Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
@Asterix Kako ono ide brisanje, deinstaliranje avasta kompletnog, jer uzeo sam racunar a dosao je instaliran avast. Iako ne osjeti se nista, jest doduse i konfiguracija fina 8gb rama i 4 jezgre 2.5, al kontam opet da obrisem pa total da instaliram.
Mia San Mia
Da li je ko igrao igricu "The Crew"?. Skinuo je sa uplaya i kada hocu da je pokrenem samo mi kresuje na pocetku, pa da li je imao ko isti problem

nije neka steta, igra je sranje, realnoGiggs11 je napisao/la:Da li je ko igrao igricu "The Crew"?. Skinuo je sa uplaya i kada hocu da je pokrenem samo mi kresuje na pocetku, pa da li je imao ko isti problem![]()
imam je u libraryu samo zato sto je bila free
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
zasto tako mislis ?miki_92 je napisao/la:nije neka steta, igra je sranje, realnoGiggs11 je napisao/la:Da li je ko igrao igricu "The Crew"?. Skinuo je sa uplaya i kada hocu da je pokrenem samo mi kresuje na pocetku, pa da li je imao ko isti problem![]()
imam je u libraryu samo zato sto je bila free

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
https://www.avast.com/uninstall-utilityR32 je napisao/la:@Asterix Kako ono ide brisanje, deinstaliranje avasta kompletnog, jer uzeo sam racunar a dosao je instaliran avast. Iako ne osjeti se nista, jest doduse i konfiguracija fina 8gb rama i 4 jezgre 2.5, al kontam opet da obrisem pa total da instaliram.
Skines to, odradis u safe mode i zavrseno.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
ne znam meni nikad nije sjela
od handlinga, price, pustih gradova etc.
mapa i open world su jedine pozitivne stvari
od handlinga, price, pustih gradova etc.
mapa i open world su jedine pozitivne stvari
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Tako sam i odradio, zahvaljujem.Asteriks je napisao/la:Skines to, odradis u safe mode i zavrseno.

Mia San Mia
- QUARTERBACK
- Kontakt:
imam problem, kad udjem u downloads folder kompjuter potpuno zasteka iako u njemu stoje samo dva fajla i to odavno, ostale stvari obrisem poslije instaliranja ili cega vas, prije je sve uredno bilo ne znam zasto se ovo desava.. znaci samo kad otvorim taj folder, ostali su uredu.. jos bas u zadnje vrijeme nisam nista skidao pa da kazem da sam neki virus pokupio ne kontam
sta ono treba stisnuti na laptopu kad tv spojim sa laptopom,ctrl i sta jos?
Re: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Win+pfilip13 je napisao/la:sta ono treba stisnuti na laptopu kad tv spojim sa laptopom,ctrl i sta jos?
Re: RE: Re:
Quinlan je napisao/la:Win+pfilip13 je napisao/la:sta ono treba stisnuti na laptopu kad tv spojim sa laptopom,ctrl i sta jos?
Ok,probacu,hvala
Ne znam gdje da pitam pa cu ovdje. Nesta sam zeznuo sa kanalima na tvu kod tetke i opalim kompletan restart tva, upali se tv kad mi trazi neki pin code, blage veze nemam o cemu se radi. Jel zna neko problem za ovo?

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Imam laptop sa dvije graficke i sad ne znam koja se graficka koristi kad udjem u igricu,jel ima nacina da se vidi to?
Jer udjem u GTA San Aandreas ono steka a sa ovom jacom grafickom nikako ne bi smjelo
Jer udjem u GTA San Aandreas ono steka a sa ovom jacom grafickom nikako ne bi smjelo

Kako u nekom programu, recimo u Photoscapeu, zalijepiti tekst na japanskom jeziku? Kad kopiram taj tekst i zalijepim ga u tom programu, samo mi pokaže upitnike. Ima li ko da bi mogao pomoći?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Stavi da ti photoscape bude na japanskom 

- ultrassa1921
- Kontakt:
Ne znam dal je ovo tema na koju sam se trebao obratiti, alu cu pokusati. Uglavnom, zanima me gdje mi vi preporucujete da odem kupiti dobar laptop za fax jer ja fkt pojma nemam
Manijaci Zeljini
Jel moze neko u pp poslati link Windows 7 64 bitne verzije? Naravno narodne 

Re: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Skini neki blentav font, ubaci pa probaj.High je napisao/la:Kako u nekom programu, recimo u Photoscapeu, zalijepiti tekst na japanskom jeziku? Kad kopiram taj tekst i zalijepim ga u tom programu, samo mi pokaže upitnike. Ima li ko da bi mogao pomoći?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re:
Probao sam - instalirah i ništa.Derdiyok je napisao/la:Skini neki blentav font, ubaci pa probaj.High je napisao/la:Kako u nekom programu, recimo u Photoscapeu, zalijepiti tekst na japanskom jeziku? Kad kopiram taj tekst i zalijepim ga u tom programu, samo mi pokaže upitnike. Ima li ko da bi mogao pomoći?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Probaj u IrfanView - idi na Edit-Insert text - u okviru zalijepiHigh je napisao/la:Kako u nekom programu, recimo u Photoscapeu, zalijepiti tekst na japanskom jeziku? Kad kopiram taj tekst i zalijepim ga u tom programu, samo mi pokaže upitnike. Ima li ko da bi mogao pomoći?
Dobro je imati novac i stvari koje se s njim mogu kupiti, no dobro je, također, povremeno provjeriti da niste izgubili stvari koje novac ne može kupiti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.