FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bjezi na nosi tog, ne smijemvatrttu u kuci da nalozim da se ugrijem, sta god da uradim lose ili dobro kontas gorit cu u Dzehenemu. Stvarno mu nije ovdje mjesto

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
kad može tema trpiti da se na njoj piše da je dženo uščuplić bolji trener od mehe kodre, može i ovo 
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Molim te imenuj te pojedince, ne smijemo svi biti u sjeni zbog te izvaleBitiSrcemVezan je napisao/la:kad može tema trpiti da se na njoj piše da je dženo uščuplić bolji trener od mehe kodre, može i ovo
Sve se moze trpiti, ali da neko hvali onu krampu od ograca s brojem 33 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Goni se.BitiSrcemVezan je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sad ce ti Majkl napisati da je on bolji napadac od Dzeke, jer je kibce mera osvojio a dzeko nijeMokes je napisao/la:Sve se moze trpiti, ali da neko hvali onu krampu od ograca s brojem 33
Mislim da je naslijedio od stare ovaj sportski duh , profesorica je u jednoj osnovnoj skoli, predaje tjelesni odgoj i bas je autoritet i pofino sportski gradjenaFrancescoTotti je napisao/la:Sta je reci.. Eh ovako se igracine stvaraju!
Sreca pa je ovaj momak metaliteta tipa Cimirot. Prece mu je radit na sebi nego visit po kaficima i slikat se u fensi smensi buticima svaki dan. Jedva cekam da ga vidim u prvom timu!![]()
Nemoj me vuci za jezik, nije za forumu i da dusmani citaju!!!Bosniacum Lilium je napisao/la:Dzeno jeste bolji trener. Barem je bio u kontekstu bosanske lige. To je meni sasvim dovoljno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hrustemović o pisanju trotomne knjige Hashtag u bošnjačkoj kulturnoj tradiciji:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ovo pitao djecu ko misli da sam ja najbolji igrac? ovi digli ruku jer su mu u roduHigh je napisao/la:Hrustemović o pisanju trotomne knjige Hashtag u bošnjačkoj kulturnoj tradiciji:
Zadnja izmjena: zlo87, dana/u 30 dec 2016, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Smiju se uskim hlačama.
Jedan je Edin Hashtemović!
-
farukzidane
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Sta je reci.. Eh ovako se igracine stvaraju!
Sreca pa je ovaj momak metaliteta tipa Cimirot. Prece mu je radit na sebi nego visit po kaficima i slikat se u fensi smensi buticima svaki dan. Jedva cekam da ga vidim u prvom timu!![]()
Ima menadzera koji mu zna dati pravi savjet, slican savjet kao i za Cimirota,
šta je ovo, ko je glavni ovde. halo ba šefe reguliši saobraćaj
u crnjaku smo
trznite se raja mi smo fk sarajevo, depresija zdravo...samo pozitiva i podrška, pitari smo ebemu miša,
neka mi ne svane, nek me nema nek me ne bude, neka me bez tebe ne probude. najjači smo
trznite se raja mi smo fk sarajevo, depresija zdravo...samo pozitiva i podrška, pitari smo ebemu miša,
neka mi ne svane, nek me nema nek me ne bude, neka me bez tebe ne probude. najjači smo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
a malom sok :mgreen:pitic je napisao/la:Trznuli smo se hoćemo duplu.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
belosevic28
- Kontakt:
Ljudstvo fino se provedite za NG, sve najbolje u buducoj 2017. Puno zdravlja, privatnog uspjeha i klupskog aBd. Sve najj !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ide dupla
al pazi sad, dupla nije cilj...dupla je uvod, ono malo da se načnemo, i onda idemo na dernek.
dodali smo gas i spremamo se za nadolazeću oluju. provalili su to navijači i podrška sijeva sa svih strana. grupišemo se ponovo, vjeruj bratu svom.
ludilo, ludilo, sjever je poludio
dodali smo gas i spremamo se za nadolazeću oluju. provalili su to navijači i podrška sijeva sa svih strana. grupišemo se ponovo, vjeruj bratu svom.
ludilo, ludilo, sjever je poludio
- TobeYarabi
- Kontakt:
jesul ovo clanovi gurbetske uprave poceli pisati po nasoj temi