FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Derdiyok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 04 jan 2017, 01:37

Koja je trenutna plata Duljevicu? Neto? Bruto? :mrgreen:

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 jan 2017, 01:41

farukzidane je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Dulja trazi platu 8000€..sto je prevedeno u KM 192.000KM godisnje. Te pare ce dobiti al kad na vrbi sasvrbi, jer toliko para nemamo. Mozda da se Said odrekne malo svog honorara pa da poguramo Dulji ugovor.
Said ce smanjiti svoja primanja, u toku su pregovori, inace...a sta mislite koliku platu ima topnik Ahmetovic...cccccc....
Dulja trazi platu koju je zasluzio i zasluzuje sigurno.
Ahmetovic nema vise od 4 milje to znam sigurno

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 04 jan 2017, 01:48

Kao sto rekoh 15 000, iliti 180 000 na godisnjem nivou,ili pomenutih 192 000 nije ni bitno. Sto je pickin dim ako pricamo o pojacanjima (sto u ovom slucaju to svakako jeste),ako pricamo o trofeju/ima,ako pricamo o euro play off-u,i ako na kraju pricamo o transferu koji bi svakako trebao biti novi najveci ikad ove lige. A o svemu tome mi pricamo i zelimo,kao i uprava.

Ne vidim nacin da uzmes cifru i imas igraca kad je najpotrebnije ako pri tome ne ulozis. Kad se sve uzme u obzir ova cifra nije nikakva pljacka.
Vidjet cemo sta ce biti,i koliko ce moci odigrati predsjednik.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 jan 2017, 02:00

stvarno je tesko odluciti dal dati duljevicu 60-70k pa zaraditi milion, ili mu ih ne dati i ne zaraditi nista. :damn:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 04 jan 2017, 02:08

zagor1987 je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Dulja trazi platu 8000€..sto je prevedeno u KM 192.000KM godisnje. Te pare ce dobiti al kad na vrbi sasvrbi, jer toliko para nemamo. Mozda da se Said odrekne malo svog honorara pa da poguramo Dulji ugovor.
Said ce smanjiti svoja primanja, u toku su pregovori, inace...a sta mislite koliku platu ima topnik Ahmetovic...cccccc....
Dulja trazi platu koju je zasluzio i zasluzuje sigurno.
Ahmetovic nema vise od 4 milje to znam sigurno
Grijesis sigurno, jos se malo bolje raspitaj, a Balic je poslije Saida najplaceniji igrac Sarajeva, pa Ahmet, realno Dulja zasluzuje najvecu platu u klubu, dosta od mene...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 jan 2017, 06:03

BordoBolesnik je napisao/la:Zamislim da igrac ima jos pola godine ugovor u Barceloni, Bayernu, Unitedu itd itd da ne nabrajan i te ekipe igraca posalju na tribine?! Koji amaterizam! To jos samo prolazi u kokuruz ligama. Nije Duljevic kriv sto ljudi koji vode klub ne znaju da vode klub, nije kriv sto se od njega ocekuje da voli ovaj klub na nacin na koji to rade oni sa tribina, ne moze osjecati duznost prema ovom klubu nakon svih prozivki i pljuvaca. Zasto jednog igrača prisiljavat da potpise ili ide na tribinu? Jer nisi bio sposoban da ga prodas a znao si da ces doci u ovu situaciju? Nismo bili sposobni da Evropu izborimo da se tu igrac reklamira? Hocemo neke cifre koje su smijesne! Napuhali smo sve pricom, od kluba do igraca a pri tome necemo da stvari sagledamo realno. Amaterizam na svakom nivou.
halo majstore šricas o igracu koji u dvije godine je imao 3 kvaitetne tekme, pa onda uzas, pa dolaskom cale odigrao 4-5 da valja...
Majke mi kao da pricate o igracu koji dvije sezone razvaljuje...pa izmedju ostalog, i taj duljevic je neko ko je igralo lose kad nismo izborili evropu, nisam ja igrao

da, tribine, jer si KAPITEN, jer si neko ko je do repke dosao preko FKS, jer ti je sarajevo dalo sansu da se afirmises, primjera sa tribinama imas ogroman broj u svijetu igraca koji nisu htjeli da potpisu produzenje ugovora, zarovi se pa ces vidjeti, KLUB IZNAD SVEGA!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 04 jan 2017, 08:36

Nisi trEbine rijesenje, treba mu zabraniti dolazak na stadion. Na teninzima zabraniti kontakt s loptom.

FaruKe, de nam zivota ti zalijepi te plate da i mi znamo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 jan 2017, 09:06

Dulji treba dati tih 190 000 ako trazi i potpisati na 1,5 godinu i kada ga prodas moze se opet dobro zaraditi na njemu

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 04 jan 2017, 09:25

Odakle vam uopste to da se moze prodati za neke velike pare? Ima on potencijal, al lik nije konstantan sekunde. Cimirot je imao 1,5 sezonu gdje je konstantno drzao visoku formu pa se prodao. Ovaj ne moze 3 dobre tekme sastaviti. Tako da ovdje potpuno razumijem upravu, kocka je u njega uloziti neke vece pare.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 jan 2017, 10:32

Stvar je jasna. Ako znaju da ce moci prodati Duljevica na ljeto za, lupam sad, 500 000€ onda mu treba dati tih 8-10 hiljada €. Prosta racunica. To je nekih 5 plata. Racunica jasna.
Sa druge strane, ako su svijesni da nema zaintresovanih za njega, onda je to vjerovatno previse. Dvije godine davati toliku platu, pretpostavljam da je puno.
Ali, ako je Duljevic nas najbolji igrac, ako mu ne mozemo dati tih 8-10K €, onda smo smijesni.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 04 jan 2017, 10:39

Duljevic radi sve da bi odbio klub u kojem je stekao afirmaciju i Pantelija je u pravu ...ko si moj dulja. Nije toliki problem u plati nego je problem ono sto trazi na ruke za produzenje ugovora...100 000 eura. Da imamo ponudu za njega od milion pa da mu se dadne ok , ovako kako je sada tj ponudama od 400 i 600 milja eura , ne moze mu se dati niti bi to neko od Malezijaca dozvolio. Kako mi rekose i vrlo je ne korektan pa se nije pojavio na 3 sastanka pred Novu Godinu koji su bili organizovani radi njegovog produzenja ugovora.

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 04 jan 2017, 11:35

Majkl je napisao/la:Sretna svima,puno zdravlja srece svima i da se ove godine radujemo zajedno .Svako dobro Pitari moji dragi
Hvala glavati

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 jan 2017, 11:42

Lagano se skupimo i svi na prvi trening da podrzimo nase momke i pripremit neki performans za Dulju da ostane. Pogledajte sta su navijaci Barse pripremili za Messija. Sto se tice tribina, Boze moj, u svijetu fudbala je to uobicajeno i svi to rade, a ovi koji to nazivaju amaterizmom, pojma nemaju.
1946~

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 jan 2017, 11:42

Ja nemam problem sa tim da Dulji treba dati platu 8000€, ja bi mu dao 12.000€ al sam shvatio da smo tu gdje jesmo i da nazalost nismo iskoristili ono sto smo imali i mogli da postanemo neko u ovoj kukuruz ligi. Kad ti nemas 100-200 hiljada da pokupis igrace iz nase lige...primjer Subic, Memisevic,Ordagic...cemu se onda nadati. Ako je iko od nas zamisljao Evropsko Sarajevo onda bi ta plata koju sad Dulja trazi trebala da bude srednji prosjek neke plate a ne da se borhamo oko te cifre.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 04 jan 2017, 11:44

ThrillerHz je napisao/la:Lagano se skupimo i svi na prvi trening da podrzimo nase momke i pripremit neki performans za Dulju da ostane. Pogledajte sta su navijaci Barse pripremili za Messija. Sto se tice tribina, Boze moj, u svijetu fudbala je to uobicajeno i svi to rade, a ovi koji to nazivaju amaterizmom, pojma nemaju.

Do sad smo se uvijrk opekli sa tom podrskom,bio sam svaki put i znamo kako je kasnije zavrsilo,a pogotovo sto u kamp neces moci uci
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 04 jan 2017, 11:47

Crnov nam se nudi
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

High

Post Postao/la High » 04 jan 2017, 11:47

Vrijeme je da Said igra džaba, kad je već osam mjeseci plaću uzimao za džaba.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

High

Post Postao/la High » 04 jan 2017, 11:57

:urnebes: :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 04 jan 2017, 11:59

Majkl je napisao/la:Crnov nam se nudi

do listice dobar igrac , u listici zadnjih pola godine ispod svakog prosjeka...LOS

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 jan 2017, 12:00

Zero brt licne frustracije lijeci na PM ili negdje drugo, ovdje nije mjesto, a niste ni duhoviti s tim forama iz osnovne skole obojica.
Zasto nam ne bi otvorili kamp za prvi trening ove godine?!?!?
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, edinedin, mire971, NeSamSafetee i 48 gostiju.