Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Mourinho ga prvo zeli razigrati a to je najbolje raditi pred domacim navijacima ove utakmice u gostima su uvijek skakljive i zbog toga ga mislim Jose nije stavio u pocetni jer zeli ga zastititi od neke losije partije i tako mu ponovo poljuljati samopouzdanje
Gledat cemo mi njega od prve protiv poola iduce kolo
Gledat cemo mi njega od prve protiv poola iduce kolo
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ljiljan VangaBosniacum Lilium je napisao/la:A **** ti vise sakatog Lingarda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Izborena pobjeda uprkos činjenici sa smo bili neraspoloženi i vidno umorni.
Definitvno treba malo miksati postavu u ovim kupovima, kako bi Liverpool dočekli fizički spremni.
ps Jedno od najlošijih suđenja u zadnje vrijeme je viđeno danas
Definitvno treba malo miksati postavu u ovim kupovima, kako bi Liverpool dočekli fizički spremni.
ps Jedno od najlošijih suđenja u zadnje vrijeme je viđeno danas
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pogbu I Carricka odmoritivu kupu, pogotovo prvog jer je covjek I danas radio apsolutno SVE na terenu. Blago nama pa ga imamo. Carricka je toliko uzivanje gledati da necu rijecima kvariti ugodjaj.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Slažem se, trebaju se odmoriti i pripremati za LiverpoolRooney88 je napisao/la:Pogbu I Carricka odmoritivu kupu, pogotovo prvog jer je covjek I danas radio apsolutno SVE na terenu. Blago nama pa ga imamo. Carricka je toliko uzivanje gledati da necu rijecima kvariti ugodjaj.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Bitni bodovi, malo se možda danas vratilo za neke bezveze izgubljene bodove prije. Darmian očajan, ofanzivno ne nudi apsolutno ništa, a defanzivno nije toliko (ili uopšte?) dobar da mu se to može oprostiti. Mislim da je do ljeta još u Unitedu, a onda nazad u Italiju vjerovatno.
Lingard očekivano, par solidnih utakmica, pa onda par gdje je najgori na terenu i tako u krug. Zato nikad i neće biti ništa više od squad playera. Ali, neka ga, bude od koristi makar povremeno.
Pogba danas malo slabiji nego inače, ali opet 7/10, rekao bih, i to dovoljno govori. Najbitniji igrač ekipe.
Lingard očekivano, par solidnih utakmica, pa onda par gdje je najgori na terenu i tako u krug. Zato nikad i neće biti ništa više od squad playera. Ali, neka ga, bude od koristi makar povremeno.
Pogba danas malo slabiji nego inače, ali opet 7/10, rekao bih, i to dovoljno govori. Najbitniji igrač ekipe.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Herrera u drugom pokidao.
Zeljeznicar! 1921 !
Ibra je bio katastrofalan danas. Hvala Mati i Rashfordu na ovom preokretu. Umor je učinio svoje izgleda kod većine igrača, a i da bi se kompenzovale sve nepravde koje smo doživjeli ove sezone, pa treba još u 5 utakmica da nas sreća pogleda pa da bude sve izjednačeno na vagi.
Sljedeći PL meč je protiv Liverpoola 15.1., a prije toga imamo 2 kup utakmice.
Sljedeći PL meč je protiv Liverpoola 15.1., a prije toga imamo 2 kup utakmice.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Nadam se da ce Shaw odigrat bar jednu kup tekmu pa da bude spreman za one ,da ne gledamo ovog Darmiana cirkusanta i ko ga dovede u klub.
Zeljeznicar! 1921 !
Da nam je sada jedan Alex Buttner. 

Treba odmoriti Ibru, Pogbu, Herreru i Carricka obavezno. Ubaciti Martiala u špic, Rashu na krilo (ili obratno). U vezu Fosu Mensaha, Fellainija ne bi li šta pokazao pa da se brže proda i možda čak Blinda provjeriti. Miki neka igra jedno poluvrijeme, pa na odmor.
Što se tiče štopera, mogu igrati sva 4 jer su na raspolaganju. Desno Young da se Valencia odmori, a lijevo Shaw da se vrati u formu što mi je trenutno najveća želja.
Što se tiče štopera, mogu igrati sva 4 jer su na raspolaganju. Desno Young da se Valencia odmori, a lijevo Shaw da se vrati u formu što mi je trenutno najveća želja.
Ma vratit Evru kad moze Ibra,moze i on hah
Zeljeznicar! 1921 !
- theboss_RD07
- Kontakt:

kakav poklon sto se tice rasporeda do poolovaca i sansa da Ibra, Carrick, Herrera, Pogba dobiju koji minut odmora a mislim da je njima odmor najpotrebniji

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Kada smo protiv Boroa gubili 1-0, pjesma koja je momentalno krenula bila je ''It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick, you know''. Opis čitave sezone je u toj navijačkoj pjesmi, Carrick je yebeni genije.
- Feldmarschall
- Kontakt:
I danas je odigrao ključnu ulogu kod prvog gola pasom za Rashforda. Vizija, tajming, preciznost, sve na jednom mjestu. Neuhvatljiv za odbranu. Rashford je nakon toga pokazao samo zrno talenta koji posjeduje. Dovoljno.
If a deep block is the lock, a regista is the key
Jedan zanimljiv tekst sa stranice General poslije bitke. Pricali smo o ovom prethodnih dana, pa cak i sedmica. Kerik je kljuc uspjeha ovog Manchester Uniteda.
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Definitivno jedan od najpodcjenjenijih fudbalera danas. Vrijedi kao suho zlato ali o njemu se skoro nikada ne pise, zapostavljen je bio I u repci. Da je Spanac drzali bi ga ko malo vode na dlanu ali Englezi moraju biti - Englezi. Steta samo sto nije bar 5 godina mladji jer trenutno u fudbalu ne vidim adekvatnu zamjenu za doktora.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pogledao sam snimak, šta reći osim da ću iz ovog meča dugo pamtiti suđenje koje je bilo blago reći kriminalno. Znalo se i ranije da je Dean narcisoidna budaletina, ali da je ovolika, to nisam ni sanjao. Iskreno, ne volim što nam je "pomogao", jer ko da gledam, ovo će nam se o glavu razbiti kada nam najmanje bude trebalo.
O samoj utakmici teško šta reći osim da je Mou ponovo zaradio majstorski plaću. Ona rokada sa dr Carrickom na štoperu, Rojom na lijevom boku i čišćenje strane za Rashforda je bilo sjajno i otčepilo je rupu u bilićevom bunkeru. Sjajno čitanje situacije i nešto što se ni u ludilu nije moglo vidjeti kod LVG-a gdje plan B nikad njje postojao. Svaka čast.
Igrači obavili manje više svoj dio posla. Izmjene fenomenalne (da mi više nikad niko u Matu dirnuo nije), dr opet fenomenalan kao i odbrana sa Rojom i Philom. De Gea imao dvije odbrane za TV špica. Veznjaci OK, Pogba radi svoje, ali primjećujem umor kod Andera. One greške se ne dešavaju "onako" i vidljivo je da momak tone. Veliko je opterećenje, a nema alternative. Basti i Morgan otpisani, a Fellu niko ni ne želi da vidi na terenu. Izgleda da će jedna od naših narednih nabavki morati biti i veznjak. Gore, Lingard, ponovno veliki promet i mala zarada. Zlaja dobro odsječen, gol da na fakinluk i čisti instikt.
Dakle, idu sad malo kup utakmice, nadam se većem odmoru za naše živahne djedice i momke koji iz kola u kolo rudare. Možemo se mi busati koliko želimo, ali dovoljan je nezgodan start na umoran mišić po ovom hladnom vremenu i eto ti belaja.
U svakom slučaju odličan period za nas, ali dobri su bili i ostali, tako da nas je mimoišao onaj očekivani skok na tabeli. Desiće se i to, ne mogu svi ostali nastaviti držati ovakav ritam do kraja.
Sent from my IT-PLAYTAB-V3 using Tapatalk
O samoj utakmici teško šta reći osim da je Mou ponovo zaradio majstorski plaću. Ona rokada sa dr Carrickom na štoperu, Rojom na lijevom boku i čišćenje strane za Rashforda je bilo sjajno i otčepilo je rupu u bilićevom bunkeru. Sjajno čitanje situacije i nešto što se ni u ludilu nije moglo vidjeti kod LVG-a gdje plan B nikad njje postojao. Svaka čast.
Igrači obavili manje više svoj dio posla. Izmjene fenomenalne (da mi više nikad niko u Matu dirnuo nije), dr opet fenomenalan kao i odbrana sa Rojom i Philom. De Gea imao dvije odbrane za TV špica. Veznjaci OK, Pogba radi svoje, ali primjećujem umor kod Andera. One greške se ne dešavaju "onako" i vidljivo je da momak tone. Veliko je opterećenje, a nema alternative. Basti i Morgan otpisani, a Fellu niko ni ne želi da vidi na terenu. Izgleda da će jedna od naših narednih nabavki morati biti i veznjak. Gore, Lingard, ponovno veliki promet i mala zarada. Zlaja dobro odsječen, gol da na fakinluk i čisti instikt.
Dakle, idu sad malo kup utakmice, nadam se većem odmoru za naše živahne djedice i momke koji iz kola u kolo rudare. Možemo se mi busati koliko želimo, ali dovoljan je nezgodan start na umoran mišić po ovom hladnom vremenu i eto ti belaja.
U svakom slučaju odličan period za nas, ali dobri su bili i ostali, tako da nas je mimoišao onaj očekivani skok na tabeli. Desiće se i to, ne mogu svi ostali nastaviti držati ovakav ritam do kraja.
Sent from my IT-PLAYTAB-V3 using Tapatalk
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sviraj kraj u Bournemouthu
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.