Phoenix - Miami
Konačni pobjednik, uključujući produžetke
Tip:1 1,72
Ovo je po meni zicer dana,Miami bez glavnih igrača,nema kvalitete na klupi,sinoc su imali dobivenu utakmicu protiv Detroita ali širina u rosteru je falila i zato su izgubili a nakon tog sinocnjeg poraza ne vidim način na koji mogu večeras pobijediti.Phoenix nije u najboljoj formi i loši su ove sezone ali u nekom rebildingu su i imaju nekoliko mladih igrača koji dobivaju sve više minuta pa vidi se napredak kod tih igrača u zadnje vrijeme a samim time i bolja igra Phoenixa iako fale pobjede.Phoenix je kvalitetniji,glavni igrači su mu odličnoj formi,bolje igraju na domaćem terenu,u zadnje dvije utakmicu su dobili Toronto i Philu a večeras nastavljaju niz protiv Miamia.
Denver - Sacramento
Konačni pobjednik, uključujući produžetke
Tip:1 1,64
Dvije podjednake ekipe ali večeras dajem prednost Denveru iz razloga što igraju nepredvidivu,atraktivnu,napadačku košarku i ekipa kao Sacramento to teško može braniti,dok Sacramento igra "sporu" košarku i u kojoj se većina akcija svodi na Cousinsa koji je po meni najbolji centar lige ali mislim da večeras neće moći imati preći 25+ koševa jer Denver ove sezone je među najboljim ekipama u branjenju centra,a samim time njihove šanse za pobjedu se smanjuju i zato dajem prednost Denveru.Još jedan razlog je da Denver u posljednjih 16 utakmica je 12 puta pobjedio Sacramento.
Broj koševa L.A. Lakers/Jul.Randle (13.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,85
Opet su ga vratili u ponudu pa moram ga odigrati jer ova granica za njega je po meni presmiješna,trebala bi biti na nekih 16,5.Njegov prosjek ove sezone je 13,4 koša za 29 minuta provedenih na terenu.Nakon povrede Nancea njegova minutaža se povećala i od tada je zabijao 25,18 i 15 koševa.Večeras očekujem da uzme 10-tak šuteva,a majstor je postao za iznuđivanje slobodnih bacanja tako da i večeras očekujem da izvede 8-10 slobodnih i bez problema će preći ovu granicu.
Broj koševa Indiana (99.5), uključujući produžetke
Tip:Više 1,80
Napokon je Indiana počela da igra onako kako se očekuje od nje,George je proigrao i ako on održi ovakvu formu kao u zadnje 3 utakmice mislim da će Indiana bez problema biti u doigravanju.Ove sezone su na prosjeku od 104,5 koševa,dok Detroit u prosjeku prima 98,7 koševa.Indiana ih je ove sezone već jednom pobijedila te im je tad zabila 105 koševa,večeras očekujem ponovno pobjedu Indiane jer u boljoj su formi od Detroita,s raspoloženim Georgeom će bez problema postići više od 100 koševa,a tu je i Teague koji odlično asistira u zadnji 3 utakmice na prosjeku od 12 asista
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly