Cijenim Peytona, smatram ga jednim od najvećih (nekome je on, nekome Brady, nekome Montana, poštujem to), on i Brady su prijatelji i nedavno je došao na tekmu u Denver da se vidi sa njim, gospodin čovjek

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Pusti se tih PC postova reci da je Brady boljirio_Ferdy88 je napisao/la:Pa im'o je u SB pick protiv Panthersa, a o onom prije toga protiv Hawksa ne treba ni trošiti riječi. Odbrana je donijela taj SB i to potpuno zasluženo, Von mašina
Cijenim Peytona, smatram ga jednim od najvećih (nekome je on, nekome Brady, nekome Montana, poštujem to), on i Brady su prijatelji i nedavno je došao na tekmu u Denver da se vidi sa njim, gospodin čovjek
čovječe kakve ti gluposti iz svoga idolopoklonstva pišeš. peyton je veliki, jedan os najvećih, tu nema dileme, ali u toj utakmici je ušao i, kako je on sam rekao, napravio jedan "great handoff" running backu i to je bilo toEdin TM87 je napisao/la:
Nezaboravan momenat u historiji je week 17 prosle godine, Denveru season on the line, gube na poluvremenu mslm 2 posjeda protiv Chargersa porazom padaju na cak seed 5 jer KC uzima divizija, pobjeda je za HFA. Ulazi najbolji ikad, pocinju igrat ko ludi okrecu rezultat ubijaju drugo poluvrijeme, tad sam znao da ce osvojit SB 100%. I onda savrsen playoff bez picka mislim gdje su poredali Steelerse, Patse i Camove Pantere. Sreca stigo se oporavit do tad ne daj Boze da je ova guvernala Brock usao u PO kao starter.
Ljudi nisu prismrdit Chargersima poluvrijeme, kad je on usao cijeli tim je proigrao, Chargersi su se malo sjebali iskreno. Ko je gledo tu tekmu jasno mu je, jesta je garant ujutru pogledo hajlajtejestamaji je napisao/la:čovječe kakve ti gluposti iz svoga idolopoklonstva pišeš. peyton je veliki, jedan os najvećih, tu nema dileme, ali u toj utakmici je ušao i, kako je on sam rekao, napravio jedan "great handoff" running backu i to je bilo toEdin TM87 je napisao/la:
Nezaboravan momenat u historiji je week 17 prosle godine, Denveru season on the line, gube na poluvremenu mslm 2 posjeda protiv Chargersa porazom padaju na cak seed 5 jer KC uzima divizija, pobjeda je za HFA. Ulazi najbolji ikad, pocinju igrat ko ludi okrecu rezultat ubijaju drugo poluvrijeme, tad sam znao da ce osvojit SB 100%. I onda savrsen playoff bez picka mislim gdje su poredali Steelerse, Patse i Camove Pantere. Sreca stigo se oporavit do tad ne daj Boze da je ova guvernala Brock usao u PO kao starter.![]()
P.S. ja smatram montanu za najvećeg, on je igrao u vremenima kada QB nije bio zaštićen ko polarni međed i opet je dobio sve bitne utakmice. i tomo i posebno peyton su ih gubili često, o favreu i marinu da ne govorimo, montana je dobio sve što se moralo dobiti
da, tako nešto je npr. u super bowlu nemogućekad_kako je napisao/la:Kazu gledaj college football a ono u 1/2, gdje bi trebalo da su kao 4 najace ekipe, 2 blowouta. Nemoze bez razvaljotki ni u polufinalu. Ja lige i klinca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.