Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Neka ga na klupi, bolje nego da se ofira kao Rashford u zadnja 2 mjeseca. Mou je uradio dobru stvar, Rashford je dobar kao izmjena i to tako treba ostati. Fosu je premlad, bit će šanse za njega.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Rio je na fb ostavio status u fazonu: "Čujem da se vraćaš kući @pat.evra, mozemo li porazgovarati?"
Kako bi to bilo idealno...
Going on up to a spirit in the sky...
Naravno da ne treba prodavati Mensaha, pa radi se o igracu sa svega 19 god. Redovno trenira sa prvim timom, a siguran sam da ce dobiti priliku u fa kupu.
Pazite ovo, Jozo ne moze tek tako pruziti priliku pomenutom, Tuanzebeu, Gossu isl. iz razloga sto vec u timu ima dosta neiskustva. Znaci Rash, Shaw, Bailly i Martial su golobradi mladici i vazan dio udarne postave il tik nadomak iste. U zadnje vrijeme smo bili u opasnoj krizi rezultata, gdje ne mozes il cak ne smijes mnogo eksperimentirati, plus Jozino ozbiljno napada tri fronta.
Pazite ovo, Jozo ne moze tek tako pruziti priliku pomenutom, Tuanzebeu, Gossu isl. iz razloga sto vec u timu ima dosta neiskustva. Znaci Rash, Shaw, Bailly i Martial su golobradi mladici i vazan dio udarne postave il tik nadomak iste. U zadnje vrijeme smo bili u opasnoj krizi rezultata, gdje ne mozes il cak ne smijes mnogo eksperimentirati, plus Jozino ozbiljno napada tri fronta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
I čovjek bi opet hladno bio starter, obzirom da tu poziciju lijevog beka nikako neko da učvrsti i preuzme još otkako je on otiš'o.Nitro je napisao/la:Rio je na fb ostavio status u fazonu: "Čujem da se vraćaš kući @pat.evra, mozemo li porazgovarati?"
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Prodat ove koje treba da se prodaju i dodat pare i uvalit kolko treba da se kupi veznjak koji ce zamjenit Carricka (Verrati) i mozda desnog beka i to sve na ljeto ostalo smo super
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Verrati je nemoguca misija, to vec jednom shvatite, PSG je finansijski gigant a Talijan kljucni igrac.Format je napisao/la:Prodat ove koje treba da se prodaju i dodat pare i uvalit kolko treba da se kupi veznjak koji ce zamjenit Carricka (Verrati) i mozda desnog beka i to sve na ljeto ostalo smo super
Kes ih jednostavno ne zanima posto boljeg nece naci.
Valencia je siguran na beku minimalno još jednu sezonu, momak je kao i Ibra - fizička zvijer bez pretjeranih povreda (izuzetak je onaj lom noge, ali od tada nije mnogo pauzirao). Mou iznimno poštuje Antonia i on je siguran u postavi još duže vrijeme, siguran sam. Potrebna je neka alternativa ovdje, ali da se ne ljuti što neće puno igrati. (ala Buttner
)

Moze sve i United je imao movac pa je prodao Ronalda.Asteriks je napisao/la:Verrati je nemoguca misija, to vec jednom shvatite, PSG je finansijski gigant a Talijan kljucni igrac.Format je napisao/la:Prodat ove koje treba da se prodaju i dodat pare i uvalit kolko treba da se kupi veznjak koji ce zamjenit Carricka (Verrati) i mozda desnog beka i to sve na ljeto ostalo smo super
Ukoliko on to hoce niko ne zeli zadrzati razocaranog igraca a 100 mil nece odbit a dao bi 100 mil za njega ako treba.
Zeljeznicar! 1921 !
United iz 2009. nije ni blizu finans nivo danasnjeg doba.Moze sve i United je imao movac pa je prodao Ronalda
Od tadasnjeg AIGa smo imali 14m po sezoni a samo je Fergi odlicno balansirao izmedju uprave i trzista pa se taj deficit prodaje top igraca nije toliko osjetio.
Zasto bi isao, ima top ugovor do 2021. a Parizani ulazu u vrhunske igrace naravno s ciljem napada na lp.Ukoliko on to hoce niko ne zeli zadrzati razocaranog igraca a 100 mil nece odbit a dao bi 100 mil za njega ako treba.
Ako mi trenutno bez problema mozemo jednom kljucnom igracu dati 300k sedmicno onda PSG moze i 350.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 04 jan 2017, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Verrati ce sigurno napustiti uskoro PSGAsteriks je napisao/la:Verrati je nemoguca misija, to vec jednom shvatite, PSG je finansijski gigant a Talijan kljucni igrac.Format je napisao/la:Prodat ove koje treba da se prodaju i dodat pare i uvalit kolko treba da se kupi veznjak koji ce zamjenit Carricka (Verrati) i mozda desnog beka i to sve na ljeto ostalo smo super
Vjerojatno ne sljedece ljeto ali za 2 godine mislim da je to realno očekivati
Ako marco zele otici onda PSG ga ne moze spriječiti , ali ne vjerujem da bi imali velike šanse da ga dovedemo njegov je agent reka da Marco nema samo ambiciju igrati u fra ligi ali da je PSG skup izlog
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa imali smo da mu ispunimo sve zelje sa finansiske strane i sve sto mu je Real dao i mi bi mu dali.
Sto se tice Verratija,Psg je vrlo mocan klub ali svaki igrac ima vise ciljeve,EPL je svakom zanimljiva i to je jedan od razloga .
Sto se tice Verratija,Psg je vrlo mocan klub ali svaki igrac ima vise ciljeve,EPL je svakom zanimljiva i to je jedan od razloga .
Zeljeznicar! 1921 !
Naravno da u tom periodu nismo, jer ocito ne znas o dugorocnom planu prebacivanja duga od kupovine, stedljive transfer politike (samo pogledaj pocetni period Glazera do zadnje Fergijeve sezone, gdje smo bili samo 50m u minusu od ulazno/izlaznih trasfera).
Novim ugovorima i partnerima te sirenjem brenda smo postali apsolutni giganti tj. od Lujinog perioda odnosno poceli sa Moyesom jer je Fergi otisao bas kada se na vise frontova sve poklopilo.
Da se razumijemo, United je top brend vec odavno ali novi vlasnik preko sposobnih ljudi poput Eda je zelio ici jos dublje, sto se na kraju isplatilo.
Novim ugovorima i partnerima te sirenjem brenda smo postali apsolutni giganti tj. od Lujinog perioda odnosno poceli sa Moyesom jer je Fergi otisao bas kada se na vise frontova sve poklopilo.
Da se razumijemo, United je top brend vec odavno ali novi vlasnik preko sposobnih ljudi poput Eda je zelio ici jos dublje, sto se na kraju isplatilo.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 04 jan 2017, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ma šta reče?Asteriks je napisao/la:Naravno da ne treba prodavati Mensaha, pa radi se o igracu sa svega 19 god. Redovno trenira sa prvim timom, a siguran sam da ce dobiti priliku u fa kupu.

Evo šuška se nešto oko Evre. Svjedoci ste mi da sam naročito ljetos tušio kako bi bilo dobro da nam se vrati. Hajmo Rio pritisni ga

Sta nismo? Hah pa hoces da mi kazes da nismo mogli dati Ronaldu platu kao Real,nemoj Bogati.Asteriks je napisao/la:Naravno da u tom periodu nismo, jer ocito ne znas o dugorocnom planu prebacivanja duga od kupovine, stedljive transfer politike (samo pogledaj pocetni period Glazera do zadnje Fergijeve sezone, gdje smo bili samo 50m u minusu od ulazno/izlaznih trasfera).
Druga stvar je sto je Fergi znao to na svoj nacin radit i nije zajedno sa upravom popustao sa tim enormnim platama ali Ronaldo je htio da ide to mu je zelja bila i Ferguson kao gospodin mu je to ispunio a i ovaj ga je zaduzio,pa ko najboljeg igracu nebi ispunio svaku zelju u onom trenutku ali kao sto rekoh ,druge stvari su odlucile.
Zeljeznicar! 1921 !
Jeste vi zaboravili kako lose je Evra odigrao posljednju sezonu u Unitedu? Prelistajte malo temu Manchester United u periodu 2013/14
100% sportski i krajnje opušten potpis
Nismo ali i takav je tri puta bolje od Darmiana i Shawa,to je valjda sramotaRiNo je napisao/la:Jeste vi zaboravili kako lose je Evra odigrao posljednju sezonu u Unitedu? Prelistajte malo temu Manchester United u periodu 2013/14
Zeljeznicar! 1921 !
Naravno da nismo, jer su ovog puta Ameri uzeli stvar u svoje ruke sa dugorocnim planom sirenja trziste, privlacenja novih partnera, etc pa sta mislis da su ova dva astronomska ugovora sa chevroletom i adidasom pala sa marsa?Format je napisao/la:Sta nismo? Hah pa hoces da mi kazes da nismo mogli dati Ronaldu platu kao Real,nemoj Bogati.Asteriks je napisao/la:Naravno da u tom periodu nismo, jer ocito ne znas o dugorocnom planu prebacivanja duga od kupovine, stedljive transfer politike (samo pogledaj pocetni period Glazera do zadnje Fergijeve sezone, gdje smo bili samo 50m u minusu od ulazno/izlaznih trasfera).
Druga stvar je sto je Fergi znao to na svoj nacin radit i nije zajedno sa upravom popustao sa tim enormnim platama ali Ronaldo je htio da ide to mu je zelja bila i Ferguson kao gospodin mu je to ispunio a i ovaj ga je zaduzio,pa ko najboljeg igracu nebi ispunio svaku zelju u onom trenutku ali kao sto rekoh ,druge stvari su odlucile.

Nije to jarane fudbal kao na FM, ovdje je prica mnogo slozenija.
Opet, posto vidim da nisi upucen, pogledaj transfer politiku od preuzimanja Glazera pa do 2011. pa ces vidit o kakvim se ciframa radilo, znaci samo 50m ukupno u minusu do tada.
Stani,ja nisam i ne zelim da budem upucen u te stvari koliko imamo za trinestu platu itd ali niko me nece ubjedit da nisu mogli dati 10 miliona platu RonalduAsteriks je napisao/la:Naravno da nismo, jer su ovog puta Ameri uzeli stvar u svoje ruke sa dugorocnim planom sirenja trziste, privlacenja novih partnera, etc pa sta mislis da su ova dva astronomska ugovora sa chevroletom i adidasom pala sa marsa?Format je napisao/la:Sta nismo? Hah pa hoces da mi kazes da nismo mogli dati Ronaldu platu kao Real,nemoj Bogati.Asteriks je napisao/la:Naravno da u tom periodu nismo, jer ocito ne znas o dugorocnom planu prebacivanja duga od kupovine, stedljive transfer politike (samo pogledaj pocetni period Glazera do zadnje Fergijeve sezone, gdje smo bili samo 50m u minusu od ulazno/izlaznih trasfera).
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Nije to jarane fudbal kao na FM, ovdje je prica mnogo slozenija.
Opet, posto vidim da nisi upucen, pogledaj transfer politiku od preuzimanja Glazera pa do 2011. pa ces vidit o kakvim se ciframa radilo, znaci samo 50m ukupno u minusu do tada.
Zeljeznicar! 1921 !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne šuška se ipak ništa, provjerio sam.Septerra je napisao/la:
Evo šuška se nešto oko Evre. Svjedoci ste mi da sam naročito ljetos tušio kako bi bilo dobro da nam se vrati. Hajmo Rio pritisni ga. Rola: igrač/trener.

Onaj Mitten je izbacio neki tekst, kao ne bi bilo loše da ga probaju dovest nazad i sl., i onda Rio nasjeo na to i podgrij'o navijače onom objavom. Uglavnom, ništa konkretno.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Nismo, jer bi to bio direktan udar na postojece stanje posto je Rona u tom periodu presisao mjeru i postao super star, a onda bi, novim astronomskim ugovorom i Rooney te ostali kljucni igraci trazili povecanje primanja.Stani,ja nisam i ne zelim da budem upucen u te stvari koliko imamo za trinestu platu itd ali niko me nece ubjedit da nisu mogli dati 10 miliona platu Ronaldu
Svaki milion se stedio da bi nasljednici mogli imati otovoren put a Ameri su strasno proracunati biznizmeni.
Moyes nije mogao ulagati ni blizu kao Lujo, sto zbog reputacije sto zbog situacije, ali od tada smo zadrzali Davida, doveli top managera i jos par top igraca, a klub finansijski strasno stabilan.
Tek sada kada se vidi s cim je Fergi cesto kuburio mora se odati nevjerovatno priznanje tom magionicaru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.