ma X ko kuca sutraEagles je napisao/la:Evo gledam,skočila kvota u kladionicama na Zrinjskom,sa 1.1 na 1.5.Da nam uprave opet nesto ne mute majko moja?

ma X ko kuca sutraEagles je napisao/la:Evo gledam,skočila kvota u kladionicama na Zrinjskom,sa 1.1 na 1.5.Da nam uprave opet nesto ne mute majko moja?
loše razmišljanje brate...kakva je to priča bola neću ih gledat ako namjesteantipolitika je napisao/la:Ma ako prodaju tekmu ili bude uopce neka prica jer se sve brzo sazna ,ne gledo ih ja vise barem 10 godina.
Pa jarane Sarajevo kad je igralo sa besiktasom,dinamom k...u gostima nije bio koeficient na njih 1.1,a kamoli da bude na zrinskog,ipak je Sarajevo Sarajevo,bez obzira koji na tabeli bili,zrinski ima trenutno najbolju ekipu,al nebi bilo iznenadjenje da Sarajevo uz bodove...Eagles je napisao/la:@ul_zri_mo
Ama slazem se s tobom brate,ni ja ne vjerujem u to,i ono sam napisao vise iz zezancije,ali stvarno mi nije jasno kako je kvota skocila.
kod 2 gola se sa marsa vidi da je zizovic primio rukom,crveni dade jahovicu nizasta,jos milion stvari je siljio za njih,dabogda ispali u prvom pretkolu lp,kad bi opet igrali sa partizanom ja bi za partizan navijao....BegA_SA je napisao/la:e buraz lagano ba. Mi smo sami sebe pobijedili a ne oni nas. Cestitam Zrinjskom na pobjedi
ko se to nasekiro ko se to nasekirokenan je napisao/la:kod 2 gola se sa marsa vidi da je zizovic primio rukom,crveni dade jahovicu nizasta,jos milion stvari je siljio za njih,dabogda ispali u prvom pretkolu lp,kad bi opet igrali sa partizanom ja bi za partizan navijao....BegA_SA je napisao/la:e buraz lagano ba. Mi smo sami sebe pobijedili a ne oni nas. Cestitam Zrinjskom na pobjedi
bravo sampionigogo je napisao/la:ko se to nasekiro ko se to nasekirokenan je napisao/la:kod 2 gola se sa marsa vidi da je zizovic primio rukom,crveni dade jahovicu nizasta,jos milion stvari je siljio za njih,dabogda ispali u prvom pretkolu lp,kad bi opet igrali sa partizanom ja bi za partizan navijao....BegA_SA je napisao/la:e buraz lagano ba. Mi smo sami sebe pobijedili a ne oni nas. Cestitam Zrinjskom na pobjedi![]()
E ovako prvo da pohvalim jedno normalno razmisljanje a ovim sto zele da ispadnemo u prvom kolu veliko hvala na zeljama,sudac po meni los,nije toliko utjecao na rezultat koliko sam ja mogao s tribina to uocit,kod gola Kordica stvarno se nije vidjelo dali je igrao rukom ,vjerovatno je TV to snimila,Horde fantasticne odavno veci broj navijaca nije dosao u Mostar,bilo ih je jedno po slobodnoj procjeni 250,navijanje non stop,svaka cast vidi se da su daleko najbolja navijacka skupina a za vrijeđanje sto neki spominju i nacionalizam sjetim se utakmice Sarajevo Velez kad su obe skupine pjevale Ubij Ultrasa,Ubij Ustase,ljudi moji toga ima na sve strane i treba se pomiriti sa tim ,takvi smo kakvi smo ali ima nas viseh normalni...poz Hordama ,al tesko ce im klub onakom igrom nesto uraditi ,mozda kad se skoro vrati,obrana cvrsta solidna ali napad bezidejan.Gerrard je napisao/la:Mi smo ljude razvalili 3-0 pa su nam ljudi cestitali , tako da i njima treba cestitati trenutno su daleko najjaci klub u ligi . Sasvim zasluzena pobjeda Zrinjskog i mislim da sudija posteno nije uticao toliko na rezultat![]()
Ako je rapolozen koji Ultras da prokomentarise Horde , zanima me njihovo misljenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.