Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- DragonReborn
- Kontakt:
Au kad uporedim proslogidisnji Vangalov decembar sa ovogodisnjim murinjovim - nebo i zemlja.
Srećna Nova godina svima vragovima. I prošli i prestojeći praznici.
Srećna Nova godina svima vragovima. I prošli i prestojeći praznici.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kad bi barem Palace nekako ovdje došao do boda. Nikako da konkurenti kiksaju
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Mi udjemo u ritam I konacno nas krene ali I ovi ispted nas pobjedjuju li pobjedjuju. xD
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Samo treba nastaviti niz pobjeda. Sutra će biti težak meč
LeBron James
Bailly ide na AKN, al ionako ocekujem tandem Jones - Rojo.
Msm da bi ovako otp ovako mogli krenuti
-----------------Ibra
Martial--------Mata----------Miki
-----------Pogba---Ander
Darmian---Rojo--Jones---Valencia
-----------------David
Naravno ak Carrick krene onda umjesto Mate a Pogba ide ofanzivnije.
Blind je dosta toga usro i treba mu ak nista malo vremena da se sabere.
Carrick ce svakako dobit odredjenu minutazu e sad da li ko starter, ostaje da vidimo.The United boss also confirmed that illness had forced Michael Carrick out of the Boro game, but added that, "Michael has a bigger chance than Rooney. Let's see how he is tomorrow
Msm da bi ovako otp ovako mogli krenuti
-----------------Ibra
Martial--------Mata----------Miki
-----------Pogba---Ander
Darmian---Rojo--Jones---Valencia
-----------------David
Naravno ak Carrick krene onda umjesto Mate a Pogba ide ofanzivnije.
Blind je dosta toga usro i treba mu ak nista malo vremena da se sabere.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Mislim da će Shaw na beka.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Djelić Pogba magije.

Ekipa koja je otputovala u London:
De Gea, Romero, Johnstone; Fosu-Mensah, Valencia, Darmian, Smalling, Jones, Rojo; Herrera, Carrick, Pogba, Fellaini, Young, Mata, Lingard, Mkhitaryan; Martial, Ibrahimović, Rashford
Dakle, bez Rooneya, Shawa, Blinda, Baillya i ranije otpisanih Schneiderlina i Memphisa.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 01 jan 2017, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Svi zanmo da je Kante ebena masina i trci za trojicu, ali Pogba kao ofanzivniji profil uopce ne treba da se stidi svog defanzivnog ucnika.
Ono sto je vidljivo u zadnje vrijeme je to zalaganje koje je falilo u ovom segmentu i msm da ide pravim tokom.
@asteriks moze li komparacija herere i kantea? Vjerovatno je mnogo zanimljivije 

Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
dobro je ovo... pojacanja koja su dosla jednostavno su za citavu glavu bolja od svega sto je bilo u svlacionici...
ovo je dobro naspanovana ekipa...miki, pogba ibra preporodiili ofanzivu....ali problem mi je uvijek murinjo ...
on ako ne pogodi sa pojacanjima, sto je njegov forte...ne vjerujem da ima sanse da parira konkurenciji u kojoj imas 3 ili cak 4 ozbiljnija i u smislu fudbalske filozofije progresivnija takticara i organizatora...
sve je ovo fino dok se pobjedjuje...ali previse mi je ovdje nesredjenosti, viska kretnji i opsteg haosa....
ovo je dobro naspanovana ekipa...miki, pogba ibra preporodiili ofanzivu....ali problem mi je uvijek murinjo ...
on ako ne pogodi sa pojacanjima, sto je njegov forte...ne vjerujem da ima sanse da parira konkurenciji u kojoj imas 3 ili cak 4 ozbiljnija i u smislu fudbalske filozofije progresivnija takticara i organizatora...
sve je ovo fino dok se pobjedjuje...ali previse mi je ovdje nesredjenosti, viska kretnji i opsteg haosa....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Motti je napisao/la:@asteriks moze li komparacija herere i kantea? Vjerovatno je mnogo zanimljivije

Fkt Ander slican nivo po prikazanom, cak se smijem kladiti i po pretrcanim km. Istina Kante je jaci na nogama te nema periode gdje bespotrebno gubi loptu ali generalno Ander je zlata vrijedan.
Opet ova poredjenja generalno uzeti sa rezervom, jer postavlja se pitanje da li je igrac konstatntan tokom citavog meca, kako raguje na presing protivnika, je li ova statistika napucana protiv slabijih ekipa etc.
Imas npr. blok koji spasava utakmicu il presjecanje koje odlucuje istu, a to se naravno mnogo vise boduje nego neke lose upucene lopte.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
PROGNOZA
-------------------De Gea
Valencia---Jones---Smalling---Rojo
--------------Fellaini---Carrick
------Lingard---Pogba---Martial
---------------Ibrahimovic
-------------------De Gea
Valencia---Jones---Smalling---Rojo
--------------Fellaini---Carrick
------Lingard---Pogba---Martial
---------------Ibrahimovic
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Fella I Lingard OUT. Prvi iz kluba a drugi iz prvih 11.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Prognoza
De gea
Valencia jones smalling Rojo
Carrick herrera pogba
Mikhi martial
Ibra
Sent from my iPhone using Tapatalk
De gea
Valencia jones smalling Rojo
Carrick herrera pogba
Mikhi martial
Ibra
Sent from my iPhone using Tapatalk
Martial klupa, nakon onakve utakmice protiv Boroa i 5 golova kontra West Hama. Zašto?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
A **** ti vise sakatog Lingarda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !