FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kraljlavova
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kraljlavova » 03 jan 2017, 21:16

Bice pojacanja u pravom smislu rijeci

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 jan 2017, 21:24

hilmo je napisao/la:@Iceplayer
Iskren da budem ni meni nisi jasan, pregledao sam tvoje postove i u nekim pišeš kao navijač FKS, međutim ove zadnji izrazi "vaš" i "vi ste" govore kao da nisi. Ja neću istraživati jesi li ili ne navijač FKS, ti to najbolje znaš, ako jesi nastavi pravilno pisati a ako nisi prebaci se na temu predviđenu za one koji nisu navijači FKS
Zato sto mi je u srcu prvo Jedinstvo Bihać pa tek onda Sarajevo ali eto hajde kad se ne može normalno voditi rasprava ni ne mora onda. Kad je sve med i mlijeko :thumbup:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 jan 2017, 21:27

Iceplayer je napisao/la:
Iskren da budem ni meni nisi jasan, pregledao sam tvoje postove i u nekim pišeš kao navijač FKS, međutim ove zadnji izrazi "vaš" i "vi ste" govore kao da nisi. Ja neću istraživati jesi li ili ne navijač FKS, ti to najbolje znaš, ako jesi nastavi pravilno pisati a ako nisi prebaci se na temu predviđenu za one koji nisu navijači FKS
Zato sto mi je u srcu prvo Jedinstvo Bihać pa tek onda Sarajevo ali eto hajde kad se ne može normalno voditi rasprava ni ne mora onda. Kad je sve med i mlijeko :thumbup:
Pa vodila se normalna rasprava i treba je nastaviti, ja sam samo morao djelovati po prijavama određenih forumaša.
Ti ako se smatraš simpatizerom FKS slobodno nastavi pisati.

Ne znam na sta konkretno misliš "da je sve med i mlijeko"? Davno smo utvrdili da nije ali nije ni neka katastrofa ako misliš na stanje u klubu.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 03 jan 2017, 21:36

kraljlavova je napisao/la:Bice pojacanja u pravom smislu rijeci
to simba oko :salut:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 jan 2017, 22:11

jel level Benko-jajalo
Ili je level rustemovic.-saric
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jan 2017, 22:16

Iceplayer je napisao/la:
onda je jasno :D imaš opšte diskusije pa tamo :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 03 jan 2017, 22:21

Pantelija je napisao/la:
jel level Benko-jajalo
Ili je level rustemovic.-saric
kazu da ce jedan biti bas dobar a druga dvojica onako srednje
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jan 2017, 22:34

Isto za Dulju ko za Saida. Daju se neke upute za Dulju ako ne produzi na tribine,uprava je glupa odma pinudite Duljevicu itd da mu dadnu rekordan ugovor,bilo bi nakon 2 tekme njegove lose uprava i Cala su idioti trebali su ga prodat. Saida ja nisam prizivao nikad al ga postujem,dok su neki pljuvali upravu jer kako su govorili Said je sa jednom nogom bolji od naseg cijelog tima i sta sad kukate? Bravo za upravu nek samo cute ne trebaju nam ni minimalne info davat jer od muhe slona pravimo,ovako bar nema mastarija da cemo Lp osvojiti. I pun mi je ovoh lafo insajdera sto se jave jednom godisnje ovdje,cuj bice jedan igrac vrh drugi osrednji,jel strucnjaci ko i Crnkic sto je kloc bio nakon 2 lose tekme kad se prilogodjavao na ligu i ekipu?

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 03 jan 2017, 23:12

info iz prve ruke: pojacanja nece biti, duljevic najvjerovatnije nece potpisati jer nemamo love da ga placamo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 03 jan 2017, 23:18

TobeYarabi je napisao/la:info iz prve ruke: pojacanja nece biti, duljevic najvjerovatnije nece potpisati jer nemamo love da ga placamo.
Volim te Sarajevo!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 jan 2017, 00:17

Igrac koji nece da vise igra za Klub, i koji ceka ljeto da ide... Mislite da ce igrati 100% na terenu, ili ce se setati, stediti, da ne bi koja povreda bila?
Niceg dobrog u drzanju takvog igraca na terenu...

Naravno, sve su opcije jos moguce, tako da pricamo samo hipoteticki.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 jan 2017, 00:24

muhamedhulk je napisao/la:Igrac koji nece da vise igra za Klub, i koji ceka ljeto da ide... Mislite da ce igrati 100% na terenu, ili ce se setati, stediti, da ne bi koja povreda bila?
Niceg dobrog u drzanju takvog igraca na terenu...

Naravno, sve su opcije jos moguce, tako da pricamo samo hipoteticki.
igrace ako ima motiv. a motiv je lova ili npr obecanje da ce biti pozvan u reprezentaciju (sto rade gurbeti) itd. drugi nacin da ga natjeras da daje sve od sebe su kazne za nezalaganje, ali kazne u pravom smislu te rijeci. treci nacin su ljudi koji odu igracu na vrata i ''razgovorom'' ih ubjede da daju 100% od sebe.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 jan 2017, 00:27

Poslacemo mu @mortema na vrata da ga "nagovori" :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 04 jan 2017, 00:35

Zamislim da igrac ima jos pola godine ugovor u Barceloni, Bayernu, Unitedu itd itd da ne nabrajan i te ekipe igraca posalju na tribine?! Koji amaterizam! To jos samo prolazi u kokuruz ligama. Nije Duljevic kriv sto ljudi koji vode klub ne znaju da vode klub, nije kriv sto se od njega ocekuje da voli ovaj klub na nacin na koji to rade oni sa tribina, ne moze osjecati duznost prema ovom klubu nakon svih prozivki i pljuvaca. Zasto jednog igrača prisiljavat da potpise ili ide na tribinu? Jer nisi bio sposoban da ga prodas a znao si da ces doci u ovu situaciju? Nismo bili sposobni da Evropu izborimo da se tu igrac reklamira? Hocemo neke cifre koje su smijesne! Napuhali smo sve pricom, od kluba do igraca a pri tome necemo da stvari sagledamo realno. Amaterizam na svakom nivou.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 jan 2017, 00:38

to je amatersko razmisljanje. pa kad bi se tako radilo onda nijedan igrac nebi igrao zadnjih 6 mjeseci ugovora. nabrojao sam gore nacine da se igrac u nasoj ligi natjera da daje sve od sebe.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 jan 2017, 00:46

Dulja trazi platu 8000€..sto je prevedeno u KM 192.000KM godisnje. Te pare ce dobiti al kad na vrbi sasvrbi, jer toliko para nemamo. Mozda da se Said odrekne malo svog honorara pa da poguramo Dulji ugovor.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 jan 2017, 00:50

Nekada su igrači išli iz Sarajeva zato što nismo imali love pa sada kada ima love traže enormne plate sa svim bonusima.
SRETAN BROJ - 1725

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 04 jan 2017, 00:52

ado-hz je napisao/la:Dulja trazi platu 8000€..sto je prevedeno u KM 192.000KM godisnje. Te pare ce dobiti al kad na vrbi sasvrbi, jer toliko para nemamo. Mozda da se Said odrekne malo svog honorara pa da poguramo Dulji ugovor.
Jest, ali ga prodas nakon Europe ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 jan 2017, 00:52

ado-hz je napisao/la:Dulja trazi platu 8000€..sto je prevedeno u KM 192.000KM godisnje. Te pare ce dobiti al kad na vrbi sasvrbi, jer toliko para nemamo. Mozda da se Said odrekne malo svog honorara pa da poguramo Dulji ugovor.
realno duljevic vrijedi mnogo vise od toga. pogotovo ako ga usporedimo sa nekima drugima igracima. a sto se tice saida on nazalost ne vrijedi ni 100 km mjesecno. znamo svi zasto je on doveden i to je najveca greska u ovoj godini. al bice bolje inshallah

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 04 jan 2017, 01:36

Said ce smanjiti svoja primanja, u toku su pregovori, inace...a sta mislite koliku platu ima topnik Ahmetovic...cccccc....
Dulja trazi platu koju je zasluzio i zasluzuje sigurno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_ i 19 gostiju.