NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
kada bih sad ovog trenutka sastavljao ekipu i birao igrace da uzmem titulu odmah, prije irvinga bih jedino uzeo stepha
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
George Hill igra strasno ove sezone, steta sto ga povrede zezaju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I Kawhi je 2014. osvojio titulu i bio MVP finala pa ga niko iole ozbiljan nije gurao u tada u rang Jamesa i Duranta kao ciste kreme pozicije u tom trenutku a Boga mi ni u rang Mela il Georga kao onih koji su bili ta druga klasa. Billups je isto svojevremeno bio MVP finala i NBA prvak pa niko nije ni pomisljao da je rang igraca jednog Nasha ili Kidda recimo. Kyrie je odlican igrac i kroz koju godinu ce vjerovatno biti najbolji play lige ali u ovom trenutku on nije individualno u rangu Stepha, Russa i Paula i puno je blizi ovom rangu Lowryja, Thomasa, Walla i Lillarda.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kyrie je sezonu prije(kad je propustio finale zbog povrede) odigrao jako dobro,igrao super i u POu,pa zatim sezonu poslije osigrao odlicno(izdominirao POa i finale zajedno sa Jamesom),te ove sezone igra odlicno.To su 3 godine zapazenih rezultata i igre ovako mladog igraca.Dovoljno da je u rangu sa bilo kojim PGom.
T. Allen on Westbrook: "I stick elite players every night. But he's on an all-time elite level. That's what got y'all in my face right now."
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kyrie je sami vrh..Muka mi dode kada se sa njim poredi neki Lowry(u PlayoffuNEZALAGANJE je napisao/la:Kyrie je sezonu prije(kad je propustio finale zbog povrede) odigrao jako dobro,igrao super i u POu,pa zatim sezonu poslije osigrao odlicno(izdominirao POa i finale zajedno sa Jamesom),te ove sezone igra odlicno.To su 3 godine zapazenih rezultata i igre ovako mladog igraca.Dovoljno da je u rangu sa bilo kojim PGom.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To i ja govorim,moj @lumani.Ali dobro,svako ima svoje misljenje.
Igra on odlicno ove sezone ali takodjer ovo sto ove godine igraju Lowry, IT, Wall i Dame nije nista losije od Kyrievih igraca. On jeste bolji igrac od njih vjerovatno ali je individuanim kvalitetom puno vise u njihovom rangu nego u rangu Stepha, Russa i Paula. Barem trenutno. Sta ce biti za koju godinu ja ne bih znao.
Irving se ne moze porediti sa Curryem i Westbrookom. Koja pretjerivanja jbt.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Irving je ispod Wesa,Curya i CPa,a iznad Kylea,Walla,ITa.Vec sl.sezone bi trebao biti u rangu ovih prvih.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nikakav problem sto je on ispod njih... zaboravljamo njegove godine !!! I to je bitna razlika.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Niko ih ne zaboravlja, pričamo o trenutnom stanju, na stranu godine. Trenutno je Level ispod i to je to. Šta će biti za godinu dvije , to je druga priča i većina nas je složna da će biti rame uz rame sa najboljim.iNFY je napisao/la:Nikakav problem sto je on ispod njih... zaboravljamo njegove godine !!! I to je bitna razlika.
---Džanan Musa---MVP
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Irving je blizu trojke trenutno k'o sto su Klay i DeRozan "blizu" Hardena
- invincible1921
- Kontakt:
Svaka cast Irvingu , ali stavovi nekih su zaista samo glu.po precjenjivanje
Treba irvingu jos dosta pure da bi bio kao pomenuti trojac.

=\_1921_/=
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo mi jedna stvar nije jasna....Kako li samo igrac koji je "level ispod" odrza cas kosarke u finalu Curryu,a Boga mi i u 1.susretu ove sezone!?Dakle to je vec 5-6 medjusobnih utakmica.Igracu koji je siguran level iznad se to ne bi trebalo desavati.Moze jednom,dvaput,konstantno nikako ne moze!To samo dokazuje da je to ista krema i klasa vec sada,s tim sto je Curry duze na sceni i ostvareniji,zato je jos uvijek i bolji. 

- invincible1921
- Kontakt:
Irving sa ovom ekipom ukljucujuci i Lovea ne bi imao preko 30 pobjeda u sezoni bez Lebrona...kraj raspraveNEZALAGANJE je napisao/la:Samo mi jedna stvar nije jasna....Kako li samo igrac koji je "level ispod" odrza cas kosarke u finalu Curryu,a Boga mi i u 1.susretu ove sezone!?Dakle to je vec 5-6 medjusobnih utakmica.Igracu koji je siguran level iznad se to ne bi trebalo desavati.Moze jednom,dvaput,konstantno nikako ne moze!To samo dokazuje da je to ista krema i klasa vec sada,s tim sto je Curry duze na sceni i ostvareniji,zato je jos uvijek i bolji.
=\_1921_/=
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Curry bez Greena ne bi prosao ni prvu rundu na Zapadu,a MVP.Kraj price.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Samo sto za ovu tvrdnju za Irvinga ima kakvih-takvih argumenata (recimo score Cavsa u zadnje 2 godine kad James nije igrao) dok za ovu za Curryja nema apsolutno nikakvih. Cak stavise, Steph je 2013. dok Green jos nije bio ni djelic ovog danasnjeg igraca, a Jarret jack mu bio najbolji suigrac fakticki odveo GSW do druge runde Zapada, a i tamo je solidno namucio Spurse (plus im je Bogut jos bio povrijedjen tu seriju cini mi se).
Nezalaganje se opet drogira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.