Muške frizure

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

krmpotich
Kontakt:

Re: RE: Re: Muške frizure

Post Postao/la krmpotich » 02 jan 2017, 10:09

Balasevic je napisao/la: Za ove koji su malo zaostali postoji jedna lijepa izreka: "Don't hate what you don't understand."
Just sayin'.
Znaci zaostao si ako ne ides cupati obrve i raditi yebene nokte? Neki dan mi jaran dosao na sisanje, kaze njemu frizer: "Da malo obrve sredimo"? :tokralju: Muskarci su postale zene ybt. Ok je je uzeti trimer, srediti dlake koje se trebaju srediti, ali feniranje, geliranje, skeniranje? Fino Rambo kaze(neki dijelovi pjesme):

Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 02 jan 2017, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Muške frizure

Post Postao/la Monolog » 02 jan 2017, 10:14

Gdje'š ti nakon što uloviš tog vepra?! Mi planirali isjeć' jednu šumu, prosto zato što možemo, a poslije ćemo igrati ruke u onom našem šumskom pubu.

Da se razumijemo, ne furam ove, kako mi to volimo reći, "njemačke frizure", nit' čupam obrve (nema potrebe), ali eto ljudi hoće da imaju određenu frizuru, da to isprobaju, a ovdje ih ti odmah etiketiraš k'o djevojke. :damn:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 02 jan 2017, 10:17

Monolog je napisao/la:Gdje'š ti nakon što uloviš tog vepra?! Mi planirali isjeć' jednu šumu, prosto zato što možemo, a poslije ćemo igrati ruke u onom našem šumskom pubu.

Da se razumijemo, ne furam ove, kako mi to volimo reći, "njemačke frizure", nit' čupam obrve (nema potrebe), ali eto ljudi hoće da imaju određenu frizuru, da to isprobaju, a ovdje ih ti odmah etiketiraš k'o djevojke. :damn:
Ne etiketiram nikoga, samo prenosim ono sto vidim oko sebe. Na kafi od 20 muskaraca, 10 ih ima obrve ko u neke pichoke. Znaci druze, gotovo nacrtane. I protiv frizura nemam nista protiv, retro ovo-ono, ali feniranje?!?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 jan 2017, 10:24

krmpotich je napisao/la:I protiv frizura nemam nista protiv, retro ovo-ono, ali feniranje?!?
Pa tako idu te frizure - bukvalno ih fenom praviš. Vjerujem da bi svako od njih volio da nakon pranja kose, istrlja istu peškirom i autoamtski dobije takvu frizuru. No, yebat ga - ne ide tako.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 jan 2017, 13:48

Sta covjek sve nece procitati :urnebes:
Feniranje i cupanje obrva nikako ne moze biti isto.

Ako napravis dobru frizuru bez fena, dajem ti sta god hoces :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 jan 2017, 14:00

Imam kad da budem celav. Do tada stavljam tonu gela na kosu :opaopa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 jan 2017, 14:11

Bosniacum Lilium je napisao/la:Imam kad da budem celav. Do tada stavljam tonu gela na kosu :opaopa:

sta ce ti gel pored ovoliko krema i voskova :eh:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 jan 2017, 14:20

miki_92 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Imam kad da budem celav. Do tada stavljam tonu gela na kosu :opaopa:

sta ce ti gel pored ovoliko krema i voskova :eh:
Preporuci nesto onda. Valja li onaj taft fiber semi-mat i onaj njihov lak za kosu?

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 jan 2017, 14:26

Ja sam koristio Taft Power Wax, nije baš najbolji proizvod ali može poslužiti ako se koristi kako treba. A i ne masti se kosa kao kod nekih drugih voskova koje sam probao.
Lak ne preporučujem uopće, ne vidim potrebu za tim.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 jan 2017, 14:29

Ma nista vosak, zamasti ga bruda previse

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 jan 2017, 14:31

Ja sam koristio Taft power wax i od skora sam presao na Keune Molding paste, dodje oko 20 KM ali kvalitetna je i traje, barem meni skoro 5-6 mjeseci

imas i Forming wax i shaping fibers, sve u zavisnosti kakvu frizuru zelis

slika

sto se tice laka izbjegavaj Taft, od njega ostaju one bijele mrvice po kosi, uzmi ovaj Syoss sto sam gore postavio, on je 7-8 KM , odlican omjer cijene i kvaliteta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 jan 2017, 14:35

Meni Taftov lak, zapravo svi lakovi imaju prejak miris a pošto imam dugu kosu i ne vežem je moram koristiti lak. Probat ću i ja taj Syoss.
Don't hate what you don't understand.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 jan 2017, 14:45

I meni je onako duza kosa. Ne da je vezem u rep, ali je ima solidno.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 02 jan 2017, 14:48

krmpotich je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Gdje'š ti nakon što uloviš tog vepra?! Mi planirali isjeć' jednu šumu, prosto zato što možemo, a poslije ćemo igrati ruke u onom našem šumskom pubu.

Ne etiketiram nikoga, samo prenosim ono sto vidim oko sebe. Na kafi od 20 muskaraca, 10 ih ima obrve ko u neke pichoke. Znaci druze, gotovo nacrtane. I protiv frizura nemam nista protiv, retro ovo-ono, ali feniranje?!?
logicno da je isto, ne posustaj pod monologovim pritiskom. Samo pichole feniraju kosu i cupaju obrve, sta serete sad :problem:
naprijed rejal

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 02 jan 2017, 14:59

u mene je frizura kao kod Keanu Reevesa u "John Wick",znaci haman pa ista duzina kose :D
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 18 dec 2018, 21:07

Danas sam se osisao i s velikom sigurnoscu mogu reci da sam nadmasio i Bicakcica. :cool:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 18 dec 2018, 21:26

slika
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 3 gosta.