Bajic takodje mora biti tu. I ne samo biti, nego i priliku da dobije.Rokoko87 je napisao/la:Meša ti si na potezu!
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Prestanite 

Da prestanemo sa čime?COYS je napisao/la:Prestanite
Najbolji bek desete lige svijeta zaslužuje poziv u reprezentaciju, samim time što je Vranješ suspendovan.
Njegova burna prošlost nikako ne može utjecati na ovo.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

- StrmaTrebina
- Kontakt:
Produkt nase omladinske skole.
Uvijek je ostavljao srce i gusteracu na terenu, a kod publike je cesto znao pobuditi i notu pikantnosti
Uvijek je ostavljao srce i gusteracu na terenu, a kod publike je cesto znao pobuditi i notu pikantnosti

"Kad čovjek ne može biti umjetnik, postaje kritičar; isto tako kao što postaje žbir kad ne može postati vojnik."
sto da ne? Pa momak je dao gol na svjetskom, zasluzio je opet poziv 

naprijed rejal
KOji su levati ovi sto pisu protiv Avdije. Ne mozete mu ni kopacke lizat nakon uspjesnog uklizavanja Van Persiju. Najbolji bek lige, odjednom liga nevalja. Zato nek vam Mateo Susic iz moldavije valja. Lijecite se ba, ima kod mene aparata.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Covjek samo istinu govori. Za kojeg god igraca sarajeva ili zelje samo glasina da se pojavi da ode iz nase lige vi pravite mesija i ronalda od njih, trpate ih u prvih 11 repke. A htio priznati ili ne vise od 50 % negativnosti koje imate prema ovom momku je zato sto se moze povezati za Zenicom i Čelikom.Raonffa je napisao/la:A zbunio se dečko, neofirno hoće da naglasi "zeničku školu nogometa"artemis77 je napisao/la:Pa zar nije Avdija bivši igrač baš Želje?edinedin1 je napisao/la:Sta je ovo Avidja u idealnih 11 prvog dijela prvenstva, hahaha nedo Bog da je neki igrac Sarajeva ili Zelje ovo napravio ,sad bi vec svi portali brujali. Vec bi vidio naslove "Bivsi ljubimac Manijaka u idealnih 11 turske lige"
Nikad niko nije tvrdio da je Avdija igracina samo dzaba svirate kurcu.
Ne pratim ga skoro nikako tamo, al' ako je napredovao (posebno defanzivno i sa centaršutevima) ne vidim razlog zašto ga ne pozvati.
Ne bi on bio ni prvi ni zadnji koji u početku za reprezentaciju igra loše pa se kasnije dozove, čak kod nekih navijača postoji želja za prvih 11 reprezentacije. Evo meni na pamet pada prije svega Šunjić i Vranješ, njih dvojica su u početku bili toliko nesigurni da je to za priču, da bi se poslije afirmisali, Šunjić na SP, a Vranješ nekako paralelno sa padom forme kod Mujdže.
Također, možemo imati primjer i Borisa Pandže od kojeg smo u Ćirinom vaktu svi "strahovali" što bi se reklo, pa se sjećam da je jedno vrijeme kod Papeta bio standardan, i izgledao je vrlo dobro na terenu. Pada mi na pamet ona tekma protiv Francuske u Parizu, nisam mogao vjerovati da Pandža može odigrati onako.
Recimo Višća, u vakat popunjavao broj igrača na spisku, kod Meše se afirmisao u prvo opciju na desnom krilu zahvaljujući dobrim igrama u klubu.
Ne bi on bio ni prvi ni zadnji koji u početku za reprezentaciju igra loše pa se kasnije dozove, čak kod nekih navijača postoji želja za prvih 11 reprezentacije. Evo meni na pamet pada prije svega Šunjić i Vranješ, njih dvojica su u početku bili toliko nesigurni da je to za priču, da bi se poslije afirmisali, Šunjić na SP, a Vranješ nekako paralelno sa padom forme kod Mujdže.
Također, možemo imati primjer i Borisa Pandže od kojeg smo u Ćirinom vaktu svi "strahovali" što bi se reklo, pa se sjećam da je jedno vrijeme kod Papeta bio standardan, i izgledao je vrlo dobro na terenu. Pada mi na pamet ona tekma protiv Francuske u Parizu, nisam mogao vjerovati da Pandža može odigrati onako.
Recimo Višća, u vakat popunjavao broj igrača na spisku, kod Meše se afirmisao u prvo opciju na desnom krilu zahvaljujući dobrim igrama u klubu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tako su mi i za Horića ljetos govorili, da ga ne volim jer je iz Zenice, a eno momak grije klupu u prosječnom Antalyasporu (a bacalo se drvlje i kamenje po Meši što nije ljetos pozvan, aman kapiten Domžala pitanje dana kada ide u ligu petice...)mchadesh je napisao/la: Covjek samo istinu govori. Za kojeg god igraca sarajeva ili zelje samo glasina da se pojavi da ode iz nase lige vi pravite mesija i ronalda od njih, trpate ih u prvih 11 repke. A htio priznati ili ne vise od 50 % negativnosti koje imate prema ovom momku je zato sto se moze povezati za Zenicom i Čelikom.
Nikad niko nije tvrdio da je Avdija igracina samo dzaba svirate kurcu.
I Avdija je za vrijeme svog boravka u reprezentaciji bio zaista loš, i to nije nikakvo preseravanje, negativnost ili kako već to nazvati, to je neoboriva činjeica. Ko nije svjestan toga ima problem sa shvatanjem fudbala.
PS: Otišlo je desetine igrača i iz Sarajeva i iz Želje van naše lige, pa niko nije pravio hype oko njih. Ja pamtim hype oko Bajića, Hadžiahmetovića i Cimirota zadnjih godina, i to zato jer su sva trojica zaista dobri potencijali što se vidi po njihovim igrama u Turskoj i Grčkoj. E sad jedino ako su zadnjih par godina ova trojica igrača otišli van naše lige iz ova dva kluba, a ja ne bih baš rekao da jesu.
Prema tome manje furajte priču kako ste omraženi od Sarajeva kao grada i navijača Želje i Sarajeva, proizvedite reprezentativni kalibar u vidu igrača i svi će reći da je on kvalitetan ako zaista posjeduje kvalitet.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A sta cemo recimo sa Cocalicem i Duljevicem, i jedan i drugi su po vama igracine a ne mogu polit ruke Avdiji trenutno.
Spominjes Horica, momak je sam bez ikakvih lobija koje vi izuzetno koristite otisao vani postao kapiten. U Antalyaspor je presao ove sezone i nemoj se sekirati za njega ustalit ce se.
Za to sam da za repku igraju najbolji pa taman se svi rodili na bascarsiji, dok vi imate sasvim drugu politiku.
Budi mi pozdravljen!

Spominjes Horica, momak je sam bez ikakvih lobija koje vi izuzetno koristite otisao vani postao kapiten. U Antalyaspor je presao ove sezone i nemoj se sekirati za njega ustalit ce se.
Za to sam da za repku igraju najbolji pa taman se svi rodili na bascarsiji, dok vi imate sasvim drugu politiku.
Budi mi pozdravljen!

Ja sam uvijek bio protiv Avdije. Nije ovo mala stvar, nisam ga pratio otkad je otisao iz repke, al sa ovim je zasluzio poziv, izgleda da je dobro napredovao.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pandza i Mujdza su utakmicu protiv Francuza odigrali k'o Nesta i Cafu u najboljim danima MilanaRaonffa je napisao/la:Ne pratim ga skoro nikako tamo, al' ako je napredovao (posebno defanzivno i sa centaršutevima) ne vidim razlog zašto ga ne pozvati.

Momak izdominira tursku ligu , iznenadio me je iskreno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma ovdje se pretjeruje previse. Avdija i kad je igrao za repku igrao je solidno i poslije njeg nijedan bek nije bio poboljsanje u odnosu na avdiju (mujdzu ne racunam). Sigurno da zasluzuje da bude na spisku i da je zasluzio i prije da se nadje na istom jer je bio standardan u svom klubu i redovno igrao u ligi gdje se igra kvalitetan fudbal, u klubu koji igra evropska takmicenja i koji se bori za vrh sa jednim fenerom, glatom ili besiktasem, ali nazalost mediji su ga obiljezili kao nekog kojeg je pape forsirao bez razloga koji nemam kvalitet pa i onda kad je taj kvalitet isplivao na vidjelo nije uzet u razmatranje za reprezentaciju.
Samo da se evidentira još jedna mega pljuska najvećoj neznalici u istoriji ss.ba foruma.bhsport je napisao/la:Dakle Avdija je trenutno na zacelju od nasih igraca u ovoj sezoni turske lige.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zlatna kanto od kojeg je datuma taj post?Virtu4l je napisao/la:Samo da se evidentira još jedna mega pljuska najvećoj neznalici u istoriji ss.ba foruma.bhsport je napisao/la:Dakle Avdija je trenutno na zacelju od nasih igraca u ovoj sezoni turske lige.
Kako je Papetu u Barsi a Tini u Interu jadu?
Od svih teletabisa na forumu ti si definitvno najjadniji.
Bezmud ko i Pape.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nema potrebe da pjeniš, ne možemo svi biti pametni, mora postojati neki balans u univerzumu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo mi odgovori kako je Tini u InteruVirtu4l je napisao/la:Nema potrebe da pjeniš, ne možemo svi biti pametni, mora postojati neki balans u univerzumu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
bbhsport, nemoj bezveze da se ljutis. Samo je doslo vrijeme da pojedes sva gov.na koja si izasr.ao na ovoj avdijinoj temi. Nije to sramota.bhsport je napisao/la:Samo mi odgovori kako je Tini u InteruVirtu4l je napisao/la:Nema potrebe da pjeniš, ne možemo svi biti pametni, mora postojati neki balans u univerzumu

https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, General505, Google Adsense [Bot], JackW, Kaunas, soko, Vanja8, zastitaIdentiteta i 59 gostiju.