FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jaha je dobar igrac, igrao je odlicno u Svatovcu, dobar potez, trebalo nam je kreativnosti u veznom redu
Jaha je vrsta igraca koje će nam Macor dovoditi, jbg on je naucio na kvalitet igraca u Mladost-Kikaci. Samo se loma sje...bo, nije to isti rang takmicenja. A kukali smo zbog fanshopa i vebstranice.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Mikici cickovo ulje jos nije rekao da je prebačen u Strucni stab... Posto se napio za katolički bozic a trijeznjenje slijedi tek poslije pravoslavnog... Ahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Xavi za sirotinjuChinaglia je napisao/la:Jaha je dobar igrac, igrao je odlicno u Svatovcu, dobar potez, trebalo nam je kreativnosti u veznom redu
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Zasad kao odlicno rjesenje spominje se Zlatko Marsalek, bivsi golman reprezentacije Jugoslavije.
pozz
Samo da se citiram od jucersolinas je napisao/la:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58ECE087

Repom hin Senci

Jucer ja cuo za ovo reko nemoj uvjek ti prvi

Odlicno je ovo daj Borogovca yebem ti cufteniju

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nema tu nikakvih nelogicnosti, sve to ide svojim prirodnim tokom
Adnan Jahic je ozenio sestru Salke Zildzica
Salko Zildzic clan Flak Tom-Cat kick box kluba
Flak Tom-Cat kick box klubu je sponzor sto se vidi gradjevinska firma Tom-Cat
Vlasnik Tom-Cat gradjevinske firme je Senad Mujkanovic
Senad Mujkanovic je novoizabrani predsjednik UO FK Sloboda Tuzla
FK Sloboda Tuzla predstavlja novo pojacanje Adnana Jahica
Samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se !
Adnan Jahic je ozenio sestru Salke Zildzica
Salko Zildzic clan Flak Tom-Cat kick box kluba
Flak Tom-Cat kick box klubu je sponzor sto se vidi gradjevinska firma Tom-Cat
Vlasnik Tom-Cat gradjevinske firme je Senad Mujkanovic
Senad Mujkanovic je novoizabrani predsjednik UO FK Sloboda Tuzla
FK Sloboda Tuzla predstavlja novo pojacanje Adnana Jahica

Samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se !

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Sad kad nam na zvanicnoj objave Borogovac novi igrac Slobodesolinas je napisao/la:Samo da se citiram od jucersolinas je napisao/la:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58ECE087![]()
Repom hin Senci![]()
Jucer ja cuo za ovo reko nemoj uvjek ti prvi![]()
Odlicno je ovo daj Borogovca yebem ti cufteniju

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Koja sramota, čuj debelog invalida jahu doveli...taj nije ni za mješalicu u tom catu
-
- Interni moderator
- Kontakt:
De sad malo ozbiljno kad se ovako kvalitetno nasmijasmo...Jel' se Mikica prestao ubijati od alkohola
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto je najgore ovo je signal i onim igracima koji su mislili ostat da je vrijeme da se bjezi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa zato ga je senco i doveo u Slobodu... Nemoze mu na mjesalici raditi pa da prvo nabije malo snage u Slobodi...Cu, jaha iz svatovca u Slobodu.... Ahahahaha...Stare mi,ne mogu se prestati smijatcadillac je napisao/la:Koja sramota, čuj debelog invalida jahu doveli...taj nije ni za mješalicu u tom catu
Moj Amere,sto ti je trebalo da produzavas ugovor

-
- Kontakt:
Ocekuj me da se vratim i jastaragarda je napisao/la:Pa zato ga je senco i doveo u Slobodu... Nemoze mu na mjesalici raditi pa da prvo nabije malo snage u Slobodi...Cu, jaha iz svatovca u Slobodu.... Ahahahaha...Stare mi,ne mogu se prestati smijatcadillac je napisao/la:Koja sramota, čuj debelog invalida jahu doveli...taj nije ni za mješalicu u tom catu
Moj Amere,sto ti je trebalo da produzavas ugovor![]()

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
Ali hajmo to sad pogledati sa ove druge strane....
Učinjena je nepravda prema njemu prilikom posljednjeg angažmana,otišao je Fatić koji se Bog zna šta nije ni naigrao,pa zar nije bolje dati našem momku 1000 KM mjesečno ne može ništa lošije odigrati od ovog noja,a ne zaboravite da nam na klupi sjedi igrač bez minute upisane u prošloj polusezoni a prima 1500 KM mjesečno(Hadžić)
Učinjena je nepravda prema njemu prilikom posljednjeg angažmana,otišao je Fatić koji se Bog zna šta nije ni naigrao,pa zar nije bolje dati našem momku 1000 KM mjesečno ne može ništa lošije odigrati od ovog noja,a ne zaboravite da nam na klupi sjedi igrač bez minute upisane u prošloj polusezoni a prima 1500 KM mjesečno(Hadžić)
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Jarane znas sta imas igraca koji bi se otimali iz 1 federalne, a da ne pričam o 1 kantonalnoj, ovaj nije mogo igrat ni u jednoj od tih liga već u prokosovićima, aj nebudimo smjesni. Ja i danas dan kazem najveće zlo ove lige su Karić a i sa njim sad i Mikica koji su urnisali omladinski pogon, Sad cekamo i nihada lepinu mjesto spahe i bit će mo potpuni. Vlado koliko god bio autoritet netreba sebi ovakve stvari dozvoljavat.
- RollingPaper
- Kontakt:
Adnan Hadzic novi golman Slobode
Alkoholicar i nikakav pedagog ( iz licnog iskustva znam ) radi u prvom timu sa omladincima hahahahhstaragarda je napisao/la:De sad malo ozbiljno kad se ovako kvalitetno nasmijasmo...Jel' se Mikica prestao ubijati od alkohola
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
jel to onaj iz MladostiRollingPaper je napisao/la:Adnan Hadzic novi golman Slobode
fino je on branio kod nas, al mu izgleda dupe zinulo pa trazio vise para, bar se tako ovdje pisalo
bio bi to sasvim fin potez, al Eric treba na gol
-
- Kontakt:
P.S IDoktor za Fatica ,Subica,Lazevskog i druge koji nam mjsecno u prosjeku uzmu 9.000 kmSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Sad kad nam na zvanicnoj objave Borogovac novi igrac Slobodesolinas je napisao/la:Samo da se citiram od jucersolinas je napisao/la:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58ECE087![]()
Repom hin Senci![]()
Jucer ja cuo za ovo reko nemoj uvjek ti prvi![]()
Odlicno je ovo daj Borogovca yebem ti cuftenijuJoksimovic bi kip Senči macki napravio ispred Tusnja
Strasno je koliko imate u sebi zla.Bojite li se vi Boga momci,kad ovakve stvari za nekoga izosite,a bez ikakvog argumenta.?
Mene bi bilo strah da sam na vasem mjestu
salu na stranu sto se tice Jahe, svima je jasno da on godinama nije kalibar za Slobodu, nekada je bio dobar, davao posljednji atom snage na terenu i sve to, al njegov dolazak se moze protumacit samo kao nuzno zlo, tj da bude zakrpa po potrebi, uz to ce vjerujem imat malu platu, neki minimalac
ne znam zasto ste se toliko uzbudili, odmah mislite da ce nam u sadasnjosti i buducnosti svaka prinova biti takva :lol:
ne znam zasto ste se toliko uzbudili, odmah mislite da ce nam u sadasnjosti i buducnosti svaka prinova biti takva :lol:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.