FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 03 jan 2017, 19:55

SARS je napisao/la:Nadam se da smo mi jedan od ovih klubova sto je u borbi za malog Ibrahimovica, ovakvog kapitalca bi bilo sumanuto propustiti
Koji Ce nam K u r a c.... brat Jaha nam se vratio.... kazu levatine da je sve brzo dogovoreno... Ahahahaha...Bas me cudi da pregovori nisu duze trajali.. Mislim,nije da nam svaki dan dolazi igrač iz Poljica :urnebes: :rol: ...Hoce li svatovac do kakvog obestecenja.. Ahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 03 jan 2017, 19:57

staragarda je napisao/la:
SARS je napisao/la:Nadam se da smo mi jedan od ovih klubova sto je u borbi za malog Ibrahimovica, ovakvog kapitalca bi bilo sumanuto propustiti
Koji Ce nam K u r a c.... brat Jaha nam se vratio.... kazu levatine da je sve brzo dogovoreno... Ahahahaha...Bas me cudi da pregovori nisu duze trajali.. Mislim,nije da nam svaki dan dolazi igrač iz Poljica :urnebes: :rol: ...Hoce li svatovac do kakvog obestecenja.. Ahahahaha
. . 25 tisuća. Sad jel eura ili maraka, nisam upratio :mrgreen:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 03 jan 2017, 20:01

staragarda je napisao/la:
Pa moraju nam takve dilajle dolaziti kad nam sin od senada kroji transfer politiku hahaha

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 jan 2017, 20:40

onaj objektivniji dio foruma je pustio da se situacija odvija pa da damo neke zakljucke, medjutim kako je krenulo s "pojacanjima" ne mirise na dobro :damn: Jahica nisam ocekivao ni u najgorim kombinacijama jer je taj debeljuco davno svoje isprdio yebo li ga Fazla u paksu i obrnuto :!: Elko Celavi Kuduzovic bi nas takodjer mogao "pojacati" :hmmmmm: pokazali smo interesovanje i za malog Ibrahimovica iz Sloge :kafa: kako god tesko cemo u Europu s takvim kadrom.......
Sloboda Tuzla

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 03 jan 2017, 20:42

Izgleda da hoce vec na zimu da krenu sa uigravanjem ekipe za federalnu
Jedan grad, jedna ljubav!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 jan 2017, 20:46

fukaratz je napisao/la:onaj objektivniji dio foruma je pustio da se situacija odvija pa da damo neke zakljucke, medjutim kako je krenulo s "pojacanjima" ne mirise na dobro :damn: Jahica nisam ocekivao ni u najgorim kombinacijama jer je taj debeljuco davno svoje isprdio yebo li ga Fazla u paksu i obrnuto :!: Elko Celavi Kuduzovic bi nas takodjer mogao "pojacati" :hmmmmm: pokazali smo interesovanje i za malog Ibrahimovica iz Sloge :kafa: kako god tesko cemo u Europu s takvim kadrom.......
Joj,daj jos kuduza :urnebes: :rol: .... Molim te Boze :pray:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jan 2017, 21:40

Jaha je odlucan u namjeri da utisa hejtere :kafa:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 jan 2017, 21:44

Babala 95 % novi-stari igrač Slobode!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jan 2017, 21:49

a dobro je neko na Faceu napisao, ako su igrali Fatic, Hasanovic i slicni, zasto ne bi i Jaha, losije od njih sigurno nece odigrat, a bar znas da ce ostavit srce na terenu, uz to sigurno nece biti skuplji.. dijelim misljenje velike vecine da on nije kalibar za ovu ekipu, ali vidjeti cemo, momak je odlucan, a odlucnost je cudo

ne znam u kakvom je fizickom stanju, al prema njegovim rijecima, na pripremama ce krv propisat da se dokaze Vladi, a ukoliko u tom segmentu zadovoljni, ne treba ni sekunde sumnjam da ce na terenu posljednji atom snage ostavit, pravi pit bull kao Stjepanovic

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jan 2017, 21:56

RollingPaper je napisao/la:ADNAN JAHIC
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahaha

:tokralju:
A Mikica upgrade na trenerskoj poziciji. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Jaha (iako mi je skolski jaran i dobar drug) pojacanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Makar nije nikad dosadno sa Slobodom i AC Milanom :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Antifriz
Kontakt:

Post Postao/la Antifriz » 03 jan 2017, 22:05

Chinaglia je napisao/la:a dobro je neko na Faceu napisao, ako su igrali Fatic, Hasanovic i slicni, zasto ne bi i Jaha, losije od njih sigurno nece odigrat, a bar znas da ce ostavit srce na terenu, uz to sigurno nece biti skuplji.. dijelim misljenje velike vecine da on nije kalibar za ovu ekipu, ali vidjeti cemo, momak je odlucan, a odlucnost je cudo

ne znam u kakvom je fizickom stanju, al prema njegovim rijecima, na pripremama ce krv propisat da se dokaze Vladi, a ukoliko u tom segmentu zadovoljni, ne treba ni sekunde sumnjam da ce na terenu posljednji atom snage ostavit, pravi pit bull kao Stjepanovic

Ako si se zezo do sada ok razumijem, ako nisi nemoj vise majke ti... ovim danasnjim potezom (Jaha pojacanje i Mikica u strucnom stabu) novi U.O. pokazao je svu ozbiljnost, još tome dodati postove mačkovog sina po FB (koji je izgleda mačkov neslužbeni PR) u kojima veliča Jahu... šta reći .... koju posluku porati.......

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 03 jan 2017, 22:05

HAJMO BIT POZITIVNI

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 jan 2017, 22:21

Joj Jahe statusa.
Ko da ga sastavio Imamovic licno posebno zadnju recenicu. Haha
Znaci cirkus kolorado pocinje.
Najavio sam Jahu jucer,a sledecih dana dobro se drzite i popijte tablete protiv povracanja.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 03 jan 2017, 22:22

Sa Jahom do Evropa lige - kvalifikacija.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 jan 2017, 22:49

Chinaglia je napisao/la:a dobro je neko na Faceu napisao, ako su igrali Fatic, Hasanovic i slicni, zasto ne bi i Jaha, losije od njih sigurno nece odigrat, a bar znas da ce ostavit srce na terenu, uz to sigurno nece biti skuplji.. dijelim misljenje velike vecine da on nije kalibar za ovu ekipu, ali vidjeti cemo, momak je odlucan, a odlucnost je cudo

Ja sve kontam ti furas raju a ti si ozbiljan, jbt... Buahahahahahah... Cu, ozbiljnost je cudo... :urnebes: :rol: ... Jaha,pit bul... Ahahahaha
SVATOVAC POLJICEEEEEEE

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 jan 2017, 22:57

Mramore imal' kod vas kakvih pojačanja tamo?

Solinaš, kakva je situacija u Mladosti?

Bože dragi... :facepalm:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 jan 2017, 23:05

Chinaglia je napisao/la:Vlado produzi ugovor, nista, sa igracima se dogovori produzenje ugovora, nista, novi generalni sponzor, nista
dovedemo Jahica, gasimo se :tokralju:
Da li si siguran da su produženi ugovori igračima?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jan 2017, 23:09

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Vlado produzi ugovor, nista, sa igracima se dogovori produzenje ugovora, nista, novi generalni sponzor, nista
dovedemo Jahica, gasimo se :tokralju:
Da li si siguran da su produženi ugovori igračima?
prilicno sam siguran da sam napisao "dogovori"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jan 2017, 23:12

staragarda je napisao/la:Ja sve kontam ti furas raju a ti si ozbiljan, jbt... Buahahahahahah... Cu, ozbiljnost je cudo... :urnebes: :rol: ... Jaha,pit bul... Ahahahaha
SVATOVAC POLJICEEEEEEE
vrijeme ce pokazat, ne znam sta sam pogresno napisao, a iz tvog ismijavanja stvarno ne mogu izvuci zakljucak

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 jan 2017, 23:34

Pazi čuda, neće u Tursku već u Međugorje na pripreme. Hajd manje važno, ako će uštedit tu, i dovest neko "kvalitetnije" pojačanje dobro i jeste.

„U planu je da pojačamo dvije do tri pozicije u ekipi sa mladim igračima. Također, nećemo bježati ni od usluga onih iskusnijih koji su nekada bili u Slobodi ali su iz nekih razloga u međuvremenu otišli negdje drugo, a imaju želju da se vrate“ :zviz:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.