Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijaski skokovi
Vidim, Freund ti opravdava ulogu jednog od top favorita 

Covjek je imao dugu pauzu za sto nisam znao, ali opet Stoch i Kraft opravdavaju istu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Niti po jednom kriteriju on nije TOP favorit, kako ga ti subjektivno nazvao. Reci, navijam za njega i subjektivan sam.Asteriks je napisao/la:Covjek je imao dugu pauzu za sto nisam znao, ali opet Stoch i Kraft opravdavaju istu.
Cuj nije, covjek je strasno konstantan vec duze vrijeme a samo ga je ova operacija u aprilu sprijecila (i izostanak od pet mjeseci) da to i pokaze.
I kao takav je ispred Domena, jer malac je prezelen.
Asteriks je napisao/la:Cuj nije, covjek je strasno konstantan vec duze vrijeme a samo ga je ova operacija u aprilu sprijecila (i izostanak od pet mjeseci) da to i pokaze.
Najbroj mi njegove rezultate ove sezone. Nista vise.
Ti si tvrdio da je i prosle sezone zijanio jer je pao na treningu?

Kazem ti, priznaj njegov sam navijac i subjektivan sam. Sve ok. Necu te dalje ofirati ovdje

U sustini, idi vidi po kladionicama kakve su kvote bile, pa provjeri je li i on bio u redu top favorita.
Sam sebe ofiras guranjem malog Domena u ovaj kos.
Ponavljam nisam znao za tu operaciju kuka, a sad znam ti si onaj sto se ovdje prosipao sa onim odjelom, gdje si govorio da se Svabi gleda kroz prste.
Procitaj malo vise o Freundu, pogledaj malo od sezone 2012 itd.
Znaci Peter ove sezone prav - zdrav podbaci msm ono khm.
Ponavljam nisam znao za tu operaciju kuka, a sad znam ti si onaj sto se ovdje prosipao sa onim odjelom, gdje si govorio da se Svabi gleda kroz prste.

- majestic24
- Kontakt:
welinger ce dobro napredovati sa ovim skokom
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Hoces li priznati da si navijac od njemca i da je to jedini razlog sto gluposti valjas?Asteriks je napisao/la:Sam sebe ofiras guranjem malog Domena u ovaj kos.
Ponavljam nisam znao za tu operaciju kuka, a sad znam ti si onaj sto se ovdje prosipao sa onim odjelom, gdje si govorio da se Svabi gleda kroz prste.![]()
Prosle godine si jedan manje-vise bezazlen pad na treningu nazvao kljucnim sto je Fround zijani od Prevca, nema veze sto je zijanio ZESTOKO.
Ove godine, Freund skace vise nego prosjecno, ali je on po tebi i dalje TOP favorit.
Koliko si subjektivan, evo pokaza i ovaj rezultat danas

Pa skace solidno upravo zbog pomenute operacije i mirovanja od 5 mjeseci. Znaci nisam znao taj podtak i mislio sam da se cuva na turneju.
Cuj lose skace a ispred P. Prevca u ukupnom poretku.
Vidim koprcas se pa ne spominjes zelenog Domena.
Sta ono bi za odjelo de nam ponovi, koja kanta.

Cuj lose skace a ispred P. Prevca u ukupnom poretku.

Vidim koprcas se pa ne spominjes zelenog Domena.

Sta ono bi za odjelo de nam ponovi, koja kanta.

Koje ba operacije? Kad si ga proglasio TOP favoritom on je skakao kako je skakao, nisi ni znao za operaciju.Asteriks je napisao/la:Pa skace solidno upravo zbog pomenute operacije i mirovanja od 5 mjeseci. Znaci nisam znao taj podtak i mislio sam da se cuva na turneju.
Cuj lose skace a ispred P. Prevca u ukupnom poretku.![]()
![]()
Vidim koprcas se pa ne spominjes zelenog Domena.![]()
Sta ono bi za odjelo de nam ponovi, koja kanta.![]()
Na osnovu njegove forme, proglasio si ga TOP favoritom, sad to kao operacijom opravdavas. Kontas li ti o cemu pricas?
Ne ofiraj se vise ziv bio.
Ponavljam, proglasio si ga TOP favoritom na osnovu njegove forme, skokova, cega vec.
Sad za tu istu formu, koja je losa, krivis operaciju.
Kontas koliko si kontradiktoran?
Za odjelo ti ne moram ponavljati, forumi su vrvili o tome. Imas bruku tekstova na engleskom i na slovenackom jeziku.
Hehhehe e koliko se gubis.
Iskusni takmicari i mentalno snazni (vec 3 i vise sezona poput Freunda) pokazu najbolje kada treba tj. za turneju.
http://www.sport.de/news/ne2194657/huef ... lange-aus/
I pored toga ispred je jednog Petera ove sezone u kupu.
Da sam znao za ovu pauzu od 5 mjeseci naravno da bi ga stavio u drugi plan.
Nego, ponavljam Peter prav - zdrav ispade vec danas iz kruga za naslov, Domen predaleko a oba si gurao u vrh.
I da, nisam samo stavio Freunda, nego Stocha i Krafta izmjedu ostalih.
Iskusni takmicari i mentalno snazni (vec 3 i vise sezona poput Freunda) pokazu najbolje kada treba tj. za turneju.
http://www.sport.de/news/ne2194657/huef ... lange-aus/
I pored toga ispred je jednog Petera ove sezone u kupu.

Da sam znao za ovu pauzu od 5 mjeseci naravno da bi ga stavio u drugi plan.
Nego, ponavljam Peter prav - zdrav ispade vec danas iz kruga za naslov, Domen predaleko a oba si gurao u vrh.
I da, nisam samo stavio Freunda, nego Stocha i Krafta izmjedu ostalih.

Peter prav zdrac, 9 danas.
TOP favorit Freund 20.
Pametnom dosta. Krafta i Stocka si stavio sa razlogom, jer i jesu jedni od favorita. Ovog, trenutnoj prosjecnog svabu, stavio si samo zato jer si njegov navijac. Niti jedan, ali niti jedan objektivan razlog nije na tvojoj strani.
Staviti njega, a bracu Prevc tu izostaviti, smijesno je.
Jedan je IZDOMINIRAO proslu, jedan DOMINRA ovu sezonu.
Favoriti ne pobijedjuju uvijek, ali TOP lista favorita uvijek mora imati neke kriterije. Tvoj ljubimac ne zadovoljava niti jedan, osim u tvojim ocima.
P.S. Molim te da mi ne kacis ove tekstove na njemackom, nisam dijasporac. Znam samo engleski.
TOP favorit Freund 20.
Pametnom dosta. Krafta i Stocka si stavio sa razlogom, jer i jesu jedni od favorita. Ovog, trenutnoj prosjecnog svabu, stavio si samo zato jer si njegov navijac. Niti jedan, ali niti jedan objektivan razlog nije na tvojoj strani.
Staviti njega, a bracu Prevc tu izostaviti, smijesno je.
Jedan je IZDOMINIRAO proslu, jedan DOMINRA ovu sezonu.
Favoriti ne pobijedjuju uvijek, ali TOP lista favorita uvijek mora imati neke kriterije. Tvoj ljubimac ne zadovoljava niti jedan, osim u tvojim ocima.
P.S. Molim te da mi ne kacis ove tekstove na njemackom, nisam dijasporac. Znam samo engleski.
Pa moj ljubimac bi zadovoljio da se nije propustio cijelu ljetni kup, imas info o tome samo malo potrazi, slucajno i ja jucer naletih.
Peter prav zdrav 9, Domen boga pitaj koji. Prvi znaci ono van forme (ne kao Freund u nedostatku skokova i treinga) i opet, vidi ovo ispred Slovenca u kupu.
Domen je zelen, 4 pobjede karijere i znao sam da nema nikakve snase jer je zuta majica i vece lomila.
Previse diskutujem sa likom koji vjeruje u teoriju zavjere o odjelu.
Cuj da mu ne kacim, ev sad cu ti prevesti, i da ne citiraj me vise ziv bio, propuh si.

Peter prav zdrav 9, Domen boga pitaj koji. Prvi znaci ono van forme (ne kao Freund u nedostatku skokova i treinga) i opet, vidi ovo ispred Slovenca u kupu.
Domen je zelen, 4 pobjede karijere i znao sam da nema nikakve snase jer je zuta majica i vece lomila.
Previse diskutujem sa likom koji vjeruje u teoriju zavjere o odjelu.
Cuj da mu ne kacim, ev sad cu ti prevesti, i da ne citiraj me vise ziv bio, propuh si.

- branimir85
- Kontakt:
dobro natjecanje,Domen choko danas jesam mislio
zato je treći Prevc pozitivno iznenadio,Peter se popravio drugim skokom,Kraft i Koch odlični
žao mi je Kasaia ostao prvi iza crte iako je imao više bodova od par skakača,zato mi se ovi dvoboji nikad nisu sviđali jer ne prolazi 30. najboljih

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Je li moguce da lik sad totalno plocu okrece?
Prije dva dana je tvrdio da je, ove sezone osrednji svabo, TOP favirit, a sad tvrdi da nije pobijedio zato jer je imao operaciju, za koju je saznao juce?
Ne vjerujem sta citam.
Slovneci su mu nabili kommplekse opasno!!!
Prije dva dana je tvrdio da je, ove sezone osrednji svabo, TOP favirit, a sad tvrdi da nije pobijedio zato jer je imao operaciju, za koju je saznao juce?

Ne vjerujem sta citam.
Slovneci su mu nabili kommplekse opasno!!!
Da, ne samo zbog operacije (jer ocito ne pratis ovaj sport) nego zbog izostanka skoro citave ljetne turneje i treninga koji krecu pocetkom sedmog mjeseca, al kome pricam. Informisan sam u zadnji tren znaci poslije prognoze.
A tu izjavu je jucer dao Shuster po pitanju uloge favorita gdje je iznio da Svabe ne mogu u taj kos. Naravno onda sam googlao i procitao o povredi.
I da, ev sad iskopah

Aaa ebo te zivot.
Pa onda ispadi sa zaletistem i o nekim kompleksima prica.
A tu izjavu je jucer dao Shuster po pitanju uloge favorita gdje je iznio da Svabe ne mogu u taj kos. Naravno onda sam googlao i procitao o povredi.
I da, ev sad iskopah

Aaa ebo te zivot.

Pa onda ispadi sa zaletistem i o nekim kompleksima prica.

Znaci prije izjave Shustera, nakon odlicnog otvaranja sezone mislio sam da Freund skace ostatak sa rezervom cuvajuci se za turneju. Znaci i takav potpuno bolji od Petera ove sezone i onda sam prema tome bodov'o.
Medjutim, trener Svaba poslije moje prognoze tam nekad nakon jucersanjih kvala daje izjavu da Svabe nisu favoriti. Kontam sto, kako, googlam i nadjem sve o povredi. Samo sto tebi treba crtati hahahah. Naravno to sam odmah naglasio u prvoj seriji.
I nisam iz dijaspore ali ti si ocito zesca neznalica cim ne shvatas o cemu se radi.
Iduci post vrijedjanja ide na prijavu.
Medjutim, trener Svaba poslije moje prognoze tam nekad nakon jucersanjih kvala daje izjavu da Svabe nisu favoriti. Kontam sto, kako, googlam i nadjem sve o povredi. Samo sto tebi treba crtati hahahah. Naravno to sam odmah naglasio u prvoj seriji.
I nisam iz dijaspore ali ti si ocito zesca neznalica cim ne shvatas o cemu se radi.
Iduci post vrijedjanja ide na prijavu.
Freund skace sa rezervom, a Peter je totalno u banani?
Cemu dupli kriteriji?
Freund je danas skakao nesto losije nego inace, ali i to inace ni po cemu ga nije dovodilo u red favorita, to i njegov trener zna. Nije mu se povreda juce desila. Ovo je njegov trenutnu maksimum i daleko je od top favorita. Ne samo na ovoj turneji, nego i u citavoj sezoni.
Pretpostavljam da ti je Freund TOP favorit na SP koje ce se odrzati, a Prevc je totalini ausajder?
Od svih koje si nabrojao, jedino sam se za svabu uhavtio, jer realno njemu jedino nije bilo niti mjeto u top favoritima.
Cemu dupli kriteriji?
Freund je danas skakao nesto losije nego inace, ali i to inace ni po cemu ga nije dovodilo u red favorita, to i njegov trener zna. Nije mu se povreda juce desila. Ovo je njegov trenutnu maksimum i daleko je od top favorita. Ne samo na ovoj turneji, nego i u citavoj sezoni.
Pretpostavljam da ti je Freund TOP favorit na SP koje ce se odrzati, a Prevc je totalini ausajder?
Od svih koje si nabrojao, jedino sam se za svabu uhavtio, jer realno njemu jedino nije bilo niti mjeto u top favoritima.
Prevc je u banani od pocetka, dok je Freund bio odlican na otvaranju, samo taj manjak treninga (za koji nisam znao jer malo ko od nas prati ljetni grand prix) ocito uzima danak.
Poenta je moja prognoza, o tome ide ova j.ebena diskusija. Freund nakon Ruke drugi, a onda pobjede u istom mjestu. Zatim Klingental gdje je opet ispred Prevca, koji je u drugom danu Lilehamera prelos, kao i u Engelbergu oba takmicarska dana. Freund samo jednom bas podbacio, a znamo sto to znaci u ovom sportu.
Znaci to nije tempiranje forme jarane, dok s jedne strane Svabo 5. a ovog ni u top 10.
Freund usao na turneju 43 boda ispod treceplasiranog.
Ovdje si dijaspora ak forsiras Njemca ispred Slovenca, nmg da vjerujem, strasno.
Poenta je moja prognoza, o tome ide ova j.ebena diskusija. Freund nakon Ruke drugi, a onda pobjede u istom mjestu. Zatim Klingental gdje je opet ispred Prevca, koji je u drugom danu Lilehamera prelos, kao i u Engelbergu oba takmicarska dana. Freund samo jednom bas podbacio, a znamo sto to znaci u ovom sportu.
Znaci to nije tempiranje forme jarane, dok s jedne strane Svabo 5. a ovog ni u top 10.
Freund usao na turneju 43 boda ispod treceplasiranog.
Ovdje si dijaspora ak forsiras Njemca ispred Slovenca, nmg da vjerujem, strasno.
Bgm Tande uze Garmis, ali je najvise profitirao Stoch i vodi u GP turneje.
Pored pomenutog dvojca tu je i Kraft i msm da ce izmjedu ovih skakaca biti odlucen pobjednik.
Eisenbichler najbolji Svabo.
Znaci plasman nakon 1/2
Stoch - 591,3
Kraft - 590,4
Tande - 584,6
Pored pomenutog dvojca tu je i Kraft i msm da ce izmjedu ovih skakaca biti odlucen pobjednik.
Eisenbichler najbolji Svabo.
Znaci plasman nakon 1/2
Stoch - 591,3
Kraft - 590,4
Tande - 584,6
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.