HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

kenan
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la kenan » 06 mar 2009, 17:26

Eagles je napisao/la:Evo gledam,skočila kvota u kladionicama na Zrinjskom,sa 1.1 na 1.5.Da nam uprave opet nesto ne mute majko moja? :roll:
ma X ko kuca sutra :lol:

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 06 mar 2009, 17:51

Ma ako prodaju tekmu ili bude uopce neka prica jer se sve brzo sazna ,ne gledo ih ja vise barem 10 godina.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

ul_zri_mo
Kontakt:

Post Postao/la ul_zri_mo » 06 mar 2009, 18:16

antipolitika je napisao/la:Ma ako prodaju tekmu ili bude uopce neka prica jer se sve brzo sazna ,ne gledo ih ja vise barem 10 godina.
loše razmišljanje brate...kakva je to priča bola neću ih gledat ako namjeste :( pa **** uprave bola one prolaze samo ZRINJSKI I MI ostajemo ;)
a iskreno sumnjam da bi to uprava mogla uradit..jednom su se opekli,vjerujem da neće više :D kunu se u poštenje,a i prvi naš trener ne bi to dozvolio :idea:
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 06 mar 2009, 18:19

@ul_zri_mo
Ama slazem se s tobom brate,ni ja ne vjerujem u to,i ono sam napisao vise iz zezancije,ali stvarno mi nije jasno kako je kvota skocila.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 06 mar 2009, 18:41

Pa skočila je kvota de se netko i na taj par okladi. Koliko vas igra kad je kvota 1.10???? Vjerojatno nitko!
Nema šanse da su prodali utrakmicu. Sarajevu ne treba7ne gori im pod nogama,a naši se ne smiju zajebavati jer dovoljan je jedan koks kući i poraz u gostima i (eventualno) eto Slavije na tri boda,a još se ode njima u Lukavicu. Ne misli da će se ovo dogoditi ali i zbog ovog moraju biti na oprezu.
Uglavnom, nema prodaje/predaje. Ide se na sva tri boda,a ako i izgube pošteno dobit ćer pljesak i Sarajevo i Zrinjski , to garantiram.

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 06 mar 2009, 18:48

Eagles je napisao/la:@ul_zri_mo
Ama slazem se s tobom brate,ni ja ne vjerujem u to,i ono sam napisao vise iz zezancije,ali stvarno mi nije jasno kako je kvota skocila.
Pa jarane Sarajevo kad je igralo sa besiktasom,dinamom k...u gostima nije bio koeficient na njih 1.1,a kamoli da bude na zrinskog,ipak je Sarajevo Sarajevo,bez obzira koji na tabeli bili,zrinski ima trenutno najbolju ekipu,al nebi bilo iznenadjenje da Sarajevo uz bodove...

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 06 mar 2009, 19:03

Samo da vam pohvalim trenera.LJudi Dragan Jovic je primjer jednog velikog,korektnog gospodina na klupi.I ja mu skidam kapu.A LJUBAV je samo jedna.FCS.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 07 mar 2009, 11:16

Utakmica u Mostaru biće pravi derbi. Zrinjski je kvalitetna ekipa, prvi je sa velikom bodovnom razlikom i preferira lijep fudbal. Blagi je favorit zbog domaćeg terena, no to ne umanjuje našu nadu u povoljan rezultat. Kiksali smo u nekim susretima kod kuće u prvom poluvremenu i igrom slučaja nalazimo se na petom mjestu. Kvalitetom zaslužujemo bolju poziciju. Zrinjski je među najkorektnijim ekipama Premijer lige i susreti u Mostaru svake sezone proteknu u fer igri, istakao je Damir Hadžić.

sportin.ba

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 07 mar 2009, 21:58

e buraz lagano ba. Mi smo sami sebe pobijedili a ne oni nas. Cestitam Zrinjskom na pobjedi ;)
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 07 mar 2009, 22:02

BegA_SA je napisao/la:e buraz lagano ba. Mi smo sami sebe pobijedili a ne oni nas. Cestitam Zrinjskom na pobjedi ;)
kod 2 gola se sa marsa vidi da je zizovic primio rukom,crveni dade jahovicu nizasta,jos milion stvari je siljio za njih,dabogda ispali u prvom pretkolu lp,kad bi opet igrali sa partizanom ja bi za partizan navijao....

gogo
Kontakt:

Post Postao/la gogo » 07 mar 2009, 22:18

kenan je napisao/la:
BegA_SA je napisao/la:e buraz lagano ba. Mi smo sami sebe pobijedili a ne oni nas. Cestitam Zrinjskom na pobjedi ;)
kod 2 gola se sa marsa vidi da je zizovic primio rukom,crveni dade jahovicu nizasta,jos milion stvari je siljio za njih,dabogda ispali u prvom pretkolu lp,kad bi opet igrali sa partizanom ja bi za partizan navijao....
ko se to nasekiro ko se to nasekiro :D :D

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 07 mar 2009, 22:22

gogo je napisao/la:
kenan je napisao/la:
ko se to nasekiro ko se to nasekiro :D :D
bravo sampioni :D :D :D :D :D u evropi nece biti sudije hrvati,opet ce vas neki kuhari izbaciti,nema jadnije zemlje od ove bih....

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 07 mar 2009, 22:39

Prvak se definitivno zna a to je zrinjski, ostaje zestoka borba za drugo i trece mjesto

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 07 mar 2009, 22:42

Vratite se temi

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 08 mar 2009, 00:37

Gerrard je napisao/la:Mi smo ljude razvalili 3-0 pa su nam ljudi cestitali , tako da i njima treba cestitati trenutno su daleko najjaci klub u ligi . Sasvim zasluzena pobjeda Zrinjskog i mislim da sudija posteno nije uticao toliko na rezultat ;)

Ako je rapolozen koji Ultras da prokomentarise Horde , zanima me njihovo misljenje ;)
E ovako prvo da pohvalim jedno normalno razmisljanje a ovim sto zele da ispadnemo u prvom kolu veliko hvala na zeljama,sudac po meni los,nije toliko utjecao na rezultat koliko sam ja mogao s tribina to uocit,kod gola Kordica stvarno se nije vidjelo dali je igrao rukom ,vjerovatno je TV to snimila,Horde fantasticne odavno veci broj navijaca nije dosao u Mostar,bilo ih je jedno po slobodnoj procjeni 250,navijanje non stop,svaka cast vidi se da su daleko najbolja navijacka skupina a za vrijeđanje sto neki spominju i nacionalizam sjetim se utakmice Sarajevo Velez kad su obe skupine pjevale Ubij Ultrasa,Ubij Ustase,ljudi moji toga ima na sve strane i treba se pomiriti sa tim ,takvi smo kakvi smo ali ima nas viseh normalni...poz Hordama ,al tesko ce im klub onakom igrom nesto uraditi ,mozda kad se skoro vrati,obrana cvrsta solidna ali napad bezidejan.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 08 mar 2009, 11:36

Utakmica nije losa,ali moze i mora bolje.Ekipa nije uigrana i treba nam malo vremena da to opet bude Zrinjski Express,Zile fenomenalan,slao sarajlije po ćevape,Musa drama,Ivanković odigrao baš "kapetanski".Dame će nam nedostajat protiv Širokog.Ujedno to su igraci koji su nesto pokazali.
Sarajevo prvo poluvrijeme lose skroz,katastrofa,u drugom nesto pokusavali.
Ultrasi dosta dobri,navijanje citavo vrijeme, mada je bilo pjesama koje smo trebali izbjeci.
Horde ove sezone najbolji gostujuci navijaci.
Crna tocka nam je zapad koji je u poslijednje vrijeme dosta prazan,a nasi momci zasluzuju bolje posjecen stadion.

High

Post Postao/la High » 08 mar 2009, 12:39

A sta mislite da o navijackim grupama pisete na odgovarajucoj temi ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 08 mar 2009, 13:56

ovi sto pisu da su pitari najbolji navijaci u bih stalno zaboravljaju na onaj predznak ''poslije robijasa ''. to je istina koju i ptice na grani znaju.....kenanov-stari

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 08 mar 2009, 14:02

@ Keno rob

A sta mislite da o navijackim grupama pisete na odgovarajucoj temi ?
Rođeni brato

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 08 mar 2009, 14:08

Keno brate pogrijesio si temu!

Inace,horde su pod BB bili najbolji gostujuci navijaci ove sezone.

Evo pogledo sam snimku utakmice, i mogu rec da je Zrinjski dosta dobro izgledao na TV i jos jednom pokazao svoju nadmoc u ligi,iako jos nisu na nivou u kakvom su bili jesenas.Sudjenje jest malo naginjalo na domacina,ali ne pretjerano i mislim da se Sarajevo ne moze zalit na sudjenje.
Onaj 2. gol nije ponisten,samo zato sto je ponisten prvi,po meni!
Oba crvena kartona su dosudjena prestrogo,isto po meni!
Evo citam komentare da se su se samo Horde cule,i ne znam sto reci na to,na TV su se culi Ultrasi svih 90. min iako je kamera bila na zapadnoj tribini gdje su smjestene Horde.
Ovime ne omalovazavam Horde,bili su stvarno drama,ali svaki realan navijac zna da BiH nema toliko mocnu navijacku skupinu da bi mogla zasjenit domace navijace.
slika

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.