maneu a I bez Coua su pokazali da mogu, Klopp je upravo njihova najveca snaga a Mou zna podbaciti protiv trenera tog tipa. I bod nam je tu dosta ali ako se uzmu dvije naredne. Neko vec napisa, 7 boba je taman iz naredne 3 tekme.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Znaci dosta bod protiv ekipe u kojoj nece biti jednog - eventualno dva kljucna igraca plus onako staklena odbrana, ma daaaaj.I bod nam je tu dosta
Sve osim pobjede veliki kiks i oprostaj od top plasmana (a to 4. mjesto nije).
Samo pobjeda, sve il nista, davno smo ispucali svoj bonus.

btw
Joze, znas sta ti je ciniti.Southampton captain José Fonte submits transfer request (guardian)
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Fonte bi bio dobar izbor ali imamo već 4 igrača na toj poziciji... Ali s obzirom da igramo na 3-4 fronta, to bi bio odličan potez. Što se tiče tekme se Liverpoolom, treba biti realan, sve osim pobjede je kiks.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Mnogo važna utakmica za obje ekipe. Očekujem totalno drukčiju utakmicu od prošle iz razloga što se United posložio donekle i imaju odličnu seriju, a ovamo Pool nema Coutinha i Manea koji su bili najbolji pojedinci polusezone. Poolova odbrana je kritična gdje je najveća rupa golman tj. golmani. Ne znam da li se vraća Matip jer Klavan koliko je jak na lopti toliko je spor i ne može protiv raspoloženog Mikija, a Matip ipak ima ulogu vođe nazad kada igra što odgovara Lovrenu i najbolje je ekipa prolazila sa tandemom Matip/Lovren, bez toga je Pool tanak i to čini odbranu ranjivom a ovamo ekipa Pogba Zlaja i Miki imaju seriju koju su imali na početku Coutinho Firmino Mane i tu je Unitedova šansa. Uz te nedostatke Sturridge standardno povreda i Pool ulazi u tekmu znatno oslabljen. Uzimajući obzir forme ekipa i sve okolnosti bod na Traffordu za Pool je jako pozitivan rezultat dok United MORA ići na pobjedu inače ispadaju i definitivno iz utrke za titulu u slučaju pobjede Chelsea. Pored toga ovaj derby će presuditi za nastavak takmičenja, pobjeda ovdje osim 3 boda daje vjetar u leđa i ogromnu motivaciju. Očekujem oprezniji Pool i opasniji i konkretniji United nego prošlu tekmu. Ne znam šta vi očekujete od postave i taktike Mourinha...
Fonte u ovom momentu nema šta raditi u Unitedu i čisto sumnjam da će Mourinho ići po njega.
Ma kakav Fonte,treba nam bek kako Big zapovjeda i vezni a stopera imas tamam.
Zeljeznicar! 1921 !
Ne vidim problem sa bekovima, Shaw je dugoročno rješenje. Jedina opcija koja je trenutno deficitarna je zamjena Carricku, mada sam potpuno siguran da bi Švajni to mogao odraditi bez ikakvih problema, da je iole spreman.
Al i on je u godinama opet bi nam trebao veznjak . Ja ne vidim nikako dostupno i realno rijesenje,ja bi pokusao sa Verratijem jedino
Zeljeznicar! 1921 !
Što se tiče pozicije lijevog beka, navodno će se s posudbe vratiti CBJ.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Kako mu krajem sezone ističe ugovor koji nema namjeru produžiti, je li ovo možda način da Soton uzme koji milion dok još može?Asteriks je napisao/la:Southampton captain José Fonte submits transfer request (guardian)
Ugovor mu istice na ljeto 2018.
Inace, rijec je o konfliktu oko produzenja/obnavljanja istog, naravno poenta je masnija cifra, sto Soton ne moze ispuniti i onda daj sta das.
Radi se o jednom od najjacih stopera lige zadnje tri godine.
Inace, rijec je o konfliktu oko produzenja/obnavljanja istog, naravno poenta je masnija cifra, sto Soton ne moze ispuniti i onda daj sta das.
Radi se o jednom od najjacih stopera lige zadnje tri godine.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Evo i Di Marzio kaze da Evra hoce da se vrati i da ga Mourinho zeli
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.