Darmian jednostavno nije za LB. Ni kad ga je Lujo tu koristio a ni sad kad ga Mou tu forsira. Znaju i oni da mu ta pozicija ne leži. Mou ga tu koristi u rotaciji s Blindom i to će tako biti dok se Shaw ne oporavi ne samo fizički već i mentalno. Tj. koristi ga da bi Shawa nahajcao/isprovocirao/potaknuo. Nije teško zapaziti da su sličan regiment imali Miki, Martial a možda i Jones.
Još jedna opcija za LB je Bortwhick-Jackson. Nisam upratio da li se vratio iz Wolverhamptona ali, koliko znam, gdje je tu je da se vrati na OT. Da li ga Mou kani koristiti ili poslati na drugu posudbu to se ne zna. Dodatna opcija na toj poziciji je mali Riley iz u-23 ali poznavajući Mourinhovu politiku oslanjanja na juniore to možemo očekivati tek ukoliko out budu i Darmian i Shaw i Blind i Rojo.
Evra kad bi došao, a za to su mi nade baš ispuhale (hvala @Patrice_Evra

), bio bi tu više zbog utjecaja u svlačionici i širine a ne zbog pojačavanja date pozicije.
Btw. Joel Pereira se vratio a Johnstone odlazi na posudbu. Joel mi je dobar igrač i možda će već od sljedeće sezone biti rezervni golman. Jedno od objašenjenja razvlačenja pregovora s Benficom oko Lindelofa je bilo to što su njega tražili a mi im ga nismo pustili.