Što bi rekli ljudi, "quote of the day". Sve objašnjeno, ali neki ne vide dalje od highlightsa... džabaFeldmarschall je napisao/la:
Da Mourinho nije svojevremeno napravio mit o Makeleleu po dolasku u Englesku nikad mu se ne bi priznala njegova zasluga u Galacticosima, postao bi prašnjavi komadić historije. To nikako ne znači da Makelele nije bio vrhunski igrač, nego da je dobio posao daleko od svjetala pozornice, nevidljiv, poput domaćice kojoj ostaviš kuću u neredu, sljedeći put kad uđeš u nju sve je pod konac. I tako iz dana u dan, navikneš se, misliš da to tako ide samo od sebe, a onda ona uzme predah, ode deset dana iz kuće i ti vidiš koliko je yebeno teško držati stvari pod kontrolom. Eto to su svi Kerici ovog svijeta i to je njihovo breme. Slažem se da neće ući u najbolji tim Uniteda zadnjih dvadeset godina, ali kad nakon dvadeset godina po završetku njegove karijere nađeš istinskog navijača Uniteda i ljubitelja fudbala koji cijeni gospodu u kopačkama vidjet ćeš kako mu zasijaju oči na pomen Michaela. Baš kao što kad pričaš sa fanom Reala vidiš osmijeh u uglu usana kad im spomeneš jednog Redonda primjera radi.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Jel neko prati Seana Gossa?
Meni je izgledao kao zamjena za Carricka isti profil,ne znam kako se razvija? Da li bi mogao dobiti sansu?
Ev i za stopera,hocemo danca a imamo Tuanzebea koji je super talenat.
Jos par godina i doci ce vjerovatno najveci talenat u zadnjih 10 ak godina cak veci i od Pogbe i Morrisona,mislim na malog Gomeza,ima mnogo materijala u podmladku,treba tu gledat a ne davat 50 miliona za neke poluproizvode
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Meni je izgledao kao zamjena za Carricka isti profil,ne znam kako se razvija? Da li bi mogao dobiti sansu?
Ev i za stopera,hocemo danca a imamo Tuanzebea koji je super talenat.
Jos par godina i doci ce vjerovatno najveci talenat u zadnjih 10 ak godina cak veci i od Pogbe i Morrisona,mislim na malog Gomeza,ima mnogo materijala u podmladku,treba tu gledat a ne davat 50 miliona za neke poluproizvode
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Vidal-ne igraju istu poziciju, Vidal je box to box.Fdbal90 je napisao/la:Vidal, najgolan, verati, rakitic, wiegl, hamsik, kazemiro - bilo ko od ovih igraca bi pokrili keeikovu ulogu bez problema a pricalo se u skorije vrijeme da bi mogli promjeniti sredinu.Feldmarschall je napisao/la:Da si u situaciji da dostaviš listić s pojačanjima koja bi trebala zamijeniti Carricka, kojih pet imena bi stavio na njega? Podrazumijeva se da su dostupna, jer iako je Busquets levatina, oni levati iz uprave Barce nikako da ga proglase viškom.
Najngolan-Gle čuda, opet box to box.
Veratti-Igraju istu poziciju, i idealan igrač da zamijeni Carricka, ali od njega nema ništa, PSG ga je vezao sidrom.
Rakitic-Opet box to box, Busquets igra isto što i Carrick.
Weigl-Isto igraju, igrač koji ima potencijal da bude bolji igrač od Carricka, ako se razvije kako treba, i njega bih isto volio gledati u ovom Unitedu.
Hamsik-Hamsik je osmica/desetka.
Casemiro-klasični destruktivac, igra samo do sebe, zato i jeste ispao iz početne postave Reala, iako im treba jedan da trči za Modrićem i Kroosom.
Od ovih igrača što si naveo, samo dvojica igraju isto što i Carrick, i obojica imaju potencijala da budu bolji od njega, dobro Veratti je već izgrađen igrač, kojeg treba platiti suhim zlatom, i dati sve moguće pare svijeta za njega.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Carrick je daleko najpotcjenjeniji igrač novije historije Premier lige. Sramota stvarno.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Koliko raje samo misli da zna o fudbalu pa palamudi gluposti. Ko je ikad sutnuo loptu u zivotu ne moze reci za Carricka da se "lahko" moze zamjeniti. Kompletan igrac, da kompletniji tesko moze biti. Da ne detaljisem, ko razumije razumije, ko ne razumije ima plivanje nek prati.
Sto se tice njegove zamjene, i dok je bio u Bajernu hudio sam da dodje u United, i sad bi volio ali je teško, Kroos je najblize Carricku i Skolsu sto trenutno ima po mom misljenu. Verrati jeste munja, ali ne znam, ne mirisem ga. Ovaj decko iz Borusije je potencijal, ali treab jos pure.
U najgorem slucaju, ne daj Boze neke povrede Carricka, Blind mi je solidno rjesenje. Pokazao je da ima mozak, za ove pozicije to najvise i treba.. Pozz raja
Sto se tice njegove zamjene, i dok je bio u Bajernu hudio sam da dodje u United, i sad bi volio ali je teško, Kroos je najblize Carricku i Skolsu sto trenutno ima po mom misljenu. Verrati jeste munja, ali ne znam, ne mirisem ga. Ovaj decko iz Borusije je potencijal, ali treab jos pure.
U najgorem slucaju, ne daj Boze neke povrede Carricka, Blind mi je solidno rjesenje. Pokazao je da ima mozak, za ove pozicije to najvise i treba.. Pozz raja
Re: RE: Re: Manchester United FC
Slazem se sa prvom recenicom. Negdje ranije procita " Busquets levatina "EmirGz je napisao/la:Koliko raje samo misli da zna o fudbalu pa palamudi gluposti. Ko je ikad sutnuo loptu u zivotu ne moze reci za Carricka da se "lahko" moze zamjeniti. Kompletan igrac, da kompletniji tesko moze biti. Da ne detaljisem, ko razumije razumije, ko ne razumije ima plivanje nek prati.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: Manchester United FC
Čovjek je sarkastičan bio za BusquetsaDerdiyok je napisao/la:Slazem se sa prvom recenicom. Negdje ranije procita " Busquets levatina "EmirGz je napisao/la:Koliko raje samo misli da zna o fudbalu pa palamudi gluposti. Ko je ikad sutnuo loptu u zivotu ne moze reci za Carricka da se "lahko" moze zamjeniti. Kompletan igrac, da kompletniji tesko moze biti. Da ne detaljisem, ko razumije razumije, ko ne razumije ima plivanje nek prati.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Sutra navodno bez Carricka u zapisniku.
Going on up to a spirit in the sky...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Treba ga odmoriti za West hamNitro je napisao/la:Sutra navodno bez Carricka u zapisniku.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

Danas bez doktora, pa msm da ce otp izgledati ovako
---------------Ibra
Lingard-------Mata------Miki
--------Pogba-----Ander
Iako bi valjalo sa Martialom u pocetnom.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Nemoj Lingarda bgti, bolje forsirati Martiala dok se ne vrati na staro.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- theboss_RD07
- Kontakt:
PROGNOZA
--------------------De Gea
Valencia---Small---Rojo---Blind
-----------Herrera---Carrick
Mkhitaryan---Pogba---Rashford
---------------Ibrahimovic
Mozda ipak Bastian umjesto Carricka
--------------------De Gea
Valencia---Small---Rojo---Blind
-----------Herrera---Carrick
Mkhitaryan---Pogba---Rashford
---------------Ibrahimovic
Mozda ipak Bastian umjesto Carricka

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Sretan rođendan najvećem ikad!

- majestic24
- Kontakt:
jbt fellaini
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Danas je tekma na sk5
Ocekivat jd da nastavimo pozitivan niz i na taj način cestitamo rodjendan najboljem menadzeru ikad, velikom i neponovljivom Sir Alexu.

Ocekivat jd da nastavimo pozitivan niz i na taj način cestitamo rodjendan najboljem menadzeru ikad, velikom i neponovljivom Sir Alexu.
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nema labavo, odmah od 1.min po pobjedu
LeBron James
- majestic24
- Kontakt:
Zna li neko sta je sa rooneyem kad ga vec 2 tekme nema ni na klupi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.