FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To se do sad pokazalo kao kontraproduktivno,mada bi i ja volio prisustvovati prozivci kao i svi navijaci
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Slažem se. Džaba nama svi talenti i dobri igrači ako iste nismo sposobni zadržati zbog nekoliko hiljada eura mjesečno više. Al ja se iskreno nadam da cemo zadrzati kako Duljevica tako i ostale igrace, i adekvatno se pojacati.ado-hz je napisao/la:Ja nemam problem sa tim da Dulji treba dati platu 8000€, ja bi mu dao 12.000€ al sam shvatio da smo tu gdje jesmo i da nazalost nismo iskoristili ono sto smo imali i mogli da postanemo neko u ovoj kukuruz ligi. Kad ti nemas 100-200 hiljada da pokupis igrace iz nase lige...primjer Subic, Memisevic,Ordagic...cemu se onda nadati. Ako je iko od nas zamisljao Evropsko Sarajevo onda bi ta plata koju sad Dulja trazi trebala da bude srednji prosjek neke plate a ne da se borhamo oko te cifre.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Poenta je da on vec sad moze potpisati ugovor sa drugim timom, a na ljeto otici u taj klub. Zbog toga je upitno koliko ce izgarati na terenu, jer se moze povrijediti.
Dalje, nije Dulja veteran ili xy igrac, pa eto, moze nam se da ga pustimo da ide za dz. Svi govorimo kako je najbolji, ovo, ono. Onda treba i zaraditi nesto na njemu...
Nismo mi evropski giganti, pa da mozemo da zivimo samo od sponzora i evrope...
Dalje, nije Dulja veteran ili xy igrac, pa eto, moze nam se da ga pustimo da ide za dz. Svi govorimo kako je najbolji, ovo, ono. Onda treba i zaraditi nesto na njemu...
Nismo mi evropski giganti, pa da mozemo da zivimo samo od sponzora i evrope...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Moze Dulja i otici, bolji igrac je vec tu i spreman da na agregate, aparate, respiratore i ostale zajebancije baci ove hejtere! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
streetstyle
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Moze Dulja i otici, bolji igrac je vec tu i sperman da na agregate, aparate, respiratore i ostale zajebancije baci ove hejtere!
Ja bih volio da je to tacno al da prije hejtera Dulji pokaze da se moze bez njega i da se ima prostora dovesti cak i ucinkovitijeg igraca. Njegov krmaluk do sada ne vodi ka dobrom. Ako ne produzi ugovor , na ljeto dobijamo samo ono za treniranje ili kako se zove , fond solidarnosti
dali je opet u pitanju saidjoker90 je napisao/la:Moze Dulja i otici, bolji igrac je vec tu i spreman da na agregate, aparate, respiratore i ostale zajebancije baci ove hejtere!
Dva jedina prava pitara sa ove teme su rekli da ce Sajo da razbije ligu na proljece! Ko smo mi da im ne vjerujemo?streetstyle je napisao/la:joker90 je napisao/la:Moze Dulja i otici, bolji igrac je vec tu i sperman da na agregate, aparate, respiratore i ostale zajebancije baci ove hejtere!
![]()
![]()
![]()
Ja bih volio da je to tacno al da prije hejtera Dulji pokaze da se moze bez njega i da se ima prostora dovesti cak i ucinkovitijeg igraca. Njegov krmaluk do sada ne vodi ka dobrom. Ako ne produzi ugovor , na ljeto dobijamo samo ono za treniranje ili kako se zove , fond solidarnosti
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- dobrinja123
- Kontakt:
Kad sajo uleti sestre mi ! ima da odluci prvaka
-
farukzidane
- Kontakt:
Plate 6-7 igraca u klubu su ogromne za nase uslove, vecina tih tesko da su svoju platu zaradili, rijetki su ti koji jesu.pasica je napisao/la:Nisi trEbine rijesenje, treba mu zabraniti dolazak na stadion. Na teninzima zabraniti kontakt s loptom.
FaruKe, de nam zivota ti zalijepi te plate da i mi znamo.
Dulja je moj prijatelj jos dok je igrao u olimpiku, fin je momak, kulturan, posten i nikad niko u klubu nije imao problema s njim oko nicega. Platu koju trazi, a znam koliko je to, sigurno zasluzuje ako uzmemo u obzir njegove igre, trzisnu vrijednost itd. Od rata pa na ovamo, trenutno u klubu su najvece plate igracima ubjedljivoooo. Zalosno je da Marko Mihojevic ima platu koja je smijesna u odnosu na ostale pa i Kova isto, kad se oni pobune, onda je problem, a nisam siguran da su recimo ostali defanzivci toliko bolji od navedenih, cak, pitanje je da li su uopce bolji.
Je li i danas trenirao?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
E nek ti znas ko kakva primanja imafarukzidane je napisao/la:Plate 6-7 igraca u klubu su ogromne za nase uslove, vecina tih tesko da su svoju platu zaradili, rijetki su ti koji jesu.pasica je napisao/la:Nisi trEbine rijesenje, treba mu zabraniti dolazak na stadion. Na teninzima zabraniti kontakt s loptom.
Dulja je moj prijatelj jos dok je igrao u olimpiku, fin je momak, kulturan, posten i nikad niko u klubu nije imao problema s njim oko nicega. Platu koju trazi, a znam koliko je to, sigurno zasluzuje ako uzmemo u obzir njegove igre, trzisnu vrijednost itd. Od rata pa na ovamo, trenutno u klubu su najvece plate igracima ubjedljivoooo. Zalosno je da Marko Mihojevic ima platu koja je smijesna u odnosu na ostale pa i Kova isto, kad se oni pobune, onda je problem, a nisam siguran da su recimo ostali defanzivci toliko bolji od navedenih, cak, pitanje je da li su uopce bolji.
1946~
-
farukzidane
- Kontakt:
U toku su pregovori da se plata smanji, cak prepolovi (mislim da mu je i to puno), voljan je smanjiti je, e sad koliko nezz, realno da ima obraza bilo bi kako si vec ti napisao...samo kad pomislim koliko je do sad uzeo za nistaaaaaaaaaaa.. cccccccHigh je napisao/la:Vrijeme je da Said igra džaba, kad je već osam mjeseci plaću uzimao za džaba.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mi sve znamo kako je sad, mi znamo kako će biti, mi smo prorocice, mi smo najpametniji, mi bi trebali voditi klub, klub bi sa nama osvojio Ligu Prvaka, klub bi sa nama bio konkurentan Real Madridu. Mi smo jedini spas za klub. Hajmo još malo srati
Sabrine mi moje!
Jednom jutros, drugi put ce sad poslije dzume. Dulju treba sad prodati, ako ima ikakava ponuda!High je napisao/la:Je li i danas trenirao?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
farukzidane
- Kontakt:
Ako upoznas prave ljude mozes i ti znati, jednostavnoThrillerHz je napisao/la:E nek ti znas ko kakva primanja imafarukzidane je napisao/la:Plate 6-7 igraca u klubu su ogromne za nase uslove, vecina tih tesko da su svoju platu zaradili, rijetki su ti koji jesu.pasica je napisao/la:Nisi trEbine rijesenje, treba mu zabraniti dolazak na stadion. Na teninzima zabraniti kontakt s loptom.
Kad stize finansijska injekcija koju je najavila @duskajurisic? Dio te injekcije Duljevicu zabiti!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Da, Zeljo je sa Tomicem na tribinama profitirao pravo, nikako im nije nedostajao, al u limburgu! Nego meni sad nije jasno, da li je to prosao trend okivanja Duljevica u zvijezde i price da je naj igrac lige koji ce se prodati za preko 1mil€ pa sad ipak pricamo o igracu koji je odigrao par susretq da valja(sto realno jest tako).. kada kazes "klub iznad svega", mislim da ces vise naskoditi klubu tjeranjem inata nego da ga pustis da odigra jos pola godine i ode djaba. Vec sam gore naveo, krivi su ljudi koji vode klub! Ovo smo svi znali, doci ces u situaciju da klub ne moze da plati koliko igrac trazi ili da on nece da produzi bez obzira na lovu, ako si mislio zaraditi na njemu trebao se prodati dok je bilo vrijeme za to, sad nije. Davno sam se ja uvjerio da igrace boli neka stvar za klub, svugdje je to tako, cast izuzetcima! Boli mene neka stvar za Duljevica ali moje licno misljenje je da je veca steta tjeranje inata i slanje na tribine, vise ce to nama naskoditi nego njemu.Pantelija je napisao/la:halo majstore šricas o igracu koji u dvije godine je imao 3 kvaitetne tekme, pa onda uzas, pa dolaskom cale odigrao 4-5 da valja...BordoBolesnik je napisao/la:Zamislim da igrac ima jos pola godine ugovor u Barceloni, Bayernu, Unitedu itd itd da ne nabrajan i te ekipe igraca posalju na tribine?! Koji amaterizam! To jos samo prolazi u kokuruz ligama. Nije Duljevic kriv sto ljudi koji vode klub ne znaju da vode klub, nije kriv sto se od njega ocekuje da voli ovaj klub na nacin na koji to rade oni sa tribina, ne moze osjecati duznost prema ovom klubu nakon svih prozivki i pljuvaca. Zasto jednog igrača prisiljavat da potpise ili ide na tribinu? Jer nisi bio sposoban da ga prodas a znao si da ces doci u ovu situaciju? Nismo bili sposobni da Evropu izborimo da se tu igrac reklamira? Hocemo neke cifre koje su smijesne! Napuhali smo sve pricom, od kluba do igraca a pri tome necemo da stvari sagledamo realno. Amaterizam na svakom nivou.
Majke mi kao da pricate o igracu koji dvije sezone razvaljuje...pa izmedju ostalog, i taj duljevic je neko ko je igralo lose kad nismo izborili evropu, nisam ja igrao
da, tribine, jer si KAPITEN, jer si neko ko je do repke dosao preko FKS, jer ti je sarajevo dalo sansu da se afirmises, primjera sa tribinama imas ogroman broj u svijetu igraca koji nisu htjeli da potpisu produzenje ugovora, zarovi se pa ces vidjeti, KLUB IZNAD SVEGA!
Zivio
- ThrillerHz
- Kontakt:
A ko kaze da ce se Dulja zalagati i da ce davati sve od sebe u nastavku sezone?
+ bezveze pricamo ovde, zamrzit cemo lika, a nikakvih zvanicnih informacija nema. Kad bude zvanicno onda cemo imat pravo ista govoriti, sad je rano.
+ bezveze pricamo ovde, zamrzit cemo lika, a nikakvih zvanicnih informacija nema. Kad bude zvanicno onda cemo imat pravo ista govoriti, sad je rano.
1946~
Magistar izgleda definitivno zavrsio,nema ga ni na klupi u danasnjoj tekmi.E da mi se opet vratis ...❤
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Eto Emira Spahića u FK Sarajevo.