7 KM sa pranjem koseLillard je napisao/la:Koliko naplati?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
7 KM sa pranjem koseLillard je napisao/la:Koliko naplati?
Pravi undercut rijetko ko zna da dobrano izvede, barem po onom sto vidim sta raja nosi na glavi. Kad uzmes u obzir da svaka tri od cetiri mladica danas nosi undercut(kao i unazad par godina) u biti primijetis da ih barem 90% nosi varijaciju klasicne vojnicke frizure sa duzim gornjim dijelom. Meni je jos teze bilo naci pravog frizera jer ja ne nosim undercut, vec klasicni quiff, sto je vecini frizera opsta nepoznanica, i poznaju je kao frizuru "starijih". Ne znam, tesko je naci kvalitetnog frizera danas, zaista teskomiki_92 je napisao/la:undercut i varijacije na isti su aktuelne ima vec 4-5 god., ako to ne znaju onda nemamo sta pricatiStevieG8 je napisao/la: Bas me zanima reakcijaa frizera kad mu doneses i trazis ovako komplikovanu frizuru
ja sam kod istog frizera skoro 5 god., lik ide po seminarima, non-stop uci nove tehnike i prati trendove , tako da ovo mu ne predstavlja problem
Ovo uopšte nije komplikovano, jedino komplikovano je fade sa strane i nazad ali to imaš na 90% današnjih frizura. Žena me je ošišala za 15-ak minuta, jer ovo gore uopšte nije ni dirala osim što je izjednačila i skratila možda pola centimetra.StevieG8 je napisao/la: Bas me zanima reakcijaa frizera kad mu doneses i trazis ovako komplikovanu frizuru
Cak ni to sto je ona uradila nije dobro, jer ti siska mora biti duza od ostatka, a kosa mora ici skoro pa stepenasto u zavisnosti od toga u koju stranu "gonis" kosuDonnie Darko je napisao/la:Ovo uopšte nije komplikovano, jedino komplikovano je fade sa strane i nazad ali to imaš na 90% današnjih frizura. Žena me je ošišala za 15-ak minuta, jer ovo gore uopšte nije ni dirala osim što je izjednačila i skratila možda pola centimetra.StevieG8 je napisao/la: Bas me zanima reakcijaa frizera kad mu doneses i trazis ovako komplikovanu frizuru
Komplikovna bi bilo kada bi objašnjavao riječima, zato je bolje jednostavno sliku pokazat
Jbg, svako nosa, odnosno trebao bi nositi ono što mu najbolje stoji, tačnije sa čim se najbolje osjeća. Nekome stoji kec, nekome stoji duga kosa, nekome undercut, nekome najbolje ćelava glava. U procesu otkrivanja odgovarajuće frizure prirodno je da se isproba veliki broj frizura, od onih osnovnih, do nekih ekstravagantnijih.Neutral je napisao/la:Mogu zamisliti kako će to izgledati. Svako maneken
Ja sam mislio kec će mi ružno stajati, da bi na kraju to bilo kul, a sada sam probao ovu novu frizuru i svi kažu da je super. Neki kažu i da sam se prvi put u životu normalno ošišaoDonnie Darko je napisao/la:Jbg, svako nosa, odnosno trebao bi nositi ono što mu najbolje stoji, tačnije sa čim se najbolje osjeća. Nekome stoji kec, nekome stoji duga kosa, nekome undercut, nekome najbolje ćelava glava. U procesu otkrivanja odgovarajuće frizure prirodno je da se isproba veliki broj frizura, od onih osnovnih, do nekih ekstravagantnijih.Neutral je napisao/la:Mogu zamisliti kako će to izgledati. Svako maneken
Ja bih se stalno šišao na keca, da ne izgledam kao retard. Praktičnije jeste, ali džaba kad sam toliko ružan da ni samog sebe ne želim zadovoljavati, kamoli da nekoj ženskoj pri zdravoj pameti to padne na pamet
Nemas pojma.Neutral je napisao/la:Ne valja ni čičkavo.
Priznaj da peglaš kosu, čisto jer je ljepše.rasavoje je napisao/la:Nemas pojma.Neutral je napisao/la:Ne valja ni čičkavo.
Jednom u zivotu i nikad vise.Neutral je napisao/la:
Priznaj da peglaš kosu, čisto jer je ljepše.
Trenutno korisnika/ca: bianconerze, JackW i 6 gostiju.