MentalitaUltras mogao bi malo cucnut !!!!MentalitaUltras je napisao/la:daj miroslave od*ebi više
zadnji put sam ti reko svoje
i nemoj opet da se raspravljamo
Momak moze grijat Klupu
a za prvih 11 mu treba prvo standardna igra u Lyonu
Štilke sigurno zasluzuje igrati prije Njega ..
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanic
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Ja neznam zasto ti smeta moje mišljenje ???
Pa ako ti smeta spregledaj moj post ..
Kakav je problem ??
Pa ako ti smeta spregledaj moj post ..
Kakav je problem ??
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Hajde ba sta ste se svezali hoceli igrat kad i corava baba zna da nece igrat,eto sto do sad nije pocinjao,i sad odjednom u ovoj utakmici biti ili nebiti da pocne, pocece al kad krezavoj babi narastu zubi de ba treba on jos pure pojest da bi igrao utakmicu kao sto je ova koja nam odlucuje sve
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Danas je dobio cijelih 90 minuta i da ne dobi onaj zuti nebi ga raja ni skontala na terenugeronimo je napisao/la:Hajd recimo i da jeste, ali to nije ima ih ohoho, mozda oni mogu i zajedno igrati!MentalitaUltras je napisao/la:Štila sigurno
Pjanic ako bude dobijao "dovoljno" minutaze u Lyonu, ne vidim razloga da ne bude u prvih 11!!!

Tanko i pretanko daleko je on jos da mijenja Junjina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
u al ga ti nahvali brate,jesil ti gledao tekmumone je napisao/la:Pjanić igra odlično. Igra iza špica u sredini, izvodi slobodnjake, kornere, rastrčan, ima precizna dodavanja, odlično proigrava, ojačao u duelu (dobio i žuti)

Tracy McGrady!!!
jok eto trerba igrat ibricic koji igra u timu koji nebi bio prvi ni u 3coj ligi francuske...daj neserite,pola sata u lyonu je bolje nego 3 sata u hajduku...
Pjanić će igrati večeras od prve minute protiv Lila
auu gotiveSimoK je napisao/la:Pjanić će igrati večeras od prve minute protiv Lila

Pjanić je na klupi 

je lli ulazio miro u igru?
nije još uvijek. Simo gdje je Pjanić
sigurno ga čuva za Barcelonu jelde

sta ti glumis majketi? ili ti je to u prirodi da seres kad te nenatuzi..momak je potencijal, mlad je, ima mjesta za napredak i igra za jedan lyon..a ti izgleda vise obozavao jednog handzica koji nema mjesta ni u jednim lechu samo da bi pokazao kolika si debilcinamone je napisao/la:nije još uvijek. Simo gdje je Pjanić![]()

papak smiri malo doživljajE.D je napisao/la:sta ti glumis majketi? ili ti je to u prirodi da seres kad te nenatuzi..momak je potencijal, mlad je, ima mjesta za napredak i igra za jedan lyon..a ti izgleda vise obozavao jednog handzica koji nema mjesta ni u jednim lechu samo da bi pokazao kolika si debilcinamone je napisao/la:nije još uvijek. Simo gdje je Pjanić![]()

nebrini ti za mene, patko! sve pod kontrolom..reko da ti malo pomognem, da ti objasnim neke stvari..da nemoras jednog dana glup umrijeti!mone je napisao/la:papak smiri malo doživljajE.D je napisao/la:sta ti glumis majketi? ili ti je to u prirodi da seres kad te nenatuzi..momak je potencijal, mlad je, ima mjesta za napredak i igra za jedan lyon..a ti izgleda vise obozavao jednog handzica koji nema mjesta ni u jednim lechu samo da bi pokazao kolika si debilcinamone je napisao/la:nije još uvijek. Simo gdje je Pjanić![]()

[/quote]
nebrini ti za mene, patko! sve pod kontrolom..reko da ti malo pomognem, da ti objasnim neke stvari..da nemoras jednog dana glup umrijeti!
[/quote]
pomagač
ajd ****
nebrini ti za mene, patko! sve pod kontrolom..reko da ti malo pomognem, da ti objasnim neke stvari..da nemoras jednog dana glup umrijeti!

pomagač

ajd ****
nebrini ti za mene, patko! sve pod kontrolom..reko da ti malo pomognem, da ti objasnim neke stvari..da nemoras jednog dana glup umrijeti!mone je napisao/la:

pomagač

ajd ****[/quote]
poslusaj me..stani pred ogledalo i reci to sto si meni napisao

@mone i E.D- molicu vas da prestanete sa vrijedjanjem i pocnete normalno komunicirati ako je to ikako moguce.
vidis bolje su prosli u kupu kad je pjanic igrao u startnoj poziciji 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], denza, Google Adsense [Bot], kakarut, s4mke, sagitarius i 64 gosta.