FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sta mislis da nas sir Hurtic povede do duple, bilo bi ono " U meni gori zelja sva......."Trbosjek je napisao/la:ide duplaal pazi sad, dupla nije cilj...dupla je uvod, ono malo da se načnemo, i onda idemo na dernek.
dodali smo gas i spremamo se za nadolazeću oluju. provalili su to navijači i podrška sijeva sa svih strana. grupišemo se ponovo, vjeruj bratu svom.
ludilo, ludilo, sjever je poludio
- TobeYarabi
- Kontakt:
SRETNA NOVA, BRACO DRAGAMCMXLVI je napisao/la:
Sretna svima,puno zdravlja srece svima i da se ove godine radujemo zajedno .Svako dobro Pitari moji dragi
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
i sljedece godine imam zelje iste, FK Sarajevo na vrhu liste!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Bordo braći želim sretnu Novu godinu, uživajte u zdravlju i veselju, volite Sarajevo i yebite Želju 
SARAJEVO
aleksandar_veliki je napisao/la:Momci zelim vam sve najbolje u Novoj i hvala vam sto ste bili uz nas. Ako smo nekada napravili neke greske, a jesmo jer ko radi i grijesi, u ime kolektiva se izvinjavam i vec sada najavljujem mnogo iznenadjenja u Novoj koja ce vas, bar se tako nadam, prijatno iznenaditi. Sve najbolje.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Bog prašta, ali mi ne!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
scudetto89
- Kontakt:
Bordo braco sretna vam nova godina koja jos nije nova, ali ce biti , sve najbolje u novoj 2017g, da vam bude bolja, sretnija od prethodne i da vam se sve zelje ispune, i da nase sarajevo bude prvak abd. !
Selam od sarajlije( stari nick)
@ aco hvala takodjer cestitke kako za tebe , tako i za cijeli admin tim. 
Selam od sarajlije( stari nick)
04.10.2009 !
Sretna nova 2017. godina i od mene. Sve najbolje i najljepše vam želim. Puno zdravlja, sreće, uspjeha, zadovoljstva, bogatstva, žena i svega ostalog.
AkoBogda u nadolazećoj godini da naš Klub doživi procvat u pravom smislu, da bilježimo ekstra rezultate, da vidimo vrhunske igrače, da obavimo vrhunske pripreme, da osvojimo i duplu, pa Evropa itd itd. Da nam 2017. bude jedna od najboljih.

AkoBogda u nadolazećoj godini da naš Klub doživi procvat u pravom smislu, da bilježimo ekstra rezultate, da vidimo vrhunske igrače, da obavimo vrhunske pripreme, da osvojimo i duplu, pa Evropa itd itd. Da nam 2017. bude jedna od najboljih.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Momci zelim vam sve najbolje u Novoj i hvala vam sto ste bili uz nas. Ako smo nekada napravili neke greske, a jesmo jer ko radi i grijesi, u ime kolektiva se izvinjavam i vec sada najavljujem mnogo iznenadjenja u Novoj koja ce vas, bar se tako nadam, prijatno iznenaditi. Sve najbolje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Duljeviću potpiši novi ugovor večeras u 00:00 sati. Mnogi će se obradovati više tome nego novoj godini. 
SRETAN BROJ - 1725
bordo braći i sestrama želim sve najbolje u idućoj godini da budemo svi zdravi i da dugo godina pratimo naše Sarajevo koje će ako bog da od iduće godine nizati samo uspjehe

- bordoakapitar
Svim gradjanima Bosne i Hercegovine kojima je bordo boja u srcu zelim sretnu i uspjesnu 2017. godinu! Usput se izvinjavam onim "akobogda" clanovima, ako sam ih sta uvrijedio!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
scudetto89 je napisao/la:Bordo braco sretna vam nova godina koja jos nije nova, ali ce biti , sve najbolje u novoj 2017g, da vam bude bolja, sretnija od prethodne i da vam se sve zelje ispune, i da nase sarajevo bude prvak abd. !![]()
![]()
Selam od sarajlije( stari nick)@ aco hvala takodjer cestitke kako za tebe , tako i za cijeli admin tim.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
sretna nova svim navijacima naseg Sarajeva
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- PitarBordo
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Pozdrav za sve u studio iz Njujorka
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Pozdrav za sve u studio iz Njujorka
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Fouzi1, KarlMarx, PingoFTW, teamnorth1989 i 35 gostiju.